Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Problemy są, i je opisałem. Nie uwierzę że masz w 2 tygodnie full eq, nie ściemniaj, chyba że zarabiasz sprzedając itemy z ISu i kupujesz gotowe itemy albo przez dwa tygodnie nie odszedłeś od kompa :) Nie wypowiadaj się , bo widać że jesteś jednym z tych który ma wszystko i nic więcej go nie obchodzi. To ze tobie nie odpowiada moja opinia na temat serwera nie znaczy że serwer jest idealny a widać nie wiele o nim wiesz skoro po 2 tygodniach tobie wszystko pasuje.  Balans jest zrypany, gra nie może opierać się tylko na 200 lvl up, i nie może być w niej tak ze grace bez isu na niższym lvl są lepsi od tych z is na wyższych lvl a tak jest.  CO do respow i bicia bossów - weź nie ściemniaj, żeby trafić na resp którego ci nikt nie ukradnie trzeba mieć fuksa, żeby z respu ubić więcej niż jednego bossa ( jeśli skaczesz po kanałach) trzeba chyba siedzieć w nocy i spać w dzień. Patrzysz bo pewnie pchasz w IS i na nim zarabiasz. Wypowiadasz się w taki sposób bo TY już wszystko masz. Tobie pasuje układ iść na mape, rozyebać małe lvl i kraść bossy i drop.

P.S - Zarobić w grze na IS porażka. Stawać do PVP  bez IS - nie ma sensu.

Twoja wypowiedź jest bezsensu, tym bardziej ze każdy na serwie wie że to co napisałem jest do poprawienia i zrobienia.

Widać ze po 2 tygodniach mało wiesz o serwerze. I chyba rzadko kiedy zagladałeś na forum :)

Ja gram od startu nie wydałem ani zł na IS.

Pisałem o moich kolegach, którzy  przez ostatnie 2 tygodnie zrobili eq ja zrobiłem to o wiele szybciej bo na starcie było łatwiej teraz jedyny próg z eq to 175 na 200 robi się w hmm 1 dzień ? jeśli ktoś ogrania na czym zarabiać i ma eq do expa :)

Mało wiesz o serwerze jak na 200lv i o tym jak się tu da  zarobić.

Mi nie pasuje układ iść i komuś zajebać drop.  Jak komuś coś trzeba to mu to daje bo mi ulepki nie są już potrzebne na niższy lv. Są kretyni co mają z 50 lv więcej i zabijają mniejsze dla dropu ja o tym dobrze  wiem, ale co na to poradzi administracja ? Banować będą za to ? 

Ja nie wiem na kto Ci to mówił, albo czy sam miałeś taką sytuacje ale jeśli koleś z IS pada z kolesiem bez to znak, że ktoś nie umie grać i liczy, ze IS wygra za niego pvp lub zabije bossa.

Array kiedyś napisał, że woli na ts,mpc załatwiać sprawy niż na forum gdzie ma w c**j spamu i co raz 100 tematów o tym samym.

Wbij 220 zrób eq na 220 i będziesz wiedział jak jest w sumie na 200 lv z full eq też był balans :) Dla mnie jest wyrównane, ale każdy ma inne zdanie. 

Pozdrawiam :)

Nick Metin:Qrs/Battlefield Heros:EVEG                                                                              GoLGis : )

1699886561.png

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja gram od startu nie wydałem ani zł na IS.

Pisałem o moich kolegach, którzy  przez ostatnie 2 tygodnie zrobili eq ja zrobiłem to o wiele szybciej bo na starcie było łatwiej teraz jedyny próg z eq to 175 na 200 robi się w hmm 1 dzień ? jeśli ktoś ogrania na czym zarabiać i ma eq do expa :)

Mało wiesz o serwerze jak na 200lv i o tym jak się tu da  zarobić.

Mi nie pasuje układ iść i komuś zajebać drop.  Jak komuś coś trzeba to mu to daje bo mi ulepki nie są już potrzebne na niższy lv. Są kretyni co mają z 50 lv więcej i zabijają mniejsze dla dropu ja o tym dobrze  wiem, ale co na to poradzi administracja ? Banować będą za to ? 

