Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tylko skrzydła, żadnej truty/kruka(który ponoć na invorii jest zbugowany). Sam gram daggerem i bije tymi nozami na 95 i metki/bossy schodzą bardzo szybko.

no ale na wierzchowcu potem na expa bedziesz bic to sztyletami?

array zle dodales te fryzy, bo przez to teraz i mi w********a clienta w m1 xD w sysserze m.in: (...) hair 505 error

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jak się skontaktować z administracją najszybciej? na tsie aktualnie nikogo chyba nie ma

13759664181.jpg

' To czysty hip-hop, co będzie trwał wiecznie,

Masz tylko moment by go poczuć, więc spiesz się

Prawdziwy hip-hop, co będzie trwał wiecznie.

Do zobaczenia wkrótce u ciebie w mieście! '

Opublikowano

jak się skontaktować z administracją najszybciej? na tsie aktualnie nikogo chyba nie ma

Na ts'ie wystarczy posiedzieć godzinkę i na pewno ktoś wbije, inną formą jest forum bądź napisać w prywatnej wiadomości - zawsze odpisują :)

:lenny: :lenny: Gracz Metin2 oraz YouTuber dla Fun'u :lenny: :lenny:

Nagrywam Serie / Zapowiedzi / GamePlay'e

Kanał -> KLIKNIJ TUTAJ

Opublikowano

Ile jeszcze administracja spróbuje wycisnąć z isa? ;)

Mało wam?

Ty jakbyś miał swój serwer to też byś tak robił. Liczy się kasa na tym świecie. Zresztą wprowadzają tylko nowe modele petów, więc niczym się nie będą różniły od tych co już są.

ps ; kiedy zamierzacie dodać tego dunga i wymianę ulepów na odłamki ?

Opublikowano

Ty jakbyś miał swój serwer to też byś tak robił. Liczy się kasa na tym świecie. Zresztą wprowadzają tylko nowe modele petów, więc niczym się nie będą różniły od tych co już są.

Jak będziemy mieli mape pod ten dungeon, czyli jak będzie zrobiona.

sygna1.png

Opublikowano

Film trzeci

Jeśli się podoba zostaw za sobą subskrypcje oraz łakę mile widziane komentarze. A będzie więcej odcinków i konkurs z czasem!

...

To forum to i tak już śmietnisko... no ale...dodając filmik gdzie co 2-3 słowo klniesz pogarszasz sytuację tej strony :(

Przypomnę Ci że jesteś " kobieta " i powinnaś mieć chociaż ciut, ciut klasy :)

Ile online w godz szczytu?

Opublikowano

Mam swojego peta, który jest wyexpiony. Żeby muszę kupić albo wymienić i expić na nowo.

Bezsens. I pytanie do skurwysyństwa - GDZIE DROPI ZASUSZONA GŁOWA?

@Petro1234 - naucz się czytać bo jestem dziewczyną.

Opublikowano

Film trzeci

Jeśli się podoba zostaw za sobą subskrypcje oraz łakę mile widziane komentarze. A będzie więcej odcinków i konkurs z czasem!

...

Masz gadane jakbyś miała jakieś wodogłowie, jak jesteś chora to sorki :)

Serwer spoko, ale nudny.

OsoInternational.jpg

Opublikowano

Mam swojego peta, który jest wyexpiony. Żeby muszę kupić albo wymienić i expić na nowo.

Bezsens. I pytanie do skurwysyństwa - GDZIE DROPI ZASUSZONA GŁOWA?

@Petro1234 - naucz się czytać bo jestem dziewczyną.

A czy ktoś Cię zmusza by mieć innego peta? Przecież one nic innego nie dają.

sygna1.png

Opublikowano

Mam 2 pytania:

1. Z jakich bossów lecą te pierścienie( aniołów, demoniczny)

2. Czy na mapie od 180 dropią perły, smocze ulepszacze?

Opublikowano

Mam 2 pytania:

1. Z jakich bossów lecą te pierścienie( aniołów, demoniczny)

2. Czy na mapie od 180 dropią perły, smocze ulepszacze?

1, aniołów - Narias dung 170

demoni - Evrea boss mapa 200 respi się w jednym miejscu co 5h

starożytni (na ludzi) Yeraka dung 215

2. nie dropią

Opublikowano

Mógłbyś przeczytać pw ode mnie?

Opublikowano

Jak napisałam, że mam pytanie to niestety ono było bezpośrednio do Ciebie.

Szkoda, że nie umiesz odpisać, a może nie chcesz napisać, że serw typowo do isa i bez isa na potwory i pvp jest się nikim w grze.

No nie wątpię, bo niezły masz przychód skoro durny pet 30zł kosztuje.

A trzeba kupić kostium do pvp, peta do pvp, fryza do pvp, peta do expa, kostium do expa, fryza do expa.

Również ubolewam na tym, że jak była propozycja na forum invorii o wprowadzeniu dropu sm do gry to ją odrzuciłeś.

Pewnie masz chorą babcie w szpitalu i potrzeba hajsu na leczenie. Także pozdrawiam biedną babcie.

