Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Invoria s2 [Dedyk] [Easy/Medium]

Quarel™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co po przerobieniu ma wiekszy dmg truta czy zal?

truta v2 wieksze od zala v2, natomiast zal v3 wieksze od truty v3

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Od rana jak sie loguje na postac na ch3/4/5/6 to jak postac zacznie sie "krecic" przy wybieraniu to wywala mnie do logowania. Jakies pomysly? Patchowalem juz z 10 razy.

wyłącz antywirusy/zaporę sieciową/ zaporę systemową 

Opublikowano

Wolałbym dropić ulepki półtora tygodnia i wiedzieć, że mam na to 100% niż 5 dni i spalić przy 80%, które nimi nie są hehe.

Na 100% też pali, także nie ma co rozmawiać już o tych % bo jest to pewne, że są przekłamane :) A to strasznie zniechęca, sama świadomość, że jednak pisze 80, czy 90% a pali jak przy 40-60% heh.

Co do ludzi dedających pod DT, to mam wrażenie, że ich celem życiowym jest wyczekiwanie na kogoś na marmurku hehe, na 16 wizyt tylko 3x nie dostałem deda( w tym dwa razy po 2giej w nocy).

No i strasznie denerwuje te ksuuucie, po długiej przerwie te pierwsze kilka dni na invorii były straszne, mijałem kogoś z mojego królestwa, nie przeszkadzając mu w biciu metka, a on po chwili podjeżdżał i ksuł, trochę chore, a osoby które mijają Ciebie bez ksucia można chyba na palcach jednej ręki policzyć ;) Wg. mnie takie zachowania nie są elementem gry, takie zachowanie psuje klimat ;)

@cls500:

a no są różne sposoby na dowartościowanie się, niektórym to sprawia radość, bo innych powodów do tej radości nie mają, także ciesze się że mogę pomóc chociaż 'w taki sposób' hehe

52287137559562145640.png

Opublikowano
Co do ludzi dedających pod DT, to mam wrażenie, że ich celem życiowym jest wyczekiwanie na kogoś na marmurku hehe, na 16 wizyt tylko 3x nie dostałem deda( w tym dwa razy po 2giej w nocy).

Tak dzieje się nie tylko pod DT, na każdym kanale czasem jest ciężko podejść do NPC w M1 typu Seon-Pyeong, Kowal, Sklepik, Handlarka, Uriel i innych bo ktoś z innego królestwa cię namierzy albo z twojego na wolnym, także po zalogowaniu na mapy - AV2, Lasy, mapy 95+ ktoś stoi pod teleportem i zanim skończy logować postać to ktoś cię "bach",

Nigdy nie kłóć się z głupkiem,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Wolałbym dropić ulepki półtora tygodnia i wiedzieć, że mam na to 100% niż 5 dni i spalić przy 80%, które nimi nie są hehe.

Na 100% też pali, także nie ma co rozmawiać już o tych % bo jest to pewne, że są przekłamane :) A to strasznie zniechęca, sama świadomość, że jednak pisze 80, czy 90% a pali jak przy 40-60% heh.

No i strasznie denerwuje te ksuuucie, po długiej przerwie te pierwsze kilka dni na invorii były straszne, mijałem kogoś z mojego królestwa, nie przeszkadzając mu w biciu metka, a on po chwili podjeżdżał i ksuł, trochę chore, a osoby które mijają Ciebie bez ksucia można chyba na palcach jednej ręki policzyć ;) Wg. mnie takie zachowania nie są elementem gry, takie zachowanie psuje klimat ;)

@cls500:

a no są różne sposoby na dowartościowanie się, niektórym to sprawia radość, bo innych powodów do tej radości nie mają, także ciesze się że mogę pomóc chociaż 'w taki sposób' hehe

Tak dzieje się nie tylko pod DT, na każdym kanale czasem jest ciężko podejść do NPC w M1 typu Seon-Pyeong, Kowal, Sklepik, Handlarka, Uriel i innych bo ktoś z innego królestwa cię namierzy albo z twojego na wolnym, także po zalogowaniu na mapy - AV2, Lasy, mapy 95+ ktoś stoi pod teleportem i zanim skończy logować postać to ktoś cię "bach",

ale przecież nic z tym się nie da zrobić, bo to metin. nie możecie mieć pretensji do serwera, bądź administracji - tylko dotych dzieciaków, którzy są niewyżyci. 

na wyższych lvl`ach to się ładnie stabilizuje, bo fajne na serwerze jest to, że pod koniec każdej mapy ten exp leci naprawdę miernie, a jak wiadomo taka dzieciarnia takiej presji nie wytrzyma i nie wyexpi, choć zdarzają się wyjątki.

