Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Takie jedno pytanie do administracji, jaki jest sens dropienia rosek na serwerze easy, dziwne, że na 108 lvl ubitych 50 śmierciach i kilkunastu innych bosach skończyły mi się roski na wartość ataku^^ 

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zostal dodany update, dodano;

- dungeon 215

- zablokowanie setek na wojnach

- wody na 10 min

- crafting odłamka

Wejscie na dunga jest na mapie 200 obok wejscia na Mrok. Przepustki dropia z Mroku, trzeba 2 na wejscie. Co 4 dungi jest godzina przerwy od nich. Dropia z bossa roski, gwiazdy, ulepy na 200 lvl, fragment odlamka i szkata. Ze szkaty mozemy dropnac nowy pierscien, ktory jest lepszy od pozostalych. Dodatkowo jest szansa na drop od 1-3 odlamkow ze szkaty.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Zostal dodany update, dodano;

- dungeon 215

- zablokowanie setek na wojnach

- wody na 10 min

- crafting odłamka

Wejscie na dunga jest na mapie 200 obok wejscia na Mrok. Przepustki dropia z Mroku, trzeba 2 na wejscie. Co 4 dungi jest godzina przerwy od nich. Dropia z bossa roski, gwiazdy, ulepy na 200 lvl, fragment odlamka i szkata. Ze szkaty mozemy dropnac nowy pierscien, ktory jest lepszy od pozostalych. Dodatkowo jest szansa na drop od 1-3 odlamkow ze szkaty.

Pozdrawiam.

Jest pewnien problem ludzie z prockami AMD nie bosa ;p

Ja na intelu wszystko widzę.

Dlaczego IP nie dostaje się za tego bosa ?

Jaki jest % na drop nowego pierścionka ?

Nick Metin:Qrs/Battlefield Heros:EVEG                                                                              GoLGis : )

1699886561.png

Opublikowano

Kiedy macie zamiar dodać możliwość zmiany bonów w pecie ?

Propozycja była na początku stycznia, zaakceptowana była na początku lutego. Zaraz jest już marzec .. i nie tylko ta propozycja ciągnie się miesiącami.

Opublikowano

Z około 100 skrzynek możesz dropnąć około 30 odlamków i pierścień, więc szansa jest bardzo bardzo mała.

Zapomniałem dodać, że dodał Array jeszcze jeden pierścien na potwory, też ze skrzyni.

Opublikowano

Gdzie mogę zdobyć rubinowe kamienie ? Czy idzie do smoczego  eq wrzucić przetopy ( jeżeli tak , to jak to się robi ? ) Mógłby ktoś mi to opisać ? 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Gdzie mogę zdobyć rubinowe kamienie ? Czy idzie do smoczego  eq wrzucić przetopy ( jeżeli tak , to jak to się robi ? ) Mógłby ktoś mi to opisać ? 

przetopy wytwarzasz u kowala poległego, tam gdzie smocze eq robisz.

Opublikowano

przetopy wytwarzasz u kowala poległego, tam gdzie smocze eq robisz.

A rubinowe kamienie żebym mógł sobie zrobić np. Legendarny kamien ? 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

A rubinowe kamienie żebym mógł sobie zrobić np. Legendarny kamien ? 

nie pamiętam co to

Ile ludzi gra srednio, opłaca się teraz zaczynac?

do 3k

Opublikowano

Nie ma możliwości by bossa nie było widać na AMD, jeśli ktoś ma z nim problem to nie jest to związane z procesorem tylko źle zaaktualizowanym clientem, należy usunąć invoria.pl.exe z głównego folderu oraz inv_d z pack/invoria i ponownie wlączyć patchera.

sygna1.png

Opublikowano

Nie ma możliwości by bossa nie było widać na AMD, jeśli ktoś ma z nim problem to nie jest to związane z procesorem tylko źle zaaktualizowanym clientem, należy usunąć invoria.pl.exe z głównego folderu oraz inv_d z pack/invoria i ponownie wlączyć patchera.

Ale doradziłeś. usunąłem invorie.exe i inv_d i wyskakuje teraz takie coś....

b%C5%82ad%20pacz.png

edit; Rozpakowałem na nowo invorie i włączyłem patchera. Teraz skocze na dunga zobaczyć czy widać bossa

edit2: Działa wszystko, bossa też widać.

Opublikowano

A kiedy naprawisz to cholerne przypominanie passów? Masz w ogólę zamiar się tym zająć?

