Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 723
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jesus jak nie dadzą na wigilie a piszą że już mają 90% to .. RZal

Orgazmu dostaniesz jak nie wyjdzie?

Logika mpcforum:

No nieeeeee rzal nie ma lidzshuepa no rzalll ide sie pocioncc bo nie weide do silfera!!

Opublikowano

Kto ddosuje joduska.me lapka w gore (y)

Zbierajmy Vpsy calego swiata, rozjebac ich xD

/// ( taki anty warnik )

L# niedlugo wyjdzie, joduska nie pozwoli dluzej tego przeciagac :D

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

1. Skąd info, że Riot DDoS'uje L#?

2. Skąd info, że ten update będzie płatny?

3. Skąd info, że to koniec?

To był troll ballasie...

Opłaca się siedzieć na SB na stronce sharpa bo się ciekawych rzeczy idzie dowiedzieć :D

Opublikowano

Ale wy ku*wa tego nie rozumiecie, że jak DDoS'ujecie to go wku*wiacie i robicie mu dodatkową robotę a robi to za darmo więc w końcu się wku*wi i przestanie się nad nami litować robić nam ułatwienia i nie mieć z tego prawie nic? Robi wam coś za darmo a wy mu jeszcze uprzykrzacie życie... Przecież nawet 12 latek by to pojął sorki za wulgaryzmy. Dajcie na luz i czekajcie a nie jeszcze mu utrudniacie robotę...

To był troll ballasie...

Opłaca się siedzieć na SB na stronce sharpa bo się ciekawych rzeczy idzie dowiedzieć :D
http://goo.gl/apUxv1

Dzięki za obrazę, ziomek... Zanim wyświetlił mi się post dotyczący tego, że to były żarty to zdążyłem napisać posta. Myślenie nie boli...

Jeśli Pomogłem, daj +

Opublikowano

Ale wy ku*wa tego nie rozumiecie, że jak DDoS'ujecie to go wku*wiacie i robicie mu dodatkową robotę a robi to za darmo więc w końcu się wku*wi i przestanie się nad nami litować robić nam ułatwienia i nie mieć z tego prawie nic? Robi wam coś za darmo a wy mu jeszcze uprzykrzacie życie... Przecież nawet 12 latek by to pojął sorki za wulgaryzmy. Dajcie na luz i czekajcie a nie jeszcze mu utrudniacie robotę...

Dzięki za obrazę, ziomek... Zanim wyświetlił mi się post dotyczący tego, że to były żarty to zdążyłem napisać posta. Myślenie nie boli...

Kogo k***a Sharp obchodzi, ddosowac gnoja zeby nie bylo tego, a LoL bedzie ciekawszy...

Albicoolvod->Katatuki

Opublikowano

po c**j tu wgl siedzisz cos czuje że diament na bolu lub L# a teraz hejtuje :(

Przeciez Mpc to jedna wielka beka... Nie kazdy tu siedzi po to, zeby pytac sie kiedy apdejt do szarpa. Czasy, gdzie sie staralem na moda juz minely, poza tym to nie hejt, tylko 'niezgoda' ze zdaniem drugiej osoby :D

@Edit

Btw. Cos zle czujesz.

Albicoolvod->Katatuki

Opublikowano

Myśle że niedługo powinno wyjść ale kto wie ^_^ dziś na irc pisał jodus że JESZCZE pisze program do pakietów : http://privatepaste.com/ece4c0f13d    

Niedługo chyba pobijemy jakiś rekord postów w temacie xD

edit

@Dantom28  ŻEBY CI MATKA UMARŁA

@ShitZhao TOBIE TEŻ

rekord był na paczkach+instrukcji, gdzie top miał z 300 storn

btw regulamin ma 8k wyświetleń xD

LaSgEsQ.png

http://i.imgur.com/3EHwozn.png

SPRZEDAM KONTA L#

Opublikowano

rekord był na paczkach+instrukcji, gdzie top miał z 300 storn

btw regulamin ma 8k wyświetleń xD

Rekord byl w temacie o Enforcevipie :D

To byla drama mpc.

Regulamin ma tyle co moj poradnik, lel.

///

Dostalem bana na Ircu za nic :_;

Albicoolvod->Katatuki

Opublikowano

@albicoolvod Również dostałem bana za nic na ircu. Teraz nie mam żadnej możliwości śledzenia informacji o L# oprócz mpcforum tak więc kto coś wyłapał jakiegoś posta to niech udostępnia tutaj bo na pewno dużo osób jest w podobnej sytuacji.

Jeśli Pomogłem, daj +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...