Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

NJoy dobrze mówi.Na praktycznie wszystkich serwerach (90%) możesz się dorobić WSZYSTKIEGO bez wydania ani,że tak powiem jeba*** złotóweczki :)
A jeśli już ktoś ma płakać to niech popatrzy nawet i na globala gdzie żeby teraz coś osiągnąć potrzebujesz albo kumpli albo starego konta lub jak wcześniej zostało wspomniane ITEM SHOPU.
Serwer z czegoś musi się utrzymywać inteligencie :3

mca.png
  • Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

a i wyjebali hajs na layout strony, interface klienta i cos tam na forum, wiec pewnie sie zwróciło juz

Opublikowano

Nie polecam serwera ze względu na Arraya który gówno robi,siedzi tylko z kolegami na ts,nie raczy odpisać a kiedy masz problem to nawet na kanal nie wbije,możesz do niego pisać a on sobie da mute i udaje ze go nie ma. DNO

79160594027661829163.png

Opublikowano

Kur&a gowno nie serwer 1 wielkie GOWNO na poczatku bylo ok teraz sie kur** wszystko spierdolilo je% ta Ciupe i Wendy nic nie potrafia zrobic 70% serwera cisnie na wh i sa bezkrani a Ty kogos obrazisz chocby napiszesz kur$! ktos to wstawi na forum i masz odpoczynek na 3 dni ARRAY I TEN 2 POJEBANIEC Hooltras maja wyjebane na calego hasj sie zgodzil serwer mozna olac ehh... Te glupie kur*&$ gmki uja robia tylko banuja za "OBRAZY" Niech im matka zdechnie jeban#1 małolaty 

Opublikowano

Kur&a gowno nie serwer 1 wielkie GOWNO na poczatku bylo ok teraz sie kur** wszystko spierdolilo je% ta Ciupe i Wendy nic nie potrafia zrobic 70% serwera cisnie na wh i sa bezkrani a Ty kogos obrazisz chocby napiszesz kur$! ktos to wstawi na forum i masz odpoczynek na 3 dni ARRAY I TEN 2 POJEBANIEC Hooltras maja wyjebane na calego hasj sie zgodzil serwer mozna olac ehh... Te glupie kur*&$ gmki uja robia tylko banuja za "OBRAZY" Niech im matka zdechnie jeban#1 małolaty

Rozumiem, ze braki w slownictwie zastepujesz wulgaryzmami?

Srij9JT.png

Opublikowano

Rozumiem, ze braki w slownictwie zastepujesz wulgaryzmami?

Chłopak po prostu dobrze kombinuje, żeby bana za flame nie wyłapać. A Ty widzę, że nie masz do czego się przyczepić? 

Każdy tu może wyrazić swoją opinię.

Serwer polecam, aczkolwiek, czy istnieją tu GM? 11 osób dziś widziałem na WH. Wendy jedyne co potrafi robić to siedzieć na forum i banować za byle gówno..

Pozdrawiam. 

­

Opublikowano

Chłopak po prostu dobrze kombinuje, żeby bana za flame nie wyłapać. A Ty widzę, że nie masz do czego się przyczepić? 

Serwer polecam, aczkolwiek, czy istnieją tu GM? 11 osób dziś widziałem na WH. Wendy jedyne co potrafi robić to siedzieć na forum i banować za byle gówno..

Pozdrawiam. 

­

Na ts masa osób jest od administracji, można pisać do każdego i każdy odpisuje oprócz Arraya.

Nie wiem jak mogło 10 osób latać jak podobno mają 'logi' :D

Opublikowano

Na ts masa osób jest od administracji, można pisać do każdego i każdy odpisuje oprócz Arraya.

Nie wiem jak mogło 10 osób latać jak podobno mają 'logi' :D

''Podobno'' 

xD

Planujecie jakieś aktualizacje?

­

Opublikowano

''Podobno'' 

xD

Planujecie jakieś aktualizacje?