Przy logowaniu mam ciągły problem "bez odpowiedzi" coś mam z klientem ?

po prostu poczekaj, czasami też mam brak odpowiedzi

Opublikowano

Niestety serwera nie polecam. Wszedłem i wyszedłem, bo zobaczyłem, że trzeba w cholere ulepszaczy. Przy Full eq do expa nie daje rady expić bo padam po 1 sekundzie. Dziękuje, dobranoc ;)

W c**j ulepszaczy? Eq perfect wybonować - kwestia 1 dnia i to jak się jeszcze komuś nie chce.

Samo ulepszanie do 130 poziomu jest przyjemne, mało kiedy pali.

Masz full eq do expa mówisz, ja z takim eq na 54 i to nie full bo tylko bon na mapę i hp włożone mam i radzę sobie na każdej mapce poczynając od v1/v2 aż do 145 później zmieniłem eq na perfect exp ze smoczych.

Opublikowano

Czy przerobione sztylety do expa mozna mixowac? Bo wczoraj zrobiłem je a w sumie sr tylko 50 i zastanawiam się czy bsa nie odpalić

Opublikowano

Czy przerobione sztylety do expa mozna mixowac? Bo wczoraj zrobiłem je a w sumie sr tylko 50 i zastanawiam się czy bsa nie odpalić

można

Opublikowano

Skąd perły?

Bossy/dungi/metki/misje/małże

1gif_ssppphn.gif

Opublikowano

wiecie że macie buga na yangi?

serwer całkiem calkiem dupy nie urywa ale prezentuje się w miarę średnio wedlug mnie 6/10 za stabilność

niestety macie troche bugów na serwerze o których wiedza tylko nieliczni i tak zostanie :)

EDEN 2q1dnaw.pngHAZARD

Opublikowano

wiecie że macie buga na yangi?

serwer całkiem calkiem dupy nie urywa ale prezentuje się w miarę średnio wedlug mnie 6/10 za stabilność

niestety macie troche bugów na serwerze o których wiedza tylko nieliczni i tak zostanie :)

mamy 3 bugi na yangi i 2 bugi na navi....

Poza tym expres do kawy i ładną księgową. 

Opublikowano

­

mamy 3 bugi na yangi i 2 bugi na navi....
Poza tym expres do kawy i ładną księgową. 

Księgową to nie wiem, ale pamiętasz hooltras może o tym, jak sprzedawałem na lewo na s1 pasy i bryłki i były ss w prezentacji? Tutaj macie to samo. (Nie używam tego, bo to nie moja broszka w tym poza tym nie chcialbym Wam niszczyc serwera i tak przez takie akcje)

Opublikowano

warto

gra około 3000 ludzi

Tyle grało na początku na pewno tyle już nie gra, to widać liczba graczy spadła i to porządnie w dół wkońcu 0 eventów to wybierają virtua*a

Opublikowano

Tyle grało na początku na pewno tyle już nie gra, to widać liczba graczy spadła i to porządnie w dół wkońcu 0 eventów to wybierają virtua*a

pomyśl też, że ten turniej jest za niecały miesiąc, wiec w c**j czasu jeszcze.

jakby ktoś miał wątpliwości

VHLAbIU.png

nie wiem czy to prawda, ale jest w c**j ludzi.

masz to było 2 dni temu, więc na pewno nie spada. nie licz też bo jest dopiero 14 godzina, wieczorem się wszystko wyłania.

eventów nie ma, bo nie chcą zepsuć serwera ani rynku tym, bo to jest samobójstwo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...