Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Możesz sprzedać konto lub eq, ale niestety yangów/bryłek nie. Ja jednak widze w tym same pozytywy, dbają o graczy którzy grają na serwerze, a nie dbają o tych którzy chcą mieć łatwiejszy start poprzez kupno yang i przyzwoleniu na farmieniu w taki sposób. Chodzi o to, że rynek by się diametralnie popsuł, mogło by dojść do inflacji. 

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Możesz sprzedać konto lub eq, ale niestety yangów/bryłek nie. Ja jednak widze w tym same pozytywy, dbają o graczy którzy grają na serwerze, a nie dbają o tych którzy chcą mieć łatwiejszy start poprzez kupno yang i przyzwoleniu na farmieniu w taki sposób. Chodzi o to, że rynek by się diametralnie popsuł, mogło by dojść do inflacji. 

Szkoda, że dbają o tych, którzy chcą mieć łątwiejszy start przez kupno itemów z IS, bo na tym zarabiają, na bryłach już nie.Po za tym te bryłki i tam są przecież na rynku.Co to za różncia kto je wyda? Właściciel albo ich użyje albo komuś sprzeda.W każdym bądź razie będą użyte.

Jak by ktoś sprzedawał konto 200 level z eq i do tego powiedzmy 100 brył tych najdroższych to co?

Opublikowano

to możesz to wtedy sprzedać, przeczytaj dokładnie regulamin - nie ja wymyśliłem, przykro mi. 

ogółem jest zakaz sprzedaży bryłek i yang.

Opublikowano

Jest zakaz sprzedaży baryłek i yang jednak możesz sprzedać konto z yangami. Wiadomo nie mowa tu o 15lv i 20kkk na nim bo nie jest to możliwe do zdobycia dla tak niskiego lv, ale jak gracz up napisał możesz sprzedać konto 200lv i na nim 30kkk czy ile tam masz bo jest to możliwe do zdobycia na takim poziomie gry ;) pozdrawiam i zapraszam na serwer

<3

Opublikowano

Oficjalnie tak. Ale jak nie trąbisz o tym na chacie, na forum, na fejsbuku tylko np pytasz się na szepcie kogoś czy kupi to nikt nawet się o tym nie dowie.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Serwer dziś inwazją metinów się nie popisał dosyć ze admini się spóźnili 20 minut do tego metków tyle co kot napłakał po 5 minutach wszystko znikało i do tego na 1 metka rzucało się od 3 do 5 osób.

| 50 | 100 | 150 | 200 | 250 | 300 | 350 | 400 | 450 | 500 | 550 | 600 | 650 | 700 | 750 | 800 | 850 | 900 | 950 | 1000 |

Serwer Na Modach

http://www.mpcforum.pl/topic/1409866-highmod-serwer-na-modach

Opublikowano

Serwer dziś inwazją metinów się nie popisał dosyć ze admini się spóźnili 20 minut do tego metków tyle co kot napłakał po 5 minutach wszystko znikało i do tego na 1 metka rzucało się od 3 do 5 osób.

Nie narzekaj... Lepsze tak niż nic, ja ubiłem chyba z 20 więc mi się udało.

A tak BTW - CH1 padło ?? Że się zalogować nie da ??

54169037467327365173.png

Opublikowano

O to gitarra :D Ale jakoś dziwnie teraz, tak pusto :D:D Nie ma się co dziwić jak wszyscy sklepy tylko w jednym miejscu i na jednym kanale...

54169037467327365173.png

Opublikowano

Sprzedaż zabroniona, ale jesli kupie Yangi od kogoś z allegro to też dostane bana? O tym nie ma mowy w regulaminie, że kupno jest zabronione

Opublikowano

A kiedy będzie działać przypominanie passów? Po wejściu z link z e-mail:

a

Przenosi mnie na stronę główną s2.

Lepiej usun ten link.

Skad truta?

Opublikowano

Lepiej usun ten link.

Skad truta?

najlepiej uzbierać 15 szkat śmierci lub 15 szkat ripa i wymienić sobie u strażnika przed DT.

Opublikowano

Lepiej usun ten link.

Skad truta?

Ja bym ci radził zamiast wymieniać 15 szkat na przykład śmierci , sprzedać je i kupić trutę po prostu - bardziej się opłaca niż wymieniać szkaty... Truty stoją już gdzie nie gdzie po 600kk śr 50 + , a jak się uprzesz to szkaty śmierci sprzedasz po 100kk za szt ( chociaż już po 70 stoją).

54169037467327365173.png

Opublikowano

Jak z End-Game? Jest co robić po wbiciu maksymalnego poziomu?

Eq na max :) A roboty mało z tym nie jest :D

54169037467327365173.png

Opublikowano

sss NAJTAŃSZE BRYŁY 

haha i powinieneś teraz bana na grze wyrwać ;p

54169037467327365173.png

Opublikowano

Widac ze ludzie juz powoli odchodza ciekawe co bedzie po zakonczeniu kampanii reklamowej pewnie sytuacja bedzie wygladala jak na s1

Ogolnie serwer nudny nie polecam

Opublikowano

Widac ze ludzie juz powoli odchodza ciekawe co bedzie po zakonczeniu kampanii reklamowej pewnie sytuacja bedzie wygladala jak na s1

Ogolnie serwer nudny nie polecam

Serwer nudny, a osiągnałeś chociaż wszystko na serwerze, że śmiesz tak pisać?

tak samo jak na s1 nuda ;d

Wszystko osiągnięte?

Jak z End-Game? Jest co robić po wbiciu maksymalnego poziomu?

Po wbiciu maks lvl`a, warto zrobić EQ, a samo eq trzeba robić tygodniami przy ostrym tyraniu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...