Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Idiotę to nazwij sobie kolegę ; )

Dla twojej świadomości :

" Tak to był k***a trudnę" ;)

I tak tutaj grał nie będę

Najbardziej dziwi mnie w ludziach skłonność do tracenia ich własnego czasu.

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Proszę Cię... wstaję o 4 chodzę na metki do red lasu, przelecę każde ch co z 6 daje mi czasem po 10x każdej perły. Robię tak dopuki ludzie nie zaczną przychodzić na serwer. Dziennie tym sposobem wyciągam ponad 1kkk na samych perłach z redlasu + baronówna więc nie mów, że jest ciężko zarobić.

Nie chodzi kto ile wydropi, tylko jak to schodzi .. pomijając, że nie będę specjalnie wstawał o 4 żeby dropic -.- Jeszcze tydzień temu sprzedawałem zioła po 75kk i wystarczyło kilka godzin i sklep pusty, teraz ? wystawiam po 35kk i jak przez cały dzień zejdzie 10 ziół to jest dobrze. To samo z innymi ulepszaczami. Lustra 90kk za sztukę, serio ? dropi to z dungow, które się robi +- 20 min i nie zawsze leci, a popyt na to powinien być, bo przecież "podobno" tak wszystkim pali bronie 175. Odłamki ? już dzisiaj były po 155kk i żeby to jeszcze ktoś kupował. Wprowadza nowy dung z odłamkami spadną poniżej 100kk. 

Array pracuje nad wszystkim i chce wprowadzić większą aktualizację. Nie chce robić restartu tylko dlatego, żeby dodać jakąś propozycję. 

Na razie w planach jest

• widoczność kostiumów/zbroi,
  • nakładki na broń,
  • odbugowanie misji,
  • zrobienie wód na 10 min, 
  • zablokowanie setek, koni i petów na wojnach,
  • aktualizacja zielarstwa
  • dungeon na 215, który będzie dodany na dniach (2-3 dni)

To z tych ważniejszych co na razie przypomniałem sobie. Array cały czas pracuję, dajmy mu czas i niech spokojnie to wszystko zrobi. :)

Mógłby też przy tym wprowadzić zmianke do bonów w pecie i zamiast robić wody na 10 minut dodać ich wartości do ros, np. czerwony rosa ma 15% na krytyka zrobić 25% etc, a wody usunąć w piz*u.

Opublikowano

Najbardziej dziwi mnie w ludziach skłonność do tracenia ich własnego czasu.

Bo ten serwer jest gównem, który Liczy Hajsy za IS  B) 

Ja nie wydam z 500 zł+, by mieć IS. Dlatego tutaj grał nie będę. ;)

34xi1itwtu8v.png

Opublikowano

Serio jesteś taki głupi czy tylko udajesz? Napisałem ci jak zacząć zarabiać nie wydając zł na is. Gdy już rozwiniesz postać możesz chodzić na inne bardziej wymagające(trudniejsze) dungeony- tam można jeszcze szybciej  dorobić się na przedmioty z is.

projekt.jpg

Opublikowano

Kto każe Ci wydawać chociaż złotówke na IS?

Wystarczy przysiedzieć ( tak jak na każdym serwerze) i można z łatwością uzyskać kupony w grze .

Zawsze tak było,jest i będzie.

#rein

Opublikowano

Za ten czas co zaczęliście płakać tu o pakiety SM to ja już zarobiłem w grze na 2 takie... Zamiast siedzieć i płakać w M1, na forum to ruszcie d*** i chociażby idąc na nową mapę do expa zablokujcie go na początku, załóżcie monetkę i wydropcie te 400kk. 

Bo Wy to najlepiej byście chcieli iść na dunga, przycisnąć tam spację telefonem, nic nie robić i 10 minut później mieć 10kkk a Waszym tłumaczeniem takiego postępowania byłoby (bo to easy to ma być łatwy)

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Wiele opinii na temat serwera, więc jakie są konkrety ? Polecacie dla starego wygi który od zawsze grał na hardach ? :D 

Opublikowano

Za ten czas co zaczęliście płakać tu o pakiety SM to ja już zarobiłem w grze na 2 takie... Zamiast siedzieć i płakać w M1, na forum to ruszcie d*** i chociażby idąc na nową mapę do expa zablokujcie go na początku, załóżcie monetkę i wydropcie te 400kk. 

Bo Wy to najlepiej byście chcieli iść na dunga, przycisnąć tam spację telefonem, nic nie robić i 10 minut później mieć 10kkk a Waszym tłumaczeniem takiego postępowania byłoby (bo to easy to ma być łatwy)

A ty pewnie campisz 200 lvl na mapie 130 i rozpierniczasz niskie lvl żeby zarobić i zdobyć drop :) Daruj sobie...

Serwer polecam. Chyba najlepszy jak jest w tej chwili jeśli chodzi o privy. Sporo do zrobienia, ale Za niedługo jak Exile napisał zaczną się update'y.

