Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak chcecie info na bierząco, to sobie możecie wejść na forum L#.
Głównym powodem opóźnień był między innymi system, który wykrywał, czy ktoś używa orbwalkera, i wysyłał momentalne info do Riotu (dla tego pozdrawiam osoby grające na BoL'u, już wkrótce tematy na forum "wtf czemu ban?"). Joduska pisał, że to już jest naprawione (wczoraj, a właściwie dwa dni temu bo po północy jest), i że teraz są święta, to będzie miał więcej czasu na posiedzenie nad Sharpem, bo nie będzie chodził do pracy. Tak więc L# powinien być w przeciągu trzech dni, wszystkie info macie na forum Sharpa.

• Odpowiedzi 723
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@KarolekNew Updated?? już lecim sprawdzić xD

@EDIT: Mi się teraz w ogóle L# nie chce włączyć, klikam na niego i powinien się uruchamiać ale nic się nie dzieje...

Jeśli Pomogłem, daj +

Opublikowano

Głównym powodem opóźnień był między innymi system, który wykrywał, czy ktoś używa orbwalkera, i wysyłał momentalne info do Riotu (dla tego pozdrawiam osoby grające na BoL'u, już wkrótce tematy na forum "wtf czemu ban?"). Joduska pisał, że to już jest naprawione (wczoraj, a właściwie dwa dni temu bo po północy jest), i że teraz są święta, to będzie miał więcej czasu na posiedzenie nad Sharpem, bo nie będzie chodził do pracy. Tak więc L# powinien być w przeciągu trzech dni, wszystkie info macie na forum Sharpa.

nie pisal ze jest juz naprawione

Skompilowal mi sie tez ten pierwszy lib w l#, wczesniej mialem error.

brak zwiazku

Dlaczego jest napis, że update dzisiaj był? ;O Dziwne...

jak wlaczysz leaguesharpa pokaze ci outdated to samo na shoutboxie.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ej ja pobrałem z Joduska.me L# teraz i włącza mi się ale jest okienko abym zalogował się kontem do joduska.me no i nie miałem konta lecz je teraz założyłem i chciałem się zalogować to jest, że hasło nie prawidłowe. O co chodzi?

Jeśli Pomogłem, daj +

Opublikowano

Teraz jest napisane, że last update 02:07 więc widocznie coś tam robią. No nic, nie pozostaje nam nic niż iść spać i zobaczyć co będzie jutro a więc tak zrobię. Chyba, że czuwacie ale u mnie to koniec na dziś.W końcu widać, że chociaż coś grzebią przy tym bo to last update nie wzięło się z powietrza muszą coś tam przy  tym robić.

Jeśli Pomogłem, daj +

Opublikowano

No to chyba dzisiaj można się spodziewać, że joduska już wszystko zrobi. Potem tylko czekać na update skryptów i koniec ;)

Tylko wydaje mi sie, że nawet jak dzisiaj joduska skończy to nie wypuści tego dzisiaj, bo i tak będzie się bał że coś przeczył ;p

Opublikowano

Last update na LSIbocie mówi kiedy ostatni raz bot sprawdzał repy na gicie a nie kiedy był update L#, to się robi automatycznie i nie ma nic wspólnego z Loaderem... Nie napalajcie się że całą noc pracują nad update bo co chwile jakieś zmiany  xD

gaz6nk8koin4.gif

Opublikowano

Głównym powodem opóźnień był między innymi system, który wykrywał, czy ktoś używa orbwalkera, i wysyłał momentalne info do Riotu (dla tego pozdrawiam osoby grające na BoL'u, już wkrótce tematy na forum "wtf czemu ban?").

nie było żadnego systemu lol

Opublikowano

ja p******e, ten bot sprawdza status skryptow i sprawdza to od poczatku jego powstania czyli update co ok ~2h SUPER LECE ODPALAC SZARPA <###<#<#

btw nie bylo zadnego systemu xD pakiety sie pozmienialy ot co i to nie bylo wymierzone bezposrednio w bola czy w l# tylko przy okazji ich jebnelo:/

Opublikowano
Opublikowano

Ej ja pobrałem z Joduska.me L# teraz i włącza mi się ale jest okienko abym zalogował się kontem do joduska.me no i nie miałem konta lecz je teraz założyłem i chciałem się zalogować to jest, że hasło nie prawidłowe. O co chodzi?

no chyba nie o to ze haslo nie jest prawidlowe. Sprawdz na mailu , zaloguj sie na forum ,albo przypomnij haslo

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...