Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co z Tiverią?

7Tech

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 822
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po nazwie można tak stwierdzić, ale my nie przejmujemy żadnych plików serwerowych FB/FP, strony, forum czy nawet domeny. Wszystko jest na nowo postawione. Ze starych rzeczy zostaje tylko 1 osoba z poprzedniego teamu. Na wszystko chcemy sami zapracować, do początku.

Nic nie zastąpi Tiverii, żaden twój syf, który padnie po 3 miesiącach max.. :)  

Tiveria.pl 

Start : 04.08.15 - GODZINA 18-20

Oczekujemy :)

Opublikowano

A kiedy zostanie uruchomiony jakiś TS / forum? 

Jeszcze nie wiadomo ;)

Nic nie zastąpi Tiverii, żaden twój syf, który padnie po 3 miesiącach max.. :)

Dokladnie :D

Opublikowano

Co prawda to prawda o tych kick hackach i spam botach.

Od czasów tiverii dużo się zmieniło pod względem 'nowości' co do w/w problemów.

Na początku MUSZĄ obowiązkowo zablokować te gówna bo znamy mentalność ludzką,która za wszelką cenę będzie starała utrudniać grę zwykłych graczom.

Swoją drogą pliki Tiverii też nie są najnowsze.

#rein

Opublikowano

A kiedy zostanie uruchomiony jakiś TS / forum?

Forum będzie w tym albo na początku przyszłego miesiąca.

Jeszcze nie wiadomo ;)

Dokladnie :D

Wiadomo kiedy będzie forum. ;)

Opublikowano

Anonim nie odpowiada Ci mój temat to się nie wypowiadaj.

meizu order onlineChociażby można podyskutować na temat amazinga. Co on teraz może robić jak nie może dowartościowywać się na tiverii ? xDD

Amazing? Na początku go nie lubiłam, ale potem się okazało, że to fajny ziomek z którym jest dużo beki :D

Opublikowano

Anonim nie odpowiada Ci mój temat to się nie wypowiadaj.

meizu order onlineChociażby można podyskutować na temat amazinga. Co on teraz może robić jak nie może dowartościowywać się na tiverii ? xDD

Pewnie skoro tiveria mu padła to się przeniósł rozśmieszać ludzi gdzie indziej xD

Opublikowano

Jak mi ktoś opisze w 100% serwer co jak co. 

postawie go na src i wystartujemy .

Tiveria została sprzedana i startuje w lipcu.. nie opłaca Ci sie tego nawet robić, bo jej nie odwzorujesz.

Tiveria.pl 

Start : 04.08.15 - GODZINA 18-20

Oczekujemy :)

Opublikowano

Jak mi ktoś opisze w 100% serwer co jak co. 

postawie go na src i wystartujemy .

Wież  mi ze to nie takie proste ;) Budowa choćby  na pozór prostych questów przerasta poziom dostępny na mpc.

Nie licz ze serwer budowany, udoskonalany przez 5 lat idzie od tak po prostu skopiować (i nie mówię tu o części widzialnej dla gracza)

Opublikowano

Jakaś dokładna data forum i ts? 

Poza tym fajnie, że taka osoba jak ty, psująca nam zabawę na Tiverii teraz o nią "zadba".  Na Tiverii pokazałeś swój idiotyzm, więc raczej nikt nie spodziewa się czegoś więcej po stracie jak tylko powrotu do starych znajomości. 

Opublikowano

Poza tym fajnie, że taka osoba jak ty, psująca nam zabawę na Tiverii teraz o nią "zadba".  Na Tiverii pokazałeś swój idiotyzm, więc raczej nikt nie spodziewa się czegoś więcej po stracie jak tylko powrotu do starych znajomości.

Dodaj jeszcze ze pokazal go okradajac ludzi, wiec ze startem serwera pewnie liczy okazje na nowe przekrety :)
uowtJmL.png

Opublikowano

Dodaj jeszcze ze pokazal go okradajac ludzi, wiec ze startem serwera pewnie liczy okazje na nowe przekrety :)

No właśnie słyszałam, że był w OB przez chwilkę, ale to był jakiś złodziej czy coś. Wydaje mi się, że ten typ jest odpowiedziały za wywalanie miast przez kilka dni. (kick hack) i inne zabawy ^^

Opublikowano

No właśnie słyszałam, że był w OB przez chwilkę, ale to był jakiś złodziej czy coś. Wydaje mi się, że ten typ jest odpowiedziały za wywalanie miast przez kilka dni. (kick hack) i inne zabawy ^^

No cóż najwyżej znowu padnie serwer i tyle. Pomimo wszystko trzeba dać mu szansę ;)

Opublikowano

No właśnie słyszałam, że był w OB przez chwilkę, ale to był jakiś złodziej czy coś. Wydaje mi się, że ten typ jest odpowiedziały za wywalanie miast przez kilka dni. (kick hack) i inne zabawy ^^.

