Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co z Tiverią?

7Tech

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 822
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ciekawi mnie kto kupil :D

Nie rozumiem was :D Mówicie o tych plikach tak jakby Tiveria była postawiona na 100% nowościach itp. Przecież to był zwykły czysty serwer bez żadnych nowości. Wystarczy dopracować expa i koniec. Pozdrawiam.

Opublikowano

Nie rozumiem was :D Mówicie o tych plikach tak jakby Tiveria była postawiona na 100% nowościach itp. Przecież to był zwykły czysty serwer bez żadnych nowości. Wystarczy dopracować expa i koniec. Pozdrawiam.

No to powodzenia :) 

Opublikowano

To w końcu powstanie coś na wzór Tiverii? Ja uważam że jeżeli coś takiego by się ukazało, to miałoby prawo bytu. Dużo ludzi jest przeciwko nowością jakie można spotkać na tych wszystkich nowych "serwerach". Dużo takich nowych serwerów upada, No może poza kilkoma takimi które maja dobrą reklamę ( Ravia, balmora).

Lecz one w niczym nie przypominąją klasyka jakim była tiveria :/. Jeżeli ktoś faktycznie wykupił pliki, to nie powinien nic zmieniać, tylko zrobić porządną reklamę, i zajmować się serwerem i forum. Reszta juz powinna pójść jak po maśle. Myślę że dużo starych bywalców Tiverii a moze i nawet Tradicy wróciłoby i zaczęłoby napędzać serwer od 0. Jak coś się będzie działo w kierunku reaktywacjii to dajcie znać, znam kilka osób które by pograły znów na tym klasyku :)

Opublikowano

To w końcu powstanie coś na wzór Tiverii? Ja uważam że jeżeli coś takiego by się ukazało, to miałoby prawo bytu. Dużo ludzi jest przeciwko nowością jakie można spotkać na tych wszystkich nowych "serwerach". Dużo takich nowych serwerów upada, No może poza kilkoma takimi które maja dobrą reklamę ( Ravia, balmora).

Lecz one w niczym nie przypominąją klasyka jakim była tiveria :/. Jeżeli ktoś faktycznie wykupił pliki, to nie powinien nic zmieniać, tylko zrobić porządną reklamę, i zajmować się serwerem i forum. Reszta juz powinna pójść jak po maśle. Myślę że dużo starych bywalców Tiverii a moze i nawet Tradicy wróciłoby i zaczęłoby napędzać serwer od 0. Jak coś się będzie działo w kierunku reaktywacjii to dajcie znać, znam kilka osób które by pograły znów na tym klasyku :)

To jest jedyny serwer, na który miałbym chęci wrócić, reszta to syf.

Tylko jest jeden problem, nie wiadomo kto to być może postawi, kto będzie tym zarządzał, kto będzie w administracji.

Teraz na większości serwerów można kupić eq z navi/dostać. Na triadicy/tiverii tak nie było :(

201581433273810245187.jpeg

Opublikowano

To jest jedyny serwer, na który miałbym chęci wrócić, reszta to syf.

Tylko jest jeden problem, nie wiadomo kto to być może postawi, kto będzie tym zarządzał, kto będzie w administracji.

Teraz na większości serwerów można kupić eq z navi/dostać. Na triadicy/tiverii tak nie było :(

Oto jest pytanie jaka administracja bedzie ;D

Opublikowano
Ma powstać stara Triadica ze starą administracją tylko dobrze by było zeby tego nie spierdolili tak jak to narazie wyglada
zxc
piszcie im na pw zeby zrobili klasyka .

Opublikowano

Ma powstać stara Triadica ze starą administracją tylko dobrze by było zeby tego nie spierdolili tak jak to narazie wyglada

zxc

piszcie im na pw zeby zrobili klasyka .

Bardzo daleko im do tradicy... Jedyne co im sie udało to fakt iż domena była wolna :)

Co do tiveri to już dziś mogę powiedzieć ze start planowany jest na lipiec , wszelkie info będzie dostępne na oficjalnym fanpagu.

No to bedzie tiveria czy jakies gowno ???

Tak będzie na 100% stara dobrze znana tiveria bez śmieci . 

Opublikowano

Bardzo daleko im do tradicy... Jedyne co im sie udało to fakt iż domena była wolna :)

Co do tiveri to już dziś mogę powiedzieć ze start planowany jest na lipiec , wszelkie info będzie dostępne na oficjalnym fanpagu.

Wnioskuję , że zakupiłeś? Pamiętam jeszcze jak na forum chyba chciałeś kupić :D

Opublikowano

Dawno mnie nie było, a tu takie ciekawe zmiany :) Gratuluje HASKI-emu.. widzimy sie w lipcu :))

Pzdr Mamooth :)

Tiveria.pl 

Start : 04.08.15 - GODZINA 18-20

Oczekujemy :)

Opublikowano

Wnioskuję , że zakupiłeś? Pamiętam jeszcze jak na forum chyba chciałeś kupić :D

Tak dokładnie to ja ten sam Haski  B)

Opublikowano

To niech taka będzie, bez żadnych nowości. Chodzi mi o dziwne bronie, zbroje, pety itp. gówna. 

Opublikowano

To niech taka będzie, bez żadnych nowości. Chodzi mi o dziwne bronie, zbroje, pety itp. gówna. 

Po starcie zostanie uruchomiony dział  "Propozycje" gdzie każdy gracz będzie mógł zaproponować ciekawe rozwiązania które mogły by usprawnić , rozwinąć czy urozmaicić rozgrywkę , po czym z pośród najciekawszych propozycji zostanie wytypowanych kilka , które zaś trafią do ankiety która rozstrzygnie ostatecznie która zmiana ma być wprowadzona .  

Opublikowano

No nie sa potrzebne zbroje nowe , bronie itp bo to same gowna sa :) tak jak na innych serwerach od zajebania tego gowna jest :D

Opublikowano

No nie sa potrzebne zbroje nowe , bronie itp bo to same gowna sa :) tak jak na innych serwerach od zajebania tego gowna jest :D

Tiveria będzie na pewno od tego stroniła. 

Opublikowano

Skąd informacje,że tiveria reaktywuje w lipcu? 

No ktoś podal info ,że reaktywuje w lipcu

P.S Ktos kupil pliki to bedzie reaktywacja, podobniez ma byc podana planowana data w lipu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...