­

Niedługo bedzie nowy dungeon, nowe pety, pare nowych misji + całkowicie zmienione zielarstwo by był jakis sens zbierać rośliny. + pare innych typu kostiumy na bronie i OX z niewidzialnymi postaciami/przenikaniem/blokadą pisania/itd

sygna1.png

Opublikowano

Niedługo bedzie nowy dungeon, nowe pety, pare nowych misji + całkowicie zmienione zielarstwo by był jakis sens zbierać rośliny. + pare innych typu kostiumy na bronie i OX z niewidzialnymi postaciami/przenikaniem/blokadą pisania/itd

Quarel po co zrobiliście forum? i przykładowo dział propozycje skoro nikt z administracji się tam nie udziela. Skoro Ty nie masz czasu nie mógłbyś wyznaczyć kogoś z teamu co by się zajął tym forum? Bo na razie to jedynie w zgłoszeniach Wendy coś się działa, w reszcie tematów cisza. 

@ Będą jakieś zmiany odnośnie kolczyków z intem? Była ankieta i została zamknięta bez słowa o decyzji jaka została podjęta w tej sprawie. 

Opublikowano

Quarel po co zrobiliście forum? i przykładowo dział propozycje skoro nikt z administracji się tam nie udziela. Skoro Ty nie masz czasu nie mógłbyś wyznaczyć kogoś z teamu co by się zajął tym forum? Bo na razie to jedynie w zgłoszeniach Wendy coś się działa, w reszcie tematów cisza. 

@ Będą jakieś zmiany odnośnie kolczyków z intem? Była ankieta i została zamknięta bez słowa o decyzji jaka została podjęta w tej sprawie. 

Na fb była informacja co będzie, a ta zmiana będzie niedługo.

sygna1.png

Opublikowano

Te cienie w m1 i radius jeszcze ogarniesz! 

:D

qaz3pc.jpgteż was kocham <3

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

Pozdrawiam. 

­

Wysyłasz mi nick na pw na forum i gościa przyłapuję, następnie banuję. Jeśli Ci się chce, to nagrywasz filmik i masz pewność, że gdy obiorę pw to od razu zbanuję.

Wybacz, że nie latam po mapach w poszukiwaniu WH, ale mam obecnie egzaminy i przeprowadzkę. Wiem, że to niczego nie tłumaczy, bo to, że zakuwam do egzaminów i remontuje mieszkanie jest mniej ważne od gierki, ale jednak proszę o odrobinę wyrozumiałości. Wchodzę na forum na te parę minut, bo na to mam aktualnie czas. To chyba lepsze, niż nie robić nic.

Do ludzi, którzy stracili konta piszę z pomocą, by mi podali swój login/ss z maila i proszę Arraya by im passy zresetował, następnie im je wysyłam - to także robię, bo te parę minut podczas urlopu mnie nie zbawi.

Lepiej zajmij się tymi, co nic nie robią kompletnie, bo ja po powrocie będę działać 100x więcej niż do tej pory. Zapewniam. ;)

Wendy

"Bongzilla" - also known as "Wendy"
PwEaDpC.jpg

Opublikowano

Wysyłasz mi nick na pw na forum i gościa przyłapuję, następnie banuję. Jeśli Ci się chce, to nagrywasz filmik i masz pewność, że gdy obiorę pw to od razu zbanuję.

Wybacz, że nie latam po mapach w poszukiwaniu WH, ale mam obecnie egzaminy i przeprowadzkę. Wiem, że to niczego nie tłumaczy, bo to, że zakuwam do egzaminów i remontuje mieszkanie jest mniej ważne od gierki, ale jednak proszę o odrobinę wyrozumiałości. Wchodzę na forum na te parę minut, bo na to mam aktualnie czas. To chyba lepsze, niż nie robić nic.

Do ludzi, którzy stracili konta piszę z pomocą, by mi podali swój login/ss z maila i proszę Arraya by im passy zresetował, następnie im je wysyłam - to także robię, bo te parę minut podczas urlopu mnie nie zbawi.

Lepiej zajmij się tymi, co nic nie robią kompletnie, bo ja po powrocie będę działać 100x więcej niż do tej pory. Zapewniam. ;)

Wendy

To gdzie są te logi WH? kappa.png?w=545

Opublikowano

Nie polecam serwera, nie działa jedna z podstawowych funkcji strony czyli PRZYPOMNIENIE HASŁA.

Właśnie opier**lają mi konto, a ja nic nie mogę zrobić... 

