Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szkoda tu grać  <3 

Nie polecam i pozdrawiam Administrację  B)

Bo nie umiesz ?? Czy nikt ci nic za darmo nie dał :D Żałosne.. :D

54169037467327365173.png

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szkoda tu grać  <3 

Nie polecam i pozdrawiam Administrację  B)

Możesz napisać powód dlaczego tak uważasz? Ja, jak i reszta chcielibyśmy wiedzieć dlaczego nie polecasz.

Opublikowano

Możesz napisać powód dlaczego tak uważasz? Ja, jak i reszta chcielibyśmy wiedzieć dlaczego nie polecasz.

Wszedłem,popatrzyłem, zaśmiałem się, stwierdziłem, że to raczej Medium/Hard i wyszedłem  :mellow: 

Wystarczy popatrzeć na sklepy i na IS ;)

34xi1itwtu8v.png

Opublikowano

Wszedłem,popatrzyłem, zaśmiałem się, stwierdziłem, że to raczej Medium/Hard i wyszedłem  :mellow: 

Gratuluję umiejętności grania w tą grę, skoro stwierdzasz, że Invoria S2 jest Hard/Mediumem - gratulacje.

Opublikowano

Okej domyślam się, że wszedłeś i wydaje ci się Invoria trudna, natomiast ja po 2 miesięcznej rozgrywce osiągnąłem maksymalny lvl, maksymalne eq do EXPA i prawie całe maksymalne eq do PVP, ciężko trochę było, ale wiadomo serwer nie ma się znudzić po kilku dniach.

Zarobić na serwerze jest banalnie, wystarczy chcieć. Itemshop jest trochę wygórowany, ale da się na niego zarobić w łatwy sposób w grze i tyle co mogę skomentowac.

Opublikowano

Czyli nie masz żadnych argumentów ( chyba ze grasz na VMT2... to bym się nie dziwił takiej opinii) , ale ty pewnie masz problem nawet z rozpoznaniem jaki serwer prezentuje poziom , bo skoro nie wiesz nawet jak wygląda HARD i czy MEDIUM to nie ma się co dziwić takim bzdurom jakie wypisujesz :) :) Wiec z mojego punktu widzenia jesteś kolejnym śmiesznym dzieciakiem który bladego nie ma o serwerach albo jak co niektórzy , wypisuje takie bzdury tylko po to żeby "oczernić" inne serwery, liżąc przy tym tyłek temu na którym gra ( pewnie jednym, bo na innych nie jest w stanie nic zrobić) :)

54169037467327365173.png

Opublikowano

Nie rozumiem twojego bólu dupy. Skoro to jest dla ciebie medium/ hard to wolę nie wiedzieć czym dla ciebie chociażby balomra. Co do cen sklepów nie są one wcale takie wysokie, a item shop może i najtańszy nie jest, ale nie musisz wydawać na niego ani 1zł bo w grze funkcjonują kupony wystarczy pochodzić na WW, sprzedawać szkatułki i uzbierasz na te 500 SM bardzo szybko.

Opublikowano

Czyli nie masz żadnych argumentów ( chyba ze grasz na VMT2... to bym się nie dziwił takiej opinii) , ale ty pewnie masz problem nawet z rozpoznaniem jaki serwer prezentuje poziom , bo skoro 1)nie wiesz nawet jak wygląda HARD i czy MEDIUM to nie ma się co dziwić takim bzdurom jakie wypisujesz :) :) Wiec z mojego punktu widzenia jesteś kolejnym śmiesznym dzieciakiem który bladego nie ma o serwerach albo jak co niektórzy , wypisuje takie bzdury tylko po to żeby "oczernić" inne serwery, 2) liżąc przy tym tyłek temu na którym gra ( pewnie jednym, bo na innych nie jest w stanie nic zrobić) :)

Uwierz mi.. Zwiedziłem już kilkadziesiąt Prywatnych serwerów począwszy od Polskich do Zagranicznych... od 4Fun do Hard i umiem rozpoznać doskonale jaki to typ serwera.

Nazwa [Easy] w Temacie tego serwera to tylko, by przyciągnąć większą uwagę na serwerze? Posiadam siedmioletni staż w Metin 2... Jak już wspomniałem wcześniej zwiedziłem kilkadziesiąt serwerów, nawet zagranicznych. 

