Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Malestia.pl [Dedyk] [Medium]

Tharel.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Juz koniec serwera gg, nie polecam jednak sie zawiodlem na ZabQ 3 serwer nie wypal

oqyn4g.png

cruzeN                                    Ak                                   Vodka
Noe

• Odpowiedzi 1,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Zagrałem na serverze, wbiłem na niego akurat 23, wczoraj dobiłem właśnie 45 Level.

Dziś wchodzę, mam 18 Level.

Pogratulować Servera, pół servera kończy grę.

Jakiś typek bił wczoraj 86-99lv w 24h.

Dziś ma 75lvl.

Ja się zastanawiam nad odejściem z servera, niby tak dużo nie osiągnołem.

Ale nie dziwie się temu 86.

Co do servera, server w sumie spoko jest.

Jeden z najlepszych na jakich grałem.

Zastanawiam się czy zostać czy odejść [*]

Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null. Null.

Opublikowano

Zagrałem na serverze, wbiłem na niego akurat 23, wczoraj dobiłem właśnie 45 Level.

Dziś wchodzę, mam 18 Level.

Pogratulować Servera, pół servera kończy grę.

Jakiś typek bił wczoraj 86-99lv w 24h.

Dziś ma 75lvl.

Ja się zastanawiam nad odejściem z servera, niby tak dużo nie osiągnołem.

Ale nie dziwie się temu 86.

Co do servera, server w sumie spoko jest.

Jeden z najlepszych na jakich grałem.

Zastanawiam się czy zostać czy odejść [*]

Tak to prawda serwer na początku bardzo mi się spodobał nawet grałem z kumplami z reala co ciężko ich zaprosić do gry w metina bo nie grają w to a są naprawdę doświadczeni więc nocki, wczesne wstawanie itp ... to wszystko by wyjebać dobre eq na tym serwerze przez święta mało grałem ale miałem takiego farta tu kamole wchodziły tu piękny drop tam coś udało mi się zdobyć eq na +8, 9 wjebać przez te 3 ni i co wszystko straciłem i wgl nie gramy tam i nie mam zamiaru tam wbijać strasznie dużo straciłem -.- jeszcze wczoraj udało mi się zdobyć w Laponi renifera, czapkę i strój mikołaja i gówno z tego mam. Nie polecam serwera lepiej zaczekać do poniedziałku i zagrać na Inv***a s2 i to będzie najlepsze rozwiązanie dla wszystkich bo serwer zapowiada się naprawdę dobrze będzie to hit roku 2015 !! Oraz 2014 każdemu podbije serce ten serwer. Zapraszam na Inv**ie s2 :) !

ddz8gi.png

Opublikowano

Grajcie sobie dalej z Zabq. Ładujcie w ISa! Macie przecież promocje, dajcie gimbusowi zarobić na chipsy i coca cole bo zbliża się sylwester!

Śmiało, czasem was cofnie lub coś zniknie, ale tak to jest spoko :)

Heniek.

Opublikowano

225621419704800985391.png

Witam,

Serwer zostanie uruchomiony  o godzinie 20:00

Wszystkie informacje 'co się stało' itd znajdują się na naszym forum.

Walcie sie na ryj

:)

P6yiSdK.jpg

Opublikowano

zakończyłem karierę na tym serwie ... tak jak się spodziewałem dostałem bana 2x :P wtedy on już był za darmo i teraz tym bardziej ... 

wbiłem sobie na dropku 75 i bilem dt dropnalem od groma ulepek z dt trut metali pereł ...(bla bla bla) zrobiłem eq na +9 
włączyłem to ścierwo i ,,twoje konto jest zablokowane trwale.." pozdro (czekać nie będę na ich reakcje bo możne to być nawet za tydzień ... )
pomyślałem ze wbije chociaż na dropka i okazało się ze ma 46 lv ... no wspaniale ... wręcz genialnie kasy 1kk gdzie miałem 320kk ... no i syfne eq ..
z tego miejsca zegnam się z każdym :) powodzenia i do zobaczenia 29.12 ^^

Ropuchu pier**** się w łeb razem z tym swoim pseudo teamem i swoja mafia ... zniszczyłeś taki serwer i jeszcze mydliłeś oczy innym ... to nie żadna awaria a atak którego nie wytrzymał ten wasz serwerek..
jest od groma bugow tutaj ... szkoda o nich pisać .. nie zostaną one zlikwidowane ... Promocja w IS szybko kupujcie !! bo za tydzień lub dwa ropuch się zmyje i nie będziecie mu mogli kasy w portfel nawtykać .. 
nigdy więcej serwerów gdzie będę widział ZabQ aka ropuch .. NEVER EVER... 

