Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogarnijcie to logowanie.2 min się loguje. Po drugie co chwila wywala mnie z dunga . Zamyka metka samo... Porażka!

Przy TP potrafi mi też wyrzucić metina, i potrafi logać z serwera i są to raczej problemy od Was. Czekam na jakieś informację.

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Już loguje poprawnie, wystarczy clienta zaaktualizować.

Do jutra powinien być kalendarz eventów na luty s1/s2

no jest lepiej, ale nadal troche laguje tamw oknie

pw ;]

@Edit

2859714228976641206206.png

to jest jakiś żart do ku*** nędzy?

Opublikowano

no jest lepiej, ale nadal troche laguje tamw oknie

pw ;]

@Edit

2859714228976641206206.png

to jest jakiś żart do ku*** nędzy?

No i? Tak samo mógł te SMy zarobić dropiąc najnormalniej w świecie.

AW: W jakiej cenie znajdę swój 1000sm?

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

No i? Tak samo mógł te SMy zarobić dropiąc najnormalniej w świecie.

AW: W jakiej cenie znajdę swój 1000sm?

SM powinny być na własny użytek

Opublikowano

Serwer konkretny,nie ma stania w m1 ;>

No nie ma stania w m1... Eq na 220 lvl, żeby zrobić całe  to trzeba poświęcić z 2-3 miesiące latania na dunga. Ubiłem już 60 Yereków i mam bron +2 i zbroje +1... Gdzie jeszcze do +9. Wolał bym latać na tego Mroka niż bawić się na tym dungu 215. Biegasz w tą i tą stonę.  Na 1 item, aby zrobić do +9 trzeba 45 odłamków to jakieś 30x chodzenia na dunga przy zerowym spaleniu(gdzie jest to nie możliwe). Na przerobienie paliłem po 3-4x . na każdy + tak samo.  45 ulepów na 1 item x 8 itemów 360 ulepów + na przerobienie 32 (Dodam, że jest po 60% na ulepszenie na każdy +, gdzie i tak pewnie nie ma tych 60%, bo jak przy 90% pali po 2-3x...)

Jak dla mnie nie ma sensu marnować czasu na serwerze easy, gdzie żeby zrobić itemki trzeba po 600-800x iść na dunga.  Na niektórych hardach bym szybciej zrobił eq niż tu.

Tyle z mojej strony.

edit :

Można też dodać, że od +1 do +6 jakieś inne ulepy, a nie tylko te  odłamki. Te ulepy co dropią na 200 mapie z bossów metków ludzie mają po 2-3k szt.

Sam mam 3k krysi 2 k zwojii skór, tarcz i innych po 1k szt.  Można by dodać zamiast tych odłamków po 30-40 szt tych ulepów z mapy 200 na kazdy +. Ulepszacze miały by jakąś wartość.

Opublikowano

SM powinny być na własny użytek

Czyli jesteś za tym żeby nie można było sellac sm? To powodzenia w wydaniu 30zł na samego peta xD a gdzie reszta is'a... 

Opublikowano

Czyli jesteś za tym żeby nie można było sellac sm? To powodzenia w wydaniu 30zł na samego peta xD a gdzie reszta is'a... 

chodzi mu o TUT, GM czy tudzież inne funkcyjne rangi co dostają SM za free.

Co administracja powie o ulepszaczach na EQ 220, mamy robić eq 2-3 miesiące i rzygać dungiem 215?

Opublikowano

Serwer ma ponad miesiąc, ludzi z full lvl już trochę jest, lecz wątpię żeby ktoś posiadał całościowe eq na 220. Trochę kiepsko prawda? Może i nie powinno być za łatwo, ale bez jaj. 

Wbicie samego 220 to już coś, a gdzie zrobić eq? Trzeba coś zmienić kochana administracjo, bo inaczej ludzie po 200 lvl zaczną uciekać. 

Opublikowano

Prawdopodobnie dodany będzie dodatkowy dungeon na 215 (zupełnie inny niz aktualny) z podobnym dropem, oraz możliwe ze bedzie wymiana ulepek z mapy 200lv (których zbiera się pełno) na złote odłamki. Oczywiście będzie to odpowiednia ilość by dalej miały swoją wartość.

Dodatkowo dodamy niedługo nowe pety, ok. 6.

sygna1.png

Opublikowano

Prawdopodobnie dodany będzie dodatkowy dungeon na 215 (zupełnie inny niz aktualny) z podobnym dropem, oraz możliwe ze bedzie wymiana ulepek z mapy 200lv (których zbiera się pełno) na złote odłamki. Oczywiście będzie to odpowiednia ilość by dalej miały swoją wartość.

Nowe pety? Nie przesadzacie trochę? Bugi byś ponaprawiał, zajrzyj na forum i się tym zainteresuj. Do is'a to szybko pakujesz nowe rzeczy. 

