Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmmm,

Serwer polecam gram codziennie od startu z jedną mała przerwą z problemów, które raczej was nie interesują  :angry:

Zapraszam do gry, gra się przyjemnie, dużo osób, jest z kim handlować, poexpić, pogadać na TS itd.

Wbijajcie !

:lenny: :lenny: Gracz Metin2 oraz YouTuber dla Fun'u :lenny: :lenny:

Nagrywam Serie / Zapowiedzi / GamePlay'e

Kanał -> KLIKNIJ TUTAJ

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Serwer polecam ale... no właśnie, to ALE!!

Zastanawiam się nad jednym. Kiedy ten serwer padnie. Bo gra na nim jest po prostu żałosna dla nowego gracza.. Mapy 95-115 okupowane przez graczy 200-215 lvl którzy ciągle campią na respach bossów i metinów, nie dość że zabijają, to nie pozwalają wstać i zebrać dropu - to jest żałosne na serwerze o takim poziomie... NA mapie od 130 expić i dropić się nie da bo 215 lvl wpadają tam ...EXPIĆ !!! 

Balans - a raczej jego brak - pomijająć na razie kwestię IS - gracz 130 lvl z IS przegrywa pvp i dostaje ciery na skilla , dwa od graczy 115-120 bez IS, czasami nawet BEZ PETA !!! - Nikt nawet nie raczy na forum nic napisać czy tego poprawić i sprawdzić. Postać 130 lvl z full eq perf do pvp itp itd wali po 4-6 k w gracza 119 lvl bez strojów, bez peta i nie jest w stanie go ubić.

IS - BEZ IS nic nie znaczysz. Krótko zwięźle.. nie bedę się rozwijał bo porównując inne serwery tutaj IS jest tani i rozsądny. Ale i tak bez niego nic nie znaczysz.

Dropienie ulep - NIE DA SIĘ !!! Respy bossów, metinów są okupowane od rana do wieczora przez wysokie lvl, które mogą wejść na każdą mapę i chamsko zabijać innych którzy próbują zrobić sobie chociaż jeden itemek... Bezczelnie jeszcze przy tym się śmiejąc i szydząc że nikt im nic nie zrobi. A dungeony - może i nie są najgorsze.. ale drop z nich jest żałosny...

Pytanie, gdzie w tym wszystkim jest TEAM, Bo z tego co widzę i obserwuję po za forum ( które jest off DALEJ ) Żadnej aktywności któregokolwiek z GMów itp nie ma :) Array nawet się nie odezwie odnośnie problemów, jedyna aktywność teamu to dział z banami... (sry, taka jest przykra prawda) Nie mówiąc już o jakiejkolwiek wypowiedzi Arraya na setki tematów co do resetu bonusów i tego że na serwerze grać sie nie da.. A Ludzie już zaczynają odchodzić. I Co , zrobi S3 ?? Chyba wypadało by , o ile się potrafi zrobić takie podstawowe rzeczy jak balans klas, czy poprawienie komfortu grania , choćby przez blokady dropów ograniczone levelem postaci itp czy wejścia na map...

CO mnie to obchodzi ze ktoś nie zrobil misjii, na serwerze takiej klasy jak Invoria takie podstawy powinny być ogarnięte..

Nowy gracz nie ma siły przebicia na serwerze, a kazdy z topki ( nie kazdy sry, sporo takich mi podpadło, ale są też bardzo w porządku ludzie ) kryją sie za plecami GMów ( bo ciagle tylko teksty bana wyrwiesz jak z tąd nie pójdziesz itp...).

Było by naprawdę miło ze strony Admina gdyby wypowiedział się raz od czasu na forum i pokazał zainteresowanie serwerem a nie uświadamiał ludzi tylko co do jednego - że tylko kasa się liczy. Bo niestety ludzie z takiego założenia wychodzą... A ludzie na serwie zarabiają w jeden sposób - IS i na shopa.

A żeby zarobić czy coś podropić to trzeba chyba z miesiąc siedzieć na jednej mapie albo dungu , żeby zrobić ten jeden item...

Dodam tylko jedno, nie chcę odstraszac ludzi od serwera - polecam go i zachęcam do grania. ale niestety to co napisałem to tylko mała część tego co na tym serwie trzeba poprawić. Nie chce też obrażać Arraya i reszty Teamu ale niestety - prawda w oczy kole.

