Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Według niego Maniac może updatować BoL'a xD Nie słuchajcie jego fermentu, szkoda czasu.

nie wiem kto to Maniac xD

coś mi śmierdziało od początku,cóż

ja chyba wiem tyle, co ten ushera  xD  xD

787741420213763595569.jpeg

• Odpowiedzi 723
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zapytaj jeszcze Zepthosa czy jakoś tak,z którym to niby siedział na tsach godzinami i rozmawiał o bolu i L#.

Marcol,masz może jakieś info od swoich znajomych devo z L#,na temat aktualizacji L#? Jesteś jedną z kilku osób dobrze poinformowanych w dziale LoLa,które wie co się dzieje w świecie cheatów i ma ogólne pojęcia o nich. A ciekawi mnie strasznie czemu tak się przedłuzą aktualizacja L#

Pozdrawiam

z tego co wiem to mają lub mieli problem z dumpem pakietów

Maniac to tylko moderator forum BoL'a, ale według ushera to skoro ma rangę admina to może updatować BoL'a, beka troszku

Opublikowano

Tak, zawieszono projekt, gadałem z arocem mowil ze przez pol roku możesz nawet nie zagladac na joduske...

Twoją starą zawieszono za podpijanie w banku spermy cebulaku, jak masz kogoś wprowadzać w błąd to lepiej sie nie udzielaj

Opublikowano

i po co on miałby sie bawić  w rzeczy typu: wyślę każdemu kto napisze do mnie na priv

Dużo może być powodów, to nie jest mój interes. Dostałem takie ss'y i wysłałem wam, w celu poznania waszej opinii ;)

Opublikowano

Twoją starą zawieszono za podpijanie w banku spermy cebulaku, jak masz kogoś wprowadzać w błąd to lepiej sie nie udzielaj

Po co te nerwy, juz nie mozesz wytrzymac bez lola? xD Nawet nie wiecie jaką mam z was beke xD

Trzymaj coś na otarcie łez (lub dupy jak narobiles z podniety xD)

cebula-karmen-.jpg

LaSgEsQ.png

http://i.imgur.com/3EHwozn.png

SPRZEDAM KONTA L#

Opublikowano

Po co te nerwy, juz nie mozesz wytrzymac bez lola? xD Nawet nie wiecie jaką mam z was beke xD

Trzymaj coś na otarcie łez (lub dupy jak narobiles z podniety xD)

9175114192861801286318.jpg

Dla całego forum sie znajdzie :D

Opublikowano

jak sądzicie, fake czy nie??

http://gyazo.com/f0b4c9ff4cbc908afd91e4dc6674fef3

http://gyazo.com/bfb8bc05bc8c6acdbdd69fe8efcb7ebc

Mam nadzieję, że po sylwestrze już będzie można grać bez żadnych problemów na L# ;)

Po napisaniu do Zethosa na pw, otrzymałem odpowiedź, że to fake. Ale czuje tu troche kłamstwa ze strony Zethosa.

Opublikowano

C***a nie jutro/pojutrze przestańcie p******** takie głupoty! J**** wasze ideologie.

BĘDZIE TO BĘDZIE !!!

A nie napijacie jebane posty.

jak cie to nie interesuje to po co tu zagladasz wogole ? 

teraz jest 1 post "kiedy update" a potem 2 post " wyjdz na dwor noobie " . I tak w kolko . Ze 200 postow sie nabieralo wow 

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

jak cie to nie interesuje to po co tu zagladasz wogole ? 

teraz jest 1 post "kiedy update" a potem 2 post " wyjdz na dwor noobie " . I tak w kolko . Ze 200 postow sie nabieralo wow 

Interesuje, ale po jakiego C***A toczyć jeden temat, który powinien już być dawno zamknięty?!

A nie ludzie nabijają sobie posty pisząc głupote, a potem drugi głupszy się sprzecza z nim i tak na okrągło....

Opublikowano

Widzę, że znaleźliście sobie temat do spamowania i wyzywania się nawzajem. Ostrzegam, że każdy post nie na temat, bądź obraza kierowana w czyjąś stronę będzie karana.

Dobra, koniec tej farsy. Temat dawno nieaktualny, zamykam ten chlew.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...