Ja nie wiem na kto Ci to mówił, albo czy sam miałeś taką sytuacje ale jeśli koleś z IS pada z kolesiem bez to znak, że ktoś nie umie grać i liczy, ze IS wygra za niego pvp lub zabije bossa.

Array kiedyś napisał, że woli na ts,mpc załatwiać sprawy niż na forum gdzie ma w c**j spamu i co raz 100 tematów o tym samym.

Wbij 220 zrób eq na 220 i będziesz wiedział jak jest w sumie na 200 lv z full eq też był balans :) Dla mnie jest wyrównane, ale każdy ma inne zdanie. 

Pozdrawiam :)

A ty czytaj :) RObie 4 konto na tym serwie ;) Gram na nim od początku :) WIęcej nie piszę, bo czasami zastanawiam się czy to nie tak jak bicie głową w mur... Zostaje tylko echo... :)

54169037467327365173.png

Opublikowano

Gospodarka z dnia na dzień co raz bardziej się rozkłada .. zioła już po 50kk nie chcą schodzić, a 3 dni temu sprzedawałem po 75. Nie mowie tu już o innych ulepach. 3/4 dni temu dziennie lekko zarabiałem 4/5kkk teraz na tych samych rzeczach nie mogę wyciągnąć 1kkk, a sklep stoi cały dzień. Eq się ulepszać nie opłaca, bo taniej się kupi gotowe. Zarobić jest ciężko, a za np. kupony ciągle 2.1-2.3kkk wołają.

Opublikowano

Ja mój drogi nie powiedziałem , i zaznaczyłem ze nie mam zamiaru oczerniać itp Arraya. I już nie raz napisałem ze nic do niego nie mam i szanuję go za serwery jakie zrobił, jak również resztę teamu :) Serwer również polecam bo na 4 konto które na tym serwerze robię,  nie mam zamiaru z niego rezygnować - zrezygnowałem z innego pseudo serwera jakim jest VirtualMT2.

Ale właśnie może z twojego punktu widzenia wygląda to inaczej, z mojego niestety troszkę gorzej ;)  Możliwe ze bardziej wnikliwie analizuję system gry itp.

Dlatego napisałem, i dlatego próbuję ruszyć trochę Team żeby pokazywali zainteresowanie serwerem. Jedynie co to to że ludzie na forum  piszą , w grze, i nie ma odzewu... Więc niestety można odnieść wrażenie ze S2 jest spychana na bok kosztem ciągle S1.

Co do Invorii jak S1 tak S2 to chyba najlepsze serwy jakie powstały.

Jako że S2 jest stosunkowo młoda, to właśnie dlatego warto by zwrócić uwagę na pewne sprawy i może kilka poprawić bądź zmienić.

Pominę tutaj wypowiedzi pseudo graczy którzy tylko bluzgi potrafią walić postach i się odgrażać myśląc że ktoś się tym przejmie czy będzie się bał :)

Rozumiem cię. Nie martw się ja nie jestem z tych 'hejterów i bluzgaczy'. Pracują cały czas nad serwerem, udoskonalają go, dbają i troszczą się o niego, jest młody masz rację - dlatego warto coś robić. 

Nie przejmuj się, nie spoczęli na laurach.

Gospodarka z dnia na dzień co raz bardziej się rozkłada .. zioła już po 50kk nie chcą schodzić, a 3 dni temu sprzedawałem po 75. Nie mowie tu już o innych ulepach. 3/4 dni temu dziennie lekko zarabiałem 4/5kkk teraz na tych samych rzeczach nie mogę wyciągnąć 1kkk, a sklep stoi cały dzień. Eq się ulepszać nie opłaca, bo taniej się kupi gotowe. Zarobić jest ciężko, a za np. kupony ciągle 2.1-2.3kkk wołają.