Opublikowano

Ile osób jest ?

Hehe dobre pytanie, administracja wyłączyła licznik bo juz nie ma się czym chwalić :D mysle ze gra 400-500os:p bylo wiecej ale teraz jak juz kazdy wie, ze nie odzyska lv, eq etc to poprostu wywalaja eq :P 500os przypominam ze jest przerwa sw :p po takim failu serwer nie ma szans tym bardziej, ze za kilka dni startuje np: ascarial s2 gdzie nie ma się co martwic o administracje.

i teraz ZabQ widzisz, miałeś 2k graczy online dziennie pewnie z 10k było i co teraz? tak nas olewałeś banowałeś za to, ze ktoś wspomnial o itemku ktory znikł nie szanowaliście graczy bo mieliście ich duzo teraz przy 500os online ciekawe jak administracja sie zmieni

1354749589-U576612.jpg

By miko213

Opublikowano

jak tego nawet administracją nie można nazwać, to banda dzieciaków z ZabQ idiotą na czele.

ja tutaj odradzam grać, niech zwija interes i tyle, a ja polecam wam teraz jego wszystkie filmy łapkować w dół i same hejty słać na youtube, on zniszczył wam grę na serwerze i zabrał kase to wy mu zabierzcie kase z youtube i niech się idiota teraz zwija z internetów

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Czy  ktoś  też ma problem z tym, że wywala po załadowaniu się gry? + patcher mi nie działa po włączeniu takie coś:mhqym9zvhnub.jpg

Opublikowano

N.I.E       P.O.L.E.C.A.M    

Przez ostatnie 2-3 dni co prawda wiele nie zyskałem, ale trochę na Item shop poszło w wierze, że mimo zdań negatywnych wystawionych w tym temacie przez graczy - ten serwer będzie ok.  Niestety zawiodłem się tracąc wszystko co zyskałem oraz tracąc pieniądze.   Jestem świadom, że wiele osób wydało tu znacznie więcej i straciło nieporównywalnie więcej czasu i środków niż ja, ale i tak jestem zażenowany. Nie obchodzi mnie, że będziecie oddawać SM-y, nie obchodzą mnie wasze zadość uczynienia, ani wasze wymówki. Balmora się uporała mimo straty dysków - czemu ? Bo Bambus3k się zna na tym co robi wy nie.  Na co mi smocze monety na serwerze, który za góra 2 miesiące nie będzie istniał ?  

NIE POLECAM.  

P.S - tobie ZabQ napisałem o jakimkolwiek evencie w Wwa na YT, tak więc nie pozdrawiam.  

Opublikowano

jak tego nawet administracją nie można nazwać, to banda dzieciaków z ZabQ idiotą na czele.

ja tutaj odradzam grać, niech zwija interes i tyle, a ja polecam wam teraz jego wszystkie filmy łapkować w dół i same hejty słać na youtube, on zniszczył wam grę na serwerze i zabrał kase to wy mu zabierzcie kase z youtube i niech się idiota teraz zwija z internetów

Kanał youtube gdzie osiągał już prawie 10tyś subskrypcji jest wyłączony, gdzie nie zostanie odbanowany już chyba nigdy. Ma swój drugi kanał, gdzie posiada chyba 2 tysiące subskrypcji. Ale po tym - Jak kłamał na temat innego serwera, gdzie oszukuje własnych widzów i jest pazerną świnią na kasę, to wątpię, że ktoś będzie chciał w niego zainwestować. 

