Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie kwestionuje tego ze potrafisz wydropic 100 odłamków dziennie ale ze sprzedać 100 odłamków po 200 kk dziennie?? o.O  Mozę miesiąc temu tak było ale teraz odłamki w sklepach po 160 kk stoją i nie jeden 220 lvl narzeka ze już odłamki nawet po 150 kk ludzie nie chcą kupować.

Ceny lecą na łeb z dnia na dzień, wszystko dosłownie wszystko spadło z ceny przez ostatnie 2 tygodnie, jeszcze bardziej niż wcześniej. Żeby tu zarobić teraz po 2 kkk dziennie to trzeba być Copperfieldem ( a już nie mowie o 20 kkk dziennie :D )

Może przesadziłem, ale jeśli mój sklep stoi cały dzień z całym wyposażeniem odłamków po 200 to schodzą easy. Wystarczy poczekać, nie schodzi to od razu ale schodzi. Dla mnie dropienie ich jest easy, robiłem tych yeraków już przeszło 450 i dalej mi się nie znudziły ani nic ;d

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Forum ruszyło, super ;)

54169037467327365173.png

Opublikowano

Event bursztynowa loteria była dziś ? Jak nie to o której będzie, bo nie jest napisane na forum .

Bedzie w marcu , pod kalendarzem jest napisane :P

Opublikowano

Serwer po dłuższej rozgrywce się nudzi dlatego nie polecam administracja potrafi tylko banować za głupie "kur**" Lepiej by się zajęli sprawami od kradzieży ;) A tak ogólnie to serwer tylko i wyłącznie pod kase

Opublikowano

Serwer po dłuższej rozgrywce się nudzi dlatego nie polecam administracja potrafi tylko banować za głupie "kur**" Lepiej by się zajęli sprawami od kradzieży ;) A tak ogólnie to serwer tylko i wyłącznie pod kase

A jest jakiś serwer utrzymywany z pasji i chęci pomagania dzieciom w Afryce?

Lepszej Administracji nie znajdziesz, jak dla mnie wzorowa i się uczę od nich - w szczególności od Quarella xDDD

Opublikowano

Nie kwestionuje tego ze potrafisz wydropic 100 odłamków dziennie ale ze sprzedać 100 odłamków po 200 kk dziennie?? o.O  Mozę miesiąc temu tak było ale teraz odłamki w sklepach po 160 kk stoją i nie jeden 220 lvl narzeka ze już odłamki nawet po 150 kk ludzie nie chcą kupować.

Ceny lecą na łeb z dnia na dzień, wszystko dosłownie wszystko spadło z ceny przez ostatnie 2 tygodnie, jeszcze bardziej niż wcześniej. Żeby tu zarobić teraz po 2 kkk dziennie to trzeba być Copperfieldem ( a już nie mowie o 20 kkk dziennie :D )

Proszę Cię... wstaję o 4 chodzę na metki do red lasu, przelecę każde ch co z 6 daje mi czasem po 10x każdej perły. Robię tak dopuki ludzie nie zaczną przychodzić na serwer. Dziennie tym sposobem wyciągam ponad 1kkk na samych perłach z redlasu + baronówna więc nie mów, że jest ciężko zarobić.

Opublikowano

A jest jakiś serwer utrzymywany z pasji i chęci pomagania dzieciom w Afryce?

Lepszej Administracji nie znajdziesz, jak dla mnie wzorowa i się uczę od nich - w szczególności od Quarella xDDD

I tak go nie przebijesz. Cyrki z Quarellem i graczami Invorii są najlepsze. xD

0LsM05U.png

Opublikowano

Widzę, że przypomnienie passów nadal nie działa, więc lepiej je sobie zapisujcie. np przed formatem, bo potem już nie wejdziecie na swój np. 200 level.Takie standardy tylko na Invorii xD

Opublikowano

Widzę, że przypomnienie passów nadal nie działa, więc lepiej je sobie zapisujcie. np przed formatem, bo potem już nie wejdziecie na swój np. 200 level.Takie standardy tylko na Invorii xD

Nie zapominaj o tym że to wszystko robione jest aby Array mial z kim w lola grać. Rozwala mnie to że każdy w moderatrów przydupasów pisze że "nie odpowiadają za kradzieże", bo Array nie ma już jak ich zwrócić ? :D

Opublikowano

Kiedy zostaną wprowadzone w życie zaakceptowane propozycje na forum? Czy tylko w większości zostało napisane że zostanie wprowadzone żeby ludzie dali spokój i się odjebali? 

Opublikowano

Zagrałbym, ale pewno nie dam tam rady, bo Zamiast Easy jest Medium/Hard :v

Nie Zagram, ale polecam ; )

Jeżeli dla Ciebie jest to serwer medium/hard to wole nie pytać jakim typem serwera jest Balmora s2.

projekt.jpg

Opublikowano

Jeżeli dla Ciebie jest to serwer medium/hard to wole nie pytać jakim typem serwera jest Balmora s2.

