Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co z Tiverią?

7Tech

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No właśnie. Pamiętaj, że to był medium/hard.. A tu podchodzisz sobie do handlarza i masz za minutę skill na P... A walka o metki i ich poszukiwania to jest właśnie wspominany przez Ciebie klasyk. 

To już dla mnie by podchodziło strasznie pod ravie/balmore czyli typowe hardy. No cóż będzie temat z propozycjami to zobaczymy co z tego wyjdzie :D

• Odpowiedzi 822
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jeżeli zmienicie jakąkolwiek kwestie wbijania levela/skilli/ekwipunku to uwierzcie mi ,że bardziej zniechęci to graczy niż przyciągnie. 

Co tam Zuzai?

25501023430113989696.jpg

#rein

Opublikowano

To już dla mnie by podchodziło strasznie pod ravie/balmore czyli typowe hardy. No cóż będzie temat z propozycjami to zobaczymy co z tego wyjdzie :D

Może i masz rację... ale cholernie zniechęca mnie wizja ciągłego expienia. :D 

Jeżeli zmienicie jakąkolwiek kwestie wbijania levela/skilli/ekwipunku to uwierzcie mi ,że bardziej zniechęci to graczy niż przyciągnie. 

Co tam Zuzai?

25501023430113989696.jpg

OO ♥. Witam. Będziesz grał na nowej tiverii? :D

Opublikowano

Może i masz rację... ale cholernie zniechęca mnie wizja ciągłego expienia. :D

OO ♥. Witam. Będziesz grał na nowej tiverii? :D

Zależy od tego czy spodoba mi się polityka nowej administracji.

Chciałbym ujrzeć ponownie taką stałą liczbę graczy na tym projekcie.

94700612004577981708.jpg

Pisz PW lub gg podane w opisie. 

Może da się zebrać jakąś 'ekipe' na ten serwer  :)

#rein

Opublikowano

Zależy od tego czy spodoba mi się polityka nowej administracji.

Chciałbym ujrzeć ponownie taką stałą liczbę graczy na tym projekcie.

94700612004577981708.jpg

I widze , że tu jeszcze MMA w topce byl :)

Forum jak i strona powinny pojawić się do 10 lipca.

Powinny ale nie muszą tak ? :D

Opublikowano

I widze , że tu jeszcze MMA w topce byl :)

Powinny ale nie muszą tak ? :D

Nigdy nie pisze się na pewno bo zawsze może się wydarzyć coś nie przewidzianego :P

Opublikowano

jesli tiveria bedzie taka jak byla to w dzisiejszych czasach nie przyjmie sie.

skile na p wbic chwila,exp rowniez do 90 kwestia kilkunastu godzin.a po 90 ww i max lvl kwestia tygodni.

musza byc jakies nowosci.jakies pety, pasy moze alchemia?

zeby bylo co robic a nie siedziec na 8p w ww i trzymac spacje na wp.

moze zmiencie system wbijania skili?moze jakas bron po syrku?bo jezeli bedzie to kopia w 100% to nie bedzie ludzi tyle co bylo na poczatku tiverii(2k+)teraz jest duza konkurencja.zmienic cos trzeba.takie jest moje zdanie

Pety???? hahha ty chyba pojebany jestes czlowieczku

Opublikowano

Nie przesadzajmy  :P

Samo wbicie od poziomu 110 do 120 zajęło mi łącznie dwa miesiące.

Najtrudniej było się zmusić do expienia na tych przeklętych trollach...

Każdy kto miał przyjemność grać na Tiverii wie, że ta mapa, to jedna wielka porażka.

Ogólnie na serwerze grało się świetnie, wszyscy z pewnością posiadają całe mnóstwo

wspomnień z nim związanych, jednak na nowej odsłonie niestety się nie pojawię,

ponieważ dla mnie Tiveria skończyła się wraz z jej zamknięciem ( 6 listopad 2014 ).

Pozostaje mieć nadzieję, że serwer jest w dobrych rękach i przyszła administracja

nie będzie gorsza od poprzedniej, a projekt ten utrzyma się dłużej, niż tylko przez wakacje.

Sorry troszke poniosło z tymi latami, ale bardziej miałem na myśli, że gra jest bardzo długa (wraz z całym eq - pvm, pvp)

Szkoda, że nie zagrasz :)

Kiedy to było :) :

post-1248572-0-27385100-1434916498_thumb.jpg

Tiveria.pl 

Start : 04.08.15 - GODZINA 18-20

Oczekujemy :)

Opublikowano

Sorry troszke poniosło z tymi latami, ale bardziej miałem na myśli, że gra jest bardzo długa (wraz z całym eq - pvm, pvp)

Szkoda, że nie zagrasz :)

Kiedy to było :) :

Dawno. ^^

55546967301264223927.jpg

#rein

Opublikowano

1.Najbardziej z tego wszystkiego rozbawił mnie tekst , że maksymalny lvl to kwestia tygodni xD

2. Kolego właśnie to ma być ten klasyk o.O

3. Po co zmieniać system wbijania skili? Urozmaici coś on?

max lvl kwestia 2 miesiecy...niech bedzie,to  i tak 8 TYGODNI.co mial z tego winchester za wbicie max lvl?gowno.

zobaczycie ze tiveria nie przyjmie sie taka jaka byla.metkow bic nie ma sensu.tylko ww(ktore mozna robic samemu)i trzymanie spacji wp.

musi byc cos co bedzie motywowalo do dalszej gry.

alchemia,pety,eq....cokolwiek.samo expienie dla lvl ludzi nie zmotywuje do gry.chyba ze mowimy o garstce graczy ktorzy grali do samego konca.dla mnie 200 osob na TAKIM serverze to troche malo.jesli ma byc graczy od groma to musi sie cos dziac.jesli skille beda tak jak byly(w 1 dzien P),jesli drop z metkow bedzie taki jaki byl(oplacalo sie tylko 7pietro dt)to co ma motywowac? zmienianie bonow? dla setki osob moze i tak.

pojebalo mnie z petami?to tylko propozycja tak jak alchemia czy skille.

jesli bedzie tak jakbylo to bedzie gralo ze 200  osob.nawet zwyklego zuo nie ma sensu robic.

nie napinajcie sie tak.poprostu szkoda marnowac taki server.

ja i tak zagram.ale nie bawi mnie gra z kilkudziesiecioma osobami.

