Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Teraz pytanie, jakie bony na exp? : ) Jakie bonusy są potrzebne na mapy na tym serverze ; )

bransa to polecam dwie zrobić

3x20 hp i do pż, w drugiej pozostałe 2x20 10 do pz i hp, bo jak wiadomo jest 5 bonusów, abyś miał na wszystko już.

najlepiej to wszędzie pakować 5x20% i mieć wyjebane w zmienianie eq.

a buty czy naszyjnik to hp, kryt, omdlenie, bonus exp i bonus yang

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam problem z questem "butelka alchemika" wydropilem tą butelke ale niechcacy na nia nacisnalem a ona znikla :D Teraz nie moge ukonczyć questa.. Pomocy :)

Opublikowano

Dowody,dowody.

Ok Ok :)

post-492824-0-90695400-1422483293.jpg Tutaj cała administracja na kanale swojej gildii :( plus każdy członek gildii dostaje jakieś prawa albo na TS'ie albo na Forum niedługo zostaną Gm'ami :) Gratulacje! 

+ Gm Ciupa opowiada na ts, że daje swojej gildii SM'y możecie zapytać,

grożenie banem za to, że bije kolege jednej z pań GM ;) A NA KONIEC KICK ;p nie pokazuje nicku, aby unkinąć bana :D 

post-492824-0-14760200-1422483417_thumb.jpg

Opublikowano

Mam problem z questem "butelka alchemika" wydropilem tą butelke ale niechcacy na nia nacisnalem a ona znikla :D Teraz nie moge ukonczyć questa.. Pomocy :)

Mam ten sam problem...
Opublikowano

No nie wiem, ja sie jeszcze z ani jednym 190 w red nie spotkalem o.O Ksucie jest spore ale to wystarczy zalozyc eq pvp i taki ksuj spada na hity ;) A nawet jesli nie to te metki sie respia co 5 czy 10 min, jest ich tak naprawde od groma, zwlaszcza jesli sie gra rano lub wieczorem (przez dzien nie gram wiec nei wiem jak to wyglada). Tak czy tak ja na 100 lvlu mam cale eq przerobione+9 (w tym dwie bronie) i juz niemaly zapas perelek na eq 115. Dodatkowo z metkow leca kluzce na baronke a z niej idzie przy farcie dropnac 6-9 perel z jednej :)

Tylko ja mówię o tej mapie +95 czy jakoś tak xD

Opublikowano

Ok Ok :)

attachicon.gifmadfvap.jpg Tutaj cała administracja na kanale swojej gildii :( plus każdy członek gildii dostaje jakieś prawa albo na TS'ie albo na Forum niedługo zostaną Gm'ami :) Gratulacje! 

+ Gm Ciupa opowiada na ts, że daje swojej gildii SM'y możecie zapytać,

grożenie banem za to, że bije kolege jednej z pań GM ;) A NA KONIEC KICK ;p nie pokazuje nicku, aby unkinąć bana :D

attachicon.gifjlmfpxi.jpg

Poobserwuj osoby z tej gildii jak się sprawują na swoich stanowiskach i jeśli są niekompetentne, to potem pisz post.

Byle kto do tej gildii nie jest zapraszany. Gdy ktoś nie potrafi pisać merytorycznych wypowiedzi, ma IQ poniżej przeciętnej, lub inne problemy z pojmowaniem rzeczywistości oraz gry, to do tej gildii nie ma nawet wstępu, więc macie w Teamie rzetelne osoby - w końcu.

A Ketsurui nigdy w niej nie była. Dostała degrada zaraz po swoim "występku". Zweryfikuj info. Bo broniła zupełnie innej gildii, czego całkowicie nie popieram.

Co Ciupa może narozdawać mając 1k na miesiąc? :>

"Bongzilla" - also known as "Wendy"
PwEaDpC.jpg

Opublikowano

Tylko ja mówię o tej mapie +95 czy jakoś tak xD

No to skoro placzesz o perly to sie wroc do red lasu i problem z glowy :P

Ironiczny

LEGACY

Opublikowano

Fajnie by było, gdybyście poprawili np. pieczęcie w WW, zawsze lecą 4 i trzeba czekac te kilka minut na kolejny spot ;)

Dużo ludzi sprzedaje kupony z SM, takze przez niedlugi okres czasu mozna np. kupic peta nie wydając nawet złotówki :) 

Co do wysokich lvli w red, to się zgodzę, widziałem na końcu 180lvl, który pilnował kolegi/2giego konta, tak samo widziałem 180 w grocie hehe

52287137559562145640.png

Opublikowano

Czemu drop yang na dungu 170 został usunięty, oraz wcześniej na 150? 

Może jakieś informacje na temat wczorajszej przerwy? 

To beta jest? Bo szczerze, chyba jej nie było. 

Oprócz is'u dropi gdzieś zasuszona głowa? Bo chyba nikt nie ma ochoty wydawać na is żeby przejść dunga 160lv... 

Z tego co wiem to tylko IS :) 
Opublikowano

Oprócz is'u dropi gdzieś zasuszona głowa? Bo chyba nikt nie ma ochoty wydawać na is żeby przejść dunga 160lv... 

Opublikowano

Bez tego dungeonu da się wszystko zrobić spokojnie, z tego co wiem jest on pełny, bez żadnych skrótów, wiec i robi się go długo, a nie wiem czy jest to opłacalne.

Dowiedziałem się, że boss jest też silny.

Czemu drop yang na dungu 170 został usunięty, oraz wcześniej na 150? 

Może jakieś informacje na temat wczorajszej przerwy? 

To beta jest? Bo szczerze, chyba jej nie było. 

Z tego co wiem to tylko IS  :)

Rozmawiałem z Arrayem i to było przez pomyłkę, bądź jakiś problem mieli - przy nastepnym resecie wszystko ma wrócić do normy.

Bez spiny ;p

Opublikowano

godzina

A kto lepszy pod ww?

WP'ek czy Body?

I czy na ww potrzeba koniecznie trute?

Skąd leci rękawiczka i czy jest ona zdejmowana?

Ebmy5Hc.png

Opublikowano

A kto lepszy pod ww?

WP'ek czy Body?

I czy na ww potrzeba koniecznie trute?

Skąd leci rękawiczka i czy jest ona zdejmowana?

ww to nei wiem kto lepszy :D

nie, ja biłem z tryten 50śr 

rekawica zdjemowana z bossow i metinow, mam ich sporo, wiec wal pw forum

Opublikowano

Array na wzgórze smoka się nie da w pt wejść. Też się musiało zje*** po wczorajszej przerwie. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...