Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jaka szkoda ... teraz baniki beda  ;d

NO ETA - do NOT ask about updates or voices

Chcesz żeby szybko ci odpowiedział ?

-Napisz @zxkalen

Pomogłem ci ?

-Zostaw Like

76561198043616385.png

• Odpowiedzi 723
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jaka szkoda ... teraz baniki beda  ;d

NO ETA - do NOT ask about updates or voices

Dlaczego?

Opublikowano

Ludzie proste nie pytajcie o update bo wyłapiecie bana na irc'u...Zresztą nie dziwcie się jak gimby mu cały czas spamią to się kolo wkurwił i tyle.

Tyle, ze ja tam pierwszy raz wbilem i pisze, ze banned >.<

Cala ta afera tp jedno wielkie gowno, L# upadl.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Orgazmu dostaniesz jak nie wyjdzie?

Logika mpcforum:

No nieeeeee rzal nie ma lidzshuepa no rzalll ide sie pocioncc bo nie weide do silfera!!

Tak wtedy dojde

Opublikowano

Tyle, ze ja tam pierwszy raz wbilem i pisze, ze banned >.<

Cala ta afera tp jedno wielkie gowno, L# upadl.

No popatrzcie mamy specjalistę od L# który przed chwilą dostał bana na IRCu.

Deadboy

Opublikowano

zamknij buźkę śmietniku,Twój vip bol się skończył już? :(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

topic;

przestańcie płakać,pograjcie sobie normalu dla funu ze znajomymi

Opublikowano

Jaki k***a specjalista  o.O

Nudzi mi sie i pisze jakies posty zjebane, i tak ten temat to jeden wielki spam, placz i lament.

BoL tez nie dziala od mini pacza. Rito bedzie dalej apdejtowac, zeby mozliwosci cheatowania spadly do 0.1 % 

BTW. QDDaJZF.png

Mistejk

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

po co wy chcecie wyłapywać wszelkie info od Jodu i innych z tego całego forum jak i tak takich dobrych wieści stamtąd było dużo a L jak nie było tak nie ma? xD

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

No szkoda... #L było lepsze od bol'a dzięki darmowym pakietom itd. Ale dzisiaj wraca darmowy Bol więc można pograć ;)

Jak l# nie wyjdzie do wigili to ja już tracę wiarę w l# :C

Opublikowano

tematy odnosnie update,fixow, wyuzdanych informacji otrzymanych na priv za zalosne. Proponuje wszystkie tematy z takowa tematyka zamykac i dawac warny. Nie trzeba byc specjalista aby wbic na irca lub stronke jodu~.

Opublikowano

Witam wszystkich po kapitalnym banie jakiego dostałem za własny skrypt :) Co do L# kiedyś projekt był zawieszany zaś decodowanie wszystkich pakietów to praca niemal niemożliwa wydaje mi się, że powinni pomyśleć nad rozwojem jakiejś predykcji i na podstawie tego stworzyć skrypty.

k7IyKRZ.jpg?1?3060
Pomogłem ? Kliknij Lubię to <3

Opublikowano

@polskibk Wyobraź sobie, że ja mam bana na ircu za 1 post dotyczący update a ze stronką joduska.me mam problem. Co mam teraz zrobić? Jedyne źródło infomacji z którego mogę korzystać to tutaj.

Jeśli Pomogłem, daj +

Opublikowano

@ushera7   Masz jakieś informacje co do updatu lub chociaż jakieś przypuszczenia twoje?

Witam. Wczoraj w godzinach 2:00 do 4:00 siedziałem z Zethosem na ts. Rozmawialiśmy o przyszłości w ogóle cheatingu w LoL na rok 2015. Zapewniono mnie, że L# nigdy nie będzie płatny. Owszem gdy byl płatny pewnie więcej osób byłoby zmotywowanych do pracy, ale także zapewne byłaby większa presja a nie zapominajmy, że to są ludzie nie tylko dorośli ale też zwykle gimby czy licealiści. Po drugie dopytywałem się o jakiekolwiek ETA, jednakże odpowiedzieć na to pytanie jest ciężko. Zethos przyrównał to do jednego z problemów milenijnych w matematyce. W 1993r. multimiliarder z teksasu stworzył równanie za które rozwiązanie daje 1mln $. Mimo,ze minęło 11 lat nikt nie rozwiązał go. To samo jest z pakietami, L# w całości opierało się na pakietach stąd praktycznie od nowa muszą pisać cały projekt. Podsunąłem jednak Zethosowi pewien pomysł i wydaje mi się, że to będzie najsłuszniejszy wybór, mianowicie stworzenie predykcji do L#, owszem quality skryptów nie będzie takie jak kiedyś, mało tego Activator czy Evadee na predykcji po prostu nie działają, jednakże wiele skryptów mógłoby zostać zaaktualizowanych a potem próbować decodować pakiety w Evadee czy Activatorze. Jednak to wciąż faza spekulacji i domysłów, a nie jakichkolwiek konkretów.

k7IyKRZ.jpg?1?3060
Pomogłem ? Kliknij Lubię to <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...