Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 723
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jest to informacja poniekąd prawdziwa ponieważ, paru dev z L# przebąkiwało o tym właśnie na skype. Jednakże sam Joduska nie wyraził klarownej odpowiedzi na ten temat

k7IyKRZ.jpg?1?3060
Pomogłem ? Kliknij Lubię to <3

Opublikowano

Moim zdaniem Joduska gdyby chciał to wypuściłby update równo jak wypuścili to ludzie od BoL'a, tylko chce aby wszystko było dopięte na ostatni guzik i w trosce o bezpieczeństwo użytkowników L#. Ja mogę czekać do nowego roku nawet ale być pewnym, że będę mógł grać bez obaw o konto (oczywiście nie do końca) no i żeby wszystko działało a nie, że zrobią coś ale np. połowa skryptów nie będzie działać albo pakiety będą się gmatwać czy coś.

Jeśli Pomogłem, daj +

Opublikowano

Moim zdaniem Joduska gdyby chciał to wypuściłby update równo jak wypuścili to ludzie od BoL'a, tylko chce aby wszystko było dopięte na ostatni guzik i w trosce o bezpieczeństwo użytkowników L#. Ja mogę czekać do nowego roku nawet ale być pewnym, że będę mógł grać bez obaw o konto (oczywiście nie do końca) no i żeby wszystko działało a nie, że zrobią coś ale np. połowa skryptów nie będzie działać albo pakiety będą się gmatwać czy coś.

Myślę, że joduska walczy teraz tylko ze sprawą pakietów ;) Nie wiem jak bolowcy to zrobili ale im działa ;9 

Opublikowano

Z*********e by było jakby jednak z tym l# i bolem. Wreszcie każdy byłby tam gdzie zasługuje (bronze V - gold V). Prawda @Miszczu ?

co?
Opublikowano

Myślę, że joduska walczy teraz tylko ze sprawą pakietów ;) Nie wiem jak bolowcy to zrobili ale im działa ;9 

Z tego co mi wiadomo bol'a aktualizuję nie jeden developer a kilku , a leaguesharpa aktualizuje tylko joduskame

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo bol'a aktualizuję nie jeden developer a kilku , a leaguesharpa aktualizuje tylko joduskame

Tylko Joduskame ? Śmiechłem.

QUhIR7.png

Opublikowano

Tylko Joduskame ? Śmiechłem.

Do prawdy ? To powiedz mi , dlaczego całe forum czeka z niecierpliwością na updejt od joduskame ?

Opublikowano

Do prawdy ? To powiedz mi , dlaczego całe forum czeka z niecierpliwością na updejt od joduskame ?

Co z tego, że Joduskame wstawia "update" na swojego github'a?

Większość pracy wykonywana jest przez między innymi Hondę, a nie jakiegoś Zynox'a.

Joduskame nie był nawet zaangażowany w projekt, gdy on powstawał.

Myślisz że update'y na BoL'u także są wykonywane głównie przez Spudgy'ego grubą świnie ? xD

QUhIR7.png

Opublikowano

Co z tego, że Joduskame wstawia "update" na swojego github'a?  Kto tu mówi o wstawianiu updejtów na githuba ? Mi chodzi o aktualizację L# pod nowe patche ?

Większość pracy wykonywana jest przez między innymi Hondę, a nie jakiegoś Zynox'a. - What ?

Joduskame nie był nawet zaangażowany w projekt, gdy on powstawał. - I co w związku z tym ?  Btw. to kto w takim razie stworzył  l# ?

Myślisz że update'y na BoL'u także są wykonywane głównie przez Spudgy'ego grubą świnie ? xD - Przecież napisałem że bol'a nie updejtuje tylko 1 developer ? (tak tutaj też miałem na myśli aktualizację całego "silnika tak to określę") bol'a pod nowsze wersje lol'a, NIE TWORZENIE SKRYPTÓW itp.)

Twoja wypowiedź mija się z celem ..Przeczytałem mój post tak na marginesie ? 

Opublikowano

Jakiś znak życia był w ciągu ostatnich godzin od Jodusa? (Oprócz tego, że update ma być w piątek/sobota w nocy) Jakieś powiadomienie, czy nie zamierzają przełożyc update czy coś w tym stylu?

Jeśli Pomogłem, daj +

Opublikowano

To sa tylko przypuszczenia że update będzie dzisiaj coś mi się wydaje ;/ 

Pytałem się modów i nikt nic nie wie o tym że update ma wyjść w Piątek.

Opublikowano
Co z tego, że Joduskame wstawia "update" na swojego github'a? -  Kto tu mówi o wstawianiu updejtów na githuba ? Mi chodzi o aktualizację L# pod nowe patche ?

Większość pracy wykonywana jest przez między innymi Hondę, a nie jakiegoś Zynox'a. - What ?

Joduskame nie był nawet zaangażowany w projekt, gdy on powstawał. - I co w związku z tym ?

Myślisz że update'y na BoL'u także są wykonywane głównie przez Spudgy'ego grubą świnie ? xD- Przecież napisałem że bol'a nie updejtuje tylko 1 developer ? (tak tutaj też miałem na myśli aktualizację całego "silnika tak to określę") bol'a pod nowsze wersje lol'a, NIE TWORZENIE SKRYPTÓW itp.)

Twoja wypowiedź mija się z celem ..Przeczytałem mój post tak na marginesie ? 

Zynox - Joduskame

Co z tego, że Joduskame wstawia "update" na swojego github'a? -  Kto tu mówi o wstawianiu updejtów na githuba ? Mi chodzi o aktualizację L# pod nowe patche ? Domyślam się, iż swoją teorię o "aktualizowaniu L#" opierasz o wstawianiu "update" na github Joduskame.

Joduskame nie był nawet zaangażowany w projekt, gdy on powstawał. - I co w związku z tym ? Zwykła informacja dla Ciebie.

Gdyby nie Honda, projekt by nie przeżył, a co do tego, iż Joduskame sam zajmuje się aktualizacją L# jest kompletną bzdurą.

Do prawdy ? To powiedz mi , dlaczego całe forum czeka z niecierpliwością na updejt od joduskame ? -Joduskame wstawia zaktualizowane pliki na swojego GitHub'a. Dlatego też większość wiadomości, kierowane są do niego.

Kilka osób, które są odpowiedzialne za aktualizację L# : Honda, Drzewa, iMeh, Joduskame. Więcej informacji, podawać tutaj nie mogę.

QUhIR7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...