Oj Zuzai, taki detektyw kiedys bylas, a teraz "wydaje mi sie"? Powinnas miec tu juz solidny wywod i byc pewna, a nie miec tylko podejrzenia :P

Profil Haskiego na mpc -> zawartosc -> utworzone tematy

http://www.mpcforum.pl/topic/1269513-mobbe-hack-na-ethandiapl/(zapewne tez szczyt mozliwosci "technicznych" tego typa, czyli banalny w swej prostocie cheat)

idac dalej:

w linku do yt -> filmy na tym kanale -> TIVERIA.PL KICK HACK 2014 + INNE SERWERY PRIV!!

https://www.youtube.com/watch?v=UJ2dO39qKNw

("najbardziej wkórzajacy hack" idealnie pasuje do "Wież mi" z ostatniego postu Haskiego w tym temacie)

btw. czy byl w OB to nie wiem, bo troche stracilem kontakt z ta gildia ;) wiem za to ze opierdzielil Obwazanka123

uowtJmL.png

Opublikowano

Twierdzicie ,że HASKI to złodziejaszek i nie warto mu ufać?

Darować sobie projekt?

#rein

Opublikowano

Oj Zuzai, taki detektyw kiedys bylas, a teraz "wydaje mi sie"? Powinnas miec tu juz solidny wywod i byc pewna, a nie miec tylko podejrzenia :P

Profil Haskiego na mpc -> zawartosc -> utworzone tematy

http://www.mpcforum.pl/topic/1269513-mobbe-hack-na-ethandiapl/(zapewne tez szczyt mozliwosci "technicznych" tego typa, czyli banalny w swej prostocie cheat)

idac dalej:

w linku do yt -> filmy na tym kanale -> TIVERIA.PL KICK HACK 2014 + INNE SERWERY PRIV!!

https://www.youtube.com/watch?v=UJ2dO39qKNw

("najbardziej wkórzajacy hack" idealnie pasuje do "Wież mi" z ostatniego postu Haskiego w tym temacie)

btw. czy byl w OB to nie wiem, bo troche stracilem kontakt z ta gildia ;) wiem za to ze opierdzielil Obwazanka123

Akurat ten dowód miałam, tylko to jest też konto na yt z którego publikował Sommer, tego tutaj powiązania nie mogę rozgryźć :D. A jego wypowiedzi type "rzycze Ci" to już kompletnie zniechęcają do serwera. 

Opublikowano

Twierdzicie ,że HASKI to złodziejaszek i nie warto mu ufać?

Darować sobie projekt?

Ufac zdecydowanie nie warto, bo widac jaki to typ czlowieka.

Czy darowac sobie projekt? To zalezy od Ciebie, jezeli serwer ruszy (a mimo, wydaje sie, niklej wiedzy obecnego wlasciciela to ma szanse - przeciez ma wiekszosc gotowe kupione) to my* wbijamy, chociazby z ciekawosci co z tego wyjdzie.

* obecne ZeroGravity z Terios'a, nie mylic z OB

uowtJmL.png

Opublikowano

Koleżanko my sie chyba nie znamy i mylisz mnie z kimś zupełnie innym. Nigdy nie grałem w OB i nigdy nie wbiłem powyżej 80 lvl a takie oszczerstwa przez kabel to możesz osobą twojego pokroju zarzucasz.

Ufac zdecydowanie nie warto, bo widac jaki to typ czlowieka.

Czy darowac sobie projekt? To zalezy od Ciebie, jezeli serwer ruszy (a mimo, wydaje sie, niklej wiedzy obecnego wlasciciela to ma szanse - przeciez ma wiekszosc gotowe kupione) to my* wbijamy, chociazby z ciekawosci co z tego wyjdzie.

* obecne ZeroGravity z Terios'a, nie mylic z OB

A ty kolego zajmij się swoimi sprawami i uważaj kogo nazywasz złodziejem. Doskonale widzę do czego zmierzasz wiec daruj sobie, twoje wpływy na forum tiveri nie mają tu znaczenia. Słowo przeciwko słowu.

Opublikowano

Koleżanko my sie chyba nie znamy i mylisz mnie z kimś zupełnie innym. Nigdy nie grałem w OB i nigdy nie wbiłem powyżej 80 lvl a takie oszczerstwa przez kabel to możesz osobą twojego pokroju zarzucasz.

A ty kolego zajmij się swoimi sprawami i uważaj kogo nazywasz złodziejem. Doskonale widzę do czego zmierzasz wiec daruj sobie, twoje wpływy na forum tiveri nie mają tu znaczenia. Słowo przeciwko słowu.

Oczywiście, że my się nie znamy. Mojego pokroju? Może wyjaśnij co masz pod tym namyśli -  i nie, nie mylę Cię z nikim. Twoje filmiki z yt dużo mówią i twoje komentarze pod niektórymi postami. Paru już porobiłam SS, żeby takie skarby przypadkowo się nie usunęły. 

Opublikowano

Oczywiście, że my się nie znamy. Mojego pokroju? Może wyjaśnij co masz pod tym namyśli -  i nie, nie mylę Cię z nikim. Twoje filmiki z yt dużo mówią i twoje komentarze pod niektórymi postami. Paru już porobiłam SS, żeby takie skarby przypadkowo się nie usunęły. 

To powiedz mi z skąd my sie znamy i dlaczego zarzucasz mi kradzież, utrudnianie gry i działania serwera?? I jakie moje konto yt??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...