Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

to jeszcze pooczekamy skoro sprawa stoi w takim miejscu lel 

Nie dziwi mnie to w ogóle to jest tak jakby musieli od nowa stworzyć program.

@ushera7 No to czekamy. Bardzo się cieszę, że L# nie będzie płatny :) Pozostaje nam czekać i czekać ;))

Przyznam, że jestem mimo wszystko zaskoczony myślałem, że to ich zdenerwuje, że tyle pracy, ale mają w sobie też sporo motywacji.

Ja cały czas licze na wigilie :3

Raczej będzie bardzo bardzo bardzo ciężko. Choć nie wiem na jakim postępie są.

k7IyKRZ.jpg?1?3060
Pomogłem ? Kliknij Lubię to <3

• Odpowiedzi 723
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Podsunąłem jednak Zethosowi pewien pomysł i wydaje mi się, że to będzie najsłuszniejszy wybór, mianowicie stworzenie predykcji do L#, owszem quality skryptów nie będzie takie jak kiedyś, mało tego Activator czy Evadee na predykcji po prostu nie działają, jednakże wiele skryptów mógłoby zostać zaaktualizowanych a potem próbować decodować pakiety w Evadee czy Activatorze. Jednak to wciąż faza spekulacji i domysłów, a nie jakichkolwiek konkretów.

Po kilkukrotnym przeczytaniu, zrozumiałem, iż L# będzie najpóźnij w nowym roku

Opublikowano

Po kilkukrotnym przeczytaniu, zrozumiałem, iż L# będzie najpóźnij w nowym roku

Tak. Też tak to rozumiem, że nie pozwolą sobie na dłuższy termin. Wiecie to też godzi w ich ambicje programowe ;)

k7IyKRZ.jpg?1?3060

Opublikowano

a ja nadal pozostaje pesymistką w tej sprawie :P

Nie jestem w stanie Cię przekonać, ale ja uważam, że to nie pesymizm tylko patrzenie na świat przez realistyczne okulary.

k7IyKRZ.jpg?1?3060

Opublikowano

@polskibk Wyobraź sobie, że ja mam bana na ircu za 1 post dotyczący update a ze stronką joduska.me mam problem. Co mam teraz zrobić? Jedyne źródło infomacji z którego mogę korzystać to tutaj.

skoro zachowujesz sie jak typowy gimb i głupio na ircu o tym spamujesz czego sie dziwisz? jest programik do sprawdzania czy był update

Opublikowano

jodus ma dostep do core jako jedyny(?) + on ma rodzine i pracuje wiec nie spieszy mu sie do update skoro to jego hobby nie praca lol

Jodus nie ma dostępu do core jako jedyny. Jedynie pliki na githubie znajdują sie na jego koncie. Ale z cała resztą się zgadzam.

k7IyKRZ.jpg?1?3060

Opublikowano

chyba pierwszy raz tyle sie czeka na aktualizacje :D no ale panowie jest bol darmowy i skrypty tez sa kozacki :)

Ale dodasz tylko 5 skryptów i expolity nie działają ;/ (na free oczywiście)

Opublikowano

Ale dodasz tylko 5 skryptów i expolity nie działają ;/ (na free oczywiście)

Jak ktos nie chce wyłapać bana na exploitach to xchyba nawet lepiej :P

k7IyKRZ.jpg?1?3060

Opublikowano

@poterrr nie? bol to gówno podłóg free bola

Według mnie developerzy l# wprowadzili troche gówna w postaci "l# jutro' itd. Teraz każdy sie sra a oni doskonale wiedzą że potrzebują dużo czasu. 

I SKOŃCZCIE K***A Z TYMI LICZE NA WIGILJE, JAK NIE TO SIE ZAWIODE, BO TO MNIE JUZ K***A DOBIJA!

LaSgEsQ.png

http://i.imgur.com/3EHwozn.png

SPRZEDAM KONTA L#

Opublikowano

@poterrr nie? bol to gówno podłóg free bola

Według mnie developerzy l# wprowadzili troche gówna w postaci "l# jutro' itd. Teraz każdy sie sra a oni doskonale wiedzą że potrzebują dużo czasu. 

I SKOŃCZCIE K***A Z TYMI LICZE NA WIGILJE, JAK NIE TO SIE ZAWIODE, BO TO MNIE JUZ K***A DOBIJA!

a to Cie to obchodzi, każdy pisze co mu się podoba i guzik Tobie do tego.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Jak ktos nie chce wyłapać bana na exploitach to xchyba nawet lepiej :P

Tak ale fajnie było na smurfach 1-5lvl na botrq exopicie wbijac się na spawn'a enemy robic pente i wychodzić z full życiem ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...