Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam serwera nikomu kto ceni swoje pieniądze, a jeżeli nie to proszę niech wydaje na ten owy serwer bez IS nie da się ubić bossów, wygrać PvP, a nawet porozmawiać z administracją. A jeżeli chodzi o Administrację to: mają swoje gildie tak zwanych "przydupasków" TuT'ów i faworyzuja ich typu gracz zwykły taki jak ja ksuje koledze GM'a od razu kick leci, albo dostaje się bana na 10 dni :) " bo spot był zajęty", Fawo Fawo i jeszcze raz fawo ;) Rozdawanie Sm'ów w gildii przez Gm'ów jest na porządku dziennym, Pozdrawiam !

Opublikowano

Nie polecam serwera nikomu kto ceni swoje pieniądze, a jeżeli nie to proszę niech wydaje na ten owy serwer bez IS nie da się ubić bossów, wygrać PvP, a nawet porozmawiać z administracją. A jeżeli chodzi o Administrację to: mają swoje gildie tak zwanych "przydupasków" TuT'ów i faworyzuja ich typu gracz zwykły taki jak ja ksuje koledze GM'a od razu kick leci, albo dostaje się bana na 10 dni :) " bo spot był zajęty", Fawo Fawo i jeszcze raz fawo ;) Rozdawanie Sm'ów w gildii przez Gm'ów jest na porządku dziennym, Pozdrawiam !

Dowody,dowody.

#rein

Opublikowano

Można tutaj zmienić Umiejętności? Jeśli tak proszę mi podać sposób i do którego levela można zmienic profke.

Z góry dziękuje! :)

Tak można, do 115 za IP które zdobywasz za bicie metinow bossów, a do 130 w is ( za IP chyba tez jest do 130 nie wiem dokładnie)

<3

Opublikowano

Można tutaj zmienić Umiejętności? Jeśli tak proszę mi podać sposób i do którego levela można zmienic profke.

Z góry dziękuje! :)

Sa 3 zwoje zmian skilli. Pierwszy u handlarki do 95, nastepne do 105 i 115 (moge sie mylic) ktore mozna kupic za IP

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Czy przed konkursem PvP odbędzie się jeszcze balans postaci ? nawet DIIM powiedział ze body jest gównem w pvp i nic nie robi

Opublikowano

Serwer Spoko ale powiedźcie mi jak mniejsze lvl mają zdobyć perły ?! jak uda się ubić 1 metka to i tak jest dobrze ponieważ ciągle jest jakaś gimbaza na serwerze bijesz swojego metka przyjdzie ci jakiś 190 i cie bije bo kumpel musi zdobyć sobie perły itp. Więc jak zdobyć te perły ?!

Opublikowano

Serwer Spoko ale powiedźcie mi jak mniejsze lvl mają zdobyć perły ?! jak uda się ubić 1 metka to i tak jest dobrze ponieważ ciągle jest jakaś gimbaza na serwerze bijesz swojego metka przyjdzie ci jakiś 190 i cie bije bo kumpel musi zdobyć sobie perły itp. Więc jak zdobyć te perły ?!

No nie wiem, ja sie jeszcze z ani jednym 190 w red nie spotkalem o.O Ksucie jest spore ale to wystarczy zalozyc eq pvp i taki ksuj spada na hity ;) A nawet jesli nie to te metki sie respia co 5 czy 10 min, jest ich tak naprawde od groma, zwlaszcza jesli sie gra rano lub wieczorem (przez dzien nie gram wiec nei wiem jak to wyglada). Tak czy tak ja na 100 lvlu mam cale eq przerobione+9 (w tym dwie bronie) i juz niemaly zapas perelek na eq 115. Dodatkowo z metkow leca kluzce na baronke a z niej idzie przy farcie dropnac 6-9 perel z jednej :) 

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Wbij sobie na forum serverowe i poszukaj tematu gdzie Pani GM chciała nakładać bana bo kolegę jej ubijali mimo że sam pierwszy ksuł ;) Temat został oczywiście szybko zamknięty jak większość wyśmiała GM'a. Masz tam dokładnie opisana sytuacje oraz dowody faworyzowania znajomych przez Ketsuri. 