Hmm... Żeby tutaj coś osiągnąć trzeba zerwać Nocki i siedzieć 24/h bo nie da rady xD

Serwer dla IS'u  -.-

34xi1itwtu8v.png

Opublikowano

Rozwalaja mnie takie komentarze jak: serwer pod is hahaha pozdro :D

każdy serwer jest pod is , jedne mniej drugie bardziej :D

Opublikowano

Hmm... Żeby tutaj coś osiągnąć trzeba zerwać Nocki i siedzieć 24/h bo nie da rady xD

Serwer dla IS'u -.-

Nie zgodzę się ;)

Opublikowano

Serwer dla IS'u  -.-

W 6h z eq na 54 lvl(bon na nieumarłe) + mieczem na 52(śr 50+) możesz uzbierać 15 szkatułek ripa chodząc na dt. Nie mówię,że masz grać w ciągu dnia 6h. Można to sobie rozłożyć na kilka dni. Licząc,że jedna szkata  to 70kk za 15 masz 1050kkk. Za taką sumę możesz sobie kupic trute do mix (koszt 700kk). Mając trutę masz już dużo wiecęj możliwości- możesz teraz zarabiać chodząc na ww. Szkatułka niebieskiej śmierci kosztuje ok. (90kk) Kolejnym dobrym posunięciem jest kupno peta pod expa koszt ok 2kkk. oraz pierścienia na potwory za pkt IP.

projekt.jpg

Opublikowano

Nie zapominaj o tym że to wszystko robione jest aby Array mial z kim w lola grać. Rozwala mnie to że każdy w moderatrów przydupasów pisze że "nie odpowiadają za kradzieże", bo Array nie ma już jak ich zwrócić ? :D

A czytałeś regulamin serwera na temat okradzionych kont? Array tylko wykazuje dobrą wolę gdy kogoś okradną a mógłby mieć to w d***e.

Ogarnij się i zanim zaczniesz się wypowiadać na jakiś temat zaczerpnij wiedzy.

Zagrałbym, ale pewno nie dam tam rady, bo Zamiast Easy jest Medium/Hard :v

Nie Zagram, ale polecam ; )

Jesteś sparaliżowany od szyi w dół, że tak mówisz?

Jeśli nie to po prostu jesteś głupi.

0LsM05U.png

Opublikowano

Kiedy zostaną wprowadzone w życie zaakceptowane propozycje na forum? Czy tylko w większości zostało napisane że zostanie wprowadzone żeby ludzie dali spokój i się odjebali? 

Array pracuje nad wszystkim i chce wprowadzić większą aktualizację. Nie chce robić restartu tylko dlatego, żeby dodać jakąś propozycję. 

Na razie w planach jest

• widoczność kostiumów/zbroi,
  • nakładki na broń,
  • odbugowanie misji,
  • zrobienie wód na 10 min, 
  • zablokowanie setek, koni i petów na wojnach,
  • aktualizacja zielarstwa
  • dungeon na 215, który będzie dodany na dniach (2-3 dni)

To z tych ważniejszych co na razie przypomniałem sobie. Array cały czas pracuję, dajmy mu czas i niech spokojnie to wszystko zrobi. :)

Opublikowano

To chyba proste i oczywiste, że administracja nie odpowiada za kradzieże :O Oczyszczenie konta z itemów jest wynikiem lenistwa lub naiwności graczy, dlaczego ktoś z administracji ma za to odpowiadać?

pIOuQ29.png

Opublikowano

W 6h z eq na 54 lvl(bon na nieumarłe) + mieczem na 52(śr 50+) możesz uzbierać 15 szkatułek ripa chodząc na dt. Nie mówię,że masz grać w ciągu dnia 6h. Można to sobie rozłożyć na kilka dni. Licząc,że jedna szkata  to 70kk za 15 masz 1050kkk. Za taką sumę możesz sobie kupic trute do mix (koszt 700kk). Mając trutę masz już dużo wiecęj możliwości- możesz teraz zarabiać chodząc na ww. Szkatułka niebieskiej śmierci kosztuje ok. (90kk) Kolejnym dobrym posunięciem jest kupno peta pod expa koszt ok 2kkk. oraz pierścienia na potwory za pkt IP.

Aha... Super... To teraz mi powiedz jak zdobędę eq z łez i Miecz na "52" (?)... Chyba po prostu z DUPY Graczy? :v

34xi1itwtu8v.png

Opublikowano

Aha... Super... To teraz mi powiedz jak zdobędę eq z łez i Miecz na "52" (?)... Chyba po prostu z DUPY Graczy? :v

Tutorial ci zrobie jak dla idioty.

Będzie ci potrzebne:

Konto

Komputer

I tyle...

1. Tworzymy postać

2. Expimy przy okazji Dropiąc hajsy

3. Na 30 +/- mamy juz pieniądze na zmianke nieskończoną.

Expimy dalej i nabijemy 52. Robimy misje. Mamy 50kk a za głupie eq z łez zapłacisz 500k kupując je u handlarza zbrojami.

TAKIE TO TRUDNE?

Opublikowano

Tutorial ci zrobie jak dla idioty.

Będzie ci potrzebne:

Konto

Komputer

I tyle...

1. Tworzymy postać

2. Expimy przy okazji Dropiąc hajsy

3. Na 30 +/- mamy juz pieniądze na zmianke nieskończoną.

Expimy dalej i nabijemy 52. Robimy misje. Mamy 50kk a za głupie eq z łez zapłacisz 500k kupując je u handlarza zbrojami.

TAKIE TO TRUDNE?

Idiotę to nazwij sobie kolegę ; )

Dla twojej świadomości :

" Tak to był k***a trudnę" ;)

I tak tutaj grał nie będę

34xi1itwtu8v.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...