54169037467327365173.png

Opublikowano

No właśnie, forum :D Brakuje go .. :D

54169037467327365173.png

Opublikowano

Zastanawiam się nad jednym. Kiedy ten serwer padnie. Bo gra na nim jest po prostu żałosna dla nowego gracza.. Mapy 95-115 okupowane przez graczy 200-215 lvl którzy ciągle campią na respach bossów i metinów, nie dość że zabijają, to nie pozwalają wstać i zebrać dropu - to jest żałosne na serwerze o takim poziomie... NA mapie od 130 expić i dropić się nie da bo 215 lvl wpadają tam ...EXPIĆ !!!

Balans - a raczej jego brak - pomijająć na razie kwestię IS - gracz 130 lvl z IS przegrywa pvp i dostaje ciery na skilla , dwa od graczy 115-120 bez IS, czasami nawet BEZ PETA !!! - Nikt nawet nie raczy na forum nic napisać czy tego poprawić i sprawdzić. Postać 130 lvl z full eq perf do pvp itp itd wali po 4-6 k w gracza 119 lvl bez strojów, bez peta i nie jest w stanie go ubić.

IS - BEZ IS nic nie znaczysz. Krótko zwięźle.. nie bedę się rozwijał bo porównując inne serwery tutaj IS jest tani i rozsądny. Ale i tak bez niego nic nie znaczysz.

Dropienie ulep - NIE DA SIĘ !!! Respy bossów, metinów są okupowane od rana do wieczora przez wysokie lvl, które mogą wejść na każdą mapę i chamsko zabijać innych którzy próbują zrobić sobie chociaż jeden itemek... Bezczelnie jeszcze przy tym się śmiejąc i szydząc że nikt im nic nie zrobi. A dungeony - może i nie są najgorsze.. ale drop z nich jest żałosny...

Pytanie, gdzie w tym wszystkim jest TEAM, Bo z tego co widzę i obserwuję po za forum ( które jest off DALEJ ) Żadnej aktywności któregokolwiek z GMów itp nie ma :) Array nawet się nie odezwie odnośnie problemów, jedyna aktywność teamu to dział z banami... (sry, taka jest przykra prawda) Nie mówiąc już o jakiejkolwiek wypowiedzi Arraya na setki tematów co do resetu bonusów i tego że na serwerze grać sie nie da.. A Ludzie już zaczynają odchodzić. I Co , zrobi S3 ?? Chyba wypadało by , o ile się potrafi zrobić takie podstawowe rzeczy jak balans klas, czy poprawienie komfortu grania , choćby przez blokady dropów ograniczone levelem postaci itp czy wejścia na map...

CO mnie to obchodzi ze ktoś nie zrobil misjii, na serwerze takiej klasy jak Invoria takie podstawy powinny być ogarnięte..

Nowy gracz nie ma siły przebicia na serwerze, a kazdy z topki ( nie kazdy sry, sporo takich mi podpadło, ale są też bardzo w porządku ludzie ) kryją sie za plecami GMów ( bo ciagle tylko teksty bana wyrwiesz jak z tąd nie pójdziesz itp...).

Było by naprawdę miło ze strony Admina gdyby wypowiedział się raz od czasu na forum i pokazał zainteresowanie serwerem a nie uświadamiał ludzi tylko co do jednego - że tylko kasa się liczy. Bo niestety ludzie z takiego założenia wychodzą... A ludzie na serwie zarabiają w jeden sposób - IS i na shopa.

A żeby zarobić czy coś podropić to trzeba chyba z miesiąc siedzieć na jednej mapie albo dungu , żeby zrobić ten jeden item...

Dodam tylko jedno, nie chcę odstraszac ludzi od serwera - polecam go i zachęcam do grania. ale niestety to co napisałem to tylko mała część tego co na tym serwie trzeba poprawić. Nie chce też obrażać Arraya i reszty Teamu ale niestety - prawda w oczy kole.

Hmm 10 kolegów ściągnąłem na invorie grają dwa tygodnie maja Full eq

175 nie narzekają na brak bosow na mapach. Czekają zapisują o której resp i bija bossy, aż zrobią eq.

Balans jest z*******y na 220 lv każdy ma takie same szanse na wygranie pvp czasami jest to kwestia komu krty wejdzie wiec jak dla mnie elegancja. Na niższym lv tego nie widać bo mało pz się ma a ja mam prawie 100k.

IS faktycznie pomaga dużo, ale nie ma problemu ze zdobyciem sm w grze od graczy, którzy sprzedają kupony co chwile lub przedmioty z isu.

Restart bonów był więc w czym problem?

Jak Ci ktoś może grozić banem? Jak nikogo nie zwyzywasz to bana nie dostaniesz proste. Jeśli dobrze mi się wydaje to jest ban za grożenie banem ale musiałbyś się zagłębić w regulamin.

