Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Możesz sam sobie to zmienić.

Nie ingeruję i nic nie zmieniam w kliencie. Myślałem, że administracja doda ale się myliłem. Nawet ankieta na forum nic nie dała.

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie ingeruję i nic nie zmieniam w kliencie. Myślałem, że administracja doda ale się myliłem. Nawet ankieta na forum nic nie dała.

Dodam, że taka podmiana nie jest karana-nie mają jak zobaczyć tego, a nie jest to trudne.

Opublikowano

Dodam, że taka podmiana nie jest karana-nie mają jak zobaczyć tego, a nie jest to trudne.

Może dla kogoś kto się zna to nie jest trudne, ale dla zwykłego gracza to trudne;)

Opublikowano

Może dla kogoś kto się zna to nie jest trudne, ale dla zwykłego gracza to trudne;)

Mój poziom-gracz, nigdy kontaktu z żadnymi plikami, nic nie tworzyłem itd., tylko znajomość gry z poziomu gracza, a mimo to z poradnikiem dałem radę, jest to dokładnie opisane.

Opublikowano

Tak na marginesie nie zauwazyliscie, ze gra znacznie mniej osob niz np 3 tyg temu?

W tygodniu możliwe, że jest to zauważalne, aczkolwiek w weekendy i w eventy jest masa ludzi. Na ten tydzień przygotowany jest dość mega duży update, który ułatwi niektóre rzeczy, ale i wprowadzi nowości.

Tj. nowy bestiarz dla nowych lvl`i jak i nowe zielarstwo. Możliwe, choć nie wiem w 100% będzie wprowadzone koło losu, coś ala tombola za SM jak i za IP.

Opublikowano

Mam komputer na którym Battlefield 3 chodzi na wysokich przy 60 klatkach.

Odpale 3 konta na metinie i mam lagi po 40 fps :)

Nie mów mi, że metin to słaba gra.

Metin się ciągle zmienia, dochodzi do serwerów masa nowych rzeczy, które stare komputery nie potrafią uciągnać - ba. Nawet mój kolega przy kompie za 4k potrafi mieć lagi przy kilku włączonych kontach.

Nienaiwdze ludzi, którzy się kłócą a nie wiedzą jak jest.

Opublikowano

Mam komputer na którym Battlefield 3 chodzi na wysokich przy 60 klatkach.

Odpale 3 konta na metinie i mam lagi po 40 fps :)

Nie mów mi, że metin to słaba gra.

Metin się ciągle zmienia, dochodzi do serwerów masa nowych rzeczy, które stare komputery nie potrafią uciągnać - ba. Nawet mój kolega przy kompie za 4k potrafi mieć lagi przy kilku włączonych kontach.

Nienaiwdze ludzi, którzy się kłócą a nie wiedzą jak jest.

Nie tyle co dochodzi dużo rzeczy (to też) ale zobacz, że same skrypty py klienta są stare i nie tak bardzo optymalne jak powinny być.

Ale mniejsza o to.. masz rację, że na dobrych pc można mieć lagi w metku.

Co do serwera to polecam. 

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Jeżeli masz głowę i potrafisz jej używać, a czas w grze przeznaczasz na rozwój, a nie stanie w m1, to śmiało możesz zaczynać :) 

52287137559562145640.png

Opublikowano

Dzisiaj odbyła się aktualizacja w kliencie, która wniosła m.in. tę zmianę;

reGTFVA.png

- dodano zmianę potworów na dzikie psy, tj. mapy powyżej groty i dungeony.

Zaktualizowano wartości pierścieni m.in.

1tPW2VD.png

Pierścienie na 180 będą zaktualizowane także, pierścień na ludzi będzie dawał 7,5k hp, 15% ludzi i 25% szybkości ruchu.

Jutro rano o godzinie 3:00 odbędzie się też przerwa, która wniesie:

- obniżenie dmg Sarcrica na dungonie 180

- poprawa wartości inteligencji w kolczykach po stronie serwera, na razie widzieliśmy tylko ją na kolczach, lecz wartość dalej była nieprawidłowa

Przypominam także o przerwie 6 marca, która wniesie bardzo dużo :)

Opublikowano
Exíle

Zmniejszono bony w pierścieniu aniołów, w demonim i starożytnych też ??