Hooltras dokładnie opisał system działania rynku na forum, ale że nie działa ono w chwili obecnej nie mogę ci tego wytłumaczyć tutaj. Poczekajmy do końca tygodnia i dowiesz się na jakiej zasadzie to działa :>

Opublikowano

Ja nie wiem co wy bierzecie :) Skoro ktoś mi ciśnie bajki ze w 2 tyg zrobił 175 i full eq to sorry :D JA gram od startu S2 , zrobiłem 3 postki 200 i zacząłem robić czwartą :) :) Wiem co mówię :) Nie ma tu żadnej taktyki, nie rób z siebie takiego taktyka wielkiego ;) Jesteście ślepi, albo nie obchodzi was to jak gra się od zera :)

P.S bez urazy, ale czemu tak skaczecie i się plujecie zawsze kiedy tylko ktoś napiszę jakieś fakty czy prawdę czy pokaże co jest do zrobienia na serwerze ?? Płacą wam za to :D  ?? Ktoś wytknie co jest do poprawy a wy skaczecie do gardła jak tutaj:) Wystarczy ( jak ruszy) przeglądnąć forum i popatrzyć co tam ludzie piszą, albo co piszą w grze ;) Koniec :)

Acha i zapomniałem, od jakiegoś miesiąca nie zdarzyło mi się, i myślę że połowa graczy ma podobnie, żeby bić metki czy bossy jak to napisałeś, bez problemu :) Może na Akailu się to czasami uda, ale bardzo rzadko, nie mówiąc już o niższych lvl :)

Teraz sobie przypomniałem - wczoraj koło 19.20 może i ubiłeś bo było ZUO i wszyscy pognali na darmowe bossy :D Więc też mi taktyka :D:D

Nie robie z siebie taktyka wielkiego ale wytarczy uzyc mozgu ktorego ewidentnie Ci brak, zeby ogarnac choc troszke metina ;)

Zuo bylo o 19.30, rowniez na nim bylem, wiec wybacz ziomeczku ale maly fail :( Metki ubilem przed zuo. Chyba, ze dzis rano tez bylo zuo i tez mi sie udalo i chu*owa taktyka? Spoko, moze i grasz od poczatku, moze amsz 3 postki 200, ale jak widac grac nie potrafisz skoro tak slabo Ci to idzie. Ja jakos lajtowo daje rady zlapac metki np i to nie po 1 sztuce na resp a po kilka - kilkanascie. Nie, nikt mi nie placi, ja rzadko bronie jakiegokolwiek servera, ale skoro pierd*lisz glupoty to je prostuje ;) I tak btw - ja nic o zadnej postce 175 itd itp nie pisalem, sam mam dopiero 143 bez jakiegos pro eq bo jak juz wyzej wspomnialem - gram sobie powoli dla zabawy. Ale jesli ktos mi pisze, ze metkow nei da sie ubic a z ISem jest ciezko - to pozdro serdeczne ^_^ 

I tak na marginesie - nie liczac martwego juz Emperiusa to Invo jest chyba najlatwiejszym serverem pod wzgledem latwego darmowego dostepu do is ;) Bo tak na dobra sprawe zarobic 2kkk na 500sm nie jest jakims wielkim wysilkiem.. (no teraz moze nieco wiekszym, ale jeszcze niedawno to w 5-6h dalo sie ta kase miec).

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Akail ciężko? Robisz ze 2-3 postacie 180, stawiasz sobie na respie i dziennie ubijasz do 50 sztuk... Tylko stoisz cały czas a nie wbijasz 2 minuty przed respem.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Trzecia data turnieju i kolejny nie wypał. Wczoraj miał być pierwszy przedział i co znowu przełożycie na "za tydzień" .. ?

Opublikowano

Up, a wiesz z kim masz walczyć? Jak widać forum nie działa wiec turniej nie może się odbyć. Czasem trochę pomysl zanim napiszesz coś bezsensownego.

<3

Opublikowano

Up, a wiesz z kim masz walczyć? Jak widać forum nie działa wiec turniej nie może się odbyć. Czasem trochę pomysl zanim napiszesz coś bezsensownego.

Podanie info na forum nie boli. To samo fp i w grze ;). Ten turniej nigdy sie nie odbedzie

imetin_logo.png

Opublikowano

Na fb było napisane, że do piątku ogarną forum. Najpierw o dzień przesunęli, bo coś, później o tydzień, bo coś teraz zawiesili turniej, bo forum padło. Takim tempem może do przyszłych świat odbędzie się chociaż pierwszy przedział. Ile można stać i czekać na durnym przedziale.

