Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ile osób Online na tą chwile?

Średnio 2-3k , teraz w tym momencie  - pewnie mniej bo się ferie skończyły :)

54169037467327365173.png

Opublikowano

Czy kostiumy , pety, fryzurki mozna wydropic?

Są Kupony SM?

Nie, kostiumów itp nie można wydropić. Są tylko z IS bądź za pkt IP.

Kupony są , zarobić na nie nie jest trudno. Jest ich masa, z kupnem nie ma problemu.

54169037467327365173.png

Opublikowano

Array ogarniesz ten abs na łuki mini bossów oraz Nariasa na dungu 170? 

Ponawiam pytanie ;) 

Opublikowano

Czy ogarnięty mental da rade dropić/farmic dangoeny/bossy i za ile kupie zala do mixu?

Nie ma znaczenia czy mental, body czy WP.

Żale stoją po 400-500kk i czesto już zmixowane na śr 50+

54169037467327365173.png

Opublikowano

A ripa jakoś szczególnie trudno jest ubić czy wymxować na DT eq 1/54 lv i wystarczy?

Ja biłem ripa surakiem WP w eq do pvp znaczy bony pvp. Ale możesz wymixować. Będzie jeszcze lepiej. Z mojego punktu widzenia nawet na moich dropkach w samym niebiańskim i z trutą łatwo się bije.

54169037467327365173.png

Opublikowano

Zauważyłem ze mozna wymienic 15 szkat ripa na jakąś broń , co radzisz?

Ja co radzę ?? Wydropić te szkaty i sprzedać. Ripa sprzedasz za myślę 60kk szt, a żala kupisz za 500, nawet taniej. Jeszcze ci zostanie. Chyba ze ktoś uważa inaczej. To moje zdanie. Wymienić 15 szkat ripa czy śmierci na jedną broń 75 lvl jest z mojego punktu widzenia bezsensu troche...

54169037467327365173.png

Opublikowano

2kkk - kupon 500 sm, mozesz też znaleźć po droższej cenie.

klucz na baronke z metków w red lesie i grocie.

Ponawiam pytanie ;)

Od zawsze tak było, niestety. Łuk bodajże masz v2 i ile z ciekawości zapytam bijesz?

Czy ogarnięty mental da rade dropić/farmic dangoeny/bossy i za ile kupie zala do mixu?

Tak, da radę ogarnąć nawet solo ostatniego bossa - Yeraka.

Opublikowano

Array ogarniesz ten abs na łuki mini bossów oraz Nariasa na dungu 170? 

Przecież Narias i niektóre bossy mają na wszystko abs, nie tylko łuki.

http://scr.hu/2qme/eluzl

A co do mini bossów, to powiedz o jakie dokładnie ci chodzi

sygna1.png

Opublikowano

Czy dodacie możliwość podmiany txt mobów na psy (najbardziej mi chodzi o dung 170)?

A po co ci podmiana ?? Chyba żeby wh władować albo inne gówno... Nie ogarniam takich tekstów "dacie możliwość podmiany textur".... Po co zmieniać ?? Bo pewnie na modach nic tam nie widzisz... o już się dowiedziałem :)

54169037467327365173.png

Opublikowano

A po co ci podmiana ?? Chyba żeby wh władować albo inne g****o... Nie ogarniam takich tekstów "dacie możliwość podmiany textur".... Po co zmieniać ?? Bo pewnie na modach nic tam nie widzisz... o już się dowiedziałem :)

Jestes glupszy niz ustawa przewiduje :)

Srij9JT.png

Opublikowano

A po co ci podmiana ?? Chyba żeby wh władować albo inne g****o... Nie ogarniam takich tekstów "dacie możliwość podmiany textur".... Po co zmieniać ?? Bo pewnie na modach nic tam nie widzisz... o już się dowiedziałem :)

Bo niektórzy mają komputery które sapią przy włączeniu a gdy wejdzie się do m1 to płaczą. Rozumiesz? Nie każdego stać na kompa z nasa jeśli ciebie stać to możesz mi kupić. Jestem chętny :)

Opublikowano

Jesteś w wielkim błędzie. Mój komputer to drewno a podmiana mobów na psy ograniczy lagi i nie pisz mi, abym kompa zmieniał. W tej chwili nie zwracam na Ciebie uwagi, więc pisz sobie co chcesz na mój temat.

Opublikowano

Jestes glupszy niz ustawa przewiduje :)

O odezwał się syn marnotrawny Virtuala :) Myślałem ze przestali ci płacić :) :) Serwer ci pada, weź się za coś lepszego niż dodawanie nowego biologa 3 lata po starcie serwera :D A sry, zapomniałem , ty to nie Wojtek :)

Co do głupoty - Ciebie nic nie przebije :)

xMentosikx jeśli do metina trzeba mieć kompa z NASA to sry :D hahaha :D Tak btw, widziałem na jakimś filmie że na kammermodzie  nie widać tam mobów - więc masz moją odpowiedź uzasadnioną ,cichy102 tak samo :)

54169037467327365173.png

Opublikowano

Jesteś w wielkim błędzie. Mój komputer to drewno a podmiana mobów na psy ograniczy lagi i nie pisz mi, abym kompa zmieniał. W tej chwili nie zwracam na Ciebie uwagi, więc pisz sobie co chcesz na mój temat.

Możesz sam sobie to zmienić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...