Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam pytanie . W czwartek okolo godziny 19:30 wygrałem jedną rundę EVENTU : poszukwianie GM.  Mialem dostać do 24 h  nagrodę do depo z Is'u..   

Do teraz nic nie ma. Jak się z wami skontaktować.  Tylko nie mówcie że ts , bo nie mam ochoty tam wchodzić , gram bez tego już teraz ;)

Opublikowano

Co dropi z dungeonu na 170 lvl? Gdzie się na niego wchodzi i co się na nim ciekawego robi?

Jest jakiś dungeon na 160lvl?

Czy ninją dam sobie apokojnie rade na dungeonie 180lvl? Z hitami około 70na krycie ? :D

Jaki jest najlepszy sposób zarobku na 180lvlu bo dotychczas zarabiałem na smoczych torbach, oczach i perłach xD

Opublikowano

Co dropi z dungeonu na 170 lvl? Gdzie się na niego wchodzi i co się na nim ciekawego robi?

Jest jakiś dungeon na 160lvl?

Czy ninją dam sobie apokojnie rade na dungeonie 180lvl? Z hitami około 70na krycie ? :D

Jaki jest najlepszy sposób zarobku na 180lvlu bo dotychczas zarabiałem na smoczych torbach, oczach i perłach xD

Z dunga 170 lecą lustra, stare gwiazdy i pierścień aniołów, to by było na tyle z tych rzeczy mających większa wartość. Wchodzi się na niego na gorze sohan :) Na 160 dunga nie ma :P 

Opublikowano

Z dunga 170 lecą lustra, stare gwiazdy i pierścień aniołów, to by było na tyle z tych rzeczy mających większa wartość. Wchodzi się na niego na gorze sohan :) Na 160 dunga nie ma :P

Dzięki dzięki? A co się tyczy moich szans na dungeonie 180 i zarobku na 180?

Opublikowano

Jak aktualnie wygląda sytuacja na serwerze, ile ludzi w godzinach popołudniowych, opłaca się teraz zaczynać na nowo?

Opublikowano

Ciężko zarobić na małych lvl`ach, ale graczy jest około 3 tys. 

ja wiem czy ciezko? za jedno ww nadal mozesz mec ok 130kk, a jedno ww to w granicy 20 min ;)

Perly po 10kk / szt, a nawet drozej uda sie sprzedac (do 14kk/szt) a jak masz dobra taktyke to szybko idzie ich nadropic :-)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

ja wiem czy ciezko? za jedno ww nadal mozesz mec ok 130kk, a jedno ww to w granicy 20 min ;)

Perly po 10kk / szt, a nawet drozej uda sie sprzedac (do 14kk/szt) a jak masz dobra taktyke to szybko idzie ich nadropic :-)

Perly idzie juz kupic za 7-8kk ;/
Opublikowano

Nadal 2k online ?

nawet wiecej :)

czy tylko mnie wywala podczas ładowania gry ? tznc czasami się to dzieje :/ 

Mnie tez, nie jestes sam.

Perly idzie juz kupic za 7-8kk ;/

Ale sprzedac tez idzie nadal po 12-14kk :D Niestety, rynek na tym servie umiera, za miesiac wszelkie ulepki kupisz po 2kk a na 500sm bedziesz zbieral nie 10h tylko 10 dni :)

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

będzie, array ma się tym zająć i wszyscy będą odbierali nagrody u mędrca

I nie będą się bugować przez alchemie itd ( pisałeś o tym na forum) :)

Opublikowano

Polecam server. Nie widze oby obecnie był jakis lepszy priv.Nawet sama liczba stron tego tematu mówi za siebie :)

Opublikowano

Opłaca się zaczynać od zera? Jaka postać najlepsza do pvp?

Warto, postać zależy od umiejętności.

Co ile jest resp metinów?

ps. szukam kogoś do duo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...