Wiem jak wygląda Hard. Grałem na polskim serwerze i możesz mi wierzyć albo nie, ale wyexpiłem tam Mentala oraz Buffa na 94 lv, po czym konta musiałem sprzedać, gdyż widziałem co się dzieje na Globalu... Wpowadzenie Yangów w IS, coraz mniejsza liczba graczy zniechęciła mnie do dalszej gry ;)

Ja liżę komuś za przeproszeniem " D***"? Nie wiem, czy znajdujesz się w gronie administracji tego serwera ( Mało mnie to obchodzi) ale jeśli jesteś graczem to Ty liżesz Dupkę i zostajesz przydupaskiem Serwerka  <3 

Wracając do Tematu...

Dla mnie to nie Easy, a raczej "Medium z średnim przyciskiem". 

Wystarczyło mi nawet przeczytać Prezentację serwera, by go ocenić ;)

34xi1itwtu8v.png

Opublikowano

Uwierz mi.. Zwiedziłem już kilkadziesiąt Prywatnych serwerów począwszy od Polskich do Zagranicznych... od 4Fun do Hard i umiem rozpoznać doskonale jaki to typ serwera.

Nazwa [Easy] w Temacie tego serwera to tylko, by przyciągnąć większą uwagę na serwerze? Posiadam siedmioletni staż w Metin 2... Jak już wspomniałem wcześniej zwiedziłem kilkadziesiąt serwerów, nawet zagranicznych. 

Wiem jak wygląda Hard. Grałem na polskim serwerze i możesz mi wierzyć albo nie, ale wyexpiłem tam Mentala oraz Buffa na 94 lv, po czym konta musiałem sprzedać, gdyż widziałem co się dzieje na Globalu... Wpowadzenie Yangów w IS, coraz mniejsza liczba graczy zniechęciła mnie do dalszej gry ;)

Ja liżę komuś za przeproszeniem " D***"? Nie wiem, czy znajdujesz się w gronie administracji tego serwera ( Mało mnie to obchodzi) ale jeśli jesteś graczem to Ty liżesz Dupkę i zostajesz przydupaskiem Serwerka  <3 

Sądząc po twojej reakcji, i wypowiedzi stwierdzam iż naprawdę bladego nie masz o serwerach , i chyba napisałem prawdę i trafiłem w czuły punkt ;) Dziekuję :) Poparłeś odniesienia co do swojego "nie polecam" :) I dorośnij... z taką postawą i takim mniemaniem o swojej wiedzy czy umiejętności , których ciągle twierdzę iż nie posiadasz, ośmieszasz się tylko :)

Co do zostania przydupaskiem - Exile, Array srki - wali mnie zdanie administracji na temat tego co piszę, i mam ich zdanie głęboko w D:) Gram na serwerze i przynajmniej wiem jak on wygląda i nie pieprzę bzdur jak ty ;) CO do twojego 7mio letniego stażu - wyjdź czasami z domu ;) Widać po Tobie że stanowi to duży problem, i jest delikatnym i bolesnym tematem kiedy ktoś poprosi o poparcie dziecinnego tekstu "Nie polecam", bądź napisze prawdę :) Jak nie potrafisz grać - będziesz pisał tak o kazdym serwerze :) Dla mnie skończone :)

P.S jeśli w ciągu 7miu lat zdążyłeś zrobić tylko 94 lvl na PL to masz duuuuże doświadczenie , bo sądząc po tym iż nie potrafisz zagrać na takim serwerze jakim jest Invoria skłania mnie tylko do jednego wniosku - bajki opowiadaj na lekcjach:D

54169037467327365173.png

Opublikowano

Sądząc po twojej reakcji, i wypowiedzi stwierdzam iż naprawdę bladego nie masz o serwerach , i chyba napisałem prawdę i trafiłem w czuły punkt ;) Dziekuję :) Poparłeś odniesienia co do swojego "nie polecam" :) I dorośnij... z taką postawą i takim mniemaniem o swojej wiedzy czy umiejętności , których ciągle twierdzę iż nie posiadasz, ośmieszasz się tylko :)

Co do zostania przydupaskiem - Exile, Array srki - wali mnie zdanie administracji na temat tego co piszę, i mam ich zdanie głęboko w D:) Gram na serwerze i przynajmniej wiem jak on wygląda i nie pieprzę bzdur jak ty ;) CO do twojego 7mio letniego stażu - wyjdź czasami z domu ;) Widać po Tobie że stanowi to duży problem, i jest delikatnym i bolesnym tematem kiedy ktoś poprosi o poparcie dziecinnego tekstu "Nie polecam", bądź napisze prawdę :) Jak nie potrafisz grać - będziesz pisał tak o kazdym serwerze :) Dla mnie skończone :)