Array sam napisał, że pw na forum nie czyta, a złapać go na ts to cud... nawet jak wejdzie na tego ts ( podobno kiedyś ktoś go widział ) to i tak nie zajmuje się sprawami serwera... ( było o tym kilka tematów na ich forum )

Tak więc uważam, że jest to że kompletna żenada. 

Nie pozdrawiam...

Opublikowano

Nie polecam serwera, nie działa jedna z podstawowych funkcji strony czyli PRZYPOMNIENIE HASŁA.

Właśnie opier**lają mi konto, a ja nic nie mogę zrobić... 

Array sam napisał, że pw na forum nie czyta, a złapać go na ts to cud... nawet jak wejdzie na tego ts ( podobno kiedyś ktoś go widział ) to i tak nie zajmuje się sprawami serwera... ( było o tym kilka tematów na ich forum )

Tak więc uważam, że jest to że kompletna żenada. 

Nie pozdrawiam...

Array na ts jest prawie 24/7, to nolife. Możliwe, że siedzi na kanałach niewidocznych dla użytkowników, aby uniknąć spamu, bo ma pewnie mase tych PW.

Radzę ci pisać do NA, GM ts, bo oni mogą załatwić 3/4 spraw + przekazać najważniejsze do Arraya.

Co do twojego opierdalania konta, dałeś się ojebać to twoja wina to po pierwsze, po drugie zgłosiłeś to zostanie to naprawione.

Opublikowano

Array na ts jest prawie 24/7, to nolife. Możliwe, że siedzi na kanałach niewidocznych dla użytkowników, aby uniknąć spamu, bo ma pewnie mase tych PW.

Radzę ci pisać do NA, GM ts, bo oni mogą załatwić 3/4 spraw + przekazać najważniejsze do Arraya.

Co do twojego opierdalania konta, dałeś się ojebać to twoja wina to po pierwsze, po drugie zgłosiłeś to zostanie to naprawione.

Pierwsza sprawa nie widzę swojej winy w tym, ponieważ hasło było unikalnym ciągiem losowych znaków, a komputer był czysty ( skan antywirusem, nie avastem, mbam i sprawdzenie logów przez ludzi, którzy na co dzień się tym zajmują ). Druga sprawa, ukradzione nie zostało konto główne, tylko postać do mieszania itemów, gdzie był tylko jeden wartościowy item... Nigdy w życiu nikt mnie w metinie nie okradł, bo umiem się przed tym bronić i doszukuję się w tej całej sytuacji winy serwera.

Inna sprawa, nigdy nie miałem serwera i nie wiem jak to jest się zajmować jego sprawami, czy jest to ciężka praca czy nie, ale uważam że decydując się na własny serwer trzeba mieć świadomość, że graczom należy pomagać. Jeżeli Array sam nie daje rady to niech znajdzie dodatkowych GM.

I ciekawy jestem czy to zgłoszenie coś wgl da, czy będzie to raczej wyglądało tak jak dział propozycje na ich forum... A widziałem ze dużo ludzi już od dłuższego czasu ma z tym problem.

Opublikowano

Za ile kupie zbroje zbawienia dla ninjy? :)

Ma ktoś na sprzedaż?

Gdzieś 2-3kkk? :P 

Opublikowano

Wendy

TO chyba jasna sprawa : nie masz czasu = rezygnujesz z bycia gm. Tylko zajmujesz miejsce osobom, które mogłyby więcej dawać od siebie.

Druga sprawa jest taka, że nie każdy wie, że ma Ci wysyłać na PW zgłoszenia i większość osób dodaje je na forum do odpowiedniego działu

Ojjj, ileż to razy widziałam jak omijacie niektóre tematy, mimo, że się w innych udzielaliście. 

Później taka osoba się upomina o bana dla czitera a Ty odpisujecie "minęły 3dni a dowody są nie ważne, skoro administracja się nie udzieliła to przepadło"

HAHAHAHHAHAHHAH xD

Ale... ja na 100 lvlu mialem peta do expa i 550 SM w rezerwie, ktore nie wiem na co wydac jeszcze, wiec? Co za problem? Skoro juz na 100 lvlu lajtem da sie ogarnac peta+kostium+wierzcha do expa ^_^ a uwierz, ze nie gram wiele, bo jak pogram godzinke-dwie dziennie to jest max, zdarza sie ze nie gram 3 dni z rzedu. Konto zalozylem jakos 2 tyg po starcie.