Opublikowano

A kiedy naprawisz to cholerne przypominanie passów? Masz w ogólę zamiar się tym zająć?

A na cholere ci to przypomnienie ?? Nie wiesz gdzie masz zapisane hasło ??W ogóle coś wiesz ?? Czy może brakuje ci na kartkę i długopis...

54169037467327365173.png

Opublikowano

Dawno temu na facebooku pisaliście, ze PaySafeCard będzie już za niedługo (chyba mówiliście coś o miesiącu). Miesiąc raczej już minął a słuchu brak. 

Może ktoś z administracji napisać jaki jest postęp tych prac?

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

A na cholere ci to przypomnienie ?? Nie wiesz gdzie masz zapisane hasło ??W ogóle coś wiesz ?? Czy może brakuje ci na kartkę i długopis...

Nie, bo robiłem formata i nie zapisałem tego hasła i nie mówi mi, że teraz mam problem, bo na każdym serwerze, absolutnie na każdym serwerze począwszy od jakiegoś tygodniowca po globala mam możliwość sobie to hasło czy nawet całe passy przypomnieć.Czy Invoria to jest jakiś serwer, który ma w nosie te standardy?

Opublikowano

Dung na 130, ten labirynt czy jak sie tam zwie, zaczal sie bugowac po ostatniej aktualizacji ;-)
Ze 2 razy zablokowalo mnie w scianie, tak o, i 3-4 razy dzisiaj nie przenioslo mnie na lorda po zabiciu trzech harpii...

Mozna prosic i zrobienie z tym czegos? mega irytujace..

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

ma ktoś coś na oddanie? ;v

jeśli chcesz żebym znów odpowiedział, zacytuj mnie.

1374609758-U346826.png
Opublikowano

Z innej przeglądarki przypomnij.

Opublikowano

Ale przypomnienie działa, sam teraz sprawdziłem:

Po kliknięciu w link z pierwszej wiadomości:

Na adres email xxxxxxxxxxx została wysłana wiadomość z wygenerowanym przez system hasłem. Zaloguj się do klienta pocztowego, skopiuj hasło i czym prędzej zmień wygenerowane hasło!

Druga wiadomość:

Witaj xxxxx,

Wiadomość ta została wysłana z http://invoria.pl/ 

------------------------------------------------------

Twoje hasło zostało pomyślnie zresetowane

Twoje nowe hasło: xxxxxxxx

Zaloguj się niezwłocznie na swoje konto i zmień powyższe hasło!

Adres IP adresata wiadomości: xxxxxxxxxx

Pozdrawiamy, Administracja Invoria.pl!

52287137559562145640.png

Opublikowano

Już niedługo na s2 zostanie dodany nowy system "Wyzwań" na każdej mapie będzie znajdowala się dodatkowa mapa z bossem z danej mapy, każda mape będzie posiadała dodatkowa mape z danym bossem:

Mapa 95 - Mapa z Haimerem

Mapa 115 - Mapa z Królową Nag

Mapa 130 - Mapa z Ezariusem

Mapa 145 - Mapa z Diablo

Mapa 180 - Mapa z Akailem

Mapa 200 - Mapa z Kalise

Mapy będa miały następujące przedziały poziomowe:

95-115

115-130

130-145

145-180

180-200

200-220

(jedna osoba może mieć dostep tylko do 1 mapy specjalnej)

Aby wejść na mape będziecie potrzebowali specjalną przepustke, macie szanse otrzymać ją podczas expienia na danej mapie lub wymienić niektóre ulepszaczy typu złoty piasek, magiczna różdzka itd na daną przepustke.

Na mape nie będzie można wejść w grupie, każda mapa będzie posiadała limit czasu

Po 1 wejściu: 1h

Po 2 wejściu: 1h 15 minut

Po 3 wejściu: 1h 20 minut

Po 4 wejściu: 1h 30 minut

Przy 4 razie resetuje się i zaczyna od początku, beda możliwe też do zdobycia specjalne przedmioty zmiejszające/usuwające limit czasu.

(Czasy mogą ulec zmianie)

Istnieje szansa na zdobycie dodatkowych przedmiotów, nie tylko tych które normalnie dropia na mapie, jednak nie jest to 100% i tylko nie raz się to uda. Jednym z tych przedmiotów będzie specjalna skrzynia.

Aktualizacja jest dalej tworzona, dokladna data wprowadzenia będzie podana po ukończeniu, prawdopodobnie wtedy gdy nowe zielarstwo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...