Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co z Tiverią?

7Tech

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przez ten serwer przewinęło się kilkanaście tysięcy osób.. szkoda nie ma w co grać (jesli chodzi o mt2) ;//

Nie mam pojęcia dlaczego. Nikt do mnie nie zadzwonił, nie napisał. Kontakt mieli - czy to mail, telefon, skype, ale nic, niestety. Kontakt niby mam, ale po co pisać czy dzwonić w sytuacji, gdy nawet członka ekipy nie raczyli poinformować o swoich zamiarach?

Aquś dryndnij do Balona i zapytaj się tylko czy to kiedyś uruchomią, zrób to dla nas... w sumie jesteś jedyny który się do nas odezwał - z Ekipy Tiveria.pl

Tiveria.pl 

Start : 04.08.15 - GODZINA 18-20

Oczekujemy :)

• Odpowiedzi 822
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Przez ten serwer przewinęło się kilkanaście tysięcy osób.. szkoda nie ma w co grać (jesli chodzi o mt2) ;//

Aquś dryndnij do Balona i zapytaj się tylko czy to kiedyś uruchomią, zrób to dla nas... w sumie jesteś jedyny który się do nas odezwał - z Ekipy Tiveria.pl

No Aqua jedyny :D    

Opublikowano

Oni na pewno nie wlacza od nowa, wg. mnie. Moze ktos ogarnie pliki albo zrobi samemu i cos ruszy, ale nie wiem czy to by wypalilo

Im wypaliło i zarobili XXX tyś. złotych :)

Tiveria.pl 

Opublikowano

Nie mam pojęcia dlaczego. Nikt do mnie nie zadzwonił, nie napisał. Kontakt mieli - czy to mail, telefon, skype, ale nic, niestety. Kontakt niby mam, ale po co pisać czy dzwonić w sytuacji, gdy nawet członka ekipy nie raczyli poinformować o swoich zamiarach?

Nie, nie pochowali. Od czasu zamknięcia serwera nie interesowałem się niczym w zasadzie. Tak po prostu ostatnimi czasy w pracy sobie przypomniałem o Tiverii, nieco poszperałem i znalazłem ten temat.

Tak ja napisałem, mieć mam, ale to wszystko. ;)

Aqua jedynie żeby się zapytać czy coś jeszcze będzie.My jako gracze Cię prosimy! :(

Opublikowano

Nie róbcie sobie nadziei na powrót tego serwera.

Jako, że nie ma nigdzie żadnych informacji na ten temat, to mogę pozwolić sobie

na poinformowanie Was na czym to wszystko stało.

Wraz z Tomaszem i Krzyśkiem (Balon) pracowaliśmy nad serwerem drugim Tiverii.

Niestety z tego powodu koniec serwera pierwszego był nieunikniony.

Planowane "nowości", na które wielu czekało, to nic innego jak nowy serwer.

Ostatni kontakt jaki miałem z Tomaszem i Krzyśkiem był dnia 6 listopada 2014 o godzinie 19:47

Od tamtej pory udało mi się nawiązać kontakt jedynie z Gregiem (administrator forum),

który jeśli wierzyć w to co pisał wie tyle samo co Ja na temat ich zniknięcia i wyłączenia serwera

oraz rezygnacji z dalszych prac nad serwerem drugim, czyli nic...

Na koniec, tak na wszelki wypadek napiszę gdyby ktoś nadal chciał robić sobie nadzieję,

że serwer drugi w niczym nie przypominał serwera pierwszego.

Opublikowano

­O żadnej reaktywacji nie było mowy, bynajmniej mi o niczym takim nie wiadomo. Tiveria była bardzo dobrym serwerem, ale przy dzisiejszych konkurencjach by nie miała sensu istnienia.

Opublikowano

­O żadnej reaktywacji nie było mowy, bynajmniej mi o niczym takim nie wiadomo. Tiveria była bardzo dobrym serwerem, ale przy dzisiejszych konkurencjach by nie miała sensu istnienia.