Raczej oczywiste jest ze mapy nisko lv będą oblegane przez graczy bo jest ich najwięcej w przedziale 95-180 na tych mapach ciężko o bossa bo każdy tam kampi całymi dniami i czeka na bosa co jest dla mnie normalne są ludzie nawet z 210 lv co robią eq na 175...

Pozdrawiam polecam ;)

Wiadomo kiedy zostanie dodane nowe zielarstwo, dung ?

Nick Metin:Qrs/Battlefield Heros:EVEG                                                                              GoLGis : )

1699886561.png

Opublikowano

Hmm 10 kolegów ściągnąłem na invorie grają dwa tygodnie maja Full eq

175 nie narzekają na brak bosow na mapach. Czekają zapisują o której resp i bija bossy, aż zrobią eq.

Balans jest z*******y na 220 lv każdy ma takie same szanse na wygranie pvp czasami jest to kwestia komu krty wejdzie wiec jak dla mnie elegancja. Na niższym lv tego nie widać bo mało pz się ma a ja mam prawie 100k.

IS faktycznie pomaga dużo, ale nie ma problemu ze zdobyciem sm w grze od graczy, którzy sprzedają kupony co chwile lub przedmioty z isu.

Restart bonów był więc w czym problem?

Jak Ci ktoś może grozić banem? Jak nikogo nie zwyzywasz to bana nie dostaniesz proste. Jeśli dobrze mi się wydaje to jest ban za grożenie banem ale musiałbyś się zagłębić w regulamin.

Raczej oczywiste jest ze mapy nisko lv będą oblegane przez graczy bo jest ich najwięcej w przedziale 95-180 na tych mapach ciężko o bossa bo każdy tam kampi całymi dniami i czeka na bosa co jest dla mnie normalne są ludzie nawet z 210 lv co robią eq na 175...

Pozdrawiam polecam ;)

Wiadomo kiedy zostanie dodane nowe zielarstwo, dung ?

Problemy są, i je opisałem. Nie uwierzę że masz w 2 tygodnie full eq, nie ściemniaj, chyba że zarabiasz sprzedając itemy z ISu i kupujesz gotowe itemy albo przez dwa tygodnie nie odszedłeś od kompa :) Nie wypowiadaj się , bo widać że jesteś jednym z tych który ma wszystko i nic więcej go nie obchodzi. To ze tobie nie odpowiada moja opinia na temat serwera nie znaczy że serwer jest idealny a widać nie wiele o nim wiesz skoro po 2 tygodniach tobie wszystko pasuje.  Balans jest zrypany, gra nie może opierać się tylko na 200 lvl up, i nie może być w niej tak ze grace bez isu na niższym lvl są lepsi od tych z is na wyższych lvl a tak jest.  CO do respow i bicia bossów - weź nie ściemniaj, żeby trafić na resp którego ci nikt nie ukradnie trzeba mieć fuksa, żeby z respu ubić więcej niż jednego bossa ( jeśli skaczesz po kanałach) trzeba chyba siedzieć w nocy i spać w dzień. Patrzysz bo pewnie pchasz w IS i na nim zarabiasz. Wypowiadasz się w taki sposób bo TY już wszystko masz. Tobie pasuje układ iść na mape, rozyebać małe lvl i kraść bossy i drop.

P.S - Zarobić w grze na IS porażka. Stawać do PVP  bez IS - nie ma sensu.

Twoja wypowiedź jest bezsensu, tym bardziej ze każdy na serwie wie że to co napisałem jest do poprawienia i zrobienia.

Widać ze po 2 tygodniach mało wiesz o serwerze. I chyba rzadko kiedy zagladałeś na forum :)

54169037467327365173.png

Opublikowano

Widać ze tylko płaczesz :) gram od dwoch tygodni. Mam full eq fo pvp i do Expo + wykupiony cały is, nie wydawajac ani złotówki. Po prostu bije metiny, bossy czy kupuje tanio sellam drożej. A tak dla Twojej wiadomości - w nocy ciężej ubić bossa niż w dzień :). Wystarczy pojsc dropic a nie płakać na forum.

Opublikowano

Widać ze tylko płaczesz :) gram od dwoch tygodni. Mam full eq fo pvp i do Expo + wykupiony cały is, nie wydawajac ani złotówki. Po prostu boje metiny, boksy czy kupuje tanio sellam drożej. A tak dla Twojej wiadomości - w nocy ciężej ubić bossa niż w dzień :). Wystarczy pojca dropic a nie płakać na forum.

