Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Moim zdaniem Array powinien zresetować wszystkim bonusy i każdy by musiał na nowo odebrać je u mędrca, bo nie jestem też pewien co do paru osób.

Co do zarobku to właśnie teraz jest kaszanka z invorią, bo wszystkie ulepy są prawie gówno warte, nie da się na niczym zarobić - naprawdę. 

Opublikowano

Hmm a ja mam takie pytanie :D ogarniecie w końcu te zbugowane bonusy? Ludzie maja po 40-70% na luda, na potwory bez eq ;) Przykładowo koleś na 180 lv ma 332% na luda? Wkleję linka do tematu z ss'em.

http://forum.invoria.pl/index.php?/topic/24451-najwi%C4%99ksze-dmg-serwera-invorias2-spejson-uderzenie-palcem/

Chyba czas najwyższy to ogarnąć co? 

3 stycznia zauważyłeś datę ?

Już dawno jest to ogarnięte.

Nick Metin:Qrs/Battlefield Heros:EVEG                                                                              GoLGis : )

1699886561.png

Opublikowano

nie działa pobieranie z hostingu invorii

http://cdn.invoria.pl/

mirrora pobieram z mega ale łatki nie widze na innych hostingach prócz cdn.invoria

skąd pobrać łatkę?

Pobierz przez patcher.

sygnatura to nie miejsce na takie oferty, skorzystaj z działu giełda.

Opublikowano

Gdzie dropią niebieskie zioła i inne pyszne ulepszacze potrzebne do zrobienia broni/zbroii na 175 poziom?

akail boss mapa 180 lub sarcic dung 180

Opublikowano

3 stycznia zauważyłeś datę ?

Już dawno jest to ogarnięte.

Nic nie ogarnęli. Sam na woju mam 30% zbugowanego luda ;] Wiec nie pierdziel. Pytanie do Quarela skierowane jest. 

Opublikowano

Nic nie ogarnęli. Sam na woju mam 30% zbugowanego luda ;] Wiec nie pierdziel. Pytanie do Quarela skierowane jest. 

No to ładnie co chwile ludzie proszą aby ogarneli bugi a ci tylko do is'a dodają co chwile jakieś rzeczy..

Opublikowano

No to ładnie co chwile ludzie proszą aby ogarneli bugi a ci tylko do is'a dodają co chwile jakieś rzeczy..

o co ci chodzi z tym isem biedaku? do roboty won

Opublikowano

Daj ss z bonami bez eq, alchemi, itp.

Zaraz edytuje i wstawię ile ja mam z eq i bez.

Można mieć więcej o 20% ale nie mam pierścionków + muszę kolce dobić na 9 i broń no i zapomniałem o rosce, której nie mam .

NFgUhk.jpg

79hdlg.jpg

Nick Metin:Qrs/Battlefield Heros:EVEG                                                                              GoLGis : )

1699886561.png

Opublikowano

Można mieć więcej o 20% ale nie mam pierścionków + muszę kolce dobić na 9 i broń no i zapomniałem o rosce, której nie mam .

NFgUhk.jpg

79hdlg.jpg

Ale czy Ty widzisz że ten koleś na 180lv miał ok 320% na luda? Ty masz 235+ roski kolce to i tak nie da Ci to 320%. 

@ Na jakim lv tyle wyciągasz? 

Opublikowano

Ale czy Ty widzisz że ten koleś na 180lv miał ok 320% na luda? Ty masz 235+ roski kolce to i tak nie da Ci to 320%. 

@ Na jakim lv tyle wyciągasz? 

To było na początku stycznia gdzie był bug z petami, i on był już dawno naprawiony (bony z petów też były zresetowane ale to zauwazyły tylko te osoby które miały je zbugowane) Dodam ze bugowały się nieumyślnie a nie celowo przez kogoś.

Niedługo będzie zaaktualizowane całe zielarstwo i będzie dużo bardziej opłacalne + nowe misje dotyczące zielarstwa z specjalnymi nagrodami (nie beda to wbudowane bony ale również beda bardzo oplacalne) Więcej będzie niedługo na forum serwera (dokładny opis).

sygna1.png

Opublikowano

Bug z petem już bardzo dawno ogarneli, a tutaj dopiero afere robicie. Tak samo bugowalo na potwory. Wszystko od dawna jest naprawione.

Opublikowano

To było na początku stycznia gdzie był bug z petami, i on był już dawno naprawiony (bony z petów też były zresetowane ale to zauwazyły tylko te osoby które miały je zbugowane) Dodam ze bugowały się nieumyślnie a nie celowo przez kogoś.

Niedługo będzie zaaktualizowane całe zielarstwo i będzie dużo bardziej opłacalne + nowe misje dotyczące zielarstwa z specjalnymi nagrodami (nie beda to wbudowane bony ale również beda bardzo oplacalne) Więcej będzie niedługo na forum serwera (dokładny opis).

Mam nadzieje, że nie będą to takie nagrody jak np. za misje na 200 lvl, za którą dostaje się 2 stare strony. 

Przydałoby się dodać jakiś drop yang na dungach, bo jak zauważyłem to jedyny dungeon na tym serwerze gdzie wydropimy kasę, chociaż na głupie 2/3 marmury to dung na 170. Niby takie jasne a jak mogliście to przeoczyć? Nawet exp dla peta nie leci... 

Opublikowano

NFgUhk.jpg

79hdlg.jpg

Za co się dostaje jeszcze obrażenia na umiejętności ? (5 bestiarz i ?)

Opublikowano

Otwierat szkat blasku ksieżycza jutro pamiętajcie!

3 bestiarz i bodajże fabularna 210 8x kalise

Opublikowano

Misja na 215 lv zabij Yerka.

1699886561.png

Opublikowano

Przypominam że jutro od 16:00 do 24:00 zostanie akywowany drop szkat. blasku księżyca

A jaki z nich drop? :)

I generalnie jak z ich dropem? +/- 10 lvli czy np na 120 na ww beda mi leciec?

Ironiczny

LEGACY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...