Co do servera - coraz mniej ludzi - ludzie latają po m1 wyrzucając EQ bądź sprzedają za 1 yang - jest opcja że wymieniają się za skiny w csgo, lub itemami na inne serwery. Ten serwer umarł. Szkoda, że Administracja nie chcę nawet niczego powiedzieć. 

Współczuje Ci ZabQ, ale sam sobie zapracowałeś na koniec swojej kariery. 

Opublikowano

K***a mać , przez tą cofke stracicie multum graczy, i tak z 2-3k zrobilo sie 1k, to teraz bedzie ile? po 200 osob. coraz mniej osob bedzie. Najbardziej mnie wkurwilo ze cale eq mi zwrocilo az do tygrysiej i aure z m10 na m1. Odradzam gry na tym serwerze. Po tej cofce nie wróżę mu jakiejkolwiek przyszlosci

beznazwyzb.png

Ninja Defuse to mój nowy nick.

Zbieram plusy.

Chętnie pomagam w różnych grach, aktualnie gram w

play4free Battlefield

play4free Need For Speed World

Opublikowano

Ja pie***le admin ty spedalony kapucynie, kur** jak można dodać do mmo pedałowanie, ja pier*** co za kur.. kretyn j*b** 

P****...

HITLER BY PALIŁ TAKICH JAK TY I GAZOWAŁ

W TYM KRAJU JEST CAŁKOWITY ZAKAZ PEDAŁOWANIA WON Z TYM ZBOCZEŃCU.

Opublikowano

moge dodać że licznik jest wyłączony zapewne specjalnie, i patrząc na czat przez jakies 10 minut 90% chce wymienic eq z malestii na jakis inny serwer, wiec daje temu serwerowi gora tydzien i zakonczy swoj zywot 

beznazwyzb.png

Ninja Defuse to mój nowy nick.

Zbieram plusy.

Chętnie pomagam w różnych grach, aktualnie gram w

play4free Battlefield

play4free Need For Speed World

Opublikowano

Witam,

Projekt Malestia jest tworzony od około 11 miesięcy. Pracowaliśmy cały ten czas bardzo kreatywnie i solidnie aby projekt spodobał się każdemu kto o nim usłyszy. Naszym celem było zajęcie graczy czymś ciekawym, czymś co zajmie graczom bardzo dużo czasu podczas rozgrywki. Przez ten czas były dwie wersje testowe serwera dla wszystkich, aby wykryć największe błędy, które uniemożliwiłyby grę. Udało się, projekt wystartował na polskiej scenie Metina bezproblemowo i było wszystko w porządku.

Niestety, wczoraj zawinił nasz hosting, uszkodził się dysk na serwerze głównym oraz dysk na oddzielnym serwerze backup, na którym tworzyła się kopia zapasowa danych. Ostatni zapis jaki odzyskaliśmy to był dzień 23 grudnia. Naprawdę ta sytuacja nie jest nam na rękę, zwłaszcza dla Was, dla osób które straciły ten cenny czas (23-26 grudnia). Omijając negatywy jakie spadły na nasz zespół chciałem powiedzieć że nie stało się to z naszej winy, zrobimy wszystko aby serwer był dalej tak aktywny jak dotychczas. Zreorganizowaliśmy naszą ekipę, poprawi to znacznie kontakt z graczami. Prosimy was o wyrozumiałość. Jedyną rzeczą jaką jesteśmy Wam w stanie zorganizować to liczne eventy, rekompensaty w postaci rat serwerowych oraz zwrot wszystkich SM z przedziału czasu 23-26 grudnia z transakcji płatniczych. (Jeśli chodzi o kupony sm, nie jestem doinformowany ale myślę że również będą zwrócone). Malestia się nie podda. Gramy dalej. :)

e2TT2Na.png

Opublikowano

Czasami trzeba spojrzec prawdzie w oczy cos sie zjebalo mozecie mowic ze to hosting itd powiem ze z mojej strony chociaz nie mialem wiele to te 3 dni gry kosztowaly mnie sporo juz nie mowie o sm duzo nie stracilem nie liczac kuponow ale caly czas na rozwiniecie postaci eq yangi itd  niestety za bledy sie placi i o takich rzeczach sie mysli przed a nie po.