P.S jeśli w ciągu 7miu lat zdążyłeś zrobić tylko 94 lvl na PL to masz duuuuże doświadczenie , bo sądząc po tym iż nie potrafisz zagrać na takim serwerze jakim jest Invoria skłania mnie tylko do jednego wniosku - bajki opowiadaj na lekcjach:D

Zapomniałem wspomnieć że na Serwerze grałem od Kwietnia ubiegłego roku  a sprzedałem Buffa i Mentala na początku Listopada. ;)

Dla mnie też jest to Skonczone. Serwer szczerze Nie Polecam każdemu graczu.. Jeśli ktoś z moich znajomych zapyta mnie, czy zagram na Invoria S2 bądź S1, to od razu go Zabije ;)

Najgorszy serwer na Rynku polskiego Metina.

Pozdrawiam.

34xi1itwtu8v.png

Opublikowano

Ja juz zakonczylem gre na invori wbilem narazie 217 lvl i odpusxilem powod niestety brak czasu a kiedy juz mam czas to niema gdzie expic a i dropic tez niema gdzie a server POLECAM

Opublikowano

Wszedłem,popatrzyłem, zaśmiałem się, stwierdziłem, że to raczej Medium/Hard i wyszedłem :mellow:

O czym ty wgl gadasz? Przecież ostatnio sam napisałeś że na serwer nie wbiłeś i nie wbijesz. No nieźle panie :) Samego siebie okłamywać to trzeba mieć problem i to poważny

LUDZIE. Po co wy mu odpowiadacie. Przestańcie. To jest prowokacja... Chopakowi się nudzi bo jest niedziela nie może na kompa wejść. Po co tracić czas i nerwy na takich?

Opublikowano

O czym ty wgl gadasz? Przecież ostatnio sam napisałeś że na serwer nie wbiłeś i nie wbijesz. No nieźle panie :) Samego siebie okłamywać to trzeba mieć problem i to poważny

LUDZIE. Po co wy mu odpowiadacie. Przestańcie. To jest prowokacja... Chopakowi się nudzi bo jest niedziela nie może na kompa wejść. Po co tracić czas i nerwy na takich?

No racja , dlatego skończyłem :) Możliwe że nie może na kompa wejść, albo się wyżywa bo koniec ferii ;) Szkoda tracić czas :) Ide na Yeraka :P

54169037467327365173.png

Opublikowano

Zapomniałem wspomnieć że na Serwerze grałem od Kwietnia ubiegłego roku  a sprzedałem Buffa i Mentala na początku Listopada. ;)

Dla mnie też jest to Skonczone. Serwer szczerze Nie Polecam każdemu graczu.. Jeśli ktoś z moich znajomych zapyta mnie, czy zagram na Invoria S2 bądź S1, to od razu go Zabije ;)

Najgorszy serwer na Rynku polskiego Metina.

Pozdrawiam.

Jeśli dla ciebie (z małej litery z premedytacją) invoria jest trudnym serwerem to już widzę ten 94lvl na PL'u.

Piszesz, że jest najgorszym serwerem, a jakoś jest ~3k online. Drogi IS? Jak nie chce ci się zarabiać to tak bywa. Chcesz mieć coś z IS? Musisz posiedzieć, a nie, że pójdziesz 3 razy na WW i kupisz full IS. Obejrzyj sobie Wallandera i bierz z niego przykład - on nie patrzy co i za ile jest w IS, tylko zarabia na serwerze i kupuje itemy od innych graczy.

A jak dalej jest ci za trudno - to idź pograć w majnkrafta, może będzie ci łatwiej.

tenor.gif

Opublikowano

Jeśli dla ciebie (z małej litery z premedytacją) invoria jest trudnym serwerem to już widzę ten 94lvl na PL'u.

Piszesz, że jest najgorszym serwerem, a jakoś jest ~3k online. Drogi IS? Jak nie chce ci się zarabiać to tak bywa. Chcesz mieć coś z IS? Musisz posiedzieć, a nie, że pójdziesz 3 razy na WW i kupisz full IS. Obejrzyj sobie Wallandera i bierz z niego przykład - on nie patrzy co i za ile jest w IS, tylko zarabia na serwerze i kupuje itemy od innych graczy.

A jak dalej jest ci za trudno - to idź pograć w majnkrafta, może będzie ci łatwiej.

