Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zynox - Joduskame

Co z tego, że Joduskame wstawia "update" na swojego github'a? -  Kto tu mówi o wstawianiu updejtów na githuba ? Mi chodzi o aktualizację L# pod nowe patche ? Domyślam się, iż swoją teorię o "aktualizowaniu L#" opierasz o wstawianiu "update" na github Joduskame.

Joduskame nie był nawet zaangażowany w projekt, gdy on powstawał. - I co w związku z tym ? Zwykła informacja dla Ciebie.

Gdyby nie Honda, projekt by nie przeżył, a co do tego, iż Joduskame sam zajmuje się aktualizacją L# jest kompletną bzdurą.

Do prawdy ? To powiedz mi , dlaczego całe forum czeka z niecierpliwością na updejt od joduskame ? -Joduskame wstawia zaktualizowane pliki na swojego GitHub'a. Dlatego też większość wiadomości, kierowane są do niego.

Kilka osób, które są odpowiedzialne za aktualizację L# : Honda, Drzewa, iMeh, Joduskame. Więcej informacji, podawać tutaj nie mogę.

No dobrze , a teraz powiedz mi jedno . Skoro aktualizacją l# zajmuje się tyle osób , to dlaczego nadal wszyscy czekają na joduskame ? Mówisz że to Honda robi w tym projekcie najwięcej , w takim razie czego to on nie zaaktualizuje l# (czy tam reszta ekipy) ? 

• Odpowiedzi 723
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

No dobrze , a teraz powiedz mi jedno . Skoro aktualizacją l# zajmuje się tyle osób , to dlaczego nadal wszyscy czekają na joduskame ? Mówisz że to Honda robi w tym projekcie najwięcej , w takim razie czego to on nie zaaktualizuje l# ? 

Ponieważ większość myśli właśnie tak jak Ty, że skoro na Jodusa GitHubie są update'y to znaczy, że on sam pracuje nad tym wszystkim.

Jeśli Pomogłem, daj +

Opublikowano

No dobrze , a teraz powiedz mi jedno . Skoro aktualizacją l# zajmuje się tyle osób , to dlaczego nadal wszyscy czekają na joduskame ? Nie odpowiedziałeś mi na to pytanie .

Wcześniej tego pytania nie zadałeś.

Update jest skończony w 95%, jest on cały czas testowany przez testerów.

Update zostanie wydany, dopiero wtedy, gdy wszystko będzie dopięte na ostatni guzik, nie tak jak to zrobił Spudgy  B).

Kolejną sprawą jest to, iż skrypty na L#, korzystają z jednej biblioteki pakietów (jeżeli mogę to tak nazwać).

W BoL'u to trochę inaczej działa.

QUhIR7.png

Opublikowano

Wcześniej tego pytania nie zadałeś.

Update jest skończony w 95%, jest on cały czas testowany przez testerów.

Update zostanie wydany, dopiero wtedy, gdy wszystko będzie dopięte na ostatni guzik, nie tak jak to zrobił Spudgy  B).

Kolejną sprawą jest to, iż skrypty na L#, korzystają z jednej biblioteki pakietów (jeżeli mogę to tak nazwać).

W BoL'u to trochę inaczej działa.

Dzięki za informację

Ponieważ większość myśli właśnie tak jak Ty, że skoro na Jodusa GitHubie są update'y to znaczy, że on sam pracuje nad tym wszystkim.

Przeczytaj moje posty ze zrozumieniem i potem się wypowiedz .

Opublikowano

Kiedy będzie działać?

Juz dziala, ale wciaz nie udostepnili, bo testuja i z tworcami skryptow czekaja, zeby wszystko bylo dobrze. I nie pisz miliardow postow tylko popatrz na forum l# i bedziesz wiedzial.

Moje posty:  100 200 300 400 500 600 700 800 900 1000 1100 1200 1300 1400 1500 1600 1700 1800 1900 2000

Opublikowano

Co wam tak spieszno do tego L#, nie będzie updajta i czekać mi tutaj jak bezpańskie pieski. 

Co zrobicie? Nic nie zrobicie!

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

pojawi się info co do updatu czy sam update?

Chodzi o to, że jeżeli w ten weekend nic nie zrobią to rzeczywiście zostanie wigilia a jeżeli nie to może dopiero następny rok. Dziś bym się nie napinał myślę, że niedziela będzie dniem w którym trochę więcej będziemy wiedzieli

k7IyKRZ.jpg?1?3060
Pomogłem ? Kliknij Lubię to <3

Opublikowano

Większość Contributorów wie tyle co przeciętny użytkownik

no nie powiedziałbym...

// w ogóle co ten minipatch zmieniał?

x

Opublikowano

Aj kurde no nie psuj mi zabawy :(

Jest też przykre potwierdzenie, że na pewno nie będzie w ten weekend...

Posted Today, 11:02 AM
The amount of trolls and QQ is insane in this thread. I'll keep this topic open just for the sake of lulz. 

To give you guys a little status update: I've made some nice progress last evening after getting home from a hard day of work, I've spent 6 hours working on writing tools that help me break down the new packet encoding - so even if riot messes with the crypto crap in future patches, it is going to be a trivial task again to update L#. But I'm still not done, it's a huge task - to get things work again as they used to be is going to require another few days of dedication - thank god the holidays arrived so I have a bit more spare time. 

To those who keep complaining, how about you guys firing up IDA and contribute by reverse engineering packet serialization yourself? Maybe by then you understand why it takes so long. 

k7IyKRZ.jpg?1?3060

Opublikowano

to give you guys a little status update: I've made some nice progress last evening after getting home from a hard day of work, I've spent 6 hours working on writing tools that help me break down the new packet encoding - so even if riot messes with the crypto crap in future patches, it is going to be a trivial task again to update L#. But I'm still not done, it's a huge task - to get things work again as they used to be is going to require another few days of dedication - thank god the holidays arrived so I have a bit more spare time.

To those who keep complaining, how about you guys firing up IDA and contribute by reverse engineering packet serialization yourself? Maybe by then you understand why it takes so long.

czyli musimy czekać jeszcze parę dni ;/

Opublikowano

Conajmniej do Wigilii, a jeżeli nie to możliwe, że następny termin do nowy rok.

k7IyKRZ.jpg?1?3060

Opublikowano

gdybyś znał dobrze angielski to wyczytał byś że zajmie mu to jeszcze max kilka dni 

Jeszcze trzeba to przepuścic przez translator z języka joduskame na polski i wiadomo już że w tym roku update nie będzie

gaz6nk8koin4.gif

Opublikowano

chociaż wiadomo że prace trwają...

Nie zaprzeczam temu ale skoro pisał sam sobie narzędzia do encryptowania pakietów to znaczy, że z pakietami nie poszedł do przodu tylko dopiero zaczyna

k7IyKRZ.jpg?1?3060

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...