Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Proponowałbym tak. 

1. Zwiększyć liczbę channeli. 

2. Zwiększyć liczbę metinów występujących na mapach (bądź częstotliwość ich respienia). Za dużo hołoty.

3. Zwiększyć drop pereł z bosów. Przy tak grającej hołocie jaka gra teraz, znalezienie bosa już graniczy z cudem, a co dopiero drop pereł właśnie dla mnie.

A tak to serwer zarąbisty !!!

91.jpg

Opublikowano

Proponowałbym tak. 

1. Zwiększyć liczbę channeli. 

2. Zwiększyć liczbę metinów występujących na mapach (bądź częstotliwość ich respienia). Za dużo hołoty.

3. Zwiększyć drop pereł z bosów. Przy tak grającej hołocie jaka gra teraz, znalezienie bosa już graniczy z cudem, a co dopiero drop pereł właśnie dla mnie.

A tak to serwer zarąbisty !!!

Na tą chwilę zwiększenie liczbę channeli jest nie realne bo maszyna jest za słaba. Trzeba czekać na nową i dopiero będzie można dorobić dodatkowe ch. Co do 2 i 3 jestem na Tak ;d

IDcncno.png

Opublikowano

Ja narazie przerywam gre na serwerze, metki pozajmowane a ripka nie ma jak bić bo kicka, a na eq trzeba tyle pereł :/ Poczekam aż się uspokoi :D

Opublikowano

Dziś o godz. 00:00 odbędzie się krótka przerwa techniczna poprawiająca pare błędów oraz prawdpodobnie wywalanie z ww/dt. Każdy zostanie wylogowany automatycznie.

Za utrudnienia przepraszamy. Team Invoria.pl

sygna1.png

Opublikowano

Dziś o godz. 00:00 odbędzie się krótka przerwa techniczna poprawiająca pare błędów oraz prawdpodobnie wywalanie z ww/dt. Każdy zostanie wylogowany automatycznie.

Za utrudnienia przepraszamy. Team Invoria.pl

Naprawcie też wsadzanie butów do zmiany EQ.

tenor.gif

Opublikowano

Co wy chcecie od tego biologa? Itemki lecą znakomicie. czasmi nawet 2 sztuki ze spota, czasami mniej. Ale jeszcze nie zdarzyło mi się, aby nie poleciała ani jedna sztuka z tych 4 spotów. Misję robię szybko. Zanim z mobów poleci mi np 83lv, to biolog na 80 jest już skończony. Zwykle dropię sobie tam 10-20 sztuk nadwyżki, aby mieć na wypadek spalenia, lecz przyjmuje 80% sztuk. Jedyne co mnie wkurza to jego teksty "Ciekła lawa była fałszywa" serio?? A nie lepiej wymyślić np.  Ta ciekła lawa już ostygła, Ten ostry nóż jest stępiony, Te złote kostki są uszkodzone?

Co wy byście chcieli? Rozwalić spota driad czy tam pniaczków i mieć 5 sztuk dla biologa?

I jeszcze handel tym... Jak komuś zostanie to oddaje resztki komuś, komu zabrakło. proste. A nie "sell kości po 5kk" Na prawdę jesteście takimi skurwielami? Ja moje pozostałości 2-10 sztuk od razu oddaję komuś, kto je akurat potrzebuje. Bo skoro mnie denerwowało to, że było mi z nimi ciężko, to pomyśl, że jemu też jest ciężko i możesz mu szybko pomóc. Sprawić komuś radość.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Ogólnie poszedł nie zły ddos w serwer chyba że cała gildie moja wywaliło ze mna i nie mogą się zalogować

Opublikowano

Gdzie można usuwać przedmioty, bo tam w tych opcjach chyba nie ma. A mam chyba z 30 rekawic.,

F5 > Dozorca > Wsadzasz item w te 3 kratki.

Co wy chcecie od tego biologa? Itemki lecą znakomicie. czasmi nawet 2 sztuki ze spota, czasami mniej. Ale jeszcze nie zdarzyło mi się, aby nie poleciała ani jedna sztuka z tych 4 spotów. Misję robię szybko. Zanim z mobów poleci mi np 83lv, to biolog na 80 jest już skończony. Zwykle dropię sobie tam 10-20 sztuk nadwyżki, aby mieć na wypadek spalenia, lecz przyjmuje 80% sztuk. Jedyne co mnie wkurza to jego teksty "Ciekła lawa była fałszywa" serio?? A nie lepiej wymyślić np.  Ta ciekła lawa już ostygła, Ten ostry nóż jest stępiony, Te złote kostki są uszkodzone?

Co wy byście chcieli? Rozwalić spota driad czy tam pniaczków i mieć 5 sztuk dla biologa?

I jeszcze handel tym... Jak komuś zostanie to oddaje resztki komuś, komu zabrakło. proste. A nie "sell kości po 5kk" Na prawdę jesteście takimi skurwielami? Ja moje pozostałości 2-10 sztuk od razu oddaję komuś, kto je akurat potrzebuje. Bo skoro mnie denerwowało to, że było mi z nimi ciężko, to pomyśl, że jemu też jest ciężko i możesz mu szybko pomóc. Sprawić komuś radość.

Jak masz ulepszacze niepotrzebne, a warte np. 20kk/szt to też je oddajesz? ^^

Quarel naprawicie wsadzanie butów do zmiany EQ?

tenor.gif

Opublikowano

Nie ma niepotrzebnych ulepszaczy, Zawsze mogę wziąć i zrobić sobie broń na szamana czy ninję.

A kostki do niczego więcej mi się nie przydadzą. A jak bedę robił biologa na innej postaci, to poleca one same, podczas expa.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Drop z metinów 85+ jest beznadziejny...Tarcza 61, parta i hełm 41? K***a no serio? Resp metinów też do dupy przy (jeśli to prawdziwa liczba) 3k ludzi...2 metiny na początku rl 1 w srodku 2 na koncu i to wszystko...Mapka z metinami by sie przydała...

Opublikowano

F5 > Dozorca > Wsadzasz item w te 3 kratki.

Jak masz ulepszacze niepotrzebne, a warte np. 20kk/szt to też je oddajesz? ^^

Quarel naprawicie wsadzanie butów do zmiany EQ?

buty można wsadzić, tylko bardziej pod góre musisz je wciupać.

Opublikowano
Błyskawicze, Ogien, Wiatr, magia: 10, 15

Taką małą literówkę znalazłem w prezentacji :)

Zbieram +

packiecopy.png

Opublikowano

Drop z metinów 85+ jest beznadziejny...Tarcza 61, parta i hełm 41? K***a no serio? Resp metinów też do dupy przy (jeśli to prawdziwa liczba) 3k ludzi...2 metiny na początku rl 1 w srodku 2 na koncu i to wszystko...Mapka z metinami by sie przydała...

Opublikowano

Resp metinów na tak dużą ilość graczy mnie przeraża.

Jak zbiję metina to świece oczami.

To leć do przodu. Na mapce od 145 sobie bije od 2h i nikt nawet mi jednego nie ubił. :]

Opublikowano

bo z 85 nie ma dobrego tylko podstawowe przedmioty, z 90+ jest lepszy.

sygna1.png

Opublikowano

A póki nie macie nowej maszyny nie możecie dodać nowych ch?

Podtrzymuje zdanie, serwer marzenie.

Nie możemy. Musimy ograniczać zużycie maszyny. 

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Fajnie by było gdyby został naprawiony ten błąd graficzny, przez co nie które postacie wyglądają tak, jakby stały w cieniu przez co się ciemniejsze.. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...