macie nauczke i albo wyciagniecie z niej wnioski na przyszlosc albo nie :)

pozdrawiam 

1098661510207295168367114346251903210680

Opublikowano

Witam,

Projekt Malestia jest tworzony od około 11 miesięcy. Pracowaliśmy cały ten czas bardzo kreatywnie i solidnie aby projekt spodobał się każdemu kto o nim usłyszy. Naszym celem było zajęcie graczy czymś ciekawym, czymś co zajmie graczom bardzo dużo czasu podczas rozgrywki. Przez ten czas były dwie wersje testowe serwera dla wszystkich, aby wykryć największe błędy, które uniemożliwiłyby grę. Udało się, projekt wystartował na polskiej scenie Metina bezproblemowo i było wszystko w porządku.

Niestety, wczoraj zawinił nasz hosting, uszkodził się dysk na serwerze głównym oraz dysk na oddzielnym serwerze backup, na którym tworzyła się kopia zapasowa danych. Ostatni zapis jaki odzyskaliśmy to był dzień 23 grudnia. Naprawdę ta sytuacja nie jest nam na rękę, zwłaszcza dla Was, dla osób które straciły ten cenny czas (23-26 grudnia). Omijając negatywy jakie spadły na nasz zespół chciałem powiedzieć że nie stało się to z naszej winy, zrobimy wszystko aby serwer był dalej tak aktywny jak dotychczas. Zreorganizowaliśmy naszą ekipę, poprawi to znacznie kontakt z graczami. Prosimy was o wyrozumiałość. Jedyną rzeczą jaką jesteśmy Wam w stanie zorganizować to liczne eventy, rekompensaty w postaci rat serwerowych oraz zwrot wszystkich SM z przedziału czasu 23-26 grudnia z transakcji płatniczych. (Jeśli chodzi o kupony sm, nie jestem doinformowany ale myślę że również będą zwrócone). Malestia się nie podda. Gramy dalej. :)

A kiedy poprawicie kontakt z graczami? ;- )

Opublikowano

Wstawi kots screena z m1? Bo nie wiem czy tracic czas na pobieranie i zaczynanie jeszcze raz.

Proszę chciał bym zaznaczyć że screen robiony jest o 7:00 więc tłumów nie ma, ale i tak dużo ludzi siedzi w m1 i na spotach.

Jakoś ubytku graczy nie widać zobaczymy w południe może z 300-350 odeszło ale co to przy liczbie 1700-2000 online.

Wielu nie odejdzie bo może cofło np. nie którym przez te kilka dni coś chu*owo poszło teraz mogą od nowa i tylko czekać jak oddadzą SM :)

post-127260-0-37324500-1419746885_thumb.jpg

837371446280124127260.png
Opublikowano

Witam,

yyyyyyyyy... a to od kiedy OVH zrezygnowało z macierzy ?  :D  xD 

jak się coś wciska ludziom to przynajmniej trzeba mieć jakąś wiedzę aby kłamstwo się udało  xD ... to ja to wiem jako hiper-ultra debil a Wy nie wiecie?  o.O

PS: to co tam się na serio stało i bez ściemy?  :P

Poprawka2: sprawdziłem i OVH ma dyski awaryjne jeszcze... pomijając macierz.  

Invoriabanenr.png

Opublikowano

Grałam na tym serwerze, było wszystko pięknie, do póki rzekome dyski nie padły. Nie chce mi się wierzyć, że taka firma jak OVH pozwoliłaby Sobie na takie problemy i błędy. To jest nie możliwe. Ktoś tu kogoś kłamie.. Kontakt z administracją na tym serwerze jest po prostu fatalny, nie ma go. Nie wrócę na serwer nie z  powodu, że mam polakoczwego rage na adminów, tylko nikt mi nie jest w stanie zagwarantować, że taka sytuacja się nie powtórzy, a szkoda marnować tyle czasu, skoro życie jest takie krótkie.  B)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...