Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przecież konia przywołujesz w tym wysuwanym panelu lub ctrl+j :P

To tak ma być, że w 12h mieszania bonów weszły mi buty, bransa i hełm? :D

Teraz od 2,5h mixuję 7x nasior i 7x kolce i nie chce wbić :C

Mi w pół godziny zrobły się buty,branza, hełm. Reszta robiła się dłużej trochę, a najdłużej kolce ;p

Quarell jesteście chyba jedynym serwerem na którym powinno się ograniczyć reklamę, bo jest K***A ZA DUŻO LUDZI! xD

Kocham ten serwer !

Opublikowano

Mam takie pytanie bo nikt nie odpowiada   gdzie sie wchodzi na dungeony????

Jaki dokładnie? Każdy gdzie indziej.

UP usuń invoria.pl.exe i zaaktualizuj i sprawdź.

sygna1.png

Opublikowano

Jaki dokładnie? Każdy gdzie indziej.

UP usuń invoria.pl.exe i zaaktualizuj i sprawdź.

Chodzi mi o komnate minotaura 

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

Czy kolczyki epickie robi się tylko z tych na 54 czy są też inne które można przerabiać?

up@ tak na oko to około 2k-2,5k jest

Opublikowano

nie da się odpalić kilkunastów itemów oprócz 8, bo tamte przerywa miskowanie, jak zrobiles ze 28?

Odpalił kilka razy bs'a chyba

Opublikowano

nie da się odpalić kilkunastów itemów oprócz 8, bo tamte przerywa miskowanie, jak zrobiles ze 28?

Ustawiasz sobie najpierw pierwszego BS-a tepasz się np. znowu do m1 i odpalasz drugiego BS-a. Jak się nie tepniesz to czasami nie chce się włączyć drugi. ;)

Opublikowano

Odpalił kilka razy bs'a chyba

nie da się, bo jak odpalisz drugi raz bsa i np. usuniesz itemy to usuwa ci też te z 1, to jest fake chyba bo tak żeby zdjęcie zrobić to też tak umiem, ale żeby bonowało na wszystkich to co innego

chyba ze ktos mnie oświeci

Opublikowano

nie da się, bo jak odpalisz drugi raz bsa i np. usuniesz itemy to usuwa ci też te z 1, to jest fake chyba bo tak żeby zdjęcie zrobić to też tak umiem, ale żeby bonowało na wszystkich to co innego

chyba ze ktos mnie oświeci

post wyżej wyjaśniłem jak ;)

Opublikowano

Ogarnijcie to aby po wstaniu było full hp. Nooby nie dają wstać ;/

>>>> Jakże będą chrząkać warchlaki gdy usłyszą jak cierpiał stary dzik <<<<

Opublikowano

Drop z metinów 85+ jest beznadziejny...Tarcza 61, parta i hełm 41? K***a no serio? Resp metinów też do dupy przy (jeśli to prawdziwa liczba) 3k ludzi...2 metiny na początku rl 1 w srodku 2 na koncu i to wszystko...Mapka z metinami by sie przydała...

Opublikowano

Od 9 stoję i mixuję itemy w m2 Khaar i widzę ciągle 80 lvle. Exp jakoś słabo tam leci wtedy czy co? :p Czy ludzie po prostu robią eq na grotę?

Jaka była największa liczba osób online na serwie? 

Pewnie gdzieś ~3k

tenor.gif

Opublikowano

Dodajcie mape z metkami albo zwiększcie resp metków bo na taką ilość osób resp tych metków to śmiech na sali.

Opublikowano

Jak już dostaniecie nową maszynę zróbcie może z 7 ch . Masakra , tyle ludzi że nie da się nic zrobić :D , Już na nowych servach przy 1k odczuwa się dyskomfort . A jak tutaj z 2k siedzi gdzieś  .

WQyaZF.png

Opublikowano

Was też tak kicka na dt? Już dwa razy pod rząd mnie kicknęło, raz gdy zaczynałem bić ripera a drugi jak dropiłem klucz przed riperem. Nagle dostaje laga i po chwili kicka. A chciałem trutke zdobyć...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...