Nie nie płaczę :)  W porównaniu do Ciebie który "złotówki" nie wydał... śmiech na sali :) Mam zrobione 3 postacie na 200 lvl, więc nie bądź kolejnym który się zasłania że w 2 tyg dropiąc i sprzedając ma full eq :D Bo jesteś śmieszny :) :) Chyba że wszyscy kupili gotowce :)

P.S i nauczcie się czytać ze zrozumieniem :) Nie napisałem posta po to jak dziecko podało wyżej "bo płaczę", ani tez po to żeby odstraszać czy obciążać serwer czy obrażać jedo twórców. Napisałem to po to żeby Team Invorii zaczął w końcu pokazywać ze zależy im na serwerze i graczach a nie tylko na jednym, i żeby wykazali zainteresowanie problemami jakie są i z jakimi gracze się borykają. I żeby Array pokazał że coś go obchodzi, i próbował rozwiązać konflikty i problemy choćby wypowiadając się w tematach na forum w których ludzie o takowych na serwerze piszą i zgłaszają a nie zostawił serwer samemu sobie i skupiał się tylko na nowinkach. Bo czasami w głupim poście o resecie bonusów i problemach z tym związanym napisanie przez Arraya czy sprawdzenie czy wszystko jest ok dużo może zmienić w podejściu.

54169037467327365173.png

Opublikowano

Co Ty bierzesz? :D

Owszem, 215 expia na mapie 130, ale masz mape 130 v2 od 130 do 145 lvlu - zatem wyexpisz sie bez problemu.. A oni okupuja tylko ten najwiekszy spot w rogu, reszta jest lajtem dostepna a rownie dobra.

Metki? Bossy? Wczoraj kolo 19.20 ubilem 12 metkow z JEDNEGO respu na mapie 130. Dzis rano ubilem kolejnych 10, rowniez z jednego respu.. Troche taktyki i nie ma zadnego problemu. Gorzej jest z bossami, owszem, ale tez nie ma takiej tragedii jak to Ty przedstawiasz. Na IS da sie zarobic bez problemu w grze, przynajmniej mi sie udalo, eq mam nienajgorsze i powoli je sobie robei, a gram naprawde niewiele.. ;)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Co Ty bierzesz? :D

Owszem, 215 expia na mapie 130, ale masz mape 130 v2 od 130 do 145 lvlu - zatem wyexpisz sie bez problemu.. A oni okupuja tylko ten najwiekszy spot w rogu, reszta jest lajtem dostepna a rownie dobra.ary S2 :

Metki? Bossy? Wczoraj kolo 19.20 ubilem 12 metkow z JEDNEGO respu na mapie 130. Dzis rano ubilem kolejnych 10, rowniez z jednego respu.. Troche taktyki i nie ma zadnego problemu. Gorzej jest z bossami, owszem, ale tez nie ma takiej tragedii jak to Ty przedstawiasz. Na IS da sie zarobic bez problemu w grze, przynajmniej mi sie udalo, eq mam nienajgorsze i powoli je sobie robei, a gram naprawde niewiele.. ;)

Ja nie wiem co wy bierzecie :) Skoro ktoś mi ciśnie bajki ze w 2 tyg zrobił 175 i full eq to sorry :D JA gram od startu S2 , zrobiłem 3 postki 200 i zacząłem robić czwartą :) :) Wiem co mówię :) Nie ma tu żadnej taktyki, nie rób z siebie takiego taktyka wielkiego ;) Jesteście ślepi, albo nie obchodzi was to jak gra się od zera :)

P.S bez urazy, ale czemu tak skaczecie i się plujecie zawsze kiedy tylko ktoś napiszę jakieś fakty czy prawdę czy pokaże co jest do zrobienia na serwerze ?? Płacą wam za to :D  ?? Ktoś wytknie co jest do poprawy a wy skaczecie do gardła jak tutaj:) Wystarczy ( jak ruszy) przeglądnąć forum i popatrzyć co tam ludzie piszą, albo co piszą w grze ;) Koniec :)

Acha i zapomniałem, od jakiegoś miesiąca nie zdarzyło mi się, i myślę że połowa graczy ma podobnie, żeby bić metki czy bossy jak to napisałeś, bez problemu :) Może na Akailu się to czasami uda, ale bardzo rzadko, nie mówiąc już o niższych lvl :)

Teraz sobie przypomniałem - wczoraj koło 19.20 może i ubiłeś bo było ZUO i wszyscy pognali na darmowe bossy :D Więc też mi taktyka :D:D

