Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 723
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

skoro zachowujesz sie jak typowy gimb i głupio na ircu o tym spamujesz czego sie dziwisz? jest programik do sprawdzania czy był update

Skąd wiesz, jak się zachowuję? Widziałeś? Raz wszedłem jedna wiadomość o update i ban. Nie wiesz to się nie oddzywaj. Próbuję być kulturalny ale z takimi ludźmi jak Ty się nie da i podziwiam swoje nerwy... Po tym poście pewnie znowu będzie odzew z twojej strony bo przecież Ty wiesz lepiej co ja robię i co ja piszę. Śmieszny jesteś...

Jeśli Pomogłem, daj +

Opublikowano

A szkoda że nie będzie płatny :)

Od razu mniej gimbów.

i znów... co by Wam przeszkadzało, że gimby z tego korzystają? kocham polskie podejście, ja p******e. 

sam pewnie jeszcze kaskę od rodziców trzaskasz. 

787741420213763595569.jpeg

Opublikowano

Nie słuchajcie @ushera7 przecież on się podszywa pod niewiadomo kogo, dlatego miał bana na MPC ;)

Miałem bana za wstawienie pewnego skryptu ;D Ale pozdrawiam :)

owszem ale nie będzie, z najbardziej wiarygodnego źródła tutaj tak usłyszycie;] 

Wczoraj miałem zapewnienie, że nie będzie. Jednak na ile w to wierzyć? Końcem konców sięgną po takie źródło pieniędzy :)

k7IyKRZ.jpg?1?3060
Pomogłem ? Kliknij Lubię to <3

Opublikowano

Miałem bana za wstawienie pewnego skryptu ;D Ale pozdrawiam :)

Wczoraj miałem zapewnienie, że nie będzie. Jednak na ile w to wierzyć? Końcem konców sięgną po takie źródło pieniędzy :)

Dostałeś bana za splagiatowanie fixa do Evadeee z forum BoLa. A autorzy L#'a dostają DUŻO pieniędzy z dotacji.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

Dostałeś bana za splagiatowanie fixa do Evadeee z forum BoLa. A autorzy L#'a dostają DUŻO pieniędzy z dotacji.

Różnica ta, że Aron i ja to ta sama osoba ;). Wiele osób jest takich którzy jednak nie dotuja a gdy był "obowiązek" kwota ta znacznie by się powiększyła.

k7IyKRZ.jpg?1?3060
Pomogłem ? Kliknij Lubię to <3

Opublikowano

Różnica ta, że Aron i ja to ta sama osoba ;). Wiele osób jest takich którzy jednak nie dotuja a gdy był "obowiązek" kwota ta znacznie by się powiększyła.

przestań robić z siebie pajaca bo to już w*****a, najpierw barasia teraz aroc?

J8Bjr2B.png

Opublikowano

przestań robić z siebie pajaca bo to już w*****a, najpierw barasia teraz aroc?

793601419268744817206.png

Właśnie za to cię kocham <3

@amlite update będzie dzis albo jutro, bo to nie problem dla spudgiego... Problemem jest wypuszczenie Vip'a ale free... prosze cie ;p Ten tydzień czekania jest tylko po to żebyś nie wytrzymał i kupił Vipa :)

Opublikowano

Właśnie za to cię kocham <3

bustujemy polaczkuf

Kolego, mi nie chodzi o BOL'a lecz #L ;] 

nikt nie wie kiedy bedzie update, kto wie jaka metoda oni dumpowali pakiety ze tyle im schodzi.

Opublikowano

Kolego, mi nie chodzi o BOL'a lecz #L ;] 

A przepraszam działy pomyliłem, bo oba czytam ;p 

No więc masz rację. Nie wiadomo kiedy może być update.

@Marcoly wiesz może dlaczego #L nie może zrobić wszystkiego tą samą metodą co Bol? Chodzi o język pisania skryptów czy o co?

Opublikowano

A przepraszam działy pomyliłem, bo oba czytam ;p 

No więc masz rację. Nie wiadomo kiedy może być update.

@Marcoly wiesz może dlaczego #L nie może zrobić wszystkiego tą samą metodą co Bol? Chodzi o język pisania skryptów czy o co?

BoL używa Lua a L# używa C#, może po prostu nie mają dobrego dumpera.

Opublikowano

bustujemy polaczkuf

nikt nie wie kiedy bedzie update, kto wie jaka metoda oni dumpowali pakiety ze tyle im schodzi.

a jeśli powiem ci że wiem dokładnie kiedy będzie update, to przestaniesz się zachowywać jak cebula?

Opublikowano

a jeśli powiem ci że wiem dokładnie kiedy będzie update, to przestaniesz się zachowywać jak cebula?

Jak chcesz to mi powiedz :)

xD

Opublikowano

a jesli powiem ci ze jestes chujowym supportem na stronie L# to odejdziesz ze swojej posady? Posiadasz 0 wiedzy na temat L#,co mi potwierdził/ sam/a Beaving,jak i również wyśmiał/a Twój wyśmienity angielski xD

topic; jak bedzie to bedzie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...