Czemu niby by nie miala sensu insnienia?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bardziej bym się martwił o to kto odsprzeda xD

Też prawda. Najpeirw trzeba sie z nimi skontaktowac a zanim odpowiedzą to minie pare lat haha :D

Bardziej bym się martwił o to kto odsprzeda xD

Pukuwer nawet zawial no proosze ;D Top1 mental :D Grasz gdzies? Jak tam to podaj anzwe serwer na PW 

Też prawda. Najpeirw trzeba sie z nimi skontaktowac a zanim odpowiedzą to minie pare lat haha :D

Pukuwer nawet zawitał no proosze ;D Top1 mental :D Grasz gdzies? Jak tak to podaj nazwe serwera  na PW  ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Z tego co mi wiadomo nie było mowy o reaktywacji Tiverii :( Chociaż sam bym jeszcze raz na nim zagrał :)
Reaktywacji serwera nie będzie bo nie ma tam technika, technik tiverii przeszedł na Balmokre ;(
Bambus3k dobrze się tiveria zajmował.

Pozdrawiam osoby które grały na Tiverii a w szczgólności gildie VideCulFide, a potem OnlyBrave :D

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo nie było mowy o reaktywacji Tiverii :( Chociaż sam bym jeszcze raz na nim zagrał :)

Reaktywacji serwera nie będzie bo nie ma tam technika, technik tiverii przeszedł na Balmokre ;(

Bambus3k dobrze się tiveria zajmował.

Pozdrawiam osoby które grały na Tiverii a w szczgólności gildie VideCulFide, a potem OnlyBrave :D

Cooo ty gadasz wogóle? ;oo Tiveria stała i bez niego FCHUUUUJ czasu... Technicy są (Balon & Tomasz).

Tiveria.pl 

Opublikowano

przecież jest wiele serwerów tiverio - podobnych, a jak przychodzi co do czego to nikt nie gra, jak z serwerami 2k10, większość chce a i tak gra około 100 osób..

nawet jak ktoś kupi pliki to będzie tak jak z divine, jeszcze kilka mies. i zobaczycie je w dziale dl 

would u miss me? 1105814451671351221478.png

Opublikowano

Zgadzam się z poprzednikami. Troszkę narzekałem że mało osób grało, ale jednak teraz mi jej brakuje .. Z nudów pobrałem Elite trochę tam pograłem, ale to jest nudne ... Za dużo poziomów do nabijania, w ogóle za dużo nowości, za dużo zbrojek i mieczów jakiś dziwacznych .. Tiveria była klasykiem i była bardzo fajna pomimo małej ilości graczy .. A Balon i Tomasz powinni zarobić po mordzie za takie coś ... Bo jednak powinni poinformować graczy, że to koniec ( serwer upadł ) a tutaj ani pocałuj mnie w d*** ani be ani me .. Może kiedyś się spotkamy na jakimś podobnym serwie, w co wątpię ;) Tak czy siak ja nie gram na żadnym innym privie, bo to nie ma sensu, jakoś nie mogę się odnaleźć na innych. 

Pozdrawiam Lux, woj body, który nie dorobił się całkowicie eq wojennego :P ( Jakiś zalążek jednak był, ale wszystko prysło ) 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Zgadzam się z poprzednikami. Troszkę narzekałem że mało osób grało, ale jednak teraz mi jej brakuje .. Z nudów pobrałem Elite trochę tam pograłem, ale to jest nudne ... Za dużo poziomów do nabijania, w ogóle za dużo nowości, za dużo zbrojek i mieczów jakiś dziwacznych .. Tiveria była klasykiem i była bardzo fajna pomimo małej ilości graczy .. A Balon i Tomasz powinni zarobić po mordzie za takie coś ... Bo jednak powinni poinformować graczy, że to koniec ( serwer upadł ) a tutaj ani pocałuj mnie w d*** ani be ani me .. Może kiedyś się spotkamy na jakimś podobnym serwie, w co wątpię ;) Tak czy siak ja nie gram na żadnym innym privie, bo to nie ma sensu, jakoś nie mogę się odnaleźć na innych. 

Pozdrawiam Lux, woj body, który nie dorobił się całkowicie eq wojennego :P ( Jakiś zalążek jednak był, ale wszystko prysło ) 

A tu sie z toba zgodze . Ale to juz nie ma Co, walic bylo minelo :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...