54169037467327365173.png

Opublikowano

starożytni daje 10 na ludzi,

demoni 80 wartość

potwory 15%

na razie i tak to wizualnie tylko jest, dopiero od przerwy będzie poprawnie

Opublikowano

starożytni daje 10 na ludzi,

demoni 80 wartość

potwory 15%

na razie i tak to wizualnie tylko jest, dopiero od przerwy będzie poprawnie

Wiem że od przerwy będzie działać , ale siedze w robocie i nie mogę sprawdzić jak to wygląda w grze ;p

54169037467327365173.png

Opublikowano

Tylko ochronka, w przyszłości też duchowe mentala.

A co z wpekiem? Tylko WP trzeba grać żeby coś ogarnąć w pvp? Ciągle tylko nerfy dostają nie te klasy co potrzeba. Czemu przykładowo bodziak dalej jest do dupy? 

Opublikowano

A co z wpekiem? Tylko WP trzeba grać żeby coś ogarnąć w pvp? Ciągle tylko nerfy dostają nie te klasy co potrzeba. Czemu przykładowo bodziak dalej jest do dupy? 

Bodziak wszędzie jest do dupy :D Wcale nie musisz grać wp tylko. Kto ci tak powiedział ?? Możesz szamanem, ninją - ja jakoś żadną klasą nie mam najmniejszych problemów :) Teraz na samym końcu robię WP dopiero. Zaczynałem szamanem :)  Tutaj pomału zaczynają dopieszczać klasy, ochronka u BM'a była za mocna zdecydowanie. Wystarczy chcieć i umieć grać innymi klasami.

54169037467327365173.png

Opublikowano

Bodziak wszędzie jest do dupy :D Wcale nie musisz grać wp tylko. Kto ci tak powiedział ?? Możesz szamanem, ninją - ja jakoś żadną klasą nie mam najmniejszych problemów :) Teraz na samym końcu robię WP dopiero. Zaczynałem szamanem :)  Tutaj pomału zaczynają dopieszczać klasy, ochronka u BM'a była za mocna zdecydowanie. Wystarczy chcieć i umieć grać innymi klasami.

Bodziak wszędzie do dupy ? Koleś z choinki się urwałeś? Najpierw hejtujesz serva, że brak zarobku a teraz jakbyś mógł to byś się rozpłynął nad tym servem. Kto mi tak powiedział? Może ludzie którzy graja? Wystarczy spojrzeć na turniej, dwa pierwsze miejsca WP potem mental. Spoko, widzę że szaman coś znaczy. Teraz grasz ninja, to świetnie że chmurka bije najwięcej a zasadzka najmniej. Trochę pomieszane co? Lećmy dalej,u mentala tylko duchowe ma siłe a reszta skilli? żałosne dmg. Tu jest jakikolwiek balans? nie ma ani miedzy klasami ani miedzy skillami. No ale c**j ważne że wpek wali mocno i ze skilli i z hitów. 

Przede wszystkim to nie płacze bo klasa którą gram została nagle osłabiona, ale ludzie skoro da się wprowadzić mega update to może by i jakoś te klasy ogarnąć? Server świetny, tylko jeżeli mam mieć wybór wp albo nic to sorry bardzo. Grałem bodziakiem, smokiem, mentalem teraz bm i dagger. Więc też sam z swojej gry mam jakieś porównanie. 

Opublikowano
TI3STO

z choinki to ty się urwałeś, ja mówię co myślę i wali mnie co ktoś o tym myśli. A na serwerze gram od jego startu, 4tą postkę (tak pojaram się tym). Jeśli ktoś umie grać tylko jedną klasą nie mój problem. Balans jest mega poprawny od 200 +. Zresztą już z wodnym eq i eq na 175 można się fajnie pobawić w pvp nie tylko grając WP. I wie to chyba kazdy na serwie ( poza tobą). Czy to szaman, czy ninja czy woj czy sura - trzeba po prostu umieć grać.

Po za tym co do - w twoim mniemaniu- hejtowania serwera - to ty ryczysz bo padasz. Ja piszę co myślę, ale cały czas serwer polecam i nigdy nie napisałem że nie warto na nim grać. Więc może czasami zastanów się co piszesz, i czytaj wolniej, zrozumialej...

Piszę co jest z mojego punktu wiedzenia nie tak na serwerze i co można poprawić. I to jest naprawiane z tego co widzę i bardzo mnie to cieszy.

