Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam parę zastrzeżeń, mimo to serwer miazga. Liczba graczy online dobija 2k+...

-Poprawa respu metków.

-Poprawa dropu pereł.

-Dodanie licznika graczy online na stronę główną lub w grze.

-Dodanie opcji szybkiej zmiany channel'u pod ESC.

-Poprawa serwerowego BonusSwitchera (BS-a), ze strony:

Zmniejszenia szybkości zmieniania bonów, ponieważ czasem przeskakują bony.

Usunięcia zbędnej opcji "Kupowania Zaczarowań Przedmiotu" - jest ona zbędna.

Poprawy automatycznego wyłączania się pierwszego slota podczas teleportacji.

-Dodanie respu potworów na grocie wygnańców, gdzieś tam dalej są puste spoty, a nie ma gdzie expić, bo wszędzie zajęte.

-Przydałyby się jakieś metki na atlantydzie V2 oraz lochu v3, Lodowy Metin oraz Pajęcze Jajko.

-Zwiększenie respu potworów w zwykłym Lesie, liczy to się z lepszym dropem złotych kostek.

Z cierpliwością, czekam na więcej channeli, a za tym idzie nowa maszyna.

x

Opublikowano

Jak wejsc na dungeony ?

Zależy na jakie np na WW to pod DT a jeżeli chodzi o pozostałe to są one poustawiane po mapach np Dung na 130 jest na mapie 130 etc ;) 

xD 

Opublikowano

Strasznie trudno o perły. Gdzie one właściwie dropią :c

Z metków/bossów z map 95 + oraz z dungeonów typu WW/ Baronówna (gdzie po 3x lecą) ja tam z nimi problemu nie mam ; D 

xD 

Opublikowano

Zależy na jakie np na WW to pod DT a jeżeli chodzi o pozostałe to są one poustawiane po mapach np Dung na 130 jest na mapie 130 etc ;)

no tak a minotaur ? 

Opublikowano

Serwer typowo ostro pod Is.

Wszystkie przepy w grze lecą beznadziejnie,wszystkie przepy są w IS,wszystkie bronie na 75 są praktycznie tylko z pomocą IS.

Im więcej wywalisz na IS,tym wiecej masz broni na 75,tym więcej masz hajsu w grze. Pzdr

Tak z*******y serwer zrobić pod pay2win ...

79160594027661829163.png

Opublikowano

Serwer typowo ostro pod Is.

Wszystkie przepy w grze lecą beznadziejnie,wszystkie przepy są w IS,wszystkie bronie na 75 są praktycznie tylko z pomocą IS.

Im więcej wywalisz na IS,tym wiecej masz broni na 75,tym więcej masz hajsu w grze. Pzdr

Co ty tam wiesz

15 szkat ripa lub smierci wymieniasz na bron 75 wybrana przez ciebie

Opublikowano

Co ty tam wiesz

15 szkat ripa lub smierci wymieniasz na bron 75 wybrana przez ciebie

Dropnij szkate ripera bez przepustki które dropią chyba 2/3 na 100 szkat a inny wysle sms i kupuje sb prosto szkaty z is i leci dalej.

Wszyscy ktorzy maja w eq 2 formy albo juz 3 to tylko dzieki przepustką z IS ...

79160594027661829163.png

Opublikowano

Dropnij szkate ripera bez przepustki które dropią chyba 2/3 na 100 szkat a inny wysle sms i kupuje sb prosto szkaty z is i leci dalej.

hahahha dojebałeś ja z 10 szt 5 przepustek :) 

Opublikowano

Ja póki co sobie daruje serwer, wszystko pozajmowane, nie dla mnie takie nerwy hehe, poczekam tydzień/dwa - zobaczymy jak serwer się rozwinie i co najważniejsze - SPOTY się pozwalniają.

Polecam jak najbardziej.

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Jest tu jakiś pierścień przez który możemy się teleportować ? Czasami nie mogę przejść przez teleport :|

Opublikowano

Jest tu jakiś pierścień przez który możemy się teleportować ? Czasami nie mogę przejść przez teleport :|

XDDD

W eq po lewej stronie masz taką strzałeczkę, klikasz w nią i pierwszy kwadracik :)

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

Ja tam mam 9 tych przepustek + z misji też masz szkaty ripa no ale lepiej siedzieć na mpc i komentować zamiast pomyśleć jak coś zrobić

Opublikowano

Pierwszy raz gracze kończą grę bo za dużo graczy :D czo to sie porobiło ;) 

Dodamy na nowej maszynie z 6-7ch więc spokojnie. 

Invoriabanenr.png

Uczeń
Opublikowano

ulepki dodac do dropu z mobow jak na s1 bo dopchac sie na bossa zeby cos zdobyc to porazka

Opublikowano

Może od razu zrobić zeby wszystko leciało z psów... Dobrze jest, nie wiem czemu wszystko wam nie pasuje. Co wam się nie spodoba to się żalicie, a admini wszystko robią jak wy chcecie. Oby nie wyszło to na złe. PS: Gdzie wyniki konkursu na fb który miał być wczoraj...

Opublikowano

Pierwszy raz gracze kończą grę bo za dużo graczy :D czo to sie porobiło ;)

Dodamy na nowej maszynie z 6-7ch więc spokojnie. 

Jest gdzieś możliwość spojrzenia w to ilu graczy jest online?

"Problemem nie jest problem.

Problemem jest twoje nastawienie do problemu."

http://fabko.ovh - technik serwerów csgo:-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...