Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Orbit skoro masz te postacie dajesz rade zarabiać to o co Ty płaczesz? Bo ja już się pogubiłem w tym wszystkim. Mówisz że nie myślisz o sobie tylko innych graczach ale NIKT oprócz Ciebie się w tej sprawie negatywne nie wypowiada wiec o co kaman? Reasumując skoro Ty dałeś rade zarobić na te eq to każdy inny też da. Nabijasz sobie bezsensownie posty? Może teraz dla odmiany napisz jakich zmian oczekujesz. 

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

CAŁA PRAWDA!@#!@#!@#!@#

http://forum.invoria.pl/index.php?/topic/30428-eq-z-navi-bardzo-prosze/

OMG WSSYZSKTO JANSNE

CALA PRAWDA OMG

SRY ZA LITEROWKJAI ALE JESTEM PODNEICONY :)))))

Ale ty tępy jesteś... zwykły hack engine... a nie navi... matko... Kto ci zapłacił żeby takie bzdury pisać ??

54169037467327365173.png

Opublikowano

Ale ty tępy jesteś... zwykły hack engine... a nie navi... matko... Kto ci zapłacił żeby takie bzdury pisać ??

OMG TY NIC NIE WIESZ?? ;/ /;/;/;/;/;/;/;/;/;/;/;/;/;/;/ PEWNIE ARRAY TO TTWOJ KOLEGA ;]

Opublikowano

OMG TY NIC NIE WIESZ?? ;/ /;/;/;/;/;/;/;/;/;/;/;/;/;/;/ PEWNIE ARRAY TO TTWOJ KOLEGA ;]

A Ciebie pewnie opłacają żebyś bzdury i syf robił .. Skąd to znam... Typowe...

54169037467327365173.png

Opublikowano

A Ciebie pewnie opłacają żebyś bzdury i syf robił .. Skąd to znam... Typowe...

O BOZE MAJA CIE W MALYM PPALUSZKU JUZ ;/

Opublikowano

O BOZE MAJA CIE W MALYM PPALUSZKU JUZ ;/

O boże a tobie już stanął z podniecenia ?? Chcesz na siebie czyjąś uwagę zwrócić ?? Podlizać się jaki to jesteś super ?? Zwiększa to twoje poczucie wyższości ?? Czy może po prostu tylko tak potrafisz się wykazać ?? :)

54169037467327365173.png

Opublikowano

Cheat Engine - możesz nawet wpisać i 200%, to nic takiego. Niech pokaże na handlu/w shopie to wtedy uwierzę. Co do poprzedniej dyskusji mam podobne zdanie co Exile, zarobić się da na każdym lvlu. Nawet głupie perły to cały czas dobry zarobek, jeśli ruszysz głową. Nie ma wolnych spotów idziesz do prywatnego WW i nie tracisz czasu, proste. Ja sobie zawsze przeliczam zarobek na czas i wybieram najlepszy w chwili obecnej sposób i zarabiam, tyle. Jeżeli na metkach w red lesie w godzinach wieczornych zarabiasz 100kk/h, to idziesz na WW gdzie np. zarobisz 250kk/h i np. jeżeli jestem na grze rano, ok 5 i coś innego jest wolne, a tam zarobie więcej, to to robię. 

52287137559562145640.png

Opublikowano

O boże a tobie już stanął z podniecenia ?? Chcesz na siebie czyjąś uwagę zwrócić ?? Podlizać się jaki to jesteś super ?? Zwiększa to twoje poczucie wyższości ?? Czy może po prostu tylko tak potrafisz się wykazać ?? :)

prowo

Opublikowano

Juz navi sie pojawilo hehe tak samo bylo na s1 nie polecam serwera

Ta, bo uwierzę. Myślisz, że Quarel/Hooltras są tacy głupi i sprzedawaliby eq navi? Skoro gra tu ok 3k graczy? Ty chyba nie masz pojęcia ile oni zarabiają, także marne prowo. 

Kiedy jakaś aktualizacja?

­

Opublikowano

Ta, bo uwierzę. Myślisz, że Quarel/Hooltras są tacy głupi i sprzedawaliby eq navi? Skoro gra tu ok 3k graczy? Ty chyba nie masz pojęcia ile oni zarabiają, także marne prowo.

Kiedy jakaś aktualizacja?

­

imetin_logo.png

Opublikowano

Czy zostanie kiedyś dodana opcja zakładania dwóch pierścieni na 130 lv ? takie słuchy doszły mnie dawno temu lecz nadal nic o tym nie wiadomo :)

Nick Metin:Qrs/Battlefield Heros:EVEG                                                                              GoLGis : )

1699886561.png

Opublikowano

Czy zostanie kiedyś dodana opcja zakładania dwóch pierścieni na 130 lv ? takie słuchy doszły mnie dawno temu lecz nadal nic o tym nie wiadomo :)

Możliwe, na razie ten pomysl jest wycofany.

28 lutego o 1 w nocy odbedzie sie reset dodajacy nowy dungeona na 215, wymiane ulepszaczy z mapy 200 na lepsze oraz pare innych zmian, natomiast do 5 marca wejdzie na serwer nowe zielarstwo.

Oraz zostanie wprowadzony na okres testu limit leveli dropu zapowiadany wcześniej, aktualnie bedzie obowiazywał tylko mape 130lv.

sygna1.png

Opublikowano

Możliwe, na razie ten pomysl jest wycofany.

28 lutego o 1 w nocy odbedzie sie reset dodajacy nowy dungeona na 215, wymiane ulepszaczy z mapy 200 na lepsze oraz pare innych zmian, natomiast do 5 marca wejdzie na serwer nowe zielarstwo.

Oraz zostanie wprowadzony na okres testu limit leveli dropu zapowiadany wcześniej, aktualnie bedzie obowiazywał tylko mape 130lv.

Możesz nieco naświetić nam tą wymiane ulepszaczy? Czy może jest to gdzieś wyjaśnione?

Opublikowano

Pragnę przypomnieć, bo ludzie mase razy piszą na wołaczu i mi nawet na PW w grze, jak przywołać konia itp.

konia przywołujemy - ctrl + J

teleportujemy się - F5

a najlepiej bonować w magicznej kopalni, bo tam nie laguje :)

Opublikowano

Jest zakaz handlu bryłkami i yangami. Jeśli zobaczysz tego typu wiadomości możesz zrobić screena i ziomek dostanie bana.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...