Dropi z czegoś Zasuszona Głowa opróćz IS'u ? :P

Dropi tylko w isie, bo babcia potrzebuje hajsu na leki. ;]

Opublikowano

Jak napisałam, że mam pytanie to niestety ono było bezpośrednio do Ciebie.

Szkoda, że nie umiesz odpisać, a może nie chcesz napisać, że serw typowo do isa i bez isa na potwory i pvp jest się nikim w grze.

No nie wątpię, bo niezły masz przychód skoro durny pet 30zł kosztuje.

A trzeba kupić kostium do pvp, peta do pvp, fryza do pvp, peta do expa, kostium do expa, fryza do expa.

Również ubolewam na tym, że jak była propozycja na forum invorii o wprowadzeniu dropu sm do gry to ją odrzuciłeś.

Pewnie masz chorą babcie w szpitalu i potrzeba hajsu na leczenie. Także pozdrawiam biedną babcie.

Dropi tylko w isie, bo babcia potrzebuje hajsu na leki. ;]

K***a czego nie rozumiesz?? Idziesz na Dungeona, sprzedajesz lustra, masz hajs, kupujesz kupon SM idziesz i kupujesz za niego przedmioty. Nie wiem o co ci chodzi z tym, ze sklep pod IS. Owszem, bez rzeczy z ISu nie zrobisz szybko eq ani poziomu, ale Wszystko co znajduje się w itemshopie można kupić w grze, lub za SMy kupione w grze. W*****a cię sama nazwa ItemShop?? Gdyby nazywał się GameShop to byś nie płakał? Co za różnica czy kupisz kostium za SMy kupione w grze, czy (gdyby serwer nie "był pod isa") za hajs w samej grze.

Można bez problemu powiedzieć, że SMy są jedynie pośrednikiem w handlu a nie środkiem płatniczym. Bo po prostu zamiast kupować peta za yangi kupujesz go za SMy kupione za yangi. I gdzie tu problem?

Jeżeli poszukujesz listy ID przedmiotów Minecraft, komend WorldEdit, to zapraszam do mojego poradnika!

25hmxok.png

Opublikowano

K***a czego nie rozumiesz?? Idziesz na Dungeona, sprzedajesz lustra, masz hajs, kupujesz kupon SM idziesz i kupujesz za niego przedmioty. Nie wiem o co ci chodzi z tym, ze sklep pod IS. Owszem, bez rzeczy z ISu nie zrobisz szybko eq ani poziomu, ale Wszystko co znajduje się w itemshopie można kupić w grze, lub za SMy kupione w grze. W*****a cię sama nazwa ItemShop?? Gdyby nazywał się GameShop to byś nie płakał? Co za różnica czy kupisz kostium za SMy kupione w grze, czy (gdyby serwer nie "był pod isa") za hajs w samej grze.

Można bez problemu powiedzieć, że SMy są jedynie pośrednikiem w handlu a nie środkiem płatniczym. Bo po prostu zamiast kupować peta za yangi kupujesz go za SMy kupione za yangi. I gdzie tu problem?

Chyba Cie poniosło trochę, oczka Ci świrują i nie widzisz, że napisane mam pod avatarem, że jestem kobietą? ;)

A idąc Twoim tokiem myślenia to jestem ciekawa jak ta osoba ma zrobić dunga bez eq na potwory. haha

Osoba bez isa ledwo ww zrobi a co dopiero dunga. Osoba bez isa zawsze będzie do tyłu i w expie i w pvp. 

Opublikowano

Z czego niebieskie zioło lota?

Akail - mapa 180 - x2

Sacric - Duchowy Cmentarz ( dung 190 ) - x3

Thresh - Przeklęty Labirynt ( dung 190 ) - x3

Opublikowano

Chyba Cie poniosło trochę, oczka Ci świrują i nie widzisz, że napisane mam pod avatarem, że jestem kobietą? ;)

A idąc Twoim tokiem myślenia to jestem ciekawa jak ta osoba ma zrobić dunga bez eq na potwory. haha

Osoba bez isa ledwo ww zrobi a co dopiero dunga. Osoba bez isa zawsze będzie do tyłu i w expie i w pvp. 

ani zlotowki na is nie wydałem, a do samego expa mam: wierzchowca (450sm) + pet (450sm) + bojownika (350sm) + dredy (chyba 350sm) + smoczy onyks kupiłem (200sm) + 2x PD (120sm) + 2x yang (80sm) + 270sm na koncie - co daje razem - 2270 SM (ponad 90 zł przelewem). Pytania? Zarabiałem znając rynek + trochę ww.

Opublikowano

Ale... ja na 100 lvlu mialem peta do expa i 550 SM w rezerwie, ktore nie wiem na co wydac jeszcze, wiec? Co za problem? Skoro juz na 100 lvlu lajtem da sie ogarnac peta+kostium+wierzcha do expa ^_^ a uwierz, ze nie gram wiele, bo jak pogram godzinke-dwie dziennie to jest max, zdarza sie ze nie gram 3 dni z rzedu. Konto zalozylem jakos 2 tyg po starcie.

Naprawde ogarnac itemy z ISu to tutaj jest najmniejszy problem ^_^

Ironiczny

LEGACY

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...