Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co z Tiverią?

7Tech

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To powiedz mi z skąd my sie znamy i dlaczego zarzucasz mi kradzież, utrudnianie gry i działania serwera?? I jakie moje konto yt??

Te które wymienił Kabi. 

• Odpowiedzi 822
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Te które wymienił Kabi. 

To wszystko co masz do powiedzenia? Mam nadzieje ze tak. I proszę o nie spamowanie i pisanie bzdur, jesli się mylę to proszę o konkretne dowody. I nie nazywam się Janusz Leśniewski.

Opublikowano

To wszystko co masz do powiedzenia? Mam nadzieje ze tak. I proszę o nie spamowanie i pisanie bzdur, jesli się mylę to proszę o konkretne dowody. I nie nazywam się Janusz Leśniewski.

To czemu wstawiasz tak dużo linków z TEGO profilu? 

Opublikowano

To czemu wstawiasz tak dużo linków z TEGO profilu? 

Dużo?? Kiedyś grywałem na ethandi i wiele osób pytało o tego haka więc go udostępniłem a w tamtym czasie był to jedyny materiał na yt. 

Opublikowano

Dużo?? Kiedyś grywałem na ethandi i wiele osób pytało o tego haka więc go udostępniłem a w tamtym czasie był to jedyny materiał na yt.

Mówisz ten hack był bardzo popularny, więc go udostępniłeś. Był jedynym materiałem na YT? No racja! Udostępniłeś go nawet nie 24h po opublikowaniu go na YT :D.. 

Opublikowano

Mówisz ten hack był bardzo popularny, więc go udostępniłeś. Był jedynym materiałem na YT? No racja! Udostępniłeś go nawet nie 24h po opublikowaniu go na YT :D.. 

Co do czasu publikacji nie miałem na to wpływu. Myśle ze temat wyczerpany. Nic nie wnosi a taka gadka do niczego nie prowadzi.

Opublikowano

Panowie i panie - dyskutujcie na temat Tiverii, nie kłóćcie się, wiem, że jak chcecie to potraficie... :)

Daję Wam pierwszą i ostatnią szansę.

Kolejne głupie posty będą już warnowane %, jak ktoś przesadzi to blok na tworzenie treści etc.

Bardzo proszę, zepnijcie się i dyskutujcie normalnie. ;)

Opublikowano

Podaj jakiekolwiek konkretne informację na temat startu serwera/odpalenia forum/TS. 

Z dnia na dzień czytając komentarze mam coraz mniejsze chęci na zagranie. To za pewne nie tyczy nie tylko mnie.

Jak na razie  chęci masz tylko na przepychanki słowne niżeli zaprezentowania projektu.

Oczywiście piszę to do noname HASKI'ego.

#rein

Opublikowano

Podaj jakiekolwiek konkretne informację na temat startu serwera/odpalenia forum/TS.

Z dnia na dzień czytając komentarze mam coraz mniejsze chęci na zagranie. To za pewne nie tyczy nie tylko mnie.

Jak na razie chęci masz tylko na przepychanki słowne niżeli zaprezentowania projektu.

Oczywiście piszę to do noname HASKI'ego.

Popieram..

Opublikowano

Grałem na tiverii może z 4 dni ,ale serwer był sam  w sobie dosyć spoko :) Chętnie pomógłbym w reaktywacji , lub nawet w pomocy z grafiką itd. Jeżeli ktoś by miał na sprzedaż pliki Tiverii chętnie bym odkupił i postawił taki serwer :) , pozdrawiam.

8vqd93.jpg
Gg: 53702137

Opublikowano

Grałem na tiverii może z 4 dni ,ale serwer był sam w sobie dosyć spoko :) Chętnie pomógłbym w reaktywacji , lub nawet w pomocy z grafiką itd. Jeżeli ktoś by miał na sprzedaż pliki Tiverii chętnie bym odkupił i postawił taki serwer :) , pozdrawiam.

O Boże.. Ty wiesz w ogóle co się dzieje? Haski już kupił pliki i serwer ma się pojawić w lipcu.

ps. CHĘTNI DO GRY PISZCIE NA PW! OCZYWIŚCIE NAJLEPIEJ Z KONTAKTEM np. GG!

Opublikowano

Forum jak i strona powinny pojawić się do 10 lipca.

Prosiłbym również napisać to na fanpage'u bo tam jednak więcej osób odczyta niż tu i jednak odpisać graczom w postach bo zadawali pytania.

