Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Array na wzgórze smoka się nie da w pt wejść. Też się musiało zje*** po wczorajszej przerwie. 

to jest celowe, ponieważ bugowało się

ile trzeba miec hp i co w eq zeby upierdolic nariasa

mniej więcej najlepiej około 50k, w tym jeśli nie jesteś WP`kiem to proponuję zaopatrzeć się w setki i dużo do PZ, bo potrafi uderzyć

Opublikowano

Miecz do expa + specjalka + biżu exp i na luzie tyle wyciągniesz jak nie więcej

Miecz do expa mu hp nie da :D 

Opublikowano

ważne jest też mieć pierścien aniołów, nie jest on drogi do 300kk teraz dochodzi, a daje 150 wartości ataku i 5k hp, ppk z invoria shop, a najlepiej odpały z is`a jeszcze i na lajcie

Opublikowano

w m2

ile wezme za takiego kruka?

tegHW5n.jpg

ze 3 bryłki maks, niestety więcej nie dostaniesz, bo jak wiemy łuk na kruku i v2 nie działa jak powinien, tzn. nie bije tak jak na innych serwerach i ludzie go odrzucają.

Opublikowano

ze 3 bryłki maks, niestety więcej nie dostaniesz, bo jak wiemy łuk na kruku i v2 nie działa jak powinien, tzn. nie bije tak jak na innych serwerach i ludzie go odrzucają.

na s1 było to samo

Opublikowano

Czyli mówisz że kruka nie opłaca się przerabiać i lepiej to co już nazbierałem otworzyć? :D

Na dungeon 130lv trzeba przepustkę?

Opublikowano

Czyli mówisz że kruka nie opłaca się przerabiać i lepiej to co już nazbierałem otworzyć? :D

Na dungeon 130lv trzeba przepustkę?

tak 2 ponure kamienie

nie wiem co nazbierałeś, ale ok :D

Opublikowano

tak 2 ponure kamienie

nie wiem co nazbierałeś, ale ok :D

szkaty nieb. smeirci chyba

lepiej sprzedaj jak nie masz farta w grach :D

Opublikowano

w m2

ile wezme za takiego kruka?

tegHW5n.jpg

Nie sluchaj tego wyzej, 3b to ty za to w zyciu nie dostaniesz. Takie luki to chodza po 300kk, chocby nie wiem jak pro byly to i tak wiecej jak 500 nie wezmiesz :) ostatnio 55sr (tylko nie pamietam pozostalych bonow..) stal za 349kk na rynku i to stal stosunkowo dlugo, bo natknalem sie na neigo kilka razy.

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Nie sluchaj tego wyzej, 3b to ty za to w zyciu nie dostaniesz. Takie luki to chodza po 300kk, chocby nie wiem jak pro byly to i tak wiecej jak 500 nie wezmiesz :) ostatnio 55sr (tylko nie pamietam pozostalych bonow..) stal za 349kk na rynku i to stal stosunkowo dlugo, bo natknalem sie na neigo kilka razy.

Może mu chodziło o bryłki po 150kk :D

Opublikowano

z tego co mi wiadomo łuk odbija na v3 ze swoim dmg, który nie jest i tak przesadnie wysoki jaki powinien być, ale zbliżony do pozostałych broni.

diabły to jeden z najważniejszych bonów pod bossy, nieumarłe ostatni dung Yerak, do tego siła + wysokie średnie. Możliwe, że nie dostaniesz 3 bryłek za niego, aczkolwiek ja taniej jak 2 bym nie puszczał.

zresztą, prawde mówiąc to wszystko już tak masakrycznie tanieje, dobre truty spadają z cenami, więc moze jasne przesadziłem z 3 bryłkami, ale na pewno cena powinna wahać się od 1 do 2 bryłek.

Opublikowano

Array może byś dodał drop lodowego kamienia na jakimś dungu? Bo dostać się na diablo to masakra. Epickie i maski można było lotnac na dungu 130 i w miarę fajnie to szło natomiast lodowy leci tylko z Diablo i sporadycznie z Ezariusa, chyba że jeszcze gdzieś to jeśli by ktoś mógł mnie oświecić ;d? 

Opublikowano

Osobiście NIE POLECAM. 

Grałem tam pare dni po czym wczoraj nagle wyłączył mi się metin próbowałem się zalogować była nieprawidłowa nazwa uzytkownika i hasło. Po chwili próbowałem przywrócić hasło na email i wyskoczyło że e-mail nie istnieje. Czekałem na administracje po czym odsyłali mnie do właściciela który przez 1.5 godziny siedział na ts'ie a nie chciał do mnie zejśc. Po jakimś czasie zalogowałem się na konto i zostało okradzione. Administracja nie zrobiła NIC dosłownie NIC. 

Nie polecam, wielki MINUS!

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Osobiście NIE POLECAM. 

Grałem tam pare dni po czym wczoraj nagle wyłączył mi się metin próbowałem się zalogować była nieprawidłowa nazwa uzytkownika i hasło. Po chwili próbowałem przywrócić hasło na email i wyskoczyło że e-mail nie istnieje. Czekałem na administracje po czym odsyłali mnie do właściciela który przez 1.5 godziny siedział na ts'ie a nie chciał do mnie zejśc. Po jakimś czasie zalogowałem się na konto i zostało okradzione. Administracja nie zrobiła NIC dosłownie NIC. 

Nie polecam, wielki MINUS!

Przy rejestracji akceptowałeś regulamin - jest tam napisane, że administracja nie pomaga w takich sprawach. Strach się bać co byś zrobił jakby ktoś chciał od Ciebie podpis, a na papierku byłoby napisane, że oddajesz wszystko Janowi Kowalskiemu ^^. Następnym razem nie podawaj nikomu passów i rób inne passy na każdym serwie ;)

tenor.gif

Opublikowano

Array może byś dodał drop lodowego kamienia na jakimś dungu? Bo dostać się na diablo to masakra. Epickie i maski można było lotnac na dungu 130 i w miarę fajnie to szło natomiast lodowy leci tylko z Diablo i sporadycznie z Ezariusa, chyba że jeszcze gdzieś to jeśli by ktoś mógł mnie oświecić ;d? 

Jeszcze ze szkat diablo po 2sztk. 

Moim zdaniem jest dobrze inni dali jakoś rade zrobić eq, to ty też dasz. Przynajmniej ulepszacz ma jakąś wartość.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...