Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co z Tiverią?

7Tech

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolego właśnie nowości zepsuły pl'a ,a co do tiverii ( BOŻE CZY WY MOŻECIE CZYTAĆ TO CO ONI PISZĄ?) ma być temat z propozycjami gdzie gracze będą pisać co chcą by wprowadzono.

Ta super tylko oni powinni otworzyć server automatycznie ze sporym updatem (dodać jakieś nowe ulepszacze np drop sztabek , jakiś nowy dungeon itp można wymyślać a wymyślać ) Spoko temat z propozycjami to jest na każdym forum servera więc to żadna nowość a co do Pl to po części tak zniszczyły go nowości, ale dlaczego ? bo były zle wprowadzane a 2 rzecz która zniszczyła Metina to czas . 

• Odpowiedzi 822
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ta super tylko oni powinni otworzyć server automatycznie ze sporym updatem (dodać jakieś nowe ulepszacze np drop sztabek , jakiś nowy dungeon itp można wymyślać a wymyślać ) Spoko temat z propozycjami to jest na każdym forum servera więc to żadna nowość a co do Pl to po części tak zniszczyły go nowości, ale dlaczego ? bo były zle wprowadzane a 2 rzecz która zniszczyła Metina to czas . 

Po co dodawać drop sztabek? Nowy dungeon? Z którego co by leciało? Po co na siłę wprowadzać nie potrzebne rzeczy? Właśnie dlatego będzie ten temat by gracze wybrali co chcą ,a napisałem Ci to z tego względu bo cały czas piszesz iż brak mu będzie nowości.

Opublikowano

Po co dodawać drop sztabek? Nowy dungeon? Z którego co by leciało? Po co na siłę wprowadzać nie potrzebne rzeczy? Właśnie dlatego będzie ten temat by gracze wybrali co chcą ,a napisałem Ci to z tego względu bo cały czas piszesz iż brak mu będzie nowości.

Na wprowadzanie poważniejszych zmian po starcie może być za pózno tyle powiem a z tym co jest obecnie to chyba 200 osób wbije . To oni powinni mnie zachęcić na powrót na server poprzez update a potem przez następne update proponowany przez graczy a nie że ja wbijam znowu na to samo ( Co oni mózgu nie mają żeby sami coś wprowadzić ? ) to administracja ma pokazać że ma pomysł na server a nie że gracze mają za nich myśleć oni jedynie mogą ich pokierować .

Opublikowano

Dedx weź wypierdalaj z tematu, bo pierdolisz takie kocopoły, że się tylko wkurwiam jak to czytam...

Nie podoba się szukaj lepszego priva.

Ps:( Powodzenia w szukaniu... Prędzej c***a w swoim buźce znajdziesz ).

9218_loveaudi.jpg

Opublikowano

Dział propozycję będzie więc nie mamy co tutaj wypisywać co chcielibyśmy zobaczyć na serwerze. Zostawcie swoje pomysły i potem je zaproponujcie.

#rein

Opublikowano

Dedx weź wypierdalaj z tematu, bo pierdolisz takie kocopoły, że się tylko wkurwiam jak to czytam...

Nie podoba się szukaj lepszego priva.

Ps:( Powodzenia w szukaniu... Prędzej c***a w swoim buźce znajdziesz ).

Dzięki za dobre słowo ja nie musze szukać bo 80% serverów jest lepsza od Tiverii (na ten moment), ale kiedyś grałem i miło było ale to było wiadome jak to się skończy a ty się tak nie bulwersuj  bo jeszcze ekran oplujesz .

Opublikowano

no skoro 80% serwerów jest lepszych to na c**j siedzisz na tym forum. Wydupiaj na Pandore hehs.

Ps: Takie cielaki jebane jak ty niszczą najlepszą rozrywkę serwerową jakim są Old'schoole.

9218_loveaudi.jpg

Opublikowano

Dzięki za dobre słowo ja nie musze szukać bo 80% serverów jest lepsza od Tiverii (na ten moment), ale kiedyś grałem i miło było ale to było wiadome jak to się skończy a ty się tak nie bulwersuj  bo jeszcze ekran oplujesz .