@ jeśli trochę przekręciłem nick wybaczcie, ale mam nadzieje ze każdy się domyśli o kogo chodzi  ^_^

Opublikowano

Wbij sobie na forum serverowe i poszukaj tematu gdzie Pani GM chciała nakładać bana bo kolegę jej ubijali mimo że sam pierwszy ksuł ;) Temat został oczywiście szybko zamknięty jak większość wyśmiała GM'a. 

Wbij sobie na forum serverowe i poszukaj tematu gdzie Pani GM chciała nakładać bana bo kolegę jej ubijali mimo że sam pierwszy ksuł ;) Temat został oczywiście szybko zamknięty jak większość wyśmiała GM'a. 

Wbij sobie na forum serverowe i poszukaj tematu gdzie Pani GM chciała nakładać bana bo kolegę jej ubijali mimo że sam pierwszy ksuł ;) Temat został oczywiście szybko zamknięty jak większość wyśmiała GM'a. Masz tam dokładnie opisana sytuacje oraz dowody faworyzowania znajomych przez Ketsuri. 

@ jeśli trochę przekręciłem nick wybaczcie, ale mam nadzieje ze każdy się domyśli o kogo chodzi  ^_^

Wszedłem na forum i nie widzę żadnego tematu z dowodami "ss" żeby ktoś dostawał SM lub bana od tak.

Najpierw pomyśl co piszesz bo jak masz płakać jak żałosne dziecko to daruj sobie te wypowiedzi i idź spamować do innego tematu.

Serwer Polecam. Nie polecam czytać tak debilnych komentarzy jak pisali panowie UP o IS/GM.

Wchodzę do M1 od zasrania kuponów SM w sklepach, ale przecież NIE DA SIĘ ZDOBYĆ SM BEZ WYDAWANIA ZŁ.

Na czasie spam co chwilę, że ktoś sprzeda SM.

Ale jak jest się pojebanym to płacze się na forum, że tylko za zł da się coś tu zdobyć co jest śmieszne.

Pozdrawiam Inteligencję wyżej i zapraszam na serwer :)

PS> Na forum również pisali ile dostaje GM za swoją prace myślisz, że oddał by komuś swoje SM ? 

Nick Metin:Qrs/Battlefield Heros:EVEG                                                                              GoLGis : )

1699886561.png

Opublikowano

Wszedłem na forum i nie widzę żadnego tematu z dowodami "ss" żeby ktoś dostawał SM lub bana od tak.

Najpierw pomyśl co piszesz bo jak masz płakać jak żałosne dziecko to daruj sobie te wypowiedzi i idź spamować do innego tematu.

Była taka akcja, tylko nie pamiętam jak to było, a nie chce mieszać. 

Z resztą możesz wejść na ts i zapytać kogoś z gildi BH, bo to oni brali w tym udział. 

Jedyne co mnie martwi to, że potrzeba bardzo dużo bryłek na ulepszenia passów i kamieni smoka, chyba aż za dużo. Patrząc się na rynek jak ceny spadają, to nie widzę tego. 

Przyczepić się też można to balansu klas. Dziś przerwa zobaczymy co zrobią / poprawią. Mam nadzieję, że napiszą co jest robione, bo zgadywać nie mam zamiaru. 

Opublikowano

Serwer Polecam. Nie polecam czytać tak debilnych komentarzy jak pisali panowie UP o IS/GM.

Wchodzę do M1 od zasrania kuponów SM w sklepach, ale przecież NIE DA SIĘ ZDOBYĆ SM BEZ WYDAWANIA ZŁ.

Na czasie spam co chwilę, że ktoś sprzeda SM.

Ale jak jest się pojebanym to płacze się na forum, że tylko za zł da się coś tu zdobyć co jest śmieszne.

Pozdrawiam Inteligencję wyżej i zapraszam na serwer :)

PS> Na forum również pisali ile dostaje GM za swoją prace myślisz, że oddał by komuś swoje SM ? 