O widzisz, masz rację. Na serwerze nagrywają najlepsi i najfajniejsi Youtuberzy Metina. To już jest duże , bardzo duże COŚ. I to świadczy o tym serwerze.

Inne serwery ( nie będę wymieniał z nazwy tutaj ) , jeśli ktoś nagrywa na ich serwie i idzie później nagrywać do "konkurencji" - takiego Youtubera banują ble ble ( a jest takich serwerów kilka).

Samo to że Wallander, NoPerfect czy inni nagrywają na Invorii świadczy o serwerze.  I o tym jak jest oblegany i o tym ze warto na nim grać.

54169037467327365173.png

Opublikowano

No racja , dlatego skończyłem :) Możliwe że nie może na kompa wejść, albo się wyżywa bo koniec ferii ;) Szkoda tracić czas :) Ide na Yeraka :P

Chcesz Pogadać na PW?  Mam lepszy komputer od ciebie... ;]

Co mnie to obchodzi  ile na tym gównie gra graczy ? Wallander? nie znam goscia. Pewno zrywa 5 nocek pod rzad by wogóle tutaj dawac rade :)

34xi1itwtu8v.png

Opublikowano

Chcesz Pogadać na PW?  Mam lepszy komputer od ciebie... ;]

Co mnie to obchodzi  ile na tym gównie gra graczy ? Wallander? nie znam goscia. Pewno zrywa 5 nocek pod rzad by wogóle tutaj dawac rade :)

Teraz pokazałeś jakim dzieciakiem jesteś i idiotą :) Jeszcze przechwalasz się kompem - wątpię tak na dobrą sprawę że masz lepszy niż ja :) I pokazałeś ze tylko pieprzysz bajeczki i wychwalasz się czymś czego nie masz, nie będziesz miał i o czym możesz pomarzyć :) Jak ci nie pozwalają w domu grać, i przez to nie jesteś w stanie nic osiągnąć w twoim wirtualnym świecie - tylko jedno mam na takich "Kozak w necie, pi*da w świecie". Wracaj jutro do szkółki dzieciaku albo kupuj gotowce bo tylko tyle potrafisz i tylko tyle umiesz zrobić w metinie :) Albo dam ci namiary na podobnego do Ciebie na tym forum - też tylko hejtuje inne serwery i nic innego nie potrafi ciągnąc hu*a tylko jednemu serwerowi. Pasowalibyście do siebie :)

Do rozmowy z takim dzieckiem jak ty zniżał się nie będę , bo z idiotami dyskutować się nie da - zresztą nikt nie upadnie niżej niż ty - bo niżej niż beton upaść się nie da :) Więc bajeczkami o tym jaki ty OCH i ACH jesteś zachwycaj kolegów w szkole - moze się na to nabierają :) Tutaj nikt nie będzie, ani z twojej opinii, ani z bzdur jakie o sobie wypisujesz :)

Serwer polecam - chyba najlepszy easy / medium na rynku prywatnych serwerów.

54169037467327365173.png

Opublikowano

Teraz pokazałeś jakim dzieciakiem jesteś i idiotą :) Jeszcze przechwalasz się kompem - wątpię tak na dobrą sprawę że masz lepszy niż ja :) I pokazałeś ze tylko pieprzysz bajeczki i wychwalasz się czymś czego nie masz, nie będziesz miał i o czym możesz pomarzyć :) Jak ci nie pozwalają w domu grać, i przez to nie jesteś w stanie nic osiągnąć w twoim wirtualnym świecie - tylko jedno mam na takich "Kozak w necie, pi*da w świecie". Wracaj jutro do szkółki dzieciaku albo kupuj gotowce bo tylko tyle potrafisz i tylko tyle umiesz zrobić w metinie :) Albo dam ci namiary na podobnego do Ciebie na tym forum - też tylko hejtuje inne serwery i nic innego nie potrafi ciągnąc hu*a tylko jednemu serwerowi. Pasowalibyście do siebie :)

Do rozmowy z takim dzieckiem jak ty zniżał się nie będę , bo z idiotami dyskutować się nie da - zresztą nikt nie upadnie niżej niż ty - bo niżej niż beton upaść się nie da :) Więc bajeczkami o tym jaki ty OCH i ACH jesteś zachwycaj kolegów w szkole - moze się na to nabierają :) Tutaj nikt nie będzie, ani z twojej opinii, ani z bzdur jakie o sobie wypisujesz :)

Serwer polecam - chyba najlepszy easy / medium na rynku prywatnych serwerów.