Bodziak na każdym serwie praktycznie jest pomijany i traktowany jako postać do dropu i expa ( moze wyjątkiem jest pl ale tam i tak mało kto pociśnie bodym).

I mam już dość ludzi twojego pokroju którzy uważają się za nie wiadomo jakich to i super obeznanych i wszystko wiedzących. Jak nie umiesz grać jakąś klasą - nie graj wcale. Proste.

P.S jeśli uważasz ze poprawienie balansu czy zrobienie czego kolwiek na serwerze to jak pstryknięcie palcem to widać jak sporo wiesz o serwerach. Poprawiając balans bo ty się rzucasz jak ryba na brzegu można zyebać go całkiem. Wiec przypuszczam iż napewno Array i reszta będą o tym myśleć i próbować poprawić , ale z mojego i wieeelu wieeelu innych punktu widzenia jest on zrobiony prawidłowo. Wystarczy to magiczne 175-200 mieś nad główką.

54169037467327365173.png

Opublikowano

TI3STO

z choinki to ty się urwałeś, ja mówię co myślę i wali mnie co ktoś o tym myśli. A na serwerze gram od jego startu, 4tą postkę (tak pojaram się tym). Jeśli ktoś umie grać tylko jedną klasą nie mój problem. Balans jest mega poprawny od 200 +. Zresztą już z wodnym eq i eq na 175 można się fajnie pobawić w pvp nie tylko grając WP. I wie to chyba kazdy na serwie ( poza tobą). Czy to szaman, czy ninja czy woj czy sura - trzeba po prostu umieć grać.

Po za tym co do - w twoim mniemaniu- hejtowania serwera - to ty ryczysz bo padasz. Ja piszę co myślę, ale cały czas serwer polecam i nigdy nie napisałem że nie warto na nim grać. Więc może czasami zastanów się co piszesz, i czytaj wolniej, zrozumialej...

Piszę co jest z mojego punktu wiedzenia nie tak na serwerze i co można poprawić. I to jest naprawiane z tego co widzę i bardzo mnie to cieszy.

Bodziak na każdym serwie praktycznie jest pomijany i traktowany jako postać do dropu i expa ( moze wyjątkiem jest pl ale tam i tak mało kto pociśnie bodym).

I mam już dość ludzi twojego pokroju którzy uważają się za nie wiadomo jakich to i super obeznanych i wszystko wiedzących. Jak nie umiesz grać jakąś klasą - nie graj wcale. Proste.

P.S jeśli uważasz ze poprawienie balansu czy zrobienie czego kolwiek na serwerze to jak pstryknięcie palcem to widać jak sporo wiesz o serwerach. Poprawiając balans bo ty się rzucasz jak ryba na brzegu można zyebać go całkiem. Wiec przypuszczam iż napewno Array i reszta będą o tym myśleć i próbować poprawić , ale z mojego i wieeelu wieeelu innych punktu widzenia jest on zrobiony prawidłowo. Wystarczy to magiczne 175-200 mieś nad główką.

Server stoi 2 miesiące więc to nie pstrykniecie palcem, ale najwyższa pora wziąć to ogarnąć, Świetne tłumaczenie "poprawiając balans można zyebac go całkowicie", stary to może lepiej nic nie poprawiać bo może być gorzej? Nie ma to jak rozwój. I to magiczne 200 czy 175 miałem i mam nad główką, uważam się za ogarniętego człowieka i raczej nie wypowiadał bym się na temat balansu mając postacie na 100lv. Ogólnie jesteś dla mnie takim trochę półgłupkiem bo skoro Ci napisałem że miałem kilka postaci (rożnych klas) to co piszesz że płacze bo padam klasa którą gram?  o.O To Ty lepiej czytaj uważnie i ze zrozumieniem. Ty nie płakałeś? A co z Twoimi postami w których najpierw płacz bo nie da się zarobić a potem ze Ty masz postacie 200lv i zarabiasz całkiem spoko? Ty chyba na serio masz problemy z sobą. Jesteś typowa chorągiewką, zależy jak wiatr zawieje ;) Na tym mam nadzieje zakończę ta drętwą dyskusje z Tobą bo mojego posta o balansie skierowałem do administratora serva a nie do Ciebie zwykłego gracza. Wiec serio nie szukaj spiny i madrkuj gdzieś indziej bo tutaj polotu nie będziesz miał.  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...