54169037467327365173.png

Opublikowano

Jak nie będziesz czekał na resp bossów /metinow to wiadomo że ich nie ubijesz bo dużo osób gra , to polecam Ci poczekać na ten resp na którymś z CH i ubijesz coś na pewno :) A co do pvp z is to wiadomo że ktoś kto ma zapakowane w is to będzie lepszy od tego który go nie ma. Na tym serwie jest tyle sposób na zarobek ze nie musisz nic wydawać zł na is, bo na wszystko możesz zarobić w grze :)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

To serwer easy.... co za problem w dwa tygodnie zrobić 150 lv i full eq na ten LVL? Mam przegrane około 80 godzin i wszystko mam. Sam od zera wszystko. Dziwne ze nikt nie narzeka tylko Ty.

Opublikowano

Jak nie będziesz czekał na resp bossów /metinow to wiadomo że ich nie ubijesz bo dużo osób gra , to polecam Ci poczekać na ten resp na którymś z CH i ubijesz coś na pewno :) A co do pvp z is to wiadomo że ktoś kto ma zapakowane w is to będzie lepszy od tego który go nie ma. Na tym serwie jest tyle sposób na zarobek ze nie musisz nic wydawać zł na is, bo na wszystko możesz zarobić w grze :)

Słuchaj, ja wiem ;) Ja nie pisze tego nie wiadomo po co, żeby obsrać serwer czy coś, gram na nim i będę grał to się nie zmieni  ;) Tematy na forum invorii podobne były będą i są, problem że nikt nie pokazuje że komuś na tym serwie zależy. Ja gram na nim odkąd wystartował, wiem jak jest. Ale nie jest tak fajnie i łatwo jak piszecie ;) I nie wszystko jest takie kolorowe. Jak ktoś mi pisze że gra 2 tyg i wszystko ma na full - niech zostawi dla siebie fakt ze są ferie i siedzi całymi dniami przed kompem :) Nie sztuka wejść, uda się rozwalić z 5 metkow, z 5 bossów, a później po 10 osób na respach i jatka kto padnie ten ma drop :) Czy campienie 215 lvl na Królową Nagi na mapce 115 ;p żeby zarobić na wystawienie rozsądnego sklepu trzeba się męczyć ze 3-4 dni nie raz :) Jest to bardzo nieprzemyślane , do tego kwestia pvp - co z tego ze na max lvl jest poprawny ( chociaż podobno nie , i różnie słychać) balans, jak mniejsze levele mają to rozwalone że szkoda gadać :) Ja sobie teraz robie 4tą postać, i gram bez pomocy moich pozostalych.. i jest przekichane :) Nawet Youtubersi w filmach mówią ze trafić na resp jest przekichane :)

54169037467327365173.png

Opublikowano

Słuchaj, ja wiem ;) Ja nie pisze tego nie wiadomo po co, żeby obsrać serwer czy coś, gram na nim i będę grał to się nie zmieni  ;) Tematy na forum invorii podobne były będą i są, problem że nikt nie pokazuje że komuś na tym serwie zależy. Ja gram na nim odkąd wystartował, wiem jak jest. Ale nie jest tak fajnie i łatwo jak piszecie ;) I nie wszystko jest takie kolorowe. Jak ktoś mi pisze że gra 2 tyg i wszystko ma na full - niech zostawi dla siebie fakt ze są ferie i siedzi całymi dniami przed kompem :) Nie sztuka wejść, uda się rozwalić z 5 metkow, z 5 bossów, a później po 10 osób na respach i jatka kto padnie ten ma drop :) Czy campienie 215 lvl na Królową Nagi na mapce 115 ;p żeby zarobić na wystawienie rozsądnego sklepu trzeba się męczyć ze 3-4 dni nie raz :) Jest to bardzo nieprzemyślane , do tego kwestia pvp - co z tego ze na max lvl jest poprawny ( chociaż podobno nie , i różnie słychać) balans, jak mniejsze levele mają to rozwalone że szkoda gadać :) Ja sobie teraz robie 4tą postać, i gram bez pomocy moich pozostalych.. i jest przekichane :) Nawet Youtubersi w filmach mówią ze trafić na resp jest przekichane :)

