Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

I off...Quarel jesli mozesz ustaw to wsiadanie/zsiadanie na ctrl+g, naprawde jest duzo lepiej. Druga sprawa, ten bs jest bardzo wolny, nie da sie ustawic go jakos inaczej?

Odznacz kupowanie zmianek to szybko idzie.

Nie polecam. Serwery, które reklamują się na forach konkurencyjnych serwerów nie zasługują nawet na 100 graczy. 

NIE POLECAM

Bo na pewno Hooltras nie ma co robić tylko się reklamuje na innych forach xD

Jeśli grasz np. na serwerze xyz i jakby jakiś gracz zareklamował ten serwer na forum serwera abc to byś przestał grać?

ZOSTANĄ DODANE SKILLE TOGGLE?

tenor.gif

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam. Serwery, które reklamują się na forach konkurencyjnych serwerów nie zasługują nawet na 100 graczy. 

NIE POLECAM

Zapewne Administracja nie ma teraz ważniejszych spraw niż spamowanie na forach innych. Gratuluje inteligencji. Przecież to wiadome że w 99.9% takich przypadków spamują gracze.

Dlaczego zamiast zapytać się Administracji na PW czy gdziekolwiek zawsze tacy spamują jeszcze kolorem oczojebny czerwony z czcionką 50.

Opublikowano

Weźcie zróbcie coś z tym Kupowaniem zmianek z BSa, bo już straciłem ze 100kk na głupim BSie, który nie uznaje nieskończonej zmianki. Zwykle się pamięta o odznaczeniu, ale jak trzeba iść kupić 5b to zapomina się wyłączyć czarownika.

Co? Zmianka jest nieskończona, jedna wystarczy. Możesz zamknąć sklep ze zmiankami i bonować gdziekolwiek chcesz.

Opublikowano

Co? Zmianka jest nieskończona, jedna wystarczy. Możesz zamknąć sklep ze zmiankami i bonować gdziekolwiek chcesz.

Owszem. Ale jeśli zapomnisz odznaczyć kupowanie zmianek i nie zamkniesz czarownika, to BS kupuje ich za 30kk

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Czy jest jakiś inny download tego klienta? Bo ciężko jest pobrać, a serwer zapowiada się z*********e. Widać, że zostało włożone w niego dużo pracy. 

Dajcie clijenta na Mega!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a nie na jakiś hosting z ogarniczeniem że pobrać go dziś nie moge !!! 

Tu macie link na mega :)

Wystarczy włączyć autopatcher a on pobierze nową binkę.

https://mega.co.nz/#!bYtmBZID!dlvhmNylztxIeD150WaSD72NAfIhC_1Ud6rX0ogDEAA

Opublikowano

Ogólnie to słyszałem, że gra szamanem jest ciężka. Ciężko się expi na mapkach +100 i ciężko również z ubiciem bossa a miały być wyrównane wszystkie klasy :/

Opublikowano

Ogólnie to słyszałem, że gra szamanem jest ciężka. Ciężko się expi na mapkach +100 i ciężko również z ubiciem bossa a miały być wyrównane wszystkie klasy :/

Jak wyrownane? przeciez nie dodadza szamanowi aury miecza czy czarowanego.

Opublikowano

Właśnie, jakie wyrównanie klas? Przecież od zawsze były klasy gorsze i lepsze do pvp/expa.Szamanem zawsze trudno się grało solo, zawsze raczej expiło się w pt.Niektórzy chyba chcą, żeby szaman walił po tyle samo ile mental, to niech zrozumieją, że każda klasa ma swoje wady i zalety.Szaman nigdy nie był kosą w pvp, chyba, że ktoś nie miał absów i na tym głównie szamani jechali.

Opublikowano

Jak wyrownane? przeciez nie dodadza szamanowi aury miecza czy czarowanego.

Hooltras pisał, że dodadzą aure miecza właśnie. Chcą zobaczyć, jak to będzie wyglądało. 

hahaha

Szybko wbije 130 z pd z is?

Opublikowano

Tyle że invoria.exe mi za każdym razem znika i jej nie ma :D

Antywirus Ci kasuje plik. 

Wyłącz antywirusa albo dodaj do wyjątków. 

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Odinstalowałem antywirusa miech temu

więc nic mi nie kasuje :P

To zapora systemowa. Wyłącz zaporę albo dodaj do wyjątku. 

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Odinstalowałem antywirusa miech temu

więc nic mi nie kasuje :P

To zainstaluj antywirusa i wtedy usuń z kwarantanny :v

Ja miałem ten sam problem i musiałem wyłączyć ze skanowania, teraz jest git.

tenor.gif

Opublikowano

ale bez kitu serwer fajny ale przeszkadza mi to ze na konia nie wchodzi się ctrl+g , i nie tylko mi z tego co zauważyłam prawie  każdy jest przyzwyczajony

1374492926-U975782.jpg

Opublikowano

Jaka jest nagroda za Bestialskiego Kolekcjonera 1? Trzeba 15 szkat ripera czyli tyle co na broń 75... nie wiem czy to opłacalne.

Opublikowano

ale bez kitu serwer fajny ale przeszkadza mi to ze na konia nie wchodzi się ctrl+g , i nie tylko mi z tego co zauważyłam prawie  każdy jest przyzwyczajony

ctrl+h

Ctrl+g mount

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Na konia normalnie można wejść też Control + H, bynajmniej ja tak wchodzę :D

Bardzo fajny serwer, miło się gra, ale

no właśnie jest jedno ale :D

Za dużo ludzi gra :(

Z jednej strony to dobrze bo jest handel, jest z kim popisać i wgl, a z drugiej jest tak że nie można zrobić misji bo wszyscy cisną w m2(od 30 do 100 lvla) biją metki, mini bossy itd :D

Opublikowano

ctrl+h

Ctrl+g mount

a nie możecie tego zmienić, każdy się przyzwyczaił do ctrl+g :( , jakąś ankietę czy coś ? 

Na konia normalnie można wejść też Control + H, bynajmniej ja tak wchodzę :D

Bardzo fajny serwer, miło się gra, ale

no właśnie jest jedno ale :D

Za dużo ludzi gra :(

Z jednej strony to dobrze bo jest handel, jest z kim popisać i wgl, a z drugiej jest tak że nie można zrobić misji bo wszyscy cisną w m2(od 30 do 100 lvla) biją metki, mini bossy itd :D

wiem, że jest ctrl+h ale dużo graczy się przyzwyczaiło do ctrl+g  moim zdaniem jest to wygodniejsze :/

1374492926-U975782.jpg

Opublikowano

a nie możecie tego zmienić, każdy się przyzwyczaił do ctrl+g :( , jakąś ankietę czy coś ? 

wiem, że jest ctrl+h ale dużo graczy się przyzwyczaiło do ctrl+g  moim zdaniem jest to wygodniejsze :/

Nie każdy :D

Ja się przyzwyczaiłem do Control + H tak jak to jest na Globalnym Metku :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...