Skoro większość serwerów jest lepsza skąd się w tym temacie znalazłeś? :P . Według mnie administracja otwiera serwer dla starych graczy lub osób lubiących serwery w klimacie starego pl'a więc pewnie dlatego nie ma nic nowego? Poza tym wydaje mi się , że będzie to serwer dla graczy ,a nie dla pieniążków więc i stąd pojawi się owy temat z propozycjami.

Opublikowano

Oldschool Oldschool'em ale brak należytej reklamy i rozgłosu serwer eliminuję na samym początku, bo nie ma się co oszukiwać zagrają zapewne tylko wielcy fani serwera i starzy wyjadacze . A co z nowymi i tymi którzy jeszcze na serwerze nigdy nie grali?­ Start bez żadnych zmian nie ma sensu, bo potem może się okazać, że zmiany które trzeba będzie wprowadzić zmienią rozgrywkę i znowu będzie różnica między tymi co grali i tymi co będą grać. Jak wypuszczać serwer to trzeba wprowadzić zmiany już przed startem i zrobić reklamę, że serwer wraca i zachęcić nowych graczy, żeby zagrali, bo bez wątpienia starzy gracze pamiętający początki serwera zapewne zagrają.

Opublikowano

Oldschool Oldschool'em ale brak należytej reklamy i rozgłosu serwer eliminuję na samym początku, bo nie ma się co oszukiwać zagrają zapewne tylko wielcy fani serwera i starzy wyjadacze . A co z nowymi i tymi którzy jeszcze na serwerze nigdy nie grali?­ Start bez żadnych zmian nie ma sensu, bo potem może się okazać, że zmiany które trzeba będzie wprowadzić zmienią rozgrywkę i znowu będzie różnica między tymi co grali i tymi co będą grać. Jak wypuszczać serwer to trzeba wprowadzić zmiany już przed startem i zrobić reklamę, że serwer wraca i zachęcić nowych graczy, żeby zagrali, bo bez wątpienia starzy gracze pamiętający początki serwera zapewne zagrają.

Z pierwszym zdaniem muszę się niestety zgodzić. Teraz większość osób musi zobaczyć reklamę na YouTube niżeli samemu wejść i się przekonać.

Kiedyś gdy serwer był dobry i należycie zrobiony nic takiego nie było potrzebne. 

Swoją drogą do czego to doszło,że ludzie nie mają swojego zdania tylko czekają na ocenę innych.

#rein

Opublikowano

O ile mi wiadomo 2 tyg przed otwarciem serwera będzie prezka na mpc, na fp tiverii kilka osób też wyłapują, a co z yt to tego nie wiem a też by się przydała.

9218_loveaudi.jpg

Opublikowano

O ile mi wiadomo 2 tyg przed otwarciem serwera będzie prezka na mpc, na fp tiverii kilka osób też wyłapują, a co z yt to tego nie wiem a też by się przydała.

Na fb dostałem informację , że reklama na yt będzie.

Opublikowano

Skoro większość serwerów jest lepsza skąd się w tym temacie znalazłeś? :P . Według mnie administracja otwiera serwer dla starych graczy lub osób lubiących serwery w klimacie starego pl'a więc pewnie dlatego nie ma nic nowego? Poza tym wydaje mi się , że będzie to serwer dla graczy ,a nie dla pieniążków więc i stąd pojawi się owy temat z propozycjami.

Chyba bujasz w obłokach, że ktoś stawia server dla graczy a nie dla hajsu a jeżeli będzie tak jak piszesz to sobie pogracie w 200 z miesiąc i na tym się skończy ta przygoda .

Opublikowano

Na fb dostałem informację , że reklama na yt będzie.

A co mają napisać, że żadnej reklamy nie będzie? Może i będzie na kanale z kilkoma subskrypcjami.. Jak dla mnie za mało konkretów, a takie zdania to można usłyszeń od teamu każdego serwera. Orientuje się ktoś u kogo ma być ta reklama? ^^

Nie wydaje mi się kolego, że ten "HASKI" wydał pieniądze na pliki wyłącznie aby zrobić przyjemność starym graczom.

Opublikowano

No i to będzie taki sam typ serwera? KU u handlary, exp do 75 w 1 dzień?

