Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po słowach ' wp zawszby był słaby do pvp ' przestałem czytać twój post, zrobiłeś z siebie idiotę.

Przeczytaj całość to zrozumiesz.Idiotą jesteś ty, bo nie rozumiesz, że nie możesz dostać wszystkiego i do tego wyrywasz sobie zdania z kontekstu.Wybrałeś postać pod expa kosztem pvp i musisz to zaakceptować albo zacząć grać inną postacią.Gram w Metina od ok. 2009 roku (miałem przyjemność jeszcze grać na takich serwach jak sdlongju czy mmyt2).Tak samo jak BM był i jest dobry do pvp, ale od expa już jest co najwyżej średni.

Body skopie szamana ? Haha dobre żarty. Dobry szaman nie pozwoli bodemu podejść do siebie. Tak na przyszłość przeczytaj to co napisałeś i pomyśl nad tym.

A no właśnie.Szaman umie tylko uciekać, a jakby stał normalnie, hitał i bił skillami, to by nie dał sobie rady.

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przeczytaj całość to zrozumiesz.Idiotą jesteś ty, bo nie rozumiesz, że nie możesz dostać wszystkiego i do tego wyrywasz sobie zdania z kontekstu.Wybrałeś postać pod expa kosztem pvp i musisz to zaakceptować albo zacząć grać inną postacią.Gram w Metina od ok. 2009 roku (miałem przyjemność jeszcze grać na takich serwach jak sdlongju czy mmyt2).Tak samo jak BM był i jest dobry do pvp, ale od expa już jest co najwyżej średni.

A no właśnie.Szaman umie tylko uciekać, a jakby stał normalnie, hitał i bił skillami, to by nie dał sobie rady.

No wybacz mi, ale ja gram w metina od jego początku od tego że był Monastyr i wiem, że dobry WP potrafi rozwalić każdego i nie nazywaj tej postaci, że jest do expa, a do pvp jest słaba.

eot.

Opublikowano

No wybacz mi, ale ja gram w metina od jego początku od tego że był Monastyr i wiem, że dobry WP potrafi rozwalić każdego i nie nazywaj tej postaci, że jest do expa, a do pvp jest słaba.

eot.

Jakbyś przeczytał całość mojego pierwsze postu nt. to pisałem o tym, że na serwerach global/hard/medium te sprawy wyglądają zupełnie, bo jest duża różnorodność bonów i eq, a tutaj na serwie easy każdy ma perfy, równe absy i można liczyć tylko na skille, ew taktykę albo komu roska czy innego gówno zgaśnie.Owszem na PL WP mógł koksić, bo ty miałeś jakis abs, nno, czy co kolwiek a tamta osoba mimo, że grała np. BM albo Bodym miała słabe eq i dlatego wygrywałeś.

Opublikowano

Nie działa mi , włącza się na chwile , pojawia się czarny ekran i znika . W procesach mam metin2client.bin ( windows 8.1)

Modki to dźiffki

Opublikowano

Jak się odbugowuje autopote? Coś tam wyczytałem wyżej

To działa na WP / Bodym : Odpalasz aure / czarowane - włączasz auto pota czerwonego - marmur - potem wyłączasz -właczasz i jedziesz 2x dmg :)

Opublikowano

Hahaha beka z was tam wyzej xD gdyby nie filmy na yt dobrych youtuberow nikt z was nie wiedzialby jak dziala ostrze i ze nadaje sie do pvp poza dropieniem mapek w dt.

Opublikowano

To nie jest bug bo na 80% serwerów tak jest? Ogarnijcie te plox...Body/Wp mają najlepiej teraz...

Opublikowano

Oco chodzi z tym bugiem 2x dmg? xD

Ogołnie serwer naprawie zaje*****, polecam, tylko są lekki lagi ;f

Jeżeli pomogłem podziękuj klikając Lubie to! <3

sygna1.png

Opublikowano

To nie jest bug bo na 80% serwerów tak jest? Ogarnijcie te plox...Body/Wp mają najlepiej teraz...

Poprawione bd przy resecie ale to wszedzie praktycznie dziala od zawsze.

i tak wgl to nie bug tylko atak czarowanego i aury.

sygna1.png

Opublikowano

juz nie kreccie z postaciami bo dopiero wszystko wyjdzie jak ludzie porobia eq  na kazdym serwie to dziala i nikt nic nie mowi...

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

Dodajcie Olejek Wygnania do kupna za yangi..

Jestem za, bo 220 IP za zmianę królestwa... Rly? Dajcie za 10-15kk i będzie git. Przy tym respie bossów i metków trudno tyle zdobyć, a są jeszcze fajniejsze itemki do kupienia za IP.

Kiedy zmniejszycie ten resp królowej? Bo dzisiaj miał być. Przerwa o północy? :p

tenor.gif

Opublikowano

Jestem za, bo 220 IP za zmianę królestwa... Rly? Dajcie za 10-15kk i będzie git. Przy tym respie bossów i metków trudno tyle zdobyć, a są jeszcze fajniejsze itemki do kupienia za IP.

Kiedy zmniejszycie ten resp królowej? Bo dzisiaj miał być. Przerwa o północy? :P

Bedzie sie co 9 minut po resecie respiła.

sygna1.png

Opublikowano

Po prostu jak odpalisz aure i marmur z autopotą to nie masz tego dodatkowego dmg z aury, i żeby to naprawić musisz ją zresetować f;

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...