Opublikowano

No i akurat 10 wypłata. Przypadek? Nie sądzę... :P

Pamiętaj forum i strona więc wypłata za dużo Ci nie da xD

Opublikowano

jesli tiveria bedzie taka jak byla to w dzisiejszych czasach nie przyjmie sie.

skile na p wbic chwila,exp rowniez do 90 kwestia kilkunastu godzin.a po 90 ww i max lvl kwestia tygodni.

musza byc jakies nowosci.jakies pety, pasy moze alchemia?

zeby bylo co robic a nie siedziec na 8p w ww i trzymac spacje na wp.

moze zmiencie system wbijania skili?moze jakas bron po syrku?bo jezeli bedzie to kopia w 100% to nie bedzie ludzi tyle co bylo na poczatku tiverii(2k+)teraz jest duza konkurencja.zmienic cos trzeba.takie jest moje zdanie

Opublikowano

skile na p wbic chwila,exp rowniez do 90 kwestia kilkunastu godzin.a po 90 ww i max lvl kwestia tygodni.

moze zmiencie system wbijania skili?moze jakas bron po syrku?bo jezeli bedzie to kopia w 100% to nie bedzie ludzi tyle co bylo na poczatku tiverii(2k+)teraz jest duza konkurencja.zmienic cos trzeba.takie jest moje zdanie

1.Najbardziej z tego wszystkiego rozbawił mnie tekst , że maksymalny lvl to kwestia tygodni xD

2. Kolego właśnie to ma być ten klasyk o.O

3. Po co zmieniać system wbijania skili? Urozmaici coś on?

Opublikowano

Sama nazwa to reklama :)

Bez eq (mówie o poczatkach) NAPEWNO wbijesz :)

Ty chyba nie grałeś u nas nigdy... Winchester kilka lat wbijał 120 poziom...

Tiverie właśnie cechuje brak petów i innego zbędnego syfu.

Spokojnie, doda się kilka questów i będzie co robić.

No i co jeszcze? Z 50 setów broni?

No i akurat 10 wypłata. Przypadek? Nie sądzę... :P

Pisałem z HASKI'm serwer pod koniec lipca, prezka na mpc tydzień przed. :)

Tiveria.pl 

Start : 04.08.15 - GODZINA 18-20

Oczekujemy :)

Opublikowano

Winchester kilka lat wbijał 120 poziom...

Nie przesadzajmy  :P

Samo wbicie od poziomu 110 do 120 zajęło mi łącznie dwa miesiące.

Najtrudniej było się zmusić do expienia na tych przeklętych trollach...

Każdy kto miał przyjemność grać na Tiverii wie, że ta mapa, to jedna wielka porażka.

Ogólnie na serwerze grało się świetnie, wszyscy z pewnością posiadają całe mnóstwo

wspomnień z nim związanych, jednak na nowej odsłonie niestety się nie pojawię,

ponieważ dla mnie Tiveria skończyła się wraz z jej zamknięciem ( 6 listopad 2014 ).

Pozostaje mieć nadzieję, że serwer jest w dobrych rękach i przyszła administracja

nie będzie gorsza od poprzedniej, a projekt ten utrzyma się dłużej, niż tylko przez wakacje.

Opublikowano

Dla mnie ta tiveria powinna mieć skróconego biologa o co najmniej 3-4 razy, a nie oddawać biologa rok czasu.

Ten exp powyżej 110+ też był zbyt mozolny, no ale dalej się i tak nie opłacało expić.

Opublikowano

1.Najbardziej z tego wszystkiego rozbawił mnie tekst , że maksymalny lvl to kwestia tygodni xD

2. Kolego właśnie to ma być ten klasyk o.O

3. Po co zmieniać system wbijania skili? Urozmaici coś on?

Moim zdaniem właśnie powinno być coś zmienione, jeżeli chodzi o wbijanie umiejętności na G/P. Dobrym rozwiązaniem byłoby wykorzystanie do nich metków (tych kamieni xD). Przynajmniej zuo cieszyłoby się zainteresowaniem, nie z uwagi na zadymy, ale na drop. Też urozmaiciłyby to trochę grę. 

Opublikowano

Moim zdaniem właśnie powinno być coś zmienione, jeżeli chodzi o wbijanie umiejętności na G/P. Dobrym rozwiązaniem byłoby wykorzystanie do nich metków (tych kamieni xD). Przynajmniej zuo cieszyłoby się zainteresowaniem, nie z uwagi na zadymy, ale na drop. Też urozmaiciłyby to trochę grę. 

Pamiętaj , że to był medium/hard. Na każdym starym serwerze właśnie tak się wbijało skile i według mnie powinno to zostać. Można innymi sposobami urozmaicić rozgrywkę.

Opublikowano

Pamiętaj , że to był medium/hard. Na każdym starym serwerze właśnie tak się wbijało skile i według mnie powinno to zostać. Można innymi sposobami urozmaicić rozgrywkę.

No właśnie. Pamiętaj, że to był medium/hard.. A tu podchodzisz sobie do handlarza i masz za minutę skill na P... A walka o metki i ich poszukiwania to jest właśnie wspominany przez Ciebie klasyk. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...