Naprawde ogarnac itemy z ISu to tutaj jest najmniejszy problem ^_^

Z 2 tygodnie temu to zarobek z durnego ww to było 200kk. A teraz? 40k za medalion bo szkate rzadko kupują. '

Jedyny dobry zarobek na wyższym lv to lustra o ile ktoś dunga zrobi bo bez isa oczywiście nie ma szans. xD

Ciekawe jak taki przykładowy gracz na zarobić. Ulepy do 130lv są prawie nic nie warte. A weź i zarób przynajmniej 6kkk żeby mieć trochę na potwory.

Na fb była informacja co będzie, a ta zmiana będzie niedługo.

Nie każdy patrzy na waszego facebooka i nie każdy w ogóle tego fb posiada. Powinniście udostępnić info na forum.

Chora akcja - ten kto nie wchodzi na tsa nie ma kontaktu z administracją. No ręce opadają.

Opublikowano

TO chyba jasna sprawa : nie masz czasu = rezygnujesz z bycia gm. Tylko zajmujesz miejsce osobom, które mogłyby więcej dawać od siebie.

Druga sprawa jest taka, że nie każdy wie, że ma Ci wysyłać na PW zgłoszenia i większość osób dodaje je na forum do odpowiedniego działu

Ojjj, ileż to razy widziałam jak omijacie niektóre tematy, mimo, że się w innych udzielaliście. 

Później taka osoba się upomina o bana dla czitera a Ty odpisujecie "minęły 3dni a dowody są nie ważne, skoro administracja się nie udzieliła to przepadło"

HAHAHAHHAHAHHAH xD

Z 2 tygodnie temu to zarobek z durnego ww to było 200kk. A teraz? 40k za medalion bo szkate rzadko kupują. '

Jedyny dobry zarobek na wyższym lv to lustra o ile ktoś dunga zrobi bo bez isa oczywiście nie ma szans. xD

Ciekawe jak taki przykładowy gracz na zarobić. Ulepy do 130lv są prawie nic nie warte. A weź i zarób przynajmniej 6kkk żeby mieć trochę na potwory.

Nie każdy patrzy na waszego facebooka i nie każdy w ogóle tego fb posiada. Powinniście udostępnić info na forum.

Chora akcja - ten kto nie wchodzi na tsa nie ma kontaktu z administracją. No ręce opadają.

wypierdalaj juz

Opublikowano

HAHAHAHHAHAHHAH xD

Chyba mówiłam, że po 10 mam czas, co nie?

Przy banie za cheatowanie nie liczy się czas od zgłoszenia...nie wiem gdzie to wyczytałaś. Natomiast taka sytuacja, gdzie minęły 3 dni i nie mogłam już zbanować zdarzyła się raz, przy banie za OBRAZĘ. Bywa, czasem zdarzy się komuś coś pominąć, czy ban za obrazę to taki big deal? Przy permie nie ma znaczenia kiedy wysłałaś zgłoszenie, bo to perm, chyba logiczne, prawda? Zaśmiałabym się głośno, gdyby jakiś GM uznał, "minęło 3 dni od kiedy przyłapałeś cheatera na WH, już nie mogę zbanować".

Także powtarzam, możesz nam nawet wysłać filmik sprzed 2 tygodni - ważne, że na nim było widoczne WH. Zbanuję.

Radzę nabrać trochę dystansu do tego wszystkiego, bo to capslockowe "hahaha" świadczy o lekkich problemach z psychiką. Pozdrawiam.

"Bongzilla" - also known as "Wendy"
PwEaDpC.jpg

Opublikowano

Zmieńcie te stałe bonusy w tarczy i bransolecie smoka.... na co komu w tarczy potrzebne 4k hp i 5% bloku ;o to samo bransoleta hp no ok,daje mniej niz bransa do pvp na 200 ale to jeszcze da sie scierpieć ale na choy komu szybkosc zaklecia w bransie do expa??? Robienie tych itemków nie ma wgl sensu....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...