Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To teraz przyzwyczaić się trzeba do ctrl+j i ctrl+h bo admini na razie mają co innego do robienia niż zmienianie kombinacji wejścia na konia bo wam niewygodnie :) Nie możecie się przyzwyczaić?

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ponad 2 tys.

Nie żeby coś, ale SM by się przydało za ten bug z ninją, który zgłaszałem przez 3 dni na becie :D

Opublikowano

Ponad 2 tys.

Czemu nie zwiększycie respu i zmniejszycie czasu na pojawianie sie Mahona i innych takich co sb wymyśliliście do misji .. tyle osob za nimi lata ze nie ma go jak ubić

1374492926-U975782.jpg

Opublikowano

Czemu nie zwiększycie respu i zmniejszycie czasu na pojawianie sie Mahona i innych takich co sb wymyśliliście do misji .. tyle osob za nimi lata ze nie ma go jak ubić

Już wielu zwiekszaliśmy resp.

sygna1.png

Opublikowano

Na ripa trzeba mieć 75lvl czy można na niższym?

75

Ninje dalej kicka, jak hituje sztyletami... 

wiele osób testowalo i ich juz nie wywale, po jakim czasie cie wywala?

sygna1.png

Opublikowano

Mamy złą wiadomość. 

ch1 - bussy

ch2 - norm

ch3 - bussy

ch4 - bussy

Co za tym idzie... Nasza maszyna nie wytrzymuje takiej ilości graczy. Co prawda przewidziałem to i już 16.12 zamówiłem nową maszynę ale do dzisiaj mi jej nie złożyli (http://screenshooter.net/100844516/uyhiyuo  na górze screena macie date zamówienia) . 

Nie wykluczamy, że jak wejdzie jeszcze z 500graczy to będziemy musieli zamknąć logowanie do serwera. 

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Mamy złą wiadomość. 

ch1 - bussy

ch2 - norm

ch3 - bussy

ch4 - bussy

Co za tym idzie... Nasza maszyna nie wytrzymuje takiej ilości graczy. Co prawda przewidziałem to i już 16.12 zamówiłem nową maszynę ale do dzisiaj mi jej nie złożyli (http://screenshooter.net/100844516/uyhiyuo  na górze screena macie date zamówienia) . 

Nie wykluczamy, że jak wejdzie jeszcze z 500graczy to będziemy musieli zamknąć logowanie do serwera. 

ile ludzi ON ?!!!

Opublikowano

Szczeże , jak komuś nie zależy na Topce i się mu nie "pali" to warto odczekać te kilka dni i zagrać na spokojnie. Teraz od godziny 8;00 do 3;00 nie warto nawet wchodzić na serwer , zawalone spoty , zlagowane , masa ludzi , ciężko jest nawet misje zrobić bo każdy robi i metinów czy spotów nie wystarcza. Ja osobiście nie chce wbijać na serwer na chwile , więc wole zacząć na spokojnie :)

Opublikowano

Mamy złą wiadomość. 

ch1 - bussy

ch2 - norm

ch3 - bussy

ch4 - bussy

To trzeba zrobic wiecej CH

Opublikowano

Nie trzeba było wgrywać inny pc2.epk itp ;)

To by Cię nie wywalało.

Jak się gra na serwerze??, warto zaczynać??

Czystego clienta mam, z wczorajszego dnia...

Opublikowano

Szczeże , jak komuś nie zależy na Topce i się mu nie "pali" to warto odczekać te kilka dni i zagrać na spokojnie. Teraz od godziny 8;00 do 3;00 nie warto nawet wchodzić na serwer , zawalone spoty , zlagowane , masa ludzi , ciężko jest nawet misje zrobić bo każdy robi i metinów czy spotów nie wystarcza. Ja osobiście nie chce wbijać na serwer na chwile , więc wole zacząć na spokojnie :)

Da się grać. Wbijasz ciężko lvl 75 około. Idziesz do miasta robić eq z łez itd. Dobijasz 80 i do groty, a tam już więcej spotów ;) Nie jest tak ciężko. Jedynie na mniejszych lvlach sa lagi bo takich graczy najwięćej jest ;p

Opublikowano

Da się grać. Wbijasz ciężko lvl 75 około. Idziesz do miasta robić eq z łez itd. Dobijasz 80 i do groty, a tam już więcej spotów ;) Nie jest tak ciężko. Jedynie na mniejszych lvlach sa lagi bo takich graczy najwięćej jest ;p

Ja tam wbilem 80 i nawet jeszcze w grocie nie bylem, wole porobic te wszystkie misje iz nie lubie miec ekranu zaj.ebanego :D

Opublikowano

K***a mać, jak mam zrobić pierwszą misję od Beak-Go, skoro gdy idę na spota i klikam pelerynkę ekran się freezuje z powodu za dużej ilości mobów?

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

Serwer miazga. Obawiałem się, że będzie ciężko o perfekty z racji dwóch wartości absów, ale po kilku godzinach prawie wszystko już jest. Ludzi na spotach więcej niż mobów. Polecam sobie wybonować eq teraz, a grać jak trochę się ustabilizuje i na spokojnie będzie można porobić misje.

Chwała Wam za prywatne DT, idzie chociaż ripka ubić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...