TO PO CO CHCESZ BIĆ TE BOSSY NA TYCH MAPACH? IDZIESZ NA SMIERC SPRZEDAJESZ SZKATE ZA 90KK I MASZ PEWNY ZAROBEK, ALBO ZAPIERDALAJ ZA PRZEPROSZENIEM DROPIĆ LUSTRA / GWIAZDKI / BROSZKI / ZIOŁA Z DUNGÓW, CHYBA ŻE SIEDZISZ OD STARTU NA HAIMERZE I NIE PIERDOL TU, ŻE NIE DA SIĘ ZAROBIĆ, BO MIAŁEM TU FULL IS BEZ ZŁOTÓWKI ŻADNEJ WPAKOWANEJ, BO SIE NIE OPŁACA.  A JAK METKÓW NIE MOŻESZ TAJMINGOWO ZBIĆ TO IDŹ GRAJ W SIMSY JAKIEŚ, ELO

Opublikowano

TO PO CO CHCESZ BIĆ TE BOSSY NA TYCH MAPACH? IDZIESZ NA SMIERC SPRZEDAJESZ SZKATE ZA 90KK I MASZ PEWNY ZAROBEK, ALBO ZAPIERDALAJ ZA PRZEPROSZENIEM DROPIĆ LUSTRA / GWIAZDKI / BROSZKI / ZIOŁA Z DUNGÓW, CHYBA ŻE SIEDZISZ OD STARTU NA HAIMERZE I NIE PIERDOL TU, ŻE NIE DA SIĘ ZAROBIĆ, BO MIAŁEM TU FULL IS BEZ ZŁOTÓWKI ŻADNEJ WPAKOWANEJ, BO SIE NIE OPŁACA.  A JAK METKÓW NIE MOŻESZ TAJMINGOWO ZBIĆ TO IDŹ GRAJ W SIMSY JAKIEŚ, ELO

Jak cię na ten IS nie było stać nie jęcz i waż słowa dziecko drogie, bo widać chyba ci na tym serwie nie poszło skoro tak wypisujesz :) W simsy to ty zacznij grać bo metin zaszkodził ci na główkę :) Skoro się nie opłaca - nie graj ;) Proste. Jak masz problem - poszukaj dobrego psychiatry , psychologa, albo czasami wyjdź z domku :)

54169037467327365173.png

Opublikowano

Jak cię na ten IS nie było stać nie jęcz i waż słowa dziecko drogie, bo widać chyba ci na tym serwie nie poszło skoro tak wypisujesz :) W simsy to ty zacznij grać bo metin zaszkodził ci na główkę :) Skoro się nie opłaca - nie graj ;) Proste. Jak masz problem - poszukaj dobrego psychiatry , psychologa, albo czasami wyjdź z domku :)

NIE OPŁACA SIĘ PAKOWAĆ W IS, BO NEI JEST ZGODNY CENOWO Z BRYŁKAMI NA ALLEGRO, BARDZIEJ SIĘ OPŁACA KUPIĆ BRYŁKI I ZA NIE SM NIŻ W IS. DLACZEGO TERAZ PISZESZ, ŻE MNIE NIE STAĆ NA IS JAK SAM WCZEŚNIEJ PISAŁEŚ, ŻE BEZ IS JESTEŚGÓWNEM LOL ZDECYDUJ SIĘ PAJACU.

6316314244636921206206.png

JA NA DROPKU MAM TYLE GODZIN PRZEGRANYCH, ROZUMIEM, ŻE MASZ WIĘCEJ I NADAL NIE MASZ NA SM? 

JAKI MASZ LEVEL?

Opublikowano

NIE OPŁACA SIĘ PAKOWAĆ W IS, BO NEI JEST ZGODNY CENOWO Z BRYŁKAMI NA ALLEGRO, BARDZIEJ SIĘ OPŁACA KUPIĆ BRYŁKI I ZA NIE SM NIŻ W IS. DLACZEGO TERAZ PISZESZ, ŻE MNIE NIE STAĆ NA IS JAK SAM WCZEŚNIEJ PISAŁEŚ, ŻE BEZ IS JESTEŚGÓWNEM LOL ZDECYDUJ SIĘ PAJACU.

6316314244636921206206.png

JA NA DROPKU MAM TYLE GODZIN PRZEGRANYCH, ROZUMIEM, ŻE MASZ WIĘCEJ I NADAL NIE MASZ NA SM? 

JAKI MASZ LEVEL?

Skończ już , widać że masz problemy emocjonalne, nie potrafisz napisać po polsku czy po prostu nie nauczyli cię normalnego języka?? Wierzgasz jak dzika świnia w tych postach , nie uważaj się za kogoś, bo widzę że rozmowa z kimś twojego pokroju sądząc po słownictwie jest po prostu bez sensu. Wracaj do szkoły dziecko drogie, tak będzie lepiej dla wszystkich.