54169037467327365173.png

Opublikowano

Zacznę od tego, iż jeszcze nawet nie byłem w m1, gdyż nie mam Konta to po 1 a po 2. nie ma Klienta serwera... Beka  xD 

No widzisz... Przysiedzieć to znaczy w twoim sensie " Zerwać 10 nocek pod rząd" ? Ten serwer nie jest tego warty  -.-

34xi1itwtu8v.png

Opublikowano

Zacznę od tego, iż jeszcze nawet nie byłem w m1, gdyż nie mam Konta to po 1 a po 2. nie ma Klienta serwera... Beka  xD 

No widzisz... Przysiedzieć to znaczy w twoim sensie " Zerwać 10 nocek pod rząd" ? Ten serwer nie jest tego warty  -.-

Gratuluje. Nie masz konta- tym samym nie grałeś tutaj a oceniasz serwer? 

projekt.jpg

Opublikowano

Gratuluje. Nie masz konta- tym samym nie grałeś tutaj a oceniasz serwer? 

Tak, gdyż wyobrażam sobie iż po m1 biegają dzieci IS + Przydupaski GM'a ; )

34xi1itwtu8v.png

Opublikowano

wypierdalaj, dzieki.

Opublikowano

Wiele opinii na temat serwera, więc jakie są konkrety ? Polecacie dla starego wygi który od zawsze grał na hardach ? :D

W sumie tak. Nie jest to typowy easy, lecz raczej w strone mediuma. Zeby osiagnac wiele - trzeba sie wiele napracowac, jak na hardach. Powinien Ci sie spodobac ;) Ja tez preferuje hardy / hard-medium, ale tutaj gra mi sie dobrze.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

A wystarczy zrobić event typu blaski ale z nich nie ulepszacze a np drop yang losowo np od 1 do 10kk a dlaczego? Na serwerze jest coraz więcej ulepszaczy a yang nie przybywa bo yang idą ciągle na dopalacze które są niezbędne w grze a ulepszacze przestają być potrzebne każdy woli je wydropic sam dla siebie. Kto grał na dreik** i pamięta drop yang a nie ulepek na eventach ten pewnie pamięta jak po takim evencie ceny szły w górę :)

<3

Opublikowano

Zarobić się da na każdym lvlu, jeżeli nie macie pojęcia to się nie wypowiadajcie. DT, WW, red las, grota - zarobek dla osób poniżej 100lvla, gdzie można wyciągnąć kilkaset kk w godzine, także... Nie masz czasu dropić, to kupujesz za normalne złotówki, zawsze tak było. Nie ma tu czegoś takiego jak dziecko IS, bo wystarczy trochę podropić i się ma te przedmioty. Najgorszy jest początek, zarobienie na peta, wierzcha, kostium, czy tam specjalke, później zarabiasz coraz więcej. Na wysokich lvlach z tego co widzę po shopach zarobek też trudny nie jest. z wczoraj na dzisiaj 1/4 sklepów to były odłamki po 150-200kk, także is nie ma tu za dużo do gadania. Odrobina chęci, nie trzeba maniaczyć 24/7.

52287137559562145640.png

Opublikowano

Radziłbym ci udać się do lekarza póki jeszcze nie jest za późno.

projekt.jpg

Opublikowano

Radziłbym ci udać się do lekarza póki jeszcze nie jest za późno.

ty idź z nim i z tymi kolorkami

Opublikowano

Ból Dupy? Mam rację?  xD

Raczej nie chodzi o "ból dupy" lecz o to, że oceniasz serwer bez zapoznania się z nim, co jest samo w sobie nielogiczne i nie poparte najmniejszymi argumentami - dlatego zbędne. ;)

Serwer polecam, ciekawie się gra, wpadłam niby tylko na godzinkę, a zostałam kilka dni. :ninja:

xdnXBJo.png

Opublikowano

Raczej nie chodzi o "ból dupy" lecz o to, że oceniasz serwer bez zapoznania się z nim, co jest samo w sobie nielogiczne i nie poparte najmniejszymi argumentami - dlatego zbędne. ;)

Serwer polecam, ciekawie się gra, wpadłam niby tylko na godzinkę, a zostałam kilka dni. :ninja:

Mi wystarczy spojrzeć na prezentację + komentarze innych by stwierdzić, że Serwer jest pod IS  -.- r

Nie ma to jak hardzik... Ale dobra.. Polece koledze bo on lubi grać na Hardach ;)

34xi1itwtu8v.png

Opublikowano

Serwer do 215 jest za latwy. Kasa leci za szybko. Ludzi od groma. Sklepy puste w kilka godzin. Na co teraz wydac te 40kkk ;(((

imetin_logo.png

Opublikowano

:)

Gram od niecałego miesiąca, nie zarwałem ani jednej nocki, chodzę do szkoły i jakoś miałem czas aby coś osiągnąć.

Posiadam 180lv, full eq wodne +9 perf, zbroje na 175lv +9 perf, 2x mieczyk na 175lv +9 perf, broń do expa na 175lv +7, full eq do expa na 120lv +9.

Na IS nie trzeba wydawać, nie wydałem ani złotówki a mam dwa pety (pvp i exp), wierzchowca, bojownika do expa i w depo czeka jeszcze kupon 500sm

kupiony za yang + mam ok. 9kkk :)

Tutaj bardziej się liczy umiejętność gry niż zawalanie nocek i ładowanie w IS.

Może to co napisałem nie jest jakieś mega pro ale osiągnąłem dużo bez wydania nawet złotówki na IS i zawalania nocek !

:lenny: :lenny: Gracz Metin2 oraz YouTuber dla Fun'u :lenny: :lenny:

Nagrywam Serie / Zapowiedzi / GamePlay'e

Kanał -> KLIKNIJ TUTAJ

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...