Opublikowano

No i kiedy nowy dung, zielarstwo?

Forum niedługo, dungeon do 2-3 dni a zielarstwo możliwe ze do następnej soboty bedzie skończone.

sygna1.png

Opublikowano

Średnio chodzą po 2kkk , ale są i tacy co sellają po 2.5....

54169037467327365173.png

Opublikowano

kupon 2.5 kkk terazstoi, jeśli ktoś sprzedaje taniej to bierz bez zastanowienia.

ten kupon jeszcze powinien skoczyć, bo tyle ile się zarabia na dungu 215 z odłamków to jest masakra.

Opublikowano

Ma ktoś może taki problem jak ja?

Gdy loguję się na postać, wchodzę do gry, wywala mnie do windowsa. A "Client przestał odpowiadać"

A gdy patchuję go od początku, wyskakuje błąd jakiś, że nie mogę czegoś tam pobrać.

Opublikowano

Ma ktoś może taki problem jak ja?

Gdy loguję się na postać, wchodzę do gry, wywala mnie do windowsa. A "Client przestał odpowiadać"

A gdy patchuję go od początku, wyskakuje błąd jakiś, że nie mogę czegoś tam pobrać.

Daj ss blędu

sygna1.png

Opublikowano

Jako iż mam 220 lvl i prawie skończone całe eq na 220 +9, wszystkie misję to mogę się trochę wypowiedź co do twojej odpowiedzi Orbit.

Nie znajdziesz lepszego administratora od Arraya w świecie metina, naprawia wszystko, nawet jak mu ściemnisz coś że może nie działać on tego nie oleje tylko sprawdzi i ci udowodni, że to działa poprawnie. 

Takie zaplacze ma entergames, że to głowa mała - o tym warto wspomnieć.

Ja polecam w milionach procentach invorię, nie ma i nie było lepszego serwera od tego. Nie wierzę też, że przez tyle czasu byłem ślepy, że na s1 grałem tylko chwilę i odpuściłem sobie.

Teraz serwer jest perełką wśród tych innych 'pseudo' metinów. 

Co do itemshopu nie wypowiem się, ale na 215 na złotych odłamkach można zarobić po 20kkk dziennie, kiedy można dropnąć 100 odłamków dziennie, a 1=200kk. 

Wbij ten lvl, polataj na Yeraka i twoje problemy materialne znikną. 

Co do balansu, to jest elegancki na 200+, po prostu wszystko jest git.

Ja polecam jeszcze raz z czystego serca! :)

Pozdrawiam, Mashu & Exile

Nie kwestionuje tego ze potrafisz wydropic 100 odłamków dziennie ale ze sprzedać 100 odłamków po 200 kk dziennie?? o.O  Mozę miesiąc temu tak było ale teraz odłamki w sklepach po 160 kk stoją i nie jeden 220 lvl narzeka ze już odłamki nawet po 150 kk ludzie nie chcą kupować.

Ceny lecą na łeb z dnia na dzień, wszystko dosłownie wszystko spadło z ceny przez ostatnie 2 tygodnie, jeszcze bardziej niż wcześniej. Żeby tu zarobić teraz po 2 kkk dziennie to trzeba być Copperfieldem ( a już nie mowie o 20 kkk dziennie :D )

Opublikowano

Nie kwestionuje tego ze potrafisz wydropic 100 odłamków dziennie ale ze sprzedać 100 odłamków po 200 kk dziennie?? o.O Mozę miesiąc temu tak było ale teraz odłamki w sklepach po 160 kk stoją i nie jeden 220 lvl narzeka ze już odłamki nawet po 150 kk ludzie nie chcą kupować.

Ceny lecą na łeb z dnia na dzień, wszystko dosłownie wszystko spadło z ceny przez ostatnie 2 tygodnie, jeszcze bardziej niż wcześniej. Żeby tu zarobić teraz po 2 kkk dziennie to trzeba być Copperfieldem ( a już nie mowie o 20 kkk dziennie :D )

Jesli mam dobry dzien to tak 5kkk wyciagam.

imetin_logo.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...