Skoro przeliczasz IS na bryłki z allegro to pokazujesz tylko swoje ograniczenia... Dorośnij.

54169037467327365173.png

Opublikowano

Nw dziwne macie problemy. Serwer fajny latwo mozna zarobic. Sam wyciagam 2,5kkk na 1/2h. Eq na 220 tylko dlugo sie robi ;p

imetin_logo.png

Opublikowano

Skończ już , widać że masz problemy emocjonalne, nie potrafisz napisać po polsku czy po prostu nie nauczyli cię normalnego języka?? Wierzgasz jak dzika świnia w tych postach , nie uważaj się za kogoś, bo widzę że rozmowa z kimś twojego pokroju sądząc po słownictwie jest po prostu bez sensu. Wracaj do szkoły dziecko drogie, tak będzie lepiej dla wszystkich.

DLACZEGO OCENIASZ MÓJ JĘZYK? PISZE TAK JAK MI SIE PODOBA, A JAK CHCESZ POPRAWNEJ POLSZCZYZNY TO SOBIE MICKIEWICZA POCZYTAJ CZY COŚ ALBO NAJLEPIEJ PORADNIKI DO SIMSÓW.

POWIEDZ JAKI MASZ NICK I JAKI LVL TO GWARANTUJE CI, ZE GRE SKONCZYSZ DO KONCA TEGO TYGODNIA

LOL ALE TY JESTEŚ DOROSŁY ZIOMEK, GIMNAZJUM SKOŃCZONE ROK TEMU CZY 3 KLASA?

Opublikowano

DLACZEGO OCENIASZ MÓJ JĘZYK? PISZE TAK JAK MI SIE PODOBA, A JAK CHCESZ POPRAWNEJ POLSZCZYZNY TO SOBIE MICKIEWICZA POCZYTAJ CZY COŚ ALBO NAJLEPIEJ PORADNIKI DO SIMSÓW.

POWIEDZ JAKI MASZ NICK I JAKI LVL TO GWARANTUJE CI, ZE GRE SKONCZYSZ DO KONCA TEGO TYGODNIA

LOL ALE TY JESTEŚ DOROSŁY ZIOMEK, GIMNAZJUM SKOŃCZONE ROK TEMU CZY 3 KLASA?

CAPS LOCK CREW - LEPIEJ WIDOCZNI, WIDOCZNIE LEPSI!!!!!

Opublikowano

A za kogo ty się dzieciaku uważasz że będę kończył grę do końca tygodnia ?? Czyżby cię tam jechali gdzie popadnie i teraz się odgrywasz ?? Masz chyba zbyt wysokie mniemanie o sobie, i zrypane EGO skoro wypisujesz tutaj takie rzeczy. Jak masz problem - pisałem ci już co masz zrobić. Takie teksty zostaw dla kolegów z gimby albo z gildii o ile w ogole ktoś z tobą tam gra.

P.S co do szkoły - ty nie wyszedleś z podstawówki pewnie jeszcze :) Ferie się kończą wracaj gdzie twoje miejsce. A nie. Kozak w necie P**a w świecie.. :)

54169037467327365173.png

Opublikowano

CAPS LOCK CREW - LEPIEJ WIDOCZNI, WIDOCZNIE LEPSI!!!!!

JEDYNY ROZUMIE

A za kogo ty się dzieciaku uważasz że będę kończył grę do końca tygodnia ?? Czyżby cię tam jechali gdzie popadnie i teraz się odgrywasz ?? Masz chyba zbyt wysokie mniemanie o sobie, i zrypane EGO skoro wypisujesz tutaj takie rzeczy. Jak masz problem - pisałem ci już co masz zrobić. Takie teksty zostaw dla kolegów z gimby albo z gildii o ile w ogole ktoś z tobą tam gra.

DAJESZ SWÓJ NICK I GWARANTUJĘ CI ZE BĘDZIESZ PO DUNGEONACH I M1 SIE CHOWAĆ, WQHWIŁEŚ MNIE ALBO WYDASZ 2.5K IP NA ZMIANE NICKU

ROZMAWIASZ ZE MNA PRZEZ INTERNET TO NEI MASZ PRAWA MNIE OCENIAĆ, KAŻDY JEST INNY W REALU A INNY W INTERNECIE BURAKU, PEWNIE CHODZISZ W VICTORACH I W KOSZULI Z HOUSA?