Opublikowano

max lvl kwestia 2 miesiecy...niech bedzie,to i tak 8 TYGODNI.co mial z tego winchester za wbicie max lvl?gowno.

zobaczycie ze tiveria nie przyjmie sie taka jaka byla.metkow bic nie ma sensu.tylko ww(ktore mozna robic samemu)i trzymanie spacji wp.

alchemia,pety,eq....cokolwiek.samo expienie dla lvl ludzi nie zmotywuje do gry.chyba ze mowimy o garstce graczy ktorzy grali do samego konca.dla mnie 200 osob na TAKIM serverze to troche malo.jesli ma byc graczy od groma to musi sie cos dziac.jesli skille beda tak jak byly(w 1 dzien P),jesli drop z metkow bedzie taki jaki byl(oplacalo sie tylko 7pietro dt)to co ma motywowac? zmienianie bonow? dla setki osob moze i tak.

jesli bedzie tak jakbylo to bedzie gralo ze 200 osob.nawet zwyklego zuo nie ma sensu robic.

Spokojnie będzie dział propozycje wszyscy się tam wypowiedza. Alchemia, dropienie ksiag/kamolow, pety, nowe syfne mapy. Zrobienie kopii ravi i balmory też nie ma sensu. Jak widziałeś tiveria nie kopiowala rzeczy z innych serwerów , a raczej administracja nowości tworzyła sama. Przy tym bym został i wierzył w administrację i pomysły graczy :D
Opublikowano

max lvl kwestia 2 miesiecy...niech bedzie,to  i tak 8 TYGODNI.co mial z tego winchester za wbicie max lvl?gowno.

jesli bedzie tak jakbylo to bedzie gralo ze 200  osob.nawet zwyklego zuo nie ma sensu robic.

Jako jedyny gracz na serwerze posiadał Hwanga.

<smiech>

Sam sobie odpowiedziałeś :P

Tiveria.pl 

Opublikowano

Spokojnie będzie dział propozycje wszyscy się tam wypowiedza. Alchemia, dropienie ksiag/kamolow, pety, nowe syfne mapy. Zrobienie kopii ravi i balmory też nie ma sensu. Jak widziałeś tiveria nie kopiowala rzeczy z innych serwerów , a raczej administracja nowości tworzyła sama. Przy tym bym został i wierzył w administrację i pomysły graczy :D

tylko,ze balon i spolka mieli ogromna widze jesli chodzi o tworzenie serverow.z calym szacunkiem ale Haski pewnie jej nie posiada.a kopiuj wklej z mpc moze tylko zepsuc server.wszystko musi byc dopracowane.nie chodzi mi o dodawanie nowych map.tylko zmienic system rozgrywki ktory motywowalby do wbijania max lvl.bo po 105 nie bylo sensu expienia.

<smiech>

no i co mu po tym hwangu? po za tym,ze wasze kolko wzajemnej adoracji w forum(stara gwardia z itemami z bs)podniecala sie tym w grze/forum?

tiveria powstala z 5? lat temu.wtedy norma byly skile u instruktorow. teraz zadko ktory MEDIUM ma ksiegi u npc.

trzeba zmian i tyle.

Opublikowano

tylko,ze balon i spolka mieli ogromna widze jesli chodzi o tworzenie serverow.z calym szacunkiem ale Haski pewnie jej nie posiada.a kopiuj wklej z mpc moze tylko zepsuc server.wszystko musi byc dopracowane.nie chodzi mi o dodawanie nowych map.tylko zmienic system rozgrywki ktory motywowalby do wbijania max lvl.bo po 105 nie bylo sensu expienia.

no i co mu po tym hwangu? po za tym,ze wasze kolko wzajemnej adoracji w forum(stara gwardia z itemami z bs)podniecala sie tym w grze/forum?

tiveria powstala z 5? lat temu.wtedy norma byly skile u instruktorow. teraz zadko ktory MEDIUM ma ksiegi u npc.

trzeba zmian i tyle.

Przypuszczać sobie możesz. Znasz go? PEWNIE nie więc daj mu szansę.

Co mu po tym hwangu? Boże ,że ja muszę Ci odpowiadać na to pytanie..

1.Hmm wartość postaci na pewno drastycznie wzrosła

2.Ogromną satysfakcje z wbicia jako 1 maksymalnego lvla i posiadania takiej unikatowej zbroi?

Chociażby to mu było po tym hwangu

Opublikowano

trzeba zmian i tyle.

Pewnie że nie, poszedłem na żywioł ;)

Opublikowano

Pewnie że nie, poszedłem na żywioł ;)

Nie rozjeb tego serwera tylko, niech Cie ręka Balona i Tomasza broni! XDDD

Tiveria.pl 

Opublikowano

Administratorem Forum będzie nadal nasz:

GREG! :)

Kto to jest w ogóle ? X D

#rein

Opublikowano

<smiech>

eq nowe odpada i zjebane pety tez :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...