Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Logowanie chyba padło bo nie idzie się zalogować.

>>>> Jakże będą chrząkać warchlaki gdy usłyszą jak cierpiał stary dzik <<<<

Opublikowano

Chrupek ile biles w niego z krytem? Bodym z taka dwureka, eq na nieumarle i do tego buff lajtowo powinienes go ubic w scianie z konia

Teraz to Ci nie powiem, ale za chwilę idę na niego z marmurkiem i się dowiemy ; 3... Nie chce mi się chodzić na niego 15 razy by mieć jakąś zasraną broń no ale ; x.. Swoją drogą na Bodziaka lepsza truta nie? : d

Skąd dropi zbrojka do expa? ^^

I ostatnie pytanko : Na którym lvl idzie ubić samemu Baronową

A i gdzie dropnąć szybko perełki? : v

Opublikowano

Zbugowane to jest wywalanie gry podczas:

-niektorych momentow gry(bicia itp.)

-Ladowania postaci

-Ladowania mapy

-Zmiany ch

Szczerze to nigdy jeszcze nie wywaliło mi postaci więc nie wiem o co Ci chodzi ; / 

Ripka z Marmurka biję po 10-11k z kryta : d Szczerze? Nie chce mi się poświęcać z 20 minut na 1 szkatę ( by mieć trutę potrzebuję 15 szkat, 15x20= 300minut = 5h z głowy... ) Jest jakiś szybszy sposób?..

Opublikowano

Mnie zawsze(prawie) tepa jak sie teleportuje, jak chce wejsc na szamana to pierw musze wejsc na sure i zmienic postac, jak tego nie zrobie to wywala clienta. Odbugowywanie nic nie pomaga, reinstall tez

Opublikowano

Teraz to Ci nie powiem, ale za chwilę idę na niego z marmurkiem i się dowiemy ; 3... Nie chce mi się chodzić na niego 15 razy by mieć jakąś zasraną broń no ale ; x.. Swoją drogą na Bodziaka lepsza truta nie? : d

ja ribera i baronowne bilem syrkiem 52 sr.. ripera nawet z gleby bym ibil..;P

Opublikowano

Perełki to metki 90+

Zbrojka do expa dropi ze szkat nieb. śmierci.

Opublikowano

jak mnie w*****a ten wasz klient to wy pojecia nie macie

ogarnijcie ten panel logowania bo nawet respu nie mozna ubic bo k***a loguje minute bo sie zacina ten ekran i not responding jest

Opublikowano

Mi też się zdarza że np, client się wyłączy sam bez żadnego powiadomienia z błędem, lub loguje się na ch i w momencie ładowania paska wywala. Coś w stylu jakby postać się zbugowała. Po odbugowaniu na stronie problem dalej istnieje, nie da się już zalogować na te ch. I tak czasami przez pól godziny mogę pomarzyć żeby zalogować się na ch1 :P 

Opublikowano

Też mi czasem wywala przy logowaniu i z 5 razy przez ponad 10 dni wyłączył się metin bez komunikatu.

Bardziej denerwuje logowanie... Ten crash po prostu powoduje, że odechciewa się grać :/

No i nie jest to tylko mój problem, bo wczoraj ok 12-1 miała go każda osoba z którą rozmawiałem.

52287137559562145640.png

Opublikowano

Mam pytanie, czy ten serwer różni się czymś od S1 ? 

Gdybyś przeczytał / przejrzał całą prezentację to byś nie zadawał głupich pytań. 

Ps. Tak. 

­

Opublikowano

Jakaś postać wyróżnia się szczególnie w pvp ? :)

BODY :D Jak lubisz leżeć na ziemi ;) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...