Kolego radzę wrócić do szkoły i się podszkolić z zakresu czytania ze zrozumieniem. Napisałem w swoim poście o faworyzacji kolegów przez Gm'a a nie o SM. Wiec inteligencie, trochę się wydurniłeś. Spamujesz to Ty, cytujesz moje posty a piszesz nie na temat który jest w nich zawarty. Kolejna rzecz, nie płacze o to, tylko skoro ktoś wyżej chciał dowody że była sytuacja z faworyzacją to wystarczy wejść na forum i się znajdzie. Wiec to nie MÓJ PŁACZ a potwierdzenie informacji. Podsumowując czytając Twój post opadły mi ręce. Ja o jednym Ty od drugim, polecam popracować trochę nad sobą. Nie pozdrawiam  o.O

Opublikowano

Kolego radzę wrócić do szkoły i się podszkolić z zakresu czytania ze zrozumieniem. Napisałem w swoim poście o faworyzacji kolegów przez Gm'a a nie o SM. Wiec inteligencie, trochę się wydurniłeś. Spamujesz to Ty, cytujesz moje posty a piszesz nie na temat który jest w nich zawarty. Kolejna rzecz, nie płacze o to, tylko skoro ktoś wyżej chciał dowody że była sytuacja z faworyzacją to wystarczy wejść na forum i się znajdzie. Wiec to nie MÓJ PŁACZ a potwierdzenie informacji. Podsumowując czytając Twój post opadły mi ręce. Ja o jednym Ty od drugim, polecam popracować trochę nad sobą. Nie pozdrawiam  o.O

Przecież ten GM został od razu po tym zdegradowany, wiec o czym tu dyskusja?

sygna1.png

Opublikowano

Przecież ten GM został od razu po tym zdegradowany, wiec o czym tu dyskusja?

O tym że zaistniała taka sytuacja. To że został zdegradowany świetnie. Ale to nie znaczy ze jest to temat tabu i nie można o tym wspomnieć. 

Opublikowano

Za co wpada najwięcej " IP " ? Co w ogole trzeba robic żeby je zdobywać? Proszę o pomoc bo jestem nowy w temacie :)

Moim zdaniem czerwony smok na 140, robisz go 1minutę a masz za niego 7 IP.

Opublikowano

Moim zdaniem czerwony smok na 140, robisz go 1minutę a masz za niego 7 IP.

Dokładnie red smoczek :D Przepustka z metków na mapie 145 , od 140 lv

Zróbcie coś z tym że 217 + expią na mapie 130 bo leci im lepiej niż na 200 . Nie żebym płakał bo 220 już wbiłem ale poprostu to jest mapa na mniejszy lv ;p

Opublikowano

Wezmiecie sie za ten balans bo body jest GÓWNIANY cale piekielne eq + 9 zbr na 125 + 9 bron pet i ninja 115 sobie tak o zabija a body po 3k bije -.-

Opublikowano

Przydaje się tutaj eq do expa ( nie mówię o broni i zbroi tylko kolce, naszyjnik itp. ) Czy można spokojnie śmigać w tych do pvp? : )

PS. ma ktoś może niepotrzebny naszyjnik z perf bonami do sprzedania za 1,5kk xD? Od 40h stoję i bonuję to cholerstwo i nic ( 40h z przerwami, czasem trzeba wyłączyć kompa ; x ) 

Opublikowano

Wezmiecie sie za ten balans bo body jest GÓWNIANY cale piekielne eq + 9 zbr na 125 + 9 bron pet i ninja 115 sobie tak o zabija a body po 3k bije -.-

Body na 200 lvl bije po 9-10k hity, na jakieś 80k hp, wiec czy ja wiem czy to tak mało, rozmawiacie o poziomach, które są mało istotne.

Przydaje się tutaj eq do expa ( nie mówię o broni i zbroi tylko kolce, naszyjnik itp. ) Czy można spokojnie śmigać w tych do pvp? : )

PS. ma ktoś może niepotrzebny naszyjnik z perf bonami do sprzedania za 1,5kk xD? Od 40h stoję i bonuję to cholerstwo i nic ( 40h z przerwami, czasem trzeba wyłączyć kompa ; x ) 

Zrób sobie eq bransę z łez, wybonuj pod exp, buty fenki też pod exp, a wisior to też pod exp, bo daje dobre bonusy.

Tarczę na mniejszych i słabszych bossach to ta na 61, na lepszych ta pod pvp.

Opublikowano

Body na 200 lvl bije po 9-10k hity, na jakieś 80k hp, wiec czy ja wiem czy to tak mało, rozmawiacie o poziomach, które są mało istotne.

Zrób sobie eq bransę z łez, wybonuj pod exp, buty fenki też pod exp, a wisior to też pod exp, bo daje dobre bonusy.

Tarczę na mniejszych i słabszych bossach to ta na 61, na lepszych ta pod pvp.

Teraz pytanie, jakie bony na exp? : ) Jakie bonusy są potrzebne na mapy na tym serverze ; )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...