Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jesteś głupi, tyle w temacie. Serwer pod is'a. Wejdź na inne serwery, gdzie musisz wydać 160złoty by mieć peta + wierzchowca. Jeżeli ktoś potrafi grać i zarabiać, to dorobi się 2k sm w grze. 1,8kkk dla takiego 200 lvl to jest praktycznie nic + ulepki które sprzedają bo są im nie potrzebne. Wiadomo, że wszystko sms'em jest drożej - tak jest w każdej grze. Wyślesz przelewem i starczy ci praktycznie na dwie rzeczy. Nie rozpaczaj.

@EDIT:

Gospodarka się ustabilizowała, wystarczy poświęcić 1-3 dni chodząc na śmierć, czy inne typu rzeczy a zarobisz mnóstwo kasy. :v

Koleś weź wyjdź z tego tematu bo nawet na to forum jesteś zbyt durny. Taka umiejętność jak czytanie ze zrozumieniem to w szkole nie nauczyli co? Zawsze możesz spytać mamy i pomoże co nieco w rozumowaniu. W moim poście chodziło raczej o to że bez is'a jesteś nikim. DODATKOWO napisałem że na szczęście można wszystko zdobyć w grze. Także skoro podstawowych umiejętności nie dałeś rady nabyć to może czas powrócić do jaskini i zacząć od nowa? 

Opublikowano

Strona mi nie działa, forum też, ts też... przez to, że strona nie działa patrzyłem jak okradają mi szamana, bo nie mogłem zmienić passów :3 zajebiś*ie fchuy

Opublikowano

Nowe pety? Nie przesadzacie trochę? Bugi byś ponaprawiał, zajrzyj na forum i się tym zainteresuj. Do is'a to szybko pakujesz nowe rzeczy. 

@ Exile to że dostają to przecież mogą sprzedać lub zostawić dla siebie. To tak samo jak z zwykłym graczem. Wiec nie widzę żadnej różnicy :P

Jakie bugi, nie ma bugów..

tylko to nie jest ilość 350sm/mies.

jest to 1k sm/msc

Prawdopodobnie dodany będzie dodatkowy dungeon na 215 (zupełnie inny niz aktualny) z podobnym dropem, oraz możliwe ze bedzie wymiana ulepek z mapy 200lv (których zbiera się pełno) na złote odłamki. Oczywiście będzie to odpowiednia ilość by dalej miały swoją wartość.

Dodatkowo dodamy niedługo nowe pety, ok. 6.

dobry ruch, brawa

Opublikowano

TuT dostaje w zależności od stanowiska 550/750 (tut/koordynator)

ZMIEN MOBY NA MAPIE 115 PROSZE, to sa najbardziej pokur.wione moby, tak samo na mapie 130.

Mapa 95, 145 to najlepsze, ta druga lepsza bo jest ciemna + fajne moby bo padaja szybko i nie majaa animacji jakiejs gownianej

Opublikowano

Jakie bugi, nie ma bugów..

Jak nie ma? Buguja się misje, można odbierać nagrody parę razy lub po prostu przechodzą misje od kogoś innego. Kolejny, ludzie maja pobugowane potwory hp poprzez resetowanie misji u mędrca. Bugów można kilka wymienić a wystarczy wejść na forum serva i poczytać a nie tylko zachwalać. Dalej, client się wyłącza bez żadnego błędu. Bugują się kanały? W sensie że nie można się zalogować przez jakiś czas na dany kanał. Wystarczy już chyba. Ale okey nie ma bugów  o.O

Opublikowano

Jak nie ma? Buguja się misje, można odbierać nagrody parę razy lub po prostu przechodzą misje od kogoś innego. Kolejny, ludzie maja pobugowane potwory hp poprzez resetowanie misji u mędrca. Bugów można kilka wymienić a wystarczy wejść na forum serva i poczytać a nie tylko zachwalać. Dalej, client się wyłącza bez żadnego błędu. Bugują się kanały? W sensie że nie można się zalogować przez jakiś czas na dany kanał. Wystarczy już chyba. Ale okey nie ma bugów  o.O

ad. 1 - usłyszałeś jakieś ploty i powtarzasz

ad. 2 - mozliwe

ad. 3 - client mi sie nie wylacza, kup oryginalnego windowsa cumplu

Opublikowano

to z misjami to każdy wie i Array stara się to naprawić, chyba wie już gdzie leży problem i wyda aktualizację wtedy.

z bugowaniem potworów, hp - nie.

bugują się kanały, że nie można sie zalogować - to bug? ja zawsze wszędzie o której chce loguje się, a także klient nie wyłącza mi się.

Opublikowano

to z misjami to każdy wie i Array stara się to naprawić, chyba wie już gdzie leży problem i wyda aktualizację wtedy.

z bugowaniem potworów, hp - nie.

bugują się kanały, że nie można sie zalogować - to bug? ja zawsze wszędzie o której chce loguje się, a także klient nie wyłącza mi się.

na s1 tez to bylo z misjami chyba (?)

hooltras zmiencie moby na mapie 115 i 130 prosze :/ :/ :/ :/ 

Opublikowano

na s1 tez to bylo z misjami chyba (?)

hooltras zmiencie moby na mapie 115 i 130 prosze :/ :/ :/ :/ 

Za ten czas co tu pierdolsiz o mobach to byś już tą mapkę przeszedł i expił na 180.

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

Za ten czas co tu pierdolsiz o mobach to byś już tą mapkę przeszedł i expił na 180.

3 konto expie juz na tej chujowej mapie to sie wqrwic mozna

Opublikowano

A co cię tak w*****a w tych mobach?

Ja tam sobie robię WW 6 postaciami na raz, każda inna wieża i jakoś nie narzekam :p

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

A co cię tak w*****a w tych mobach?

Ja tam sobie robię WW 6 postaciami na raz, każda inna wieża i jakoś nie narzekam :P

i co sprzedajesz te szkaty? bo widzialem ze juz po 80 schodza 

no w tych nagach wkurwiajace jest to ze wolno podchodza i sa takie"grube"  xD

Opublikowano

Warto zacząć grę na serwerze?

Potrzebny buff?(jakiś dungeon gdzie potrzebna 2ga osoba do pt?

Jaka Postać najlepsza/lub jakie dobre do pvp?

Jaka do pvp/exp?

Opublikowano

i co sprzedajesz te szkaty? bo widzialem ze juz po 80 schodza 

no w tych nagach wkurwiajace jest to ze wolno podchodza i sa takie"grube"   xD

2 otwieram 4 sprzedaję. Nie wystawiam taniej jak 110kk i do godziny, dwóch pusty sklep. Medaliony wystawiam po 45

25hmxok.png

Opublikowano

ad. 1 - usłyszałeś jakieś ploty i powtarzasz

ad. 2 - mozliwe

ad. 3 - client mi sie nie wylacza, kup oryginalnego windowsa cumplu

Powtarzam, wejdź na forum i zobacz u ilu osób problem wystąpił. To że u Ciebie go nie ma to nie znaczy że nie występuje, nie jesteś żadnym wyznacznikiem na szczęście ;) 

Nie może być dwa razy ten sam bon :D

Wiec nikt nie ma zbugowanych bonów. ;)

Ludzie bez eq, dopalaczy is'a alchemii maja po 70% na potwory wiec? Naprawdę forum jest do czytania a nie od parady ;) 

Opublikowano

Dla ninji lepiej zrobic trutke? Czy zestaw skrzydla do expa + kruk na bossy metki? ( 2 opcja niestety drozsza )

tylko skrzydła, żadnej truty/kruka(który ponoć na invorii jest zbugowany). Sam gram daggerem i bije tymi nozami na 95 i metki/bossy schodzą bardzo szybko.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...