Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co z Tiverią?

7Tech

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 822
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Balon za 10.000 zł.

A co mu do plików,przecież były Sui'ego?

@Endymion Co w tym śmiesznego ?:P   Coś źle myśle?

#rein

Opublikowano

Ja również szukałem prywatnego serwera podobnego do tiverii i gdzie gra dużo ludzi. Wom2  dużo ludzi, sporo polaków i żeby coś osiągnąć trzeba się postarać i  nie ma nie wiadomo jakich dodatków.

Opublikowano

Chociaż wiadomo o co chodzi. Chłopaki byli tak zajęci, że przez kilka miesięcy nie znaleźli chwili, by napisać co się dzieje. Cóż za profesjonalne podejście. :D

PS. Przynajmniej Soon żyje :D

"Żeby zwyciężyło zło wystarczy obojętność dobrych ludzi..."

Opublikowano

Chociaż wiadomo o co chodzi. Chłopaki byli tak zajęci, że przez kilka miesięcy nie znaleźli chwili, by napisać co się dzieje. Cóż za profesjonalne podejście. :D

PS. Przynajmniej Soon żyje :D

Haha, a reszta nie wiadomo :D

Gość Lajk™
Opublikowano

obejrzyjcie *

Widzę że sprzedają pliki Tiverii.. ktoś chętny na zakup ? ;d

­

Opublikowano

Żałosne zachowanie z ich strony.

Dokladnie :0 Nie dosc, ze zamkneli serwer bez zadnego infa to teraz jeszcze pliki sprzedaja haha

Opublikowano

Fajnie by było jakby kupił te pliki ktoś co ma pojęcie w tym fachu i rozkręcił ten serwer w dobrym kierunku. Chętnie bym zagrał na starej Tiverii :)

To lepiej o tym zapomnij, bo starej Tiverii już nie będzie. Nawet obecni admini pracowali nad zupełnie nowym serwerem, więc jeśli kiedykolwiek wyjdzie coś z nazwą "Tiveria" to nie spodziewaj się wielu podobieństw. 

Opublikowano

To lepiej o tym zapomnij, bo starej Tiverii już nie będzie. Nawet obecni admini pracowali nad zupełnie nowym serwerem, więc jeśli kiedykolwiek wyjdzie coś z nazwą "Tiveria" to nie spodziewaj się wielu podobieństw. 

Tak wiem, po prostu się rozmarzyłem :D Teraz serwer o nazwie Tiveria może być zrobiony, ale tylko po to, żeby przyciągnąć starych graczy i tych co kojarzą ten serwer z dobrej strony.

Opublikowano

Tak wiem, po prostu się rozmarzyłem :D Teraz serwer o nazwie Tiveria może być zrobiony, ale tylko po to, żeby przyciągnąć starych graczy i tych co kojarzą ten serwer z dobrej strony.

Do czasu też jeszcze liczyłem, że może pogram na Tiverii, ale jak widać... :)

Opublikowano

Serwer stał tyle lat, były jaja, handel bryłkami, ludzie odchodzili i padł.

Administracja rozpłynęła się i wątpię by ukazało się cokolwiek o tiverii ;) ale dobre czasy, dobre!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...