Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja długo ta przerwa teraz będzie trwac?

Już online, zapraszamy do gry :)

Sklepów na razie jest mało, ale to easy/medium tutaj głównie handel bedzie ulepszaczami itd, a na razie ludzie sami to używaja a nie sprzedaja.

sygna1.png

Opublikowano

To, że nie ma sklepów nie oznacza, że brakuje graczy. Na chwilę obecną nie ma czego sprzedawać, każdy ulepki dla siebie trzyma. Admin podawał, że o 13 grało 2.5k ludzi;)

Opublikowano

Jak dla mnie to za bardzo jest nasrane tymi przedmiotami, misjami itp.... Połączenie kilku serwerów w jeden mega.

Opublikowano

Aktualizacja clienta na S2 jest już dostępna!

Zawiera minimum:

Zmiana przycisków w cliencie: 
Ctrl +H lub G = Wchodzenie/ schodzenie z konia
Ctrl +G = Wchodzenie na mounta gdy koń jest odwołany
Ctrl + J = Przywołanie na konia
Ctrl + K = Wchodzenie/schodzenie z mounta
Usunięcie opcji z BS "Kupowanie Zaczarowań"

Należy zaaktualizowac clienta patcherem lub pobrać łatke (link na fb)

Dodatkowo zmieniłem czas respu metinów i bossów, każdy respi się o 50% szybciej (zaczynajac od red lasu) oraz 5 dodatkowych metinów w red lesie.

sygna1.png

Opublikowano

Nie da sie grac to easy medium?;p chyba hard/medium trute zeby zdobyc to trzeba byc no life ze tak powiem a o ulepszaczach nie wspomne bo metka jak znajdziesz to szeczescie trzeba miec a itak zaraz dzieci przyleca i ksuja 2-3 osoby ;d wiedz powodzenia ;)

Opublikowano

Nie da sie grac to easy medium?;p chyba hard/medium trute zeby zdobyc to trzeba byc no life ze tak powiem a o ulepszaczach nie wspomne bo metka jak znajdziesz to szeczescie trzeba miec a itak zaraz dzieci przyleca i ksuja 2-3 osoby ;d wiedz powodzenia ;)

Czytaj post Quarela - czas respu został zmniejszony i dodano 5 metinów w red lesie. A na trutę wystarczy 15 DT, gdzie na pieczątkach lecą Ci wszystkie z 1 spota. Trudno nie jest, ale trzeba też się wysilić.

@BaaLCadar @Quarel™ jak pobrać tą łatkę? Patcher nie patchuje, z mega nie chce się pobrać.

Nie widziałem info na fb ;-;

tenor.gif

Opublikowano

Czytaj post Quarela - czas respu został zmniejszony i dodano 5 metinów w red lesie. A na trutę wystarczy 15 DT, gdzie na pieczątkach lecą Ci wszystkie z 1 spota. Trudno nie jest, ale trzeba też się wysilić.

@BaaLCadar @Quarel™ jak pobrać tą łatkę? Patcher nie patchuje, z mega nie chce się pobrać.

usun invoria.pl.exe i wlacz patchera

sygna1.png

Opublikowano

Mam wielki problem... Otóż kolega chciał mi sprzedać bambusa (był z jinno ja z shinso) poszedłem do niebieskich i kupiłem bryłke za 450kk (okazało się, że kupiłem bryłke 150kk tylko dałem 450 bo inne królestwo) Nie zauważyłem tego i po prostu kliknąłem. Mogę coś z tym zrobić??

Opublikowano

Mam wielki problem... Otóż kolega chciał mi sprzedać bambusa (był z jinno ja z shinso) poszedłem do niebieskich i kupiłem bryłke za 450kk (okazało się, że kupiłem bryłke 150kk tylko dałem 450 bo inne królestwo) Nie zauważyłem tego i po prostu kliknąłem. Mogę coś z tym zrobić??

Admin Ci raczej kasy nie odda. Nic nie możesz z tym zrobić.

Opublikowano

Ubije solo surą wp ripa? 

Tak.

Ale ogólnie moim zdanie, riper na tym serwerze jest jakiś wyjątkowo mocny.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Riper nie jest mocny,wystarczy odbugowac autopote i bije sie po 30-40 k.

"Pewność wypisaną mam na twarzy"

Opublikowano

Niestety nie możemy pomóc w takiej sytuacji.

sygna1.png

Opublikowano

Riper nie jest mocny,wystarczy odbugowac autopote i bije sie po 30-40 k.

Dokładnie ja ripka bije po 10k z hita a jak odbuguję auto potkę to biję go po 30-40k więc nie jest trudno ;). Serwer polecam każdemu jest zaje***** na takiego czekałem po prostu cycuś, glancuś, pizdeczka :D

Wszystkim graczom na ten nowy rok życzę wysokich lvl'i oraz wyjebanego eq w kosmos !!!

ddz8gi.png

Opublikowano

Ogarnijcie mentala mam możliwy full abs bilog na 90 lvl a metnal mnie na 2 skile bez jaj. Pvp z wojem będzie formalnością podchodzisz 2s i leżysz :D

>>>> Jakże będą chrząkać warchlaki gdy usłyszą jak cierpiał stary dzik <<<<

Opublikowano

ja p******e, tylko płacz o smoka, wp, teraz mentala, zaraz będzie bm`a czy kogoś jeszcze ja p******e...

btw. Kiedy będzie temat nt. sm dla beta testerów? mam też nadzieję, że nie będzie to 50 sm :D

Opublikowano

Ogarnijcie mentala mam możliwy full abs bilog na 90 lvl a metnal mnie na 2 skile bez jaj. Pvp z wojem będzie formalnością podchodzisz 2s i leżysz :D

Masz eq klasowe? Po za tym mental zawsze miał mocne skille.

Opublikowano

Ciągłe narzekanie, nie potraficie eq zrobić to i postać słaba. Ja tam gram archerem i nie narzekam.

Mentala skilli jest tak łatwo uniknąć, no ale co ja tam wiem, tylko 7 lat w metku.

Opublikowano

Wp teraz do pvp to będzie dno :) tak sądze 

WP zawsze był słaby do pvp, ale bardzo dobry do expa, coś za coś, pvp/pvm, balans.Tak było od zawsze i nikt teraz nie będzie tego zmieniał, że WP będzie pro do expa i pro do pvp.W  ogóle pvp na serwach easy jest trochę dziwne, bo każdy ma perf eq, na hardach/medium można kombinować, ktoś tam ma o 10 mniej na magie/ luda, nie ma jakiegoś absa, a ty masz itd.Tutaj to niestety wiadomo, że 120 mental czy body skopie szamana 120.

Opublikowano

WP zawsze był słaby do pvp, ale bardzo dobry do expa, coś za coś, pvp/pvm, balans.Tak było od zawsze i nikt teraz nie będzie tego zmieniał, że WP będzie pro do expa i pro do pvp.W  ogóle pvp na serwach easy jest trochę dziwne, bo każdy ma perf eq, na hardach/medium można kombinować, ktoś tam ma o 10 mniej na magie/ luda, nie ma jakiegoś absa, a ty masz itd.Tutaj to niestety wiadomo, że 120 mental czy body skopie szamana 120.

Po słowach ' wp zawszby był słaby do pvp ' przestałem czytać twój post, zrobiłeś z siebie idiotę.

Opublikowano

Body skopie szamana ? Haha dobre żarty. Dobry szaman nie pozwoli bodemu podejść do siebie. Tak na przyszłość przeczytaj to co napisałeś i pomyśl nad tym.

IDcncno.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...