Jak tak, to na 100% nie zagram. Takie coś, przynajmniej mnie, mega odpycha.

Opublikowano

Chyba bujasz w obłokach, że ktoś stawia server dla graczy a nie dla hajsu a jeżeli będzie tak jak piszesz to sobie pogracie w 200 z miesiąc i na tym się skończy ta przygoda .

Dobrze proroku! Dzięki za informacje :D

Spokojnie to jest moje zdanie ^^

Opublikowano

No i to będzie taki sam typ serwera? KU u handlary, exp do 75 w 1 dzień?

Jak tak, to na 100% nie zagram. Takie coś, przynajmniej mnie, mega odpycha.

Mistrzu, na początku nie będziesz miał na bonowanie, gospodarka serwera pod koniec była rozwalona, ale na samym początku nie będzie tak łatwo jak się wydaje... 

Będzie dział propozycje, jakieś zmiany będą, ale nie pierdolcie, ze Tiveria to serwer na 2 tygodnie

Opublikowano

Sam start serwera przewidywany jest pod koniec Lipca

Skąd te informacje? Wiarygodne?

#rein

Opublikowano

Myślę, że jeżeli takie serwery Cię odpychają powinieneś poszukać szczęścia na prawdziwych hardach. Ten serwer był nazywany hardem parę lat temu, kiedy to wszystkie serwery robione były na miesiąc a osiągnąć wszystko można było po paru dniach. Dopiero później pojawiły się projekty zbliżone swoim poziomem trudności do globala.

Uważam, że serwer ten nie zmieni się znacznie, bo przecież obecny właściciel mógłby przeznaczyć wydane pieniądze na inny projekt, który mógłby z odpowiednimi osobami zrobić od nowa i w sumie z tego powodu się cieszę, ponieważ osobiście wolę PVP i robienie itemów, monotonne expienie i robienie umiejętności co 24h to nie dla mnie :> Poza tym wątpię, aby byli gracze tiverii chcieli z tego serwera zrobić kolejną balmorę/ravię.

Opublikowano

mi cos ktos gadal ze ma niby byc rework-reaktywacja tiveri wie ktos cos moze na ten temat? :D

Nie ma to jak wejść w temat i nie przeczytać 2-3 strony do tyłu i zadawać głupie pytania.

Pozostawię to bez komentarza - tylko proszę nie mów, że to Balmora/Ravia? :) 

Już to wspominałem i wspominać będe. Ten serwer jest tworzony dla starych weteranów, a nie dla jakiś dzieci ( :P ) 

Sama domena Tiveria.pl to jest reklama, powiedz mi ile jest serwerów, które stały 5 lat? Moze 2 w tym Tiveria. :)

Wróżbita Maciej się znalazł

Start w dniach 24-26 jeśli dobrze pójdzie, prezka na mpc - tydzień przed

#Dodam jeszcze że serwer nie będzie na source. 

Tiveria.pl 

Start : 04.08.15 - GODZINA 18-20

Oczekujemy :)

Opublikowano

Nie ma to jak wejść w temat i nie przeczytać 2-3 strony do tyłu i zadawać głupie pytania.

Pozostawię to bez komentarza - tylko proszę nie mów, że to Balmora/Ravia? :)

Już to wspominałem i wspominać będe. Ten serwer jest tworzony dla starych weteranów, a nie dla jakiś dzieci ( :P ) 

Sama domena Tiveria.pl to jest reklama, powiedz mi ile jest serwerów, które stały 5 lat? Moze 2 w tym Tiveria. :)

Start w dniach 24-26 jeśli dobrze pójdzie, prezka na mpc - tydzień przed

#Dodam jeszcze że serwer nie będzie na source. 

Jeśli serio tak uważasz, że serwer będzie tylko dla weteranów to się grubo mylisz, bo na starcie byłoby 200 osób, miesiąc i serwera już by nie było znowu. Przykłady serwerów które stały 5 lat? Pandora, prawie Dragon, teraz Elite jeszcze ciągnie, Avalon i Yitian(wczesniej Xlast) czy tez nawet Virtual, więc to nie tylko Tiveria.

­

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...