Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja bym tam na waszym miejscu nie liczył ze L# w ogóle wystartuje ;) Już raz projekt upadł i pewnie teraz znów padł :) Spudgy poradził sobie z tym Updatem w 2 dni joduska "Brandzloli" się z tym już półtorej tygodnia i nawet postępu update nie widać a Developerzy nawet nie wiedzą co się dzieje :) Coś czuje ze joduska zbierze sobie ostatnie Dotacje i nagle forum padnie, tak jak to było ostatnim razem :D

MEGUSTA

• Odpowiedzi 723
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja bym tam na waszym miejscu nie liczył ze L# w ogóle wystartuje ;) Już raz projekt upadł i pewnie teraz znów padł :) Spudgy poradził sobie z tym Updatem w 2 dni joduska "Brandzloli" się z tym już półtorej tygodnia i nawet postępu update nie widać a Developerzy nawet nie wiedzą co się dzieje :) Coś czuje ze joduska zbierze sobie ostatnie Dotacje i nagle forum padnie, tak jak to było ostatnim razem :D

"Gówno wiem ale się wypowiem"

QUhIR7.png

Opublikowano

To jak to twoim zdaniem wygląda? Developerzy nic nie wiedzą administracja tez nie ma zielonego pojęcia co z L# a joduska znika w niewyjaśnionych okolicznościach.. A na pewno aż tak źle nie jest jak mówi administracja L# bo inaczej spudgy tez dalej by siedział w "szambie" tego patcha.

MEGUSTA

Opublikowano

powiedz gdzie on ci znika jak prawie cały dzień i noc siedzi na forum?

I jak to nikt nie wie, wystarczy wejść na forum i pierwszy dział z góry masz info na temat update.

Wypad stąd a nie siejesz zamęt.

Opublikowano

Poczytaj sobie pare stron up :) Radzę Ci. Dużo osób Ci na ircu powie, że już conajmniej 90% zrobione i testują teraz wszystkie skrypty C;

Opublikowano

Głupoty czy nie to się okaże, ale treść każdego z tych ich newsów kłóci się z tym co mówili wcześniej, więc chyba logiczne że można zacząć się zastanawiać czy to wszystko to nie jest po prostu ściema. 

14 Grudnia, tweet: 4.21 wprowadził dużo zmian, Jodus ciężko pracuje nad update, trzeba czekać

15 Grudnia, tweet: Wszystko prawie gotowe, update jutro

15 Grudnia, tweet: Sorry chłopcy żartowaliśmy

...

...

...

A z dzisiejszego postu wygląda jakby dopiero się brali za sprawę pakietów. No cóż, jak się próbuje to zebrać do kupy to wygląda to lekko dziwnie

gaz6nk8koin4.gif

Opublikowano

To jak to twoim zdaniem wygląda? jakim cudem oni się tak długo z tym pierdolą za przeproszeniem ;)? bol działał po 2 dniach ci nie włączają sharpa od ponad tygodnia :P jedyne co administracja pisze to "tomorrow" i że niby wszystko działa a jednak nic nie startuje ani żadnej konkretnej informacji :) ponoć pakiety to był największy problem według tego co pisali poradzili sobie z nimi w 2 dni to co im teraz zajmuje tyle czasu? w c***a robią i jeszcze nic nie zrobili z tym Updatem albo będzie tak jak pisałem wcześniej Joduska poprosi o dotacje a 3 dni później strona przestanie działać :D

MEGUSTA

Opublikowano

W sumie z jednym się można zgodzić gadali wcześniej ze zajmują się pakietami więc ciekawe co robią teraz, nie podadzą też jakiejś sensownej informacji co do bupdatu cały czas jakieś "jutro" i "za kilka dni" pamiętam że na forum był kiedyś ss z gry i pisali ze już testują było to jakieś 5 dni temu