@ Exile to że dostają to przecież mogą sprzedać lub zostawić dla siebie. To tak samo jak z zwykłym graczem. Wiec nie widzę żadnej różnicy :P 

Opublikowano

Nowe pety? Nie przesadzacie trochę? Bugi byś ponaprawiał, zajrzyj na forum i się tym zainteresuj. Do is'a to szybko pakujesz nowe rzeczy. 

@ Exile to że dostają to przecież mogą sprzedać lub zostawić dla siebie. To tak samo jak z zwykłym graczem. Wiec nie widzę żadnej różnicy :P

tylko to nie jest ilość 350sm/mies.

Opublikowano

Już loguje poprawnie, wystarczy clienta zaaktualizować.

Do jutra powinien być kalendarz eventów na luty s1/s2

Client pobrany wczoraj, używałem Patchera - użyć ponownie?

ps. z 5 itemów przez 7h wszedł 1. :v

Opublikowano

Client pobrany wczoraj, używałem Patchera - użyć ponownie?

ps. z 5 itemów przez 7h wszedł 1. :v

To już Twój pech, mi weszło pięknie eq wojenne np.

Opublikowano

To już Twój pech, mi weszło pięknie eq wojenne np.

Pytałem ludzi to pisali, że wchodzi właśnie wolno.. No cóż, jakoś trzeba radzić sobie, kiedyś powinno wbić.

Opublikowano

Nie ma co płakać o sm, zarabia się fajnie, super że ludzie sprzedają sm, bo można bez wydania nawet złotówki dorobić się eq :)

Jest co robić, nie nudzi się :)

Btw. Wam też bez rękawicy dropi praktycznie tak samo jak z rękawica ? Śmiałbym stwierdzić, że nawet 'troszkę lepiej'.

/edit;

osłabiłbym troszkę smoka, nie dlatego że jest za mocny - bo nie jest, ale po prostu jest dużo silniejszy niż np. baronowa, a drop praktycznie ten sam :) 

52287137559562145640.png

Opublikowano

tylko to nie jest ilość 350sm/mies.

Powiedz a skąd wiesz z jakiego źródła pochodziły te sm? Może sam je zarobił? a może sam je kupił. Nie ma co zaglądać komuś :) Server jest typowo pod is'a ale ratuje go własnie to że można sm-y kupić w grze. Bardziej denerwujące jest to że nie ma wprowadzonych kuponów o mniejszej wartości przykładowo 50sm lub 100 itd.. No ale to akurat administracji na rękę. Po co kupować 100sm jak można dowalić 350 :D 

Opublikowano

Czy nowe pety beda sie roznily tylko wygladem, czy takze mozliwymi bonami / cena? Oraz kedy zostana dodane?

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

ten klient zabojczy.. logujemy sie do gry 3 minuty.. po czym klient sie wylacza.. bez zadnego bledu :D no nic.. dalej

przypomnienie hasla to tutaj nie trybi...

Opublikowano

Powiedz a skąd wiesz z jakiego źródła pochodziły te sm? Może sam je zarobił? a może sam je kupił. Nie ma co zaglądać komuś :) Server jest typowo pod is'a ale ratuje go własnie to że można sm-y kupić w grze. Bardziej denerwujące jest to że nie ma wprowadzonych kuponów o mniejszej wartości przykładowo 50sm lub 100 itd.. No ale to akurat administracji na rękę. Po co kupować 100sm jak można dowalić 350 :D

Jesteś głupi, tyle w temacie. Serwer pod is'a. Wejdź na inne serwery, gdzie musisz wydać 160złoty by mieć peta + wierzchowca. Jeżeli ktoś potrafi grać i zarabiać, to dorobi się 2k sm w grze. 1,8kkk dla takiego 200 lvl to jest praktycznie nic + ulepki które sprzedają bo są im nie potrzebne. Wiadomo, że wszystko sms'em jest drożej - tak jest w każdej grze. Wyślesz przelewem i starczy ci praktycznie na dwie rzeczy. Nie rozpaczaj.

@EDIT:

Gospodarka się ustabilizowała, wystarczy poświęcić 1-3 dni chodząc na śmierć, czy inne typu rzeczy a zarobisz mnóstwo kasy. :v

2e30al1.jpg

Opublikowano

Jesteś głupi, tyle w temacie. Serwer pod is'a. Wejdź na inne serwery, gdzie musisz wydać 160złoty by mieć peta + wierzchowca. Jeżeli ktoś potrafi grać i zarabiać, to dorobi się 2k sm w grze. 1,8kkk dla takiego 200 lvl to jest praktycznie nic + ulepki które sprzedają bo są im nie potrzebne. Wiadomo, że wszystko sms'em jest drożej - tak jest w każdej grze. Wyślesz przelewem i starczy ci praktycznie na dwie rzeczy. Nie rozpaczaj.

@EDIT:

Gospodarka się ustabilizowała, wystarczy poświęcić 1-3 dni chodząc na śmierć, czy inne typu rzeczy a zarobisz mnóstwo kasy. :v

szkaty smeirci po 80kk sprzedaja lol

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...