Hahahhaha Teraz k***a leże i płaczę ze śmiechu !  xD 

Może przyniosę sobie Popcorn  ty nadal będziesz pisał jak Idiota ?  xD 

Dla twojej świadomości - Skończyłem Gimnazjum, ale jeśli ty Nie to zapraszam do "Gimbazy". Uważaj, bo w szkole mogą Ci Zajebać z Duchowego Uderzenia  xD  xD 

Wiem, że mam niski poziom intelektualny, ale Twój poziom można porównać do Leniwca  ^_^ 

W Szkole "OCH i ACH" Nie robię, Chyba, że Ty robisz Tak przy Nauczycielach. :)

Zdanie:

pokazałeś ze tylko pieprzysz bajeczki i wychwalasz się czymś czego nie masz, nie będziesz miał i o czym możesz pomarzyć :) Jak ci nie pozwalają w domu grać, i przez to nie jesteś w stanie nic osiągnąć w twoim wirtualnym świecie - tylko jedno mam na takich "Kozak w necie, pi*da w świecie". Wracaj jutro do szkółki dzieciaku albo kupuj gotowce bo tylko tyle potrafisz i tylko tyle umiesz zrobić w metinie :)

Pokazuje, jaki z Ciebie jest Inteligentny człowiek. Twoje zdania ogólnie nie trzymają się "Kupy" i nie są poprawnie gramatycznie. Gratuluję, a mnie wyzywasz od "Dzieciaczka". Jakbym był dzieciaczkiem, to tutaj bym nie przybywał w tym Temacie, tylko bym się uczył. Może lepiej ty weź książeczkę, sprawdź czy odrobiłeś pracę domową oraz zobacz, czy nie masz przypadkiem jakieś pracy klasowej, ponieważ jak dostaniesz ocenę niedostateczną to rodzice wygonią Cię Pod Most  <3

34xi1itwtu8v.png

Opublikowano

Tyczy to się Ciebie jak i innych osób na mpc. Przestańcie odpisywać na posty użytkownika SirSligo. Istnieją tylko dwa wytłumaczenia jego zachowania.Chłopiec ma zaburzenia psychiczne, czuje się niedowartościowany,szuka kolegów ponadto jak słusznie zauważyłeś gubi się w swoich wypowiedziach.W życiu realnym z pewnością jest cichą osobą,która nigdy nie wyróżnia się z tłumu gdyż może być np. nieśmiała. Teraz pragnie zabłysnąć w internecie-chce czuć się ważny.  Możliwe również,że robi sobie z was tzw. "jaja". Specjalnie was podburza a tym samym prowokuje do dyskusji,która od początku nie ma najmniejszego sensu. Przejrzyjcie sobie posty tego chłopca.   

projekt.jpg

Opublikowano

Nie ty jeden. Mrok to głupi grubas. Nienawidzę go ;) Chyba działa na niego bonus na diabły ale ręki nie dam sobie uciąć

Opublikowano

Działają jakieś bony na mrok ? bo mam 210 na mooby i 72 k hp i nie mogę mu dać rady :D

Na mroka Mistyki

Nick Metin:Qrs/Battlefield Heros:EVEG                                                                              GoLGis : )

1699886561.png

Opublikowano

Możemy przywitać kalendarz eventowy na marzec 2015.

10842293_707724629346335_844446479270489

Jak i zbliżający się update wielkimi krokami, już niedługo tj. 5 marca.

Dnia 05.03.2015 o godz. 23:50 odbedzie sie przerwa wprowadzająca:

- System wyzywań

- Nowy system zielarstwa

- Wprowadzenie limitu lv na kolejną mape - tym razem czerwony las

- Zwój powrotu zwierzaka - cofa punkty zwierzaka i pozwala rozdać jeszcze raz

- Zwój resetu zwierzaka - resetuje zwierzaka do 1 poziomu co pozwoli wybrać ponownie umiejętności

- Powiekszenie spotu w ww na piętrze z kluczami

- Handel eliksirem bestiarza

- Osłabienie Berana-Setaou

- Dodanie opisów do każdej przepustki (do jakiego dungeonu służy)

- Dodanie czasu ile pozostało do użycia następnego monokla

- Dodanie autopotek do przenośnego sklepu

(Lista może byc aktualizowana)

- Dodanie nowego bestiarza na 215 lvl 'Skrzynie Sapreya'

Poza tym dziś o 1 w nocy odbedzie sie dodatkowa 10 minutowa przerwa, każdy zostanie wylogowany automatycznie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...