Opublikowano

To jak to twoim zdaniem wygląda? jakim cudem oni się tak długo z tym pierdolą za przeproszeniem ;)? bol działał po 2 dniach ci nie włączają sharpa od ponad tygodnia :P jedyne co administracja pisze to "tomorrow" i że niby wszystko działa a jednak nic nie startuje ani żadnej konkretnej informacji :) ponoć pakiety to był największy problem według tego co pisali poradzili sobie z nimi w 2 dni to co im teraz zajmuje tyle czasu? w c***a robią i jeszcze nic nie zrobili z tym Updatem albo będzie tak jak pisałem wcześniej Joduska poprosi o dotacje a 3 dni później strona przestanie działać :D

BoL działał po dwóch dniach, ponieważ zostały zaktualizowane tylko i wyłącznie offsety, pakietów nie ruszali.

L# przed mini-patchem był gotowy w 95%.

Joduskame wg. mnie, nie powinien podawać żadnej informacji dotyczącej update'u.

Gdy team L# będzie pewny w 100%, iż zostało wszystko zrobione, sprawdzone i bezpieczne w 100%, wypuści update.

Co do tego, iż "Joduskame poprosi o dotację, a 3 dni później strona przestanie działać" jest kompletną bzdurą.. codziennie w godzinach szczytu, na forum siedzi po 1300-1400 ludzi, nie ma co porównywać tej liczby, do tej, która była na początku projektu (20-50).

Mało prawdopodobne jest, zamknięcie tak wielkiego projektu jak L#.

QUhIR7.png

Opublikowano

@HeheheM "Joduskame wg. mnie, nie powinien podawać żadnej informacji dotyczącej update'u". No jasne, w ogóle po co? Nie powinni udostępniać gotowej wersji, no bo po co... -.-

Opublikowano

jaracie sie bardziej L# niz gra. Ludzie przeczytajcie jakas ksiazke a nie caly czas spamujecie o tym.. bedzie to bedzie, jesli nie to trudno :) jest okres przedswiateczny, oni rowniez maja swoje zycie.

Opublikowano

Cóż zobaczy się :P Jak L# nie wystartuje przed świętami to raczej nie wystartuje w ogóle maja twórcy jeszcze 4 dni na to :P a jak nie to znaczy ze to co napisałem wyżej może się okazać prawda :)

MEGUSTA

Opublikowano

http://how2win.pl/wspolpraca-riotu-i-tworcow-cheatow/czy tez wam na mysl przyszedl joduska? xD

Zmyślona historia.

@HeheheM "Joduskame wg. mnie, nie powinien podawać żadnej informacji dotyczącej update'u". No jasne, w ogóle po co? Nie powinni udostępniać gotowej wersji, no bo po co... -.-

Udostępnianie programu, a dostarczanie informacji o czasie w którym pojawi się aktualizacja programu, to co innego.

QUhIR7.png

Opublikowano

jaracie sie bardziej L# niz gra. Ludzie przeczytajcie jakas ksiazke a nie caly czas spamujecie o tym.. bedzie to bedzie, jesli nie to trudno :) jest okres przedswiateczny, oni rowniez maja swoje zycie.

czytam xD

Heńka Portiera :P

Opublikowano

Cóż zobaczy się :P Jak L# nie wystartuje przed świętami to raczej nie wystartuje w ogóle maja twórcy jeszcze 4 dni na to :P a jak nie to znaczy ze to co napisałem wyżej może się okazać prawda :)

Jak będzie to będzie, jesus. Po co wymyślać jakieś historyjki?

Opublikowano

Ja ich nie wymyślam tylko widziałem co było ostatnim razem z L# ;) i tak jakby historia teraz koło toczy :P wcześniej dokładnie to samo było tylko mniej ludzi było do wyjebania :D niby wyjdzie update a tu bum strona nie fyrla.. Coś czuje ze znów tak będzie jak nie odpali do 24 zwłaszcza teraz po weekendzie to lepiej chyba brać się za bola :D

MEGUSTA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...