Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poradnik iARAM + VoliBot [5.12]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kcdwr7.png

1. Co to VoliBot
VoliBot służy do automatycznego dołączania do kolejek gier, wybierania postaci, spelli bez wlączania klienta.

2. Co to iARAM

iARAM jest skryptem służącym do samoczynnej gry każdym championem na aramie.

3. Instalacja

1. Pobieramy i rozpakowujemy paczkę
http://www69.zippyshare.com/v/3fC0PwyS/file.html

Skan: https://www.virustotal.com/pl/file/cff3c78bfb658b4804a9ff5c4f0fa0f1f2a75bd83aaea7376efcff83bc53af16/analysis/1435708161/

2. iARAM.lua oraz Activator.lua wrzucamy do Bol/scripts

3. Wchodzimy w folder VoliBot'a i konfigurujemy:

1) W pliku "accounts" wpisujemy dane naszego konta oraz tryb gry, w tym przypadku ARAM

Przykład:

2ij6fy1.png

2) W pliku config ustawiamy ścieżkę do folderu lola, region, do którego poziomu ma bot expić oraz jakiego bohatera i spelle wybierać
PAMIĘTAJCIE O "\" NA KOŃCU ŚCIEŻKI

4.Zapisujemy wszystko i odpalamy bola

5. W bolu zaznaczamy "iARAM" oraz "Activator"

6. Odpalamy "VoliBot-5.12.exe"

7. Cieszymy się samoczynnym expieniem :D

Pro Tip: W lolu ustawcie sobie najniższą rozdzielczość, grafikę oraz tryb okienkowy. Dzięki temu będziecie mogli normalnie korzystać z komputera podczas expienia kont, bez znacznej utraty wydajności.

UWAGA: iARAM nie kupuje itemów oraz mocno feeduje, chociaż czasem zdarza mu się coś zabić, oprócz tego wszystko działa.

Jeżeli pomogłem, pamiętaj o + ;)

EDIT: Update na 5.13 wkrótce

Wyłącznie w celach edukacyjnych.

Opublikowano

A czy można tego używać jako maszynki do zarabiania ip po osiągnięciu 30 lvl?I czy jest to w miarę bezpieczne ? Czy bot gra multiplayer aramy czy solo?

Opublikowano

A czy można tego używać jako maszynki do zarabiania ip po osiągnięciu 30 lvl?I czy jest to w miarę bezpieczne ? Czy bot gra multiplayer aramy czy solo?

Sam ze sobą. 

@Od 2 miesięcy ustawiam dzień w dzień i dalej nie ma bana.

98873932203514685593.png

Opublikowano

zalogowałem sie na konto na którym ma expic voli bot i po włączeniu bota wyskoczyło że zalogowano się z innego miejsca czy to jest normalne?

EDIT: wiem gdzie zrobiłem błąd na końcu ścieżki nie dałem slasha i tyle

Opublikowano

Mógłbyś pokazać swój config z volibota?

[General]

LauncherPath=E:\Riot Games\League of Legends\

MaxBots=1

MaxLevel=31

ReplaceConfig=false

[Account]

Region=EUNE

BuyBoost=false

RndIcon=false

[Other]

ChampionPick=annie

RndSpell=false

Spell1=Heal

Spell2=Ghost

Opublikowano

Witam, przybywam ze swojego tematu poprzez podany przez ciebie link :) Wszystko wygląda prawie idealnie, ale..

Mam kilka pytań, niestety nie mogę sam chwilowo poszukać odpowiedzi ani nic testować więc proszę o pomoc.

1. Gdzie znajdę tego całego BoLa?

2. Da się to wykorzystać na normalach? (jest opcja zmiany trybu z ARAMu?)

3. Nie rozumiem stwierdzenia 'bez włączania klienta'. W jaki sposób to działa? Mogę sobie grać na innym koncie i bocić jednocześnie?

4. Jeśli da się to wykorzystać na normalach, to czy będzie to dołączać do kolejnych gier (i feedować) w kółko, aż tego nie zatrzymam?

Opublikowano

Witam, przybywam ze swojego tematu poprzez podany przez ciebie link :) Wszystko wygląda prawie idealnie, ale..

Mam kilka pytań, niestety nie mogę sam chwilowo poszukać odpowiedzi ani nic testować więc proszę o pomoc.

1. Gdzie znajdę tego całego BoLa?

2. Da się to wykorzystać na normalach? (jest opcja zmiany trybu z ARAMu?)

3. Nie rozumiem stwierdzenia 'bez włączania klienta'. W jaki sposób to działa? Mogę sobie grać na innym koncie i bocić jednocześnie?

4. Jeśli da się to wykorzystać na normalach, to czy będzie to dołączać do kolejnych gier (i feedować) w kółko, aż tego nie zatrzymam?

1. http://www.mpcforum.pl/topic/1408446-bol-od-fina-czyli-jak-scrackowa%C4%87-bola/

2. Sam VoliBot może dołączać do każdego trybu, jednak iARAM możesz używać tylko na aramach. Na normale możesz ewentualnie użyć bota do trollowania, przynajmniej nie będziesz afk: http://forum.botoflegends.com/topic/6320-script-troll-mode/

3. Możesz zalogować się na inne konto, możesz tez odpalić w volibocie 5 smurfów i expić je równocześnie

4. Volibot dołącza do kolejek i gier póki go nie zatrzymasz.

Opublikowano

1. http://www.mpcforum.pl/topic/1408446-bol-od-fina-czyli-jak-scrackowa%C4%87-bola/

2. Sam VoliBot może dołączać do każdego trybu, jednak iARAM możesz używać tylko na aramach. Na normale możesz ewentualnie użyć bota do trollowania, przynajmniej nie będziesz afk: http://forum.botoflegends.com/topic/6320-script-troll-mode/

3. Możesz zalogować się na inne konto, możesz tez odpalić w volibocie 5 smurfów i expić je równocześnie

4. Volibot dołącza do kolejek i gier póki go nie zatrzymasz.

Wkrótce zabieram się do testowania, LoL już się patchuje. Niestety, skrypt, który podałeś, zawiera tylko kilka niezbyt przydatnych funkcji (pisanie na czacie po użyciu ulta, wyzywanie przeciwnika). Czy może ja coś przeoczyłem, testowałeś go?

Opublikowano

szkoda tylko że wszystkie gry będą raczej przegrane xD i łatwo zauważyć skoro nie kupuje itemów ani nic :D

Kiedyś to były czasy. Teraz już nie ma czasów...

Opublikowano

Sam ze sobą. 

@Od 2 miesięcy ustawiam dzień w dzień i dalej nie ma bana.

Nie wiem czy to tak powinno działać ale ustawiłem volibota i bola włączyłem lol [gra] się ładuję i jestem na arami z innymi graczami a mówiłeś że sam ze sobą ;/

Opublikowano

Wszystko dobrze ustawione, w accounts.ini wpisane po kolei username|pass|aram mimo to volibot: ,,you may have an  issue in your accounts.ini''

Ekhem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...