Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ooooo tylko się nie posrajcie, bo pewnie nawet z CZITEM nie uda wam się wbić więcej niż platyna ;V

Śmieszą mnie te dzieci, co chwile wymyślają jakieś ideaologie, które i tak się nie sprawdzają.

Będzie to będzie... Cieszyłbym się jakby był płatny ;)

• Odpowiedzi 723
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Pewnie już jest wszystko zaktualizowane tylko teraz patrzą czy wszystko jest w porządku i testują wszystkie skrypty. ;) Tylko zastanawia mnie co to za błąd mi występuje na forum joduska.me?? Pomóżcie :(

Jeśli Pomogłem, daj +

Opublikowano

Ooooo tylko się nie posrajcie, bo pewnie nawet z CZITEM nie uda wam się wbić więcej niż platyna ;V

Śmieszą mnie te dzieci, co chwile wymyślają jakieś ideaologie, które i tak się nie sprawdzają.

Będzie to będzie... Cieszyłbym się jakby był płatny ;)

To jest forum o czitowaniu, pozdro 420, understand it,

Opublikowano

po c**j gadasz skoro nie wiesz?

rozumiesz ze developerzy maja inny kolor nicku na forum i tyle ty k***a z*****a polska cebulo dla takich idiotow to k***a mandaty w sieci powinny byc skad takie scierstwo sie bierze k***a

Opublikowano

Godzinę siedziałem na forum i czacie i nic... Same trolle mówiące, że za 20 minut będzie update... Nikt z developerów jednak nie podaje dokładnej daty ale mówią, że będzie "na dniach"... Myślę, że do wigilii możemy się wstrzymać ;)

Opublikowano

@Boteku

To jest chore. Wszyscy tak obstawiają jakby nie mogli bez tego żyć...

Naprawdę trzeba być jebanym zerem żeby nie móc wytrzymać tych kilku dni, i siedzieć 24/7 w tym temacie i czekać na info, bo nie zna się języka angielskiego.

Opublikowano

To jest forum o czitowaniu, pozdro 420, understand it,

Widać, że jesteś jednym z tych dzieciaków, jeżeli nie potrafisz zrozumieć co napisałem...

A co do waszych głupich ponownie IDEAOLOGII to już dawno L# jest gotowy zaś nie w 100% !!!

Po prostu, joduska i ekipa nie chcą abyście dostali coś co będzie niedopracowane, a wy dalej narzekacie.

Będzie to będzie, WEDŁUG mnie albo w Wigilię lub na Nowy Rok ;)

Opublikowano

@Boteku

To jest chore. Wszyscy tak obstawiają jakby nie mogli bez tego żyć...

Naprawdę trzeba być jebanym zerem żeby nie móc wytrzymać tych kilku dni, i siedzieć 24/7 w tym temacie i czekać na info, bo nie zna się języka angielskiego.

Nadal dwa razy większymi spierdolinami życiowymi są osoby, które w te tematy wchodzą tylko po to, by pocisnąć innych, i to się nigdy nie zmieni :D

Opublikowano

Śmieszny jest ten ich twitter. Założyli, aby informować o wszystkim na bieżąco, od tygodnia pojawiło się tylko 7 postów o w sumie niczym. 

A w lolu fajnie się teraz bawie na dominionach i aramach, miła odskocznia od tryhardu do diamentu z L#.

Jak będzie, to spoko, na pewno jeszcze na skryptach pogram, ale jak nie ma to nie ma. 

Nie mam pojęcia o kodowaniu, i stawiam, że większość tutaj też nie. Ale L# można porównać do tworzenia muzyki elektronicznej. Każdy myśli, że jest tylko jeden guziczek który nazywa się "make music", i wszystko odbywa się bardzo łatwo i przyjemnie. Tak niestety nie jest, więc jeżeli zajmuje to tyle czasu, to musi być jakiś problem. I jeśli to nie pieniądze, to jest to bezpieczeństwo każdego który z l# korzysta.

Opublikowano

W tym temacie każdy z was ma Oficjalne Info, szczerze powiedziawszy bez sensu jest ten temat, bo dzieci sobie tylko skaczą do gardeł.

@Miszczu - Kolejne 5%? Tylko dopisz powód, (Profilaktycznie "Bo Mogę"). Tym razem ile dostane warnów za jeden post z 7 ? xD.

@NietypowyLogin - Bardziej mi chodzi o to, że Miszczu nie założył okularów jak wlepiał mi warna i nie zobaczył, że dostałem już od innego moderatora :).

784091427630431250239.png

Regulamin sygnatur

Opublikowano

@Bil3T

Za OT dostajesz i tyle, teraz  ci nie da bo napisales cos "zwiazanego z tematem"

@topic

Nie placzcie, czekajcie, proponuje od razu zamykac tematy zwiazane z aktualizacja L# dopoki nie bedzie tej aktualizacji, 90% info to zgadywanie, reszta wymysly Jody...

@mod

Mozna prosic o zamkniecie tematu, ludzie tylko nabijaja posty i spamuja, flame w 90% postach ?

Moje posty:  100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000 1100 1200 1300 1400 1500 1600 1700 1800 1900 2000

Opublikowano

@NietypowyLogin Ja polecam banowanie osób obrażających się nawzajem itd. Ten temat jest potrzebny, bo sam nie jestem w stanie śledzić irca i innych stron na których podawane są informacje a tak to jeden śledzi to drugi to i udostępniają tutaj informacje na temat udpate :) Pozdrawiam

Jeśli Pomogłem, daj +

Opublikowano

Joudska.me nie działa

586711419189148303833.jpg

tak mi się skojarzyło xD

już działa :c i nima updejta

"Samogwałt to przyjemność, sam gwałt to już kara"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...