Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 723
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

1. on zarabia na sharpie tylko z donate'ow

2. ma prace , wiec nie mialby czasu byc konsultantem riotu

3. to nie sharp dostal ban wave tylko bol 

4. podobno to fake 

Gdzie ten banłejw skoro ja na 3 kontach uzywalem bola, z czego na jednym botrk exploita i bana nie mam.

Opublikowano

co do banow osoby korzystajace z sharpa beda zganiac na bola i odwrotnie; ) czysta glupota lecz co poradzic;  )

takie samo prawdopodobienstwo dostania banicji jest w obu przypadkach identyko wiec nie puakac: )

Opublikowano

będzie na pewno. Na początku projektu już o tym mówiono, ale kiedy nikt nie wie. Kiedyś gdzieś czytałem wypowiedź jodusa, że L# będzie prawdopodobnie płatny ale nie chce aby stało się to co z bolem czyli abonament powiedzmy 10$ a za skrypty i tak pięć razy tyle. Tylko jeden abonament i wszystkie skrypty dostępne, ale tutaj pojawia się problem bo wtedy nic z tego nie mieli by skrypterzy i po prostu sam nie wie jak to rozwiązać (na tamtą chwile)

x

Opublikowano

No właśnie po tym jak umieściłem post wszedłem na jego profil patrzę a tu zawieszony :D Teraz czekamy na @HeheheM którego nie ma więc najprawdopodobniej poszedł spać i odpisze jutro ;)

Jeśli Pomogłem, daj +

Opublikowano

Nie wiadomo kiedy, ale prawdopodobnie po nowym roku.

skąd takie przypuszczenie? przed wigilią projekt powinien zostac skonczony :)

i ktos wie kiedy bedzie l dzialac ? czy trzeba czekac

wigilia a najpóżniej po nowym roku :)

Opublikowano

co znaczy upadł i co znaczy znowu? :ninja:

gram na tym odkąd wyszedł taki projekt i nigdy nie było większej przerwy, mało tego - nigdy nie było, żadnej znaczącej przerwy.

jak dowiedziałeś się o L# z mpc to tak jest ;] projekt padł chyba 2 razy przed forum na phpbb, ale gimby nie pamietajo

Opublikowano

nie ma to jak czytać jedną wypowiedź wyrwaną z kontekstu xD

wiem, że na lekturach w gimbazie to działa ale... :ninja:

x

Opublikowano

nie ma to jak czytać jedną wypowiedź wyrwaną z kontekstu xD

wiem, że na lekturach w gimbazie to działa ale... :ninja:

Projekt o którym piszesz powstał jeszcze w 2013 roku, więc nie wiem jakim prawem twierdzisz że od kiedy wyszedł nie był żadnej znaczącej przerwy

Opublikowano

Co taka cisza nagle nikt o L# nie pisze, nikt nie udostępnia wiadomości które pisał Jodus?

Oświeć nas.

Opublikowano

^Xmasspro/ Każdy trenuje swojego prawdziwego skilla w LoL'u. Już nikomu L# nie jest potrzebny bo ludzie odkryli swojego prawdziwego challengera przez ciężki trening refleksu, cierpliwości i współpracy. 

?????

Opublikowano

^Xmasspro/ Każdy trenuje swojego prawdziwego skilla w LoL'u. Już nikomu L# nie jest potrzebny bo ludzie odkryli swojego prawdziwego challengera przez ciężki trening refleksu, cierpliwości i współpracy. 

taaa, mi już się przez ten czas skill poprawił. :D na początku było ciężko ^^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...