Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co z Tiverią?

7Tech

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 822
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Kto to jest ten @HASKI? 

Napisać takie słowa co on może każdy,zeeero dowodów,niczego.

#rein

Opublikowano

Jeżeli nie nasracie błyskotkami typu pasy/pety/tituśne wierzchowce to będziecie mieć najlepszy serwer w Polsce.

Zgadza sie tiveria ma swój klimat i urok i w żadnym wypadku nie należny tego zmieniać.

Opublikowano

Zgadza sie tiveria ma swój klimat i urok i w żadnym wypadku nie należny tego zmieniać.

Ponadto mam nadzieję,że jesteście zgranym teamem (o ile taki istnieje) i nie jesteście sprzedajnymi ku*wami jak to bywa na teraźniejszych serwerach .

Wybacz za określenie ale stawiam sprawę jasno.

#rein

Opublikowano

Ponadto mam nadzieję,że jesteście zgranym teamem (o ile taki istnieje) i nie jesteście sprzedajnymi ku*wami jak to bywa na teraźniejszych serwerach .

Wybacz za określenie ale stawiam sprawę jasno.

Żadnej dziecinady i gymbazy sami poważni ludzie. 

Opublikowano

No to teraz nic jak czekac na start ! 

Znowu zagram na takim serwerze na jakim chcialem , ktorego szukalem od padniecia Tiveri :D

Opublikowano

HASKI ja i wszyscy chyba komentujący ten temat chcą i mają taką nadzieję, ze to będzie stara dobra tiveria, na której nie będzie zbyt łatwo, będzie panował ten unikalny klimat o któreym wspomniałeś, i żadne dzieci tego nie popsują. A jeżeli tiveria się reaktywuje, to bardzo dużo starych graczy powórci, bo to był i miejmy nadzieje będzie jedyny taki serwer w Polsce. A co do zmian to jak dla mnie najlepiej byłoby nic nie ruszać, tylko wrzucić jakies kilka misji, najlepiej w przedziale lvl-owym od 80 lub 90 w górę. Bo tak naprawde z biologiem długo schodzi, a oprócz tego nie ma nic do roboty. Ale to tylko moja luźna sugestia :P Powodzenia w  pracach 

i widzimy się na starcie!

Opublikowano

HASKI ja i wszyscy chyba komentujący ten temat chcą i mają taką nadzieję, ze to będzie stara dobra tiveria, na której nie będzie zbyt łatwo, będzie panował ten unikalny klimat o któreym wspomniałeś, i żadne dzieci tego nie popsują. A jeżeli tiveria się reaktywuje, to bardzo dużo starych graczy powórci, bo to był i miejmy nadzieje będzie jedyny taki serwer w Polsce. A co do zmian to jak dla mnie najlepiej byłoby nic nie ruszać, tylko wrzucić jakies kilka misji, najlepiej w przedziale lvl-owym od 80 lub 90 w górę. Bo tak naprawde z biologiem długo schodzi, a oprócz tego nie ma nic do roboty. Ale to tylko moja luźna sugestia :P Powodzenia w  pracach 

Stara dobra Tiveria BYŁA 3/4 lata temu. Ten okres się już zakończył i z powrotem tego nie będzie. 

Opublikowano

Tiveria była dobra i taka pozostanie powinny zostac dane delikatne zmiany a jak ktos chcialby duzo zmian to zrobic s2 bo jednak tiveria to tiveria

Opublikowano

Tutaj z misjami to sie z toba zgodze :)

Opublikowano

Jak będzie to głosowanie na forum to myśle że większość graczy będzie za :P Tylko za te misje powinny być nagrody gorsze niż od biologa, najlepiej byłoby gdyby biiolog nadal był najważniejszy. Np dodać misje na zdobycie jakiegoś przedmiotu do badan dla Uriela w WW w ilości np 10 szt, i żeby było to w miare trudno dropnąć, a jako nagrode np.  xKK, +  broń na 65 lvl +9  i 1kd do wyboru. Myślę że coś takiego byloby w miare ok

Opublikowano

Zobaczymy jak to będzie

Jak będzie to głosowanie na forum to myśle że większość graczy będzie za :P Tylko za te misje powinny być nagrody gorsze niż od biologa, najlepiej byłoby gdyby biiolog nadal był najważniejszy. Np dodać misje na zdobycie jakiegoś przedmiotu do badan dla Uriela w WW w ilości np 10 szt, i żeby było to w miare trudno dropnąć, a jako nagrode np.  xKK, +  broń na 65 lvl +9  i 1kd do wyboru. Myślę że coś takiego byloby w miare ok

Zobaczymy jak to będzie

Opublikowano

Odgrzewany kotlet? 

Mam nadzieję, że serwer ruszy na source w przeciwnym bądź razie zjedzą Cię bugi, a w szczególności kickhack i spam chat. 

2887814279715911366194.png

To jest prawdziwe Metinowe Pierdo*nięcie. EasY/MediuM Serwer z 5 Klasą Postaci.

Opublikowano

Odgrzewany kotlet? 

Mam nadzieję, że serwer ruszy na source w przeciwnym bądź razie zjedzą Cię bugi, a w szczególności kickhack i spam chat. 

Przepraszam bardzo czasami tego samego nie robicie?xD

Opublikowano

Przepraszam bardzo czasami tego samego nie robicie? xD

Po nazwie można tak stwierdzić, ale my nie przejmujemy żadnych plików serwerowych FB/FP, strony, forum czy nawet domeny. Wszystko jest na nowo postawione. Ze starych rzeczy zostaje tylko 1 osoba z poprzedniego teamu. Na wszystko chcemy sami zapracować, do początku.

2887814279715911366194.png

To jest prawdziwe Metinowe Pierdo*nięcie. EasY/MediuM Serwer z 5 Klasą Postaci.

Opublikowano

Po nazwie można tak stwierdzić, ale my nie przejmujemy żadnych plików serwerowych FB/FP, strony, forum czy nawet domeny. Wszystko jest na nowo postawione. Ze starych rzeczy zostaje tylko 1 osoba z poprzedniego teamu. Na wszystko chcemy sami zapracować, do początku.

Jaka osoba z poprzedniego teamu?

#rein

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...