Opublikowano

JEDYNY ROZUMIE

DAJESZ SWÓJ NICK I GWARANTUJĘ CI ZE BĘDZIESZ PO DUNGEONACH I M1 SIE CHOWAĆ, WQHWIŁEŚ MNIE 

Hahaha już daje , już się boje, już pędze :D hahahahaha :D

Śmieszny jesteś :) Odgrażaj się komuś innemu :) Mnie to nie rusza :) I nie dam się takiemu imbecylowi sprowokować :)

Jak to mówią, nie wdawaj się w dyskusje z idiota, bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a później pokona doświadczeniem.. :) Więc coś ciekawego jeszcze ?? Czy Internetowy Kozak ma coś w zanadrzu ?? :)

54169037467327365173.png

Opublikowano

Jako iż mam 220 lvl i prawie skończone całe eq na 220 +9, wszystkie misję to mogę się trochę wypowiedź co do twojej odpowiedzi Orbit.

Nie znajdziesz lepszego administratora od Arraya w świecie metina, naprawia wszystko, nawet jak mu ściemnisz coś że może nie działać on tego nie oleje tylko sprawdzi i ci udowodni, że to działa poprawnie. 

Takie zaplacze ma entergames, że to głowa mała - o tym warto wspomnieć.

Ja polecam w milionach procentach invorię, nie ma i nie było lepszego serwera od tego. Nie wierzę też, że przez tyle czasu byłem ślepy, że na s1 grałem tylko chwilę i odpuściłem sobie.

Teraz serwer jest perełką wśród tych innych 'pseudo' metinów. 

Co do itemshopu nie wypowiem się, ale na 215 na złotych odłamkach można zarobić po 20kkk dziennie, kiedy można dropnąć 100 odłamków dziennie, a 1=200kk. 

Wbij ten lvl, polataj na Yeraka i twoje problemy materialne znikną. 

Co do balansu, to jest elegancki na 200+, po prostu wszystko jest git.

Ja polecam jeszcze raz z czystego serca! :)

Pozdrawiam, Mashu & Exile

Opublikowano

Jako iż mam 220 lvl i prawie skończone całe eq na 220 +9, wszystkie misję to mogę się trochę wypowiedź co do twojej odpowiedzi Orbit.

Nie znajdziesz lepszego administratora od Arraya w świecie metina, naprawia wszystko, nawet jak mu ściemnisz coś że może nie działać on tego nie oleje tylko sprawdzi i ci udowodni, że to działa poprawnie. 

Takie zaplacze ma entergames, że to głowa mała - o tym warto wspomnieć.

Ja polecam w milionach procentach invorię, nie ma i nie było lepszego serwera od tego. Nie wierzę też, że przez tyle czasu byłem ślepy, że na s1 grałem tylko chwilę i odpuściłem sobie.

Teraz serwer jest perełką wśród tych innych 'pseudo' metinów. 

Co do itemshopu nie wypowiem się, ale na 215 na złotych odłamkach można zarobić po 20kkk dziennie, kiedy można dropnąć 100 odłamków dziennie, a 1=200kk. 

Wbij ten lvl, polataj na Yeraka i twoje problemy materialne znikną. 

Co do balansu, to jest elegancki na 200+, po prostu wszystko jest git.

Ja polecam jeszcze raz z czystego serca! :)

Pozdrawiam, Mashu & Exile

Ja mój drogi nie powiedziałem , i zaznaczyłem ze nie mam zamiaru oczerniać itp Arraya. I już nie raz napisałem ze nic do niego nie mam i szanuję go za serwery jakie zrobił, jak również resztę teamu :) Serwer również polecam bo na 4 konto które na tym serwerze robię,  nie mam zamiaru z niego rezygnować - zrezygnowałem z innego pseudo serwera jakim jest VirtualMT2.

Ale właśnie może z twojego punktu widzenia wygląda to inaczej, z mojego niestety troszkę gorzej ;)  Możliwe ze bardziej wnikliwie analizuję system gry itp.

Dlatego napisałem, i dlatego próbuję ruszyć trochę Team żeby pokazywali zainteresowanie serwerem. Jedynie co to to że ludzie na forum  piszą , w grze, i nie ma odzewu... Więc niestety można odnieść wrażenie ze S2 jest spychana na bok kosztem ciągle S1.

Co do Invorii jak S1 tak S2 to chyba najlepsze serwy jakie powstały.

Jako że S2 jest stosunkowo młoda, to właśnie dlatego warto by zwrócić uwagę na pewne sprawy i może kilka poprawić bądź zmienić.

Pominę tutaj wypowiedzi pseudo graczy którzy tylko bluzgi potrafią walić postach i się odgrażać myśląc że ktoś się tym przejmie czy będzie się bał :)

54169037467327365173.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...