Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Array może byś dodał drop lodowego kamienia na jakimś dungu? Bo dostać się na diablo to masakra. Epickie i maski można było lotnac na dungu 130 i w miarę fajnie to szło natomiast lodowy leci tylko z Diablo i sporadycznie z Ezariusa, chyba że jeszcze gdzieś to jeśli by ktoś mógł mnie oświecić ;d? 

Każdy bez problemu zrobił te eq i nie było żadnej spiny o to, więc pozostali też to zrobią bez wyjątków.

Dodam, że w nocy Diablo cały czas prawie stoi, może nie na każdym respie, ale stoją.

Oby cofki nie było ;x

@Edit

Serwer już działa

Opublikowano

Każdy bez problemu zrobił te eq i nie było żadnej spiny o to, więc pozostali też to zrobią bez wyjątków.

Dodam, że w nocy Diablo cały czas prawie stoi, może nie na każdym respie, ale stoją.

Oby cofki nie było ;x

@Edit

Serwer już działa

Niektórzy porobili bo było mniej high lv. Teraz od groma ludzi powbijało te 145+ i ciężko coś wolnego znalezc ;P Poza tym skoro ulepy na 130 leciały na dungu to na 170 też by mogły po 2 szt. I tak będą w cenie bo jest popyt. 

Opublikowano

Zjebaliscie dungeon od 170.. Naris ma znowu DMG z kosmosu ze solo nie ma szans.. pozdrawiam i gratuluje ;)

Nie bylo nic edytowane w jego DMG, wiec albo tobie czegos brakuje albo ci się wydaje.

Nowe kostiumy i fryzury zostały już dodane.

sygna1.png

Opublikowano

Smocza alchemia działa jak należy! 

Poradnik co i jak:

PzKVkWh.png

Profesjonalna obróbka video

Opublikowano

Ile gra osób?

Warto zacząć grę?

osób jest od 2,5 do 3k 

warto zacząć, stabilny, profesjonalna administracja, szybki kontakt z tymi wyżej, wszystko dopracowane, zerowe bugi

Opublikowano

A ja z koleji polecam tylko do niskiego lv-a. Serwer sredni, ludzi jak mrowek. Metka znalezc na ch5 w dzien to cud, w nocy tez pelno luda, a nawet jak znajdziesz to to jest tak zrobione (mialem tak 7 razy), ze gosc 1 hitem uderzy metka na koncu, a to jemu poleca perly...

Opublikowano

A ja z koleji polecam tylko do niskiego lv-a. Serwer sredni, ludzi jak mrowek. Metka znalezc na ch5 w dzien to cud, w nocy tez pelno luda, a nawet jak znajdziesz to to jest tak zrobione (mialem tak 7 razy), ze gosc 1 hitem uderzy metka na koncu, a to jemu poleca perly...

To ty chcesz w końcu serwer gdzie nie gra ludzi - to źle, gdzie gra dużo ludzi - też źle.

Ciesz się, że taka rywalizacja jest, masa sklepów, ludzi, zapełnione spoty, masa gildii.

Co w dzisiejszej przerwie zostało poprawione?

Opublikowano

Nie działa opcja odzyskiwania hasła.Po kliknięciu na link wysłany na e-mail, pojawia się błąd 500 Internal Server Error.

Opublikowano

Ile osób gra? Warto zaczynać?

Ile razy jeszcze padnie takie pytanie? Wystarczy przeczytać parę postów wyżej. 

Fajnie byłoby, jakbyście podawali informacje co zostało zmienione w przerwach. Myśleliście nad zwiększeniem czasu wód? Przydałoby się zwiększyć do 10/15 min. 

Opublikowano

co sie dzieje z serwem? rano wszystko bylo ok, gralem normalnie a teraz caly czas mam "zostaniesz polaczony z serwerem" i nic, moge tak czekac wieki

Opublikowano

ugh.. mając 80 lvl, prawie full eq na diaboły nie mogę zabić ripera >.< Mam broń na 52 lvl 52śr.. ; v praktycznie nic mu nie zabieram jako wojek body z buffami >.< 

Opublikowano

ugh.. mając 80 lvl, prawie full eq na diaboły nie mogę zabić ripera >.< Mam broń na 52 lvl 52śr.. ; v praktycznie nic mu nie zabieram jako wojek body z